|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
12.3.2016 10:04:51   
nikiteki
Poludela sam u vrtiću još juce kad je došao oko mu bilo nateceno

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 576
12.3.2016 10:36:27   
jess021
Dobro jutro!
Nikiteki, nadam se da ce brzo proci.
L s eprobudila u 6h, jela u 7h i ponovo zaspala do 8h, a ja jedva oci otvorila. Verovatno zato sto je mm kuci, pa se opustim. Kad smo same, cim se ona probudi ustajem i sve po redu. Razvlacila sam se pola sata u krevetu.
E samo da znate, u Tempu je do 30.03. snizenje na sav bebi asortiman.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 577
12.3.2016 11:38:47   
emicaa
Niki da brzo prodje.
T ustala u 7,dva dana nije spavala po podne i nadala sam se da će ujutru duže ali cvrc.
Danas sam joj kupila plastelin,poludila je od sreće user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 578
12.3.2016 12:21:07   
IvanaSK RR
Niki, ljubi ga!
Ja cu izludeti od skole, u ponedeljak kontrolni i iz matematike i iz engleskog. Aaaaaa, ne volem skolu ponovo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 579
12.3.2016 13:14:15   
amelia
Mame samo da vam mahnem ja sam haos bolesna uhvatio me gadni virus 5 dana kako lezim ne mogu da ustanem. Da ne pricam da se i A razbolio imao 40 temperaturu zavrsili u hitnoj sad je na antibioticima.kaslja curi mu nos boli ga i grlo jer place dok sisa ili jede ali hvala bogu nema t. Ja kasljem isto grlo me strasno boli glava telo dobijala sam i ja t do 39 ne znam kad ce proci ovi prokleti virusi user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 580
12.3.2016 13:20:23   
IvanaSK RR
Uf, Amelia, zao mi je, drzite se!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 581
12.3.2016 13:42:07   
vikiveki
Dobar dan mame...
Amelia i kod nas vlada taj gadni virus sa T koja danima ne spada ispod 39 Stefan mi od jutros nema T ali ovo mu je 6 ili 7 dan...znači 6 dana je imao T a kod dr kad smo bili samo mi rekla da je virus i da mu na svaka 4h dajem sirup protiv T ako mu pređe 39.
Kod mene u vrtiću u grupi broj dece je od ponedeljka i njih 29-toro spao do petka na 10-toro dece,znači strašno je koliko se dece razboljeva a i 2 koleginice su mi na bolovanju

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 582
12.3.2016 13:52:35   
eca89
Joj, baš mi je žao Amelia, da što prije ozdravite!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 583
12.3.2016 16:35:55   
Sanjalicaaa
Emice,i mi smo ludi za plastelinom.
Ivana, jel učiš sa tvojim dečakom ili on to sam?
I mi smo slinavi. G baš kašlje. Pun je šlajma. Ika isto počeo da kašljuca, valjda nece biti ozbiljnije, pre dve nedelje je pio antibiotik.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 584
12.3.2016 17:10:30   
IvanaSK RR
Problem je sto on nece da uci. I onda je to teranje, mučenje, mora da bude pored nas da ga vidimo, cujemo... Radimo na smenu muz i ja, jedno dok ne izgubi zivce, pa onda drugo i tako u krug user posted image

Direktna veza do poruke: 585
12.3.2016 17:11:13   
Maraj
Hvala sanjice. Poslala sam sad m da mi kupi pantenol za sisanje. Posle cu se i inhalirati. Zapusen mi nos a curi , vec sam ga odrala koliko sam ga brisala. Ma uzas jedan. Ave me strah da nije nesto virusno da ne prenesem L.

