|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
11.3.2016 17:58:48   
Sanjica26 RR
Uvek posle kakenja pranje guze.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 551
11.3.2016 18:51:47   
bebilule
ME, posle kakanja, pranje guze. Meni je i lakse tako, vjeruj mi. Nego da peljam onim vlaznim maramicama. Njih uopste ne koristim. Em su vlazne, em mirisne.... Nosim ih u torbi kad idemo vani.

< Poruku je uredio bebilule -- 11.3.2016 18:52:14 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 552
11.3.2016 19:14:16   
Ana RR
Ja sam Marku duuugo prala guzu posle kakenja, držim ga jednom rukom iznad lavaboa i drugom rukom operem. Čak i kada smo kod nekoga ili ako smo negde u nekom tržnom centru, isto sam ga tako prala. Uvek sam sa sobom nosila malecno pakovanje kupke ili sapunčić, pamučnu pelenicu i očas posla ga sredim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 553
11.3.2016 20:56:42   
jess021
Di ste mame?
Ja veceras pekla krofne, nisam ih jela 100 godina.
Isto kao i Ana, uvek perem guzu iznad lavaboa i L to obozava, crce od smeha, a kad koristim maramice isperem ih toplom vodom, em budu tople em se speru te hemikalije.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 554
11.3.2016 21:07:41   
emicaa
Elena najiskrenije ja nisam svaki put prala,često sam se hvatala maramica.Češće sam maramice nego pranje,nemajka user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 555
11.3.2016 21:21:30   
vikiveki
Dobro veče mame...ja mom S. perem guzu posle svakog kakanja, nekad se desi da preskočim i obrišem ga vlažnom maramicom,on onda kuka da ga peče i svrbi tako da moram da ga operem.Čekam još malo da poraste pa da sam nauči da se pere na bideu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 556
11.3.2016 21:28:10   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: emicaa

Elena najiskrenije ja nisam svaki put prala,često sam se hvatala maramica.Češće sam maramice nego pranje,nemajka user posted image

Isto!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 557
11.3.2016 21:34:56   
eca89
Dobro vece mamike, evo i nas. Mm pokusao da uspava A.medjutim haos je bio, bas se iznervirao.
Moj brat nas zove da idemo u Njemacku, jer on tamo zivi, ali mm nece kaze njemu je i u Slo.super!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 558
11.3.2016 21:45:25   
suzi kju
Dobro veče mamike i laku noć user posted image
Ja bih im prala guze nakon svakog kakenja ali je to nekad nemoguće, isto perem iznad lavaboa ali sad su mnogooo nemirne, pa ako su u dnevnoj ne smem drugu sa ostavim samu jer će da padne a vrlo često neće u krevetac da sačeka pa obrišem maramicama.
IlI da ubrzam stvar, obrišem ih maramicama pa pranje vodom, da nema kake, jer ako ima kake ima da trljam perem dugo a ovako ubrzam dosta stvar.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 559
11.3.2016 21:50:56   
vikiveki
Suzi kju i ja mom mališi prvo guzu obrišem vlažnom maramom a onda perem na bideu
Moji sad na okupu sede svi i gledaju Sinđeliće

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 560
11.3.2016 21:51:46   
Maraj
Pozdrav mame
L gleda crtace , a ja da vam mahnem

ja isto L perem guzu posle svakog kakenja. S tim sto ja perem u lavoru. Ubacim ga u krevetac dok napunim lavor. Tu me saceka. Obrisem ga maricama vlaznim , pau oper guzu. Pisala sam vec da kada sam jednom sama probala da ga operem iznad lavaboa , jurnula mi vrela voda , ziva sam se isekla , da ga nisam osurila. Od tad samo u lavoru

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 561
11.3.2016 22:02:37   
branki*
Uspavljujem boku..tu Sam,da se znauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 562
11.3.2016 22:06:51   
nikiteki
Ja sam moje uspavala

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 563
11.3.2016 22:25:17   
bebilule
Sto bi rekla Suzi, dobro vece i laku noc user posted image . Meni dosla mama pa smo "iglenisale" do sada. Pojedoh dvije banane i brdo Mozart kugli, fuj sam sama sebi!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 564
11.3.2016 22:26:11   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam Marku duuugo prala guzu posle kakenja, držim ga jednom rukom iznad lavaboa i drugom rukom operem. Čak i kada smo kod nekoga ili ako smo negde u nekom tržnom centru, isto sam ga tako prala. Uvek sam sa sobom nosila malecno pakovanje kupke ili sapunčić, pamučnu pelenicu i očas posla ga sredim.

