Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 7:56:18
|
|
|
|
branki*
|
emice,hoce da bude doTkorka ako.. ovde jutro bzv,ja slogirana,srkucem kafu,stomak me boli,grejanje zeza,samo cekam kad ce boka da se oglasi..valjda ce da me pusti bar kafu da popijem..
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:02:07
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ona se raspameti od sreće kad vidi hitnu,a ja joj juče rekla da tetka daje čikama boce pa će povest i nju da bude doktor.taman sinoć u nekim reklamama ugleda taj set i kaže to mama kupi a mama ne zna odbit
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:02:57
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:06:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ovde je vreme sugavo. Sinoc smo Sofi vodili na kontrolu. Nije najbolje desno uvo. Dugo ga je gledala i kaze da nesto IMA, ali Ne znam sta je. Lici joj na neku opnu. Prepisala nam je hidrogen i veceras kontrola.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:10:29
|
|
|
|
Trcosava
|
O bre Sanjice :( Dobro jutro mamite. Ovo moje mlađe krlja kao veliki. Obavezno mleko ujutru povrati, ali nema T. Kašlje već danima. Mislim da konačno neki zub kreće. Poodavno nije izašao ni jedan. Stoji na 2 donje jedinice i jednoj dvojci, i gore ima obe jedinice i dvojke. Četvorke čini mi se da su otečene,a od donje dvojke ni traga ni glasa. Sutra bi trebalo do Kranja da odemo, do C&A da iskoristim one popuste što imam, taman da uzmem pižamice.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:15:01
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, joj Sanjice ! Evo i nas juče bilo 15step., evo sad glupa kišurina i zima k'o na motoru!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:22:26
|
|
|
|
branki*
|
jao,kakava opna sad uh,nikad cocvek da je miran..
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:33:21
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro, mame. Kako mrzim kada mi ovako jutro počinje, zahtevam sunce i proleće, cveće i ptičice, a ne ovo... Odoh da pravim doručak, K još spava, pošto nas je sinoć animirao, sada šoumen mora da odmori.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:35:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki lici je kaze na neku opnu. Cudi je sto nas nisu poslali kod usnog.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:45:52
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Sanjice, jel to ona dotorka sto ste vec imali problem sa njom? Nadam se da nisam pobrkala. Mi smo dobro spavali, jer je gospodjica pola noci spavala sa nama Juce nismo izasle ceo dan, moramo ubediti tatu da nas danas bar do Tempa odvede, rece mi sestra da su tamo one puzzle za pod 9oo din.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:51:01
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Branki lici je kaze na neku opnu. Cudi je sto nas nisu poslali kod usnog. Ne sekiraj se, mozda je samo cerumen, najverovatnije jeste. (usna mast) Hidrogen ce to saprati i nece biti niceg uvece.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:52:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Morala sam da zovem mm da mu ispricam Sofijin komentar.Sinoc je mm peglao. Obicno kad pegla on prebaci stvari preko stolice. Pita Sofi koje pwglao. Ja joj kazem tata. On a ce n to: " Boze, Boze tata peglao".
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 8:57:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Branki lici je kaze na neku opnu. Cudi je sto nas nisu poslali kod usnog. Ne sekiraj se, mozda je samo cerumen, najverovatnije jeste. (usna mast) Hidrogen ce to saprati i nece biti niceg uvece. Torbice
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 9:02:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,bas htedoh da kazem da je cerumen verovatno! Ume to da se stvrdne!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 9:11:47
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro jutro mamike, nadam se da ste svi dobro. Ima li posebna tema o ishrani beba? Mene zanima kad ste uvele vasim bebama obicnu hranu-kasice? Kako su reagovale bebe i koju kolicinu su ruckale ako su bile zainteresovane? Pozz svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 9:13:26
|
|
|
|
GagaT
|
Naaasla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 9:15:08
|
|
|
|
branki*
|
dohranjivanje gustom hranom,ovde imas puno tema,podeljenopo uzrastu bebe.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 9:21:47
|
|
|
|
Modessty
|
Dobar vam dan mamice! Virnuh na brzaka da vidm kako ste. Malo pre se žalih baš Trci kako NIkola odjednom počeo da se plaši likova iz nekih crtaća. Do juče je gledao sve bez problema i sad odjednom se plaši. Čak se noćas budio jer je sanjao ljubičaste minione! Raste pa mu proradila mašta izgleda
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 13:55:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moj maleni je opterecen vozovima, obozava ih. Svake noci se probudi bar po jedanput i place "ode voz, ode voz" .
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 11.3.2016 13:56:20 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 15:17:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, duse male slatke
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 16:29:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahaa, Elena trazila od tate da joj kupi voz i on otisao i kupio joj onog Tomasa. Ljudiii, ona ne da da se iskljuci, moze dva sata da peva, nece joj dosaditi..o maj gad! Nego da vas pitam, treba mi iskren odgovor koliko cesto koristite vlazne maramice za intimni deo vase dece/beba? Da li kad se ukake ili samo kad ste van kuce? Da li perete guzu posle svakog kakenja ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 16:33:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
sanjice kao sto su ti zene napisale u vecini slucajeva bude cerumen , bez brige i javi sta je bilo kod dr. mi smo sinoc jako lepo spavali , D se budio samo jednom utoku noci pa mi je prosto bilo cudno pa sam se budila ja da vidim jel sve ok i kako tako mirno spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 16:37:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mala Elena, ja sam dosta koristila vlažne maramice. Nisam prala guzu posle svakog kakenja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 16:49:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, ME, a koji je to vozic? G obozava vozove. Ja kad smo kuci uvek perem guzu. Vlazne maramice i nemam u kuci. Imam samo jedno malo jonson pakovanje koje drzim u torbi da imam ako se ukaki kad smo negde.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 11.3.2016 16:50:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 11.3.2016 16:52:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
ME kod svakog menjanja pelena kad ih samo upiski koristili smo vl.maramice, a kad se ukaki operemo se kad smo kuci, a kad nismo naravno vl.maramice
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?