Direktna veza do poruke: 586
12.3.2016 18:11:41   
emicaa
Amelia brzo ozdravite oboje.
Sanjaluce ja sam svojoj danas prvi put kupila plastelin,znaš da sam zaboravila da i to postoji.Sad opet sjedi i igra se,baš joj je zanimljiv.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 587
12.3.2016 20:33:57   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: bebilule

Sad ozbiljno, necu se vise saliti user posted image . Ja stvarno jedem sve, meso, povrce, voce, mlijecne proizvode, ribu... Mm jede meso user posted image . Ne jede ribu, a ni piletinu. Pa ja sebi posebno spremim ribu, ne samo zato sto je volim, vec sto mislim da mi i treba. Nije mi mrsko. Trco, mislim da bi trebalo bar par puta mjesecno, ako nista onda oslic. Ja cu M raznovrsno da kuham, bez obzira sta mi jedemo. Po toj logici, kad smo mi bez rucka, a desi se naravno, i on je bez rucka.

Evo da odgovorim ovde. Elem, uhvatiste se za ribu. Napisala sam da mu dajem. I navela sam kao primer našu kuću. Mogla sam da napišem i avokado, ili nove hitove (kinoja, amarant.....)
Spremam i ja sebi posebno. Desi se da spremam po tri ručka, uopšte nije poenta u spremanju. Nego, evo ovakav primer - u kući niko (muž, žena, starije dete - dakle nn porodica) ne jede blitvu, ili spanać, ili recimo buraniju. Da li onda treba spremati bebi (dakle četvrtom članu porodice) to?

Anči, mene sila neće naterati da pojedem ćevap, pljeskavicu ili slično. Ana se davi u tome. I kad me pita zašto ja ne jedem, kažem da ne volim.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 588
12.3.2016 20:47:14   
Ana RR
Ja mogu da jedem ćevape i pljeskavice samo ako ih ja spremim, nigde drugde to ne jedem user posted image

Mi nikad pred njima nismo govorili da nešto ne volimo. Sve što se spremi mora da se jede, nema volim-ne volim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 589
12.3.2016 20:56:13   
Trcosava
Posle onoga što je bilo kad je bila mala, apsolutno mi ne pada na pamet da je silim (nit nju, niti Luku) da jede nešto ako ne voli. Od bebećeg je još bila izbirljiva. I to sam je silila da jede upravo ono što niko od nas ne jede niti sam ikad više u životu kupila. Prokelj!!! Gadi mi se sama pomisao na njega, a nju sam silila. Imala je možda godinu dana i ja joj guram, a ona povraća. I kako ćeš onda da nateraš dete da jede???

Mene nervira jedna stvar, do sad je jela buraniju, a sad neće ni da je pogleda. Nema šanse. Opet je ista priča kao i sa prokeljom, vidim da joj se vraća.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 590
12.3.2016 21:06:24   
Sanjalicaaa
Kod nas je isto kao kod Ane. Za stolom se sve jede i nema biranja. Pasulj, boraniju, grasak, ja ne volim ali za stolom uredno jedenm.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 591
12.3.2016 21:14:42   
jess021
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Imala je možda godinu dana i ja joj guram, a ona povraća. I kako ćeš onda da nateraš dete da jede???

Niko ne govori da dete po cenu povracanja, kao sto si ti radila, treba sve da jede, ali da treba da proba to sigurno, sad im se stvaraju navike i ako joj nikad ne dam da proba taj cuveni avokado kako ce znati da li ga voli ili ne. I ne znaci da ce ga probati jednom, pa ga nece jesti godinu dana, ako joj se svidi kupovacu joj svake nedelje.

Elem, nismo nasli puzzle u Tempu tako da cemo morati do Akse. Bili kod kumova, Lzaspala, a ja cu da trazim neki film.
Izgleda da sutra imam goste ceo dan, bas sam odusevljena.

< Poruku je uredio jess021 -- 12.3.2016 21:15:15 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 592
12.3.2016 21:14:51   
Ana RR
Pa dobro, nisam mislila da je teraš na silu da jede. Naravno da im se nešto neće svideti. Ali neke stvari treba da jedu.