Prebacim preko ruke i perem iznad lavaboa.user posted image
Elem nema vise opne. Kaze dr verovatno se istopilo. Dadilja ce da zove nacelnika ORL cisto da i on kaze svoje misljenje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 565
11.3.2016 22:34:07   
vikiveki
Moji još nikako da legnu sredila ih i sada nikako da legnu samo nešto izmišljaju ,....sutra ne idu u školu pa bi da vilene po kućiuser posted image

Direktna veza do poruke: 566
11.3.2016 22:37:25   
MAMAMAJ
Žene, dobro veče.
Kad smo kod guza, prvo da kažem da je kod nas isto kao kod Suzi, nekad je pranje izvodljivo, nekad ne.
A drugo, danas kod nas zvanično počelo odvikavanje K od pelena, najviše zbog tog groznog ojeda koji nas je spopao.
Moram ga pohvaliti da je i spavao preko dana bez pelene i nije se upiškio, ali mu je popodne jednom pobeglo. user posted image
Tepisi su mi zreli za pranje, pa taman da sad probamo to da prelomimo, bar dnevnu pelenu da izbacimo pre prolećne generalke.
On sad ima 19m, u to vreme mi je i M prestala da nosi, ona je duže sisala, nego nosila pelene, hahah.

Direktna veza do poruke: 567
12.3.2016 8:09:13   
branki*
Jutro,mame!probudila sam se,ali kuliram u krevetu,svi jos spavaju..

branki

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 568
12.3.2016 8:25:46   
MAMAMAJ
Dobro jutro...
Branki, ja dežurna mama.
Ispraćam i dočekujem. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 569
12.3.2016 8:37:23   
branki*
Da,da,mamamajuser posted image evo skuvah kaficu da popijemo!

branki

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 570
12.3.2016 8:52:09   
Maraj
Dobro jutro.
mi cekamo moju mamu da nam cuva L. Idemo u auto salon da probamo neka kola
nesto mi se jedna nozdrva zapusila od juce a grlo grebucka. Uzas. Sta smem sem pantenola za grlo? Juce pila serbet r i dalje ista situacija

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 571
12.3.2016 9:02:02   
nikiteki
Meni jutros dete dobilo konjuktivitis

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 572
12.3.2016 9:23:14   
MAMAMAJ
Branki, hvala, može.
Ja kačila veš, rekoše da neće padati danas, ali mi ne obećava, tmurno je.
Još uključila još jednu mašinu. Ako krene da pada, ne znam gde ću s vešom.
Nikiteki, nadam se da će brzo proći.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 12.3.2016 9:25:28 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 573
12.3.2016 9:31:33   
Sanjalicaaa
dobro jutro
Mamamaj, ti nemaš stikere kolika su ti deca ili ja ne mogu sa vidim?
Maraj, meni su u apoteci rekli da sem pantenola ne smem ništa. Ja traži sprej tantum verde i jedva mi je prodala. Ja ponekad njega stavim.
Niki, baš bezveze za konjuktivitis user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 574
12.3.2016 10:04:10   
MAMAMAJ
Sanjalice, nemam tikere, nikako da namestim, a sad nam crk'o lap top.
Ćerka 4,5g,sin 19m i sin 2m.user posted image
A za Tantum verde, kad sam dojila K, otišla da kupim i žena tražila u nekoj knjizi lekova, i pošto ništa nije naznačeno za dojenje, rekla mi da smem, ali pastile, i sve je prošlo ok.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here