Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 23.2.2016 22:36:47
|
|
|
|
pngpme
|
To sve zavisi od djeteta. Ja sam voljela lopte, autiće, ali i lutkice i mede... Nisam nikad marila za izgled i tražila suknjice i šnalice, ali moja sestričina... Ljudi to je nemoguće. Čist ženski hormon. Ona samo gleda haljine, nema joj ništa draže nego da se sredi, čuva noktiće da joj se ne zguli lak, neće ništa da radi što je ,,za dečake'', spremna je sve da trpi kako bi imala lijepu frizuru... Presmiješna je :). Ne mogu da zamislim svoju djevojčicu tako da se prilita po čitav dan od kad se rodi praktično .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 8:21:25
|
|
|
|
vocicana
|
Tih sta ste sve is=isale, ja moram u skolicu za trudnice sada, imaju danas na meniju teme koje su mi interesantne, ljubim vas sve i javljam se kasnije, kasnije u toku dana, sada mi je zao, ne mogu da citam, spavala sam kao top, mm i ja smo juce u isto vreme ustali, bila mi je drugarica sinoc do kasno, bas sam bila patosirana.Ljubim vas jos jednom i javljam se kasnije.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 8:21:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo stomacici Evo ja kuckam sa mojojm cerom, ostala kuci i nju nesto grebucka grlo od jutros. Joj bas mi se nesto prispavalo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 8:27:56
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro Pn moja Teodora nije baš toliko ali je velika damica,kad odemo u prodavnicu ona obavezno mora otići do šminke i kao hipnotisana.Kad joj nalakiram nokte po pola sata ne mrda rukama da ne pokvari,prije izlaska iz stana obavezno parfem i sjaj ili labelo ali obožava igračke za dječake,mali indijanac
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 8:29:09
|
|
|
|
vocicana
|
Anck odmah caj sa limunom i napravi one bombonice sa djumbirom, bice ti super. Ja sam u trudnoci tri puta imala takav peh, ali hvala Bogu zavrsilo se za dva i po dana, probaj. Ella izv se , potpuno sam zaboravila da si mi trazila rcp za kiflice, cim se kuci vratim doletetce ti pp sa kompletnim opisom, ali objavila sam recept ovde za C kuhinju, sa slikom, dala sam i Bubibubici, probaj da ga pronadjes, ako ga ne nadjes, ja ti svakako saljem. Molim te jos jednom da mi oprostis, bas sam progesteronsko zaglupljena
< Poruku je uredio vocicana -- 24.2.2016 8:30:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 8:59:51
|
|
|
|
alex88
|
Samo da vam mahnem I posaljem veliki Dobro sam,nemam nikakav osecaj da cu skoro ,izgleda da sam luda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 10:48:14
|
|
|
|
krin 40
|
zenske ne brinite,decake je lako gajiti jer su prosti kao pasulj(kao i muskarci).Strahinju sam uvek lako smutila,nagovorila da radi kako ja hocu jer je "tupav"opet kao i svi muskarci.Sa njima je lako manipulusati.Eee devojcice su mackice,tu treba biti opasan politicar i "dr House":-P:-P:-P.Imam problem,pojavio se celulit.Jbt odakle mi to????Ja to nemam nikada.Imam cool kilazu i jos sam smrsala pet kg,nista ne jedem???Smem li da koristim nesto??
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 11:01:49
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Alex, polako ima još do 29, Što se tiče dece muško-žensko, lakše-teže nema tu pravila sve yavisi od detetovog karaktera. Da su nam sva deca živa i zdrava, a mi ćemo se već nekako izboriti sa njima. Mom sinu danas prvi dan u novom vrtiću. Idem po njega za sat vremena jedva čekam da čujem utiske. Sutra moram da odem do Zemunske bolnice zbog vena, baš su mi katastrofa. Bubice sjajno što si se prijavila za savetnicu za dojenje. Ja se baš premišljam, jako mi smeta čim malo duže sedim, a i vene su krenule da me zezaju. Ne bih da se prijavim, nekom zauzmem mesto pa da ne idem .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 11:07:48
|
|
|
|
marijana22
|
Krin ja mažem neki melem protiv strija, a za celulit nemam pojma, ali sigurno da smeš. Vidi malo po netu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 11:10:13
|
|
|
|
krin 40
|
Ja protiv strija mazem eucerin ulje za trudnice,ok je.Moja prijateljica za te vene koristi venogel,kaze da je super
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 11:46:04
|
|
|
|
vocicana
|
Evo me stigla iz skolice. Ne bi trebalo da mazes bilo sta za celulit, pise ti na svakom pakovanju, jer sastojci koji greju potkozno tkivo da bi pomogli zagreveanje i laksu razgradnju natalozenog masnog tkiva, ulaze u cirkulaciju i mogu naskoditi bebici. Procitaj pazljivo jedino nesto prirodno, ali msm da je dijapazon mali, sacekaj porodjaj. To je poremecaj cirkulacije i razgradice se bice sve kako treba. Devojcice obozavam, imam dve od sestre, ja nosim sina, videcemo kako ce i da li biti lagan za cuvanje, s obzirom na mene i karakter mm nece biti lak,neece biti nista jednostavno, ali bice zahvalan, za mnoge stvari. Ijjaooooo gledaj njega, 34 pune nedelje!!! Majkina sreca mila!
