Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.12.2015 19:50:12
|
|
|
|
aleksandrici
|
Puno Vam hvala,nagrade su divne.Cestitam ostalim dobitnicama.Ulepsali ste mi dan.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.12.2015 16:23:48
|
|
|
|
minnica
|
Meni je upravo stigla nagrada, a nisam imala pojma da sam je osvojila. Još sam ovog meseca i najmanje gledala recepte i glasala. Hvala puno u svakom slučaju, inače sa zadovoljstvom koristimo C proizvode.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.12.2015 16:54:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.12.2015 19:55:36
|
|
|
|
aleksandrici
|
Nagrada je stigla,hvala Vam od srca.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.12.2015 21:34:01
|
|
|
|
nikiteki
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 6.12.2015 0:28:05
|
|
|
|
bojana92
|
cestitke svima:)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2015 7:07:38
|
|
|
|
m2m2
|
cestitke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.12.2015 18:05:05
|
|
|
|
JacaTot
|
Hvala svima puno, divna nagrada je stigla pre dva dana!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 14:13:14
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za decembar mesec Glavnu nagradu osvaja Torbica sa 11 unetih recepata Dodatne nagrade: 1.OKEAN za recept BOLONJEZ TORTA (49 bodova) 2. Modessty RR za recept Pastrmka u belom vinu (48 bodova) 3. Ana13 najviše puta glasala (9 glasova dala) - ima korisnica koje su dale više glasova, ali su već osvajale dodatne nagrade. Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 8.1.2016. Čestitke još jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 14:53:32
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaooooo, godisnji odmor, hehe, pa sam pisala, ali skromno, izgleda da sam imala srece sto su domacice bile zauzete praznicnim aktivnostima! Hvala puuuuuuuno!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 15:03:34
|
|
|
|
ivaMark
|
cestitam dobitnicima i Torbice obozavam tvoje recepteee, odakle ih vadis samo
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 15:39:35
|
|
|
|
branki*
|
Bravo,bravo,cestitam!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 15:43:44
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam svaka cast
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 20:38:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice od srca ti čestitam...svaka čast
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 21:26:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ivo, ja sam manijak, obozavam da kuvam, citam sa svih strana, hvala ti. Viviveki Hvala jos jednom, ljubim vas sve
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 21:31:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za sve drugarice.
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 21:36:16
|
|
|
|
dddaca
|
Pridruzujem se cestitkama
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.1.2016 23:08:22
|
|
|
|
nikiteki
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 6.1.2016 20:32:00
|
|
|
|
Modessty
|
Stigao C paket!!! Hvala RR i hvala sponzoru!!!!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 6.1.2016 20:34:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam svima
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 11.1.2016 11:51:26
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala veeeeliko!!!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.2.2016 21:35:46
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za januar mesec Glavnu nagradu osvaja OKEAN sa 28 unetih recepata Dodatne nagrade, ovaj put sve tri odlaže glasačima: 1. mati najviše puta glasala (66 glasova dala) 2. World druga po broju podeljenih glasova (48 glasova dala) 3. Anarunika treća po broju podeljenih glasova (41 glas dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 8.2.2016. Čestitke još jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.2.2016 16:41:40
|
|
|
|
Anarunika
|
Wau ,i ovde sam imala sreće Ja tražila recepte za ćerin rođendan i usput glasala.Nisam znala da sam baš toliko glasala ali jako sam se prijatno iznenadila. Možda i napišem koji recept ovog meseca Hvala vam rr i hvala C proizvodima. P.S. Juče mi se pola novog većeg pakovanja začina C prosulo po sudoperi a zamalo i na glavu. Poludela sam a vi ste me sada utešili
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 20.2.2016 11:21:09
|
|
|
|
Anarunika
|
Stigao C paket Hvala vam puuuno!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.3.2016 18:51:21
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za februar mesec , i napomena da je krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci :) Glavnu nagradu osvaja OKEAN sa 14 unetih recepata Dodatne nagrade: 1.superm za recept Junetina i kelj (28 bodova) 2. mama krava za HRONO HLEB SA MASLINAMA I RUZMARINOM (23 boda) 3. love you najviše puta glasala (108 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 8.3.2016. Čestitke još jednom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
svekrva Adminsta uraditi kada je vas muz vezan za roditelje
(
82%)
(
18%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!