Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 17:58:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uvek posle kakenja pranje guze.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 18:51:47
|
|
|
|
bebilule
|
ME, posle kakanja, pranje guze. Meni je i lakse tako, vjeruj mi. Nego da peljam onim vlaznim maramicama. Njih uopste ne koristim. Em su vlazne, em mirisne.... Nosim ih u torbi kad idemo vani.
< Poruku je uredio bebilule -- 11.3.2016 18:52:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 19:14:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam Marku duuugo prala guzu posle kakenja, držim ga jednom rukom iznad lavaboa i drugom rukom operem. Čak i kada smo kod nekoga ili ako smo negde u nekom tržnom centru, isto sam ga tako prala. Uvek sam sa sobom nosila malecno pakovanje kupke ili sapunčić, pamučnu pelenicu i očas posla ga sredim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 20:56:42
|
|
|
|
jess021
|
Di ste mame? Ja veceras pekla krofne, nisam ih jela 100 godina. Isto kao i Ana, uvek perem guzu iznad lavaboa i L to obozava, crce od smeha, a kad koristim maramice isperem ih toplom vodom, em budu tople em se speru te hemikalije.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:07:41
|
|
|
|
emicaa
|
Elena najiskrenije ja nisam svaki put prala,često sam se hvatala maramica.Češće sam maramice nego pranje,nemajka
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:21:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče mame...ja mom S. perem guzu posle svakog kakanja, nekad se desi da preskočim i obrišem ga vlažnom maramicom,on onda kuka da ga peče i svrbi tako da moram da ga operem.Čekam još malo da poraste pa da sam nauči da se pere na bideu
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:28:10
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Elena najiskrenije ja nisam svaki put prala,često sam se hvatala maramica.Češće sam maramice nego pranje,nemajka Isto!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:34:56
|
|
|
|
eca89
|
Dobro vece mamike, evo i nas. Mm pokusao da uspava A.medjutim haos je bio, bas se iznervirao. Moj brat nas zove da idemo u Njemacku, jer on tamo zivi, ali mm nece kaze njemu je i u Slo.super!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:45:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro veče mamike i laku noć Ja bih im prala guze nakon svakog kakenja ali je to nekad nemoguće, isto perem iznad lavaboa ali sad su mnogooo nemirne, pa ako su u dnevnoj ne smem drugu sa ostavim samu jer će da padne a vrlo često neće u krevetac da sačeka pa obrišem maramicama. IlI da ubrzam stvar, obrišem ih maramicama pa pranje vodom, da nema kake, jer ako ima kake ima da trljam perem dugo a ovako ubrzam dosta stvar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:50:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Suzi kju i ja mom mališi prvo guzu obrišem vlažnom maramom a onda perem na bideu Moji sad na okupu sede svi i gledaju Sinđeliće
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 21:51:46
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame L gleda crtace , a ja da vam mahnem ja isto L perem guzu posle svakog kakenja. S tim sto ja perem u lavoru. Ubacim ga u krevetac dok napunim lavor. Tu me saceka. Obrisem ga maricama vlaznim , pau oper guzu. Pisala sam vec da kada sam jednom sama probala da ga operem iznad lavaboa , jurnula mi vrela voda , ziva sam se isekla , da ga nisam osurila. Od tad samo u lavoru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 22:02:37
|
|
|
|
branki*
|
Uspavljujem boku..tu Sam,da se zna
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 22:06:51
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam moje uspavala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 22:25:17
|
|
|
|
bebilule
|
Sto bi rekla Suzi, dobro vece i laku noc . Meni dosla mama pa smo "iglenisale" do sada. Pojedoh dvije banane i brdo Mozart kugli, fuj sam sama sebi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 22:26:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam Marku duuugo prala guzu posle kakenja, držim ga jednom rukom iznad lavaboa i drugom rukom operem. Čak i kada smo kod nekoga ili ako smo negde u nekom tržnom centru, isto sam ga tako prala. Uvek sam sa sobom nosila malecno pakovanje kupke ili sapunčić, pamučnu pelenicu i očas posla ga sredim. Prebacim preko ruke i perem iznad lavaboa. Elem nema vise opne. Kaze dr verovatno se istopilo. Dadilja ce da zove nacelnika ORL cisto da i on kaze svoje misljenje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 22:34:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji još nikako da legnu sredila ih i sada nikako da legnu samo nešto izmišljaju ,....sutra ne idu u školu pa bi da vilene po kući
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 22:37:25
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Žene, dobro veče. Kad smo kod guza, prvo da kažem da je kod nas isto kao kod Suzi, nekad je pranje izvodljivo, nekad ne. A drugo, danas kod nas zvanično počelo odvikavanje K od pelena, najviše zbog tog groznog ojeda koji nas je spopao. Moram ga pohvaliti da je i spavao preko dana bez pelene i nije se upiškio, ali mu je popodne jednom pobeglo. Tepisi su mi zreli za pranje, pa taman da sad probamo to da prelomimo, bar dnevnu pelenu da izbacimo pre prolećne generalke. On sad ima 19m, u to vreme mi je i M prestala da nosi, ona je duže sisala, nego nosila pelene, hahah.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 8:09:13
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!probudila sam se,ali kuliram u krevetu,svi jos spavaju..
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 8:25:46
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro... Branki, ja dežurna mama. Ispraćam i dočekujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 8:37:23
|
|
|
|
branki*
|
Da,da,mamamaj evo skuvah kaficu da popijemo!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 8:52:09
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. mi cekamo moju mamu da nam cuva L. Idemo u auto salon da probamo neka kola nesto mi se jedna nozdrva zapusila od juce a grlo grebucka. Uzas. Sta smem sem pantenola za grlo? Juce pila serbet r i dalje ista situacija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 9:02:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni jutros dete dobilo konjuktivitis
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 9:23:14
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Branki, hvala, može. Ja kačila veš, rekoše da neće padati danas, ali mi ne obećava, tmurno je. Još uključila još jednu mašinu. Ako krene da pada, ne znam gde ću s vešom. Nikiteki, nadam se da će brzo proći.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 12.3.2016 9:25:28 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 9:31:33
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
dobro jutro Mamamaj, ti nemaš stikere kolika su ti deca ili ja ne mogu sa vidim? Maraj, meni su u apoteci rekli da sem pantenola ne smem ništa. Ja traži sprej tantum verde i jedva mi je prodala. Ja ponekad njega stavim. Niki, baš bezveze za konjuktivitis
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 12.3.2016 10:04:10
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sanjalice, nemam tikere, nikako da namestim, a sad nam crk'o lap top. Ćerka 4,5g,sin 19m i sin 2m. A za Tantum verde, kad sam dojila K, otišla da kupim i žena tražila u nekoj knjizi lekova, i pošto ništa nije naznačeno za dojenje, rekla mi da smem, ali pastile, i sve je prošlo ok.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?