Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.10.2015 17:57:50
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za septembar mesec Glavnu nagradu osvaja bojana92 sa 35 unetih recepata Dodatne nagrade: 1. Iva6 za recept Piletina u smokingu! (57 bodova) 2.sony za recept Pogača ruža (36 bodova) 3. veselica najviše puta glasala (51 glas dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 5.10.2015. Čestitke još jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.10.2015 18:18:36
|
|
|
|
wivern
|
Cestitam dobitnicama
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.10.2015 17:46:22
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitke dobitnicama
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.10.2015 19:07:36
|
|
|
|
mirkam
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.10.2015 20:33:58
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala..:) Cestitke ostalim dobitnicama..:)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.10.2015 21:34:59
|
|
|
|
sony
|
Hvala puno :) i ostalim dobitnicama cestitke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.10.2015 20:15:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Ooo nisam ovo ocekivala,hvala puno
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.10.2015 14:42:04
|
|
|
|
bojana92
|
Nagrada mi je stgla juce.Odlicna je.Hvala puno RR i sponzoru.:) Kako da postavim sliku?Probala sam preko slikomat-a,alo nesto nece.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.10.2015 15:59:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Bojana super Sliku probaj preko Dodaj.rs KLIK OVDE
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.10.2015 23:02:02
|
|
|
|
bojana92
|
evo i slike..:) Hvala jos jednom..:)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 10.10.2015 2:22:21
|
|
|
|
marketing RR
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.11.2015 14:44:57
|
|
|
|
marketing RR
|
Napomena: izmena u sadržaju nagrada, koja važi od 1.10.2015. Glavna nagrada u mesecu obuhvata: - 1 kuhinjski nožić, rukavica za kuvanje, 3 x C Ideja za sočno iz tiganja, Začin C sa ukusom piletine 180g, Začin C 250g, 2 x C Ideja za, 2 x C supe, C bujoni 60g. Dodatne nagrade ( tri nagrade) u mesecu obuhvataju: - Začin C sa ukusom piletine 180g, Začin C 250g, 1 x C Ideja za, 1 x C supe, 1 x C bujoni 60g. Izmena je objavljena i u pravilniku nagradnog konkursa KLIK OVDE
< Poruku je uredio marketing RR -- 1.11.2015 14:46:08 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.11.2015 16:05:42
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za oktobar mesec Glavnu nagradu osvaja Iva6 sa 58 unetih recepata Dodatne nagrade: 1.bakica za recept Krofnice (49 bodova) 2. julika za recept 2 in 1 (63 bodova) 3. jocajaca najviše puta glasala (42 glasa dala) Napomena: julika je već osvajala dodatnu nagradu, međutim, i ostale korisnice koje su postavljale recepte, osvajale su je takođe, a s obzirom da je julika osvojila najviše bodova, dodatna nagrada pripada njoj. Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 6.11.2015. Čestitke još jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.11.2015 16:28:19
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam svim dobitnicama
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.11.2015 17:40:08
|
|
|
|
julika
|
hvala vam puno.. cestitam ostalim dobitnicama
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 2.11.2015 23:18:45
|
|
|
|
branki*
|
Cestitam
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.11.2015 8:54:23
|
|
|
|
jocajaca
|
Hvala vam puno! Obzirom da ja živim u BiH I nemam nikog bliskog u Srbiji da dam adresu, neka se javi neka od forumašica I neka mi pošalje adresu pa da proslijedim adresu da dobije paket.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.11.2015 9:40:25
|
|
|
|
amdn
|
CESTITAMO VREDNIM MAMAMA JEEEJ
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.11.2015 20:35:23
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: jocajaca Hvala vam puno! Obzirom da ja živim u BiH I nemam nikog bliskog u Srbiji da dam adresu, neka se javi neka od forumašica I neka mi pošalje adresu pa da proslijedim adresu da dobije paket. Jocajaca, javljaj kome da šaljemo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.11.2015 14:16:29
|
|
|
|
marketing RR
|
New Mom je sledeća posle jocajaca dala najviše glasova, te će paket biti poslati New Mom.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.12.2015 18:09:05
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za novembar mesec Glavnu nagradu osvaja Sladja 29 sa 25 unetih recepata Dodatne nagrade: 1.JacaTot za recept Pileća rapsodija (47 bodova) 2. aleksandrici za recept Krem supa od duleka (54 bodova) 3. minnica najviše puta glasala (3 glasa dala) - ima korisnica koje su dale i preko 100 glasova, ali su već osvajale dodatne nagrade. Napomena: aleksandrici je već osvajala dodatnu nagradu, međutim, i ostale korisnice koje su postavljale recepte, osvajale su je takođe, a s obzirom da je aleksandrici osvojila najviše bodova, dodatna nagrada pripada njoj. Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.12.2015. Čestitke još jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.12.2015 19:15:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam od
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.12.2015 19:19:36
|
|
|
|
JacaTot
|
Zahvaljujem se puno i čestitam ostalim dobitnicama!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Da li vam se nekad desilo da vam uopste ne prija kada se ljubite sa partnerom, da ne kazem bas gadi... :( isto vazi i za sexpisuljicaiskreno napisite molim vas...nikada mi se to nije desilo (
41%)
da, desilo mi se par puta (
50%)
cesto (
8%)
Ukupan broj glasova: 227Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!