Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.8.2015 18:23:59
|
|
|
|
jovana jojo
|
Hvala RR i sponzoru... Ja iduće nedelje neću biti kući,da li mogu poslati adresu gde ću boraviti?
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.8.2015 20:04:59
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam svima
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.8.2015 23:20:25
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: jovana jojo Hvala RR i sponzoru... Ja iduće nedelje neću biti kući,da li mogu poslati adresu gde ću boraviti? Može, pošalji nam na pp, samo napiši do kada češ bi tu. Šaljemo nagrade sredinom sledeće nedelje.
< Poruku je uredio marketing RR -- 5.8.2015 8:31:18 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 5.8.2015 8:30:24
|
|
|
|
Sladja 29
|
Hvala puno na nagradi
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.8.2015 14:26:49
|
|
|
|
aleksandrici
|
Hvala Ringeraji i sponzoru na ovako divnoj nagradi,zadovoljstvo mi je druziti se s vama.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.8.2015 14:27:56
|
|
|
|
aleksandrici
|
Cestitke i sve pohvale i ostalim "Ringerajkama",divne ste.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 10.8.2015 17:43:00
|
|
|
|
melika
|
Hvala i vama i divnom sponzoru :) Poslala sam podatke u P.P. Saljem fotku kada stigne poklon :*
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 11.8.2015 13:33:54
|
|
|
|
aleksandrici
|
Nagrada je stigla,odusevljena sam ,obezbedili ste me za mesec dana.Proiizvodi su divni,ulepsali ste mi dan.Hvala puno.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 11.8.2015 13:34:30
|
|
|
|
aleksandrici
|
Divno.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 11.8.2015 15:32:04
|
|
|
|
Sladja 29
|
Nagrada je stigla hvala od srca
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2015 2:09:53
|
|
|
|
marketing RR
|
A sada, naše vredne dobitnice za avgust mesec Glavnu nagradu osvaja m2m2 sa 26 unetih recepata Dodatne nagrade: 1. julika za recept Pony mafin (112 bodova) 2.likica_nis za recept sok iz prirode (21 bod) 3. branki RR najviše puta glasala (45 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 7.9.2015. Čestitke još jednom Očekujemo još puno sjajnih recepata
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2015 4:07:11
|
|
|
|
Maraj
|
Cestitke !!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2015 7:41:28
|
|
|
|
branki*
|
gle,i ja ovde cestitam,dobitnicama hvala sponzoru i drgoj nam ringeraji! moracu i neki receptic da stavim,nisam odavno.
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2015 11:54:14
|
|
|
|
m2m2
|
Hvala Ringeraji i sponzoru. Cestitam ostalim dobitnicama
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2015 14:32:39
|
|
|
|
marketing RR
|
m2m2 i branki smo poslali pakete, juliki i likici, ukoliko nam dostave podatke, pakete šaljemo nakon 14.9., s obzirom da smo od sutra na odmoru.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2015 14:42:07
|
|
|
|
amdn
|
cestitke za nase RR kuvarice
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.9.2015 11:09:46
|
|
|
|
aleksandrici
|
Cestitam svima.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.9.2015 13:12:59
|
|
|
|
julika
|
hvala vam puuuuno :*
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.9.2015 14:50:17
|
|
|
|
branki*
|
stigla nagrada slikala sam i okacicu sliku ako mi radi slikomat,nesto me zeza u poslednje vreme. hvala jos jednom!
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.9.2015 19:46:06
|
|
|
|
mirkam
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 4.9.2015 7:15:18
|
|
|
|
m2m2
|
Paket je stigao. Hvala puno. Postavila sam sliku na vasu FB stranicu, nisam uspela ovde na forumu da je postavim.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 7.9.2015 22:43:17
|
|
|
|
likica_nis
|
hvala ringeraji na izboru recepta za nagradu
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.9.2015 9:47:23
|
|
|
|
branki*
|
evo slicica
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.9.2015 15:53:45
|
|
|
|
likica_nis
|
nagrada je danas stigla i prevazišla je moja očekivanja, baš me prijatno iznenadila, hvala vam od srva i sve najbolje u životu i radu Ljiljana Stanković Niš
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 15.9.2015 20:51:01
|
|
|
|
julika
|
. stigla mi je danas nagradica i bas ste me obradovali.. hvala vam puuuno..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Deca su najveće blagoanja1Koliko dece imate?1 (
44%)
2 (
35%)
3 (
15%)
4 (
2%)
5 (
1%)
6 (
3%)
Ukupan broj glasova: 580Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!