Ista priča je kod nas sa graškom. Jeo ga je do druge godine, znao je da ga jede za ručak pa traži i za večeru. A sad... samo da ga vidi povraća mu se. I ne teram ga, ima vremena, zavoleće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 593
12.3.2016 21:16:12   
Ana RR
Jess, bilo je ranije tih puzzli u Metrou, znam da su kod njih bile povoljnije. Doduše, beše to davno user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 594
12.3.2016 21:22:54   
emicaa
T zaspala,opet je bila premorena od danas.
Ona ne jede pire krompir,ista priča kao kod Trće gadi se na njega ali svaki put proba bar po kašiku.Zato ćevape mlati sa sve lukom user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 595
12.3.2016 21:25:42   
Ana RR
Emice, bitno je da proba. Ja ne dozvoljavam da mi kaže ne volim a da ne proba.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 596
12.3.2016 21:32:19   
emicaa
Anči što se tog svidja hoće sve probati,i ako kaže da joj se ne svidja sledeći put opet proba.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 597
12.3.2016 21:37:10   
milicicak
Ja ne dozvoljavam da kaze necu dok ne proba. Ali, dok smo uvodili hranu dozvoljavala sam da ne jede ono sto odbija. Mini buba je odbijala da jede ono sto joj ne prija, cak i kad sam probala da maskiram te namirnice necim sto voli... Jbg, bila sam glupa pa sam mislila da je ono sto je zdravo i dobro za drugu decu zdravo i dobro i za moje. A nije bilo i ona je te namirnice instiktivno prepoznavala. Kad sam shvatila da joj to sto odbija smeta i izaziva probleme sa stomakom prestala sam da se pravim pametna. Ali sam insistirala i jos uvek insistiram da mora da pojede sve iz tanjira ako znam da na to nece da reaguje.
Mi smo kompletan nacin ishrane promenili kad se mini buba rodila i moram da priznam da se zahvaljujuci njenoj alergji svi mnogo bolje i zdravije hranimo

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 598
12.3.2016 21:49:54   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Sve isto radim kao Anci.
Deca spavaju. Ja sam bas nesto bezvoljna i skroz sam odsutna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 599
12.3.2016 22:12:52   
Mariya
Vece mame.
Nema me. Zabusavam, sto rece Jessuser posted image
A eto ne radim, od danas sam na bolovanju. Razbolele su se obe devojcice, imali smo dve noci za ne pozeleti nikome. Obe su su se budile na 20 minuta, L se gusi od kaslja a H se davi od slinauser posted image Vodila ih kod dr, sve ok, cisto, jedino grlo crveno. Ali danas su vec bolje, to je bitno. Sad i mene pocinje da grebucka grlo i da kijam, pa nema sanse da ja ostanem zdrava pored njih dve. I tako sam morala otvoriti bl, ne mogu ih takve ostaviti svekrvi. Kad je jedna bolesna, pa hajde, ali kad su obe, to je ludnica, ne mogu to da uradim jadnoj zeni. Ne znam kako li je mamama sa troje dece kad su svo troje bolesni?

IZVORNA PORUKA: Maraj

Hvala sanjice. Poslala sam sad m da mi kupi pantenol za sisanje. Posle cu se i inhalirati. Zapusen mi nos a curi , vec sam ga odrala koliko sam ga brisala. Ma uzas jedan. Ave me strah da nije nesto virusno da ne prenesem L.

Maraj, kupi one hirurske maske pa ih nosi kad si mu u blizini (sto je stalno jelteuser posted image ) Pantenol meni ne pomaze nista. Mozes tantum verde i pastile i sprej, bebe od 3. meseca mogu da koriste sprej. New mom je pisala da moze i fervex kad se doji. Mozes i propolis. Med i limun obavezno.user posted image I uzmi one maramice sa balzamom, Zewa softis aloe balsam, meke su i ja samo njih koristim kad devojcicama curi nos. Odoh na kupanjac i u krevet. Laku noc.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here