|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
13.3.2016 14:49:55   
branki*
mame,evo i mene!juce ne stigoh ceo dan,bila sa bozom da vidim malu saru,krenuli joj grcevi,pa je tetka nosala malo i ostadosmo bas dugo.sad muski napolju,boka spava,ja uzela mesim neko lisnato pecivo,bas me zanima kako ce mi ispasti,za sad deluje obecavajuce..vreme bljak.sutra moram kod specijaliste oko ovog mog bolovanja.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 626
13.3.2016 14:51:53   
IvanaSK RR
Viki, i kod nas je uvek pitanje "a zašto bas sadaaaa" . Za taj domaci i nekako, ali za vezbanje ne mogu vise. Ima kontrolni iz matematike, totalno mozak isključen, i ono očigledno on govori da ne zna. Ne znam kako dopreti do njega.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 627
13.3.2016 14:59:56   
vikiveki
Ivana dobro mi je poznat taj osecaj.... kada mu nesto objasnjavam a on kao da nista ne cuje I ne vidi.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 628
13.3.2016 16:52:32   
Maraj
user posted image e pa mame , sta cu vam ja kad imate "bezobrazne" misli.
ovi muškarci su nemoguci. Ne dao im Bog da kinu , odma' umiru. Evo celu rodbinu je uzbunio sto covek ima da izvinete proliv.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 629
13.3.2016 17:44:34   
IvanaSK RR
Joj, jel ga rodbina tesila? user posted image
Ja nemam taj problem sa muzem, sta vise, on jos i cuti kad ga nesto boli, trpi do krajnjih granica, nece ni lekove.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 630
13.3.2016 17:58:50   
Maraj
Ja sta je. Zvao sestru koja je lekar da ga pregleda user posted image

Direktna veza do poruke: 631
13.3.2016 18:45:25   
bebilule
O Maraj, i ja sam jutros pomislila da ste imali zornjak user posted image .

Nama dan divno protekao. Kisa pada, nismo isli vani. Kuca sredjena tip top, rucak imali, tako da nam je danas bio pidzama dan! Cak smo M i ja imali i popodnevnu dremku od dva sata!

< Poruku je uredio bebilule -- 13.3.2016 18:46:02 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 632
13.3.2016 18:48:55   
emicaa
Maraj ne čudi se,ako se večeras probudiš a on nije u krevetu znaj da piše testament user posted image
Muka mi je najstrašnije,fuj

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 633
13.3.2016 19:04:06   
vikiveki
user posted image Maraj ja i tvoj mm imamo znači isti problem...samo što njega svi lečeuser posted image
Šalu na stranu sada kada mi se dete oporavilo,od jutros sam se ja razbolela...a sutra treba da idem na posao...nema ko da me menja,na poslu svi bolesniuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 634
13.3.2016 19:26:32   
Maraj
Viki , ma ja prehladjena vec 3.dan i sve na nogama i naravno uz dete konstantno. On evo i dalje u krevetu zbog par dijareja

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 635
13.3.2016 20:26:15   
Sanjica26 RR
Napisala sam puno toga i izbrisalo se. U persun.
SAMO cu da kazem Ivani da ne prestaje da uci sa sinom, ali da se ne nervira,
Mala Elena ako vas budu poslali na institut obavezno trazi kod dr Stankovica. Najbolji deciji ginekolog. Cerki moje drugarice je namazao kremu i za cas se odvojile male usnice.
Pozdrav ostale mamiteuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 636
13.3.2016 20:31:18   
IvanaSK RR
Viki, zao mi je sto si se razbolela.
Hvala, Sanjice, na podršci, ne znam sta cu, skroz sam odlepila.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 637
13.3.2016 21:00:58   
jess021
Ola, ceo dan smo bili u stanu, grrrr. Hteli posle rucka napolje, ali se srucila kisa.
Sutra sam se namerila da sredjujem kuhinju, nakanjujem se vec duze vreme, ali nema vise odlaganja.
Maraj, kupio mi mm one male merdevine.
ME, prvi put cujem za to da se spoje male usnice, pa od cega se to desi?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 638
13.3.2016 21:33:49   
emicaa
T mi je večeras počela sjedeći zaspivati gledajući tv,jedva je otišla do vc-a i da joj ibučem pidzamu,preskočišmo pranje zubića samo da legne.Kako je bila slatka onako ošamućena user posted image
T se buni jad joj hoću operem dole i ponekad bude nešto bijelo,kao da se nakupi nešto.Ona kaže da je ne boli ali i dalje neda

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 639
13.3.2016 21:41:19   
Animsaj9
i ja prvi put cujem da se usnice mogu slepiti.
ivana ne odustaj od ucenja sa sinom, meni je moja mama bila najveća podrska u toku skolovanja, ucila sa mnom, preslisavala, kinjila me gnjavila, ponekad bila dosadna, al njen uspeh je bio sto sam bila odlicna, a danas sam joj zahvallnq na tome

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 640
13.3.2016 22:12:21   
Sanjica26 RR
Moze i the kako. Emice ja tufer pokvasim vodom, pa im to belo ocistim.
Teodora ima od rodjenja drugaciju fizionomiju himena. Ovde su nas uplasili kako je benigni tumor. Otisli smo na institut i dr Sedlecki se krstila za njihovu glupost. Kaze da moze da se promeni vremenom, a mozda tako i ostane.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 641
13.3.2016 22:15:55   
IvanaSK RR
Animsaj, ali ja sam trenutno ona grozna majka i to mi bas tesko pada user posted image

Direktna veza do poruke: 642
13.3.2016 22:22:17   
Sanjica26 RR
Ivana sto ne vidis sa nekim psihologom kako da se postavis. Vidim da te to puno mucis.

Direktna veza do poruke: 643
13.3.2016 22:26:58   
IvanaSK RR
Trenutno necu nista, jer ce mi sigurno reci da sam takva zbog trudnoće i hormona. A tako je meni i pre trudnoće bilo. Samo je bilo u manjoj meri, jer im je tu bila njihova uciteljica (na bolovanju je zadnja tri meseca), i malo vise je sa njima radila. Sad je haos i rasulo u odeljenju.

Direktna veza do poruke: 644
13.3.2016 22:37:44   
emicaa
Sanjice tako i ja čistim samo što moja prevrišti dok je očistim ali to povezujem sa dr jer joj je jednom čistio i dezinfikovao kad je govorila da je boli kad piški.Sad mi je lakše kad znam da i vi to imate user posted image

Direktna veza do poruke: 645
13.3.2016 23:05:11   
Sanjalicaaa
Dobro vece mame.
Ja gricakam smoki i citam sta sam danas propustila.
Ivana, nemoj zbog toga plakati i sekirati se toliko. Sto ne vidis sa psihologom na koji nacin da pridjes sinu sto se tice ucenja? Jei li probala da mu obecas nesto sto voli pa kad bude dobar u skoli to i dobije? Verovatno da jesi.
Maraj, mm je pre neko vece bolelo grlo. Legao je u krevet, pokrio se do grla, poredjao strepsils, pantenol i tantum verde pored kreveta i ponavljao "razbolecu se. jaoj, sto me boli grlo. razbolecu se". Nije mu bilo nista sutradan. Da poludis od njih.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 646
13.3.2016 23:12:37   
IvanaSK RR
Jao, sto su vam smesni muzevi user posted image
Probali smo, i kazne, i nagrade... Problem je sto on to, mislim, ne radi svesno. On sedi i radi zadatak, ali kao da je isključio mozak.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 647
13.3.2016 23:22:58   
MAMAMAJ
Dobro veče društvo drago.
Nama je dan bio ludilo, danas treći dan učenja K na nošu i napredaaaaak, jurio me skoro ceo dan po kući i govorio oša, mama, ošaaaa... user posted image
E, sad, prvo malo pišne u gaće, pa nastavimo u nošu, ali mislim da je to sasvim ok.
Iko, možda je to prolazno, takva je bila moja sestra, a onda joj je nešto kvrcnulo u glavi i počela sama da uči.

Direktna veza do poruke: 648
13.3.2016 23:29:28   
Sanjalicaaa
Dusa, pa kad mu je dosadno da zamara svoj mozgic nekim za njega nebitnim stvarim. Kad bolje razmislim, u neku ruku ja ih i razumem.
Mamamaj, super ste. To je normalno. G i sad posle toliko vremena se desi da pisne malo samo. Valjda trpe do krajnje granice pa ne mogu vise.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 649
14.3.2016 7:12:33   
eca89
Dobro jutrence mamike!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here