< Poruku je uredio vocicana -- 24.2.2016 11:50:58 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 12:11:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa sve to ne mora da znaci decak -devojcica. Znam decake koji su mirni kao bubuce , a i obrnuto. Ja imam dve devojcice, mladja je prava princezica, lakovi za nokte, frizure...samo sto vise haljina da ima, ide na balet... Dok je starija skroz drugacija, jako je volela dinosauruse, za prosli rodj. na torti su bili transformersi, haljine je ne interesuju narocito, ide na plivanje, igra fudbal s decacima... Isto tako kad mi kaze jao s decakom je komplikovanije , mislim da sam sve to prosla za mladjom (princezom) pa tako da ne volim generalizovanje...sve je to od deteta do deteta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 13:05:48
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Ne bi trebalo da mazes bilo sta za celulit, pise ti na svakom pakovanju, jer sastojci koji greju potkozno tkivo da bi pomogli zagreveanje i laksu razgradnju natalozenog masnog tkiva, ulaze u cirkulaciju i mogu naskoditi bebici. Ups nisam ovo znala.Krin nadam se da me nisi poslušala. Ja za strije koristim Šaljićev melem, to sam koristila i u prve dve trudnoče. U vrtiću je bilo super videćemo za dalje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 13:31:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tema slike sa uz je zakljucana, pa sam sliku za sada ovde postavila. Bili smo na VMA na ultrazvuku, opet novi dr, ali je on četvrti koji je rekao da je devojčica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 13:34:55
|
|
|
|
Ella2407
|
Vociii,ne sekiraaaj.. Hahaha It's okeeeejj :-D Pa tamo gdje kazes sam i nasla te kiflice ali mi ne prikazuje recept i nacin pripreme,pa sam ti zato pisala da mi posaljes na pp.. :-)))) Jaao ljudi moji sta mi se sinoc desilo,zbaci u sekundi sam se pretvorila u u cudoviste,kao kakav SF haha Jest da sam bila iz sna tek al nema opravdanja.. Legla da spavam i mm dolazi nesto da pita i jos govori kao pozuri odg, jao kad sam ja vrisnula.. A inacee nisam taj tip,ne pamtim da sam se dreknula u zivotu,haha Al sinoc,to nisam bila ja.. I kasnije mi ga bilo zaoo i izvinjava sam se pola sata.. Haha
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 15:23:29
|
|
|
|
BubaBubica
|
Drago mi je Ivanice da si videla svoje čedo, predivna je! Ja sam se razočarala na današnjem pregledu, UZ je trajao ni pun minut, nije ni hteo da mi kaže kog je pola, kaže neću da ti kažem jer je rano... Ma ok za razdvojenost mišića je takođe iskulirao, ponovo mi dao Utrogestan i to dve kutije iako nemam više nikakvih problema kao da koristim jednu ujutru i jednu uveče. Ja ne stavljam ni taj što mi je ostao od prošlog puta. Pa je zaboravio sa ispiše recept za Utrogestan, čekala sam dok babica ode po njega, i rekao mi je da ću uraditi krvnu sliku, a nije mi dao uput za laboratoriju Izem ti doktora! Ni sličicu nisam dobila, i po nalazu bebica je manja za jednu nedelju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 15:44:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, draga, skroz te Razumem. I meni se to dešavalo, ali današnji doktor je bas bio divan, imam pet slika. Bebica nije htela, opet da se slika, stavljala ruke na lice, jedva je uhvatio ovaj trenutak, svaka mu čast. I jos mi se izvinuo što je zaboravio da pogleda pol, pa je opet pogledao i rekao koliko vidim nije (a moje pitanje je bilo da li je bebi nesto izraslo izmedju nogu od proslog puta). :)) I da, i meni je beba mladja nedelju dana po ultrazvuku i opet sam se smorila. Na početku je bilo tako, pa posle je bilo da kasni tri, četiri dana i sad opet nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 16:09:33
|
|
|
|
pngpme
|
Baš mi je žao Bubi... Znam koliko ja čekam svaki ultrazvuk, kao ozeblo Sunce... Uzbuđena sam 7 dana prije i svaki dan odbrojvam. Nije u redu! Jednostavno nije fer. Kada odeš kod obućara tražiš tačno šta i kako želiš i ako ne uradi tako žališ se, a ovo je tvoja beba, tvoje tijelo i on ne želi da ti da odgovor na pitanja. Za šta služi taj doktor? Važno je da trudnica ima mir znajući da je sve u redu, a ne samo on koji će da utvrdi ono što smatra da treba.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 16:22:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Za pol mi je doktorka kod koje inače idem gledala u 16 - oj nedelji. Ja sam je pitala da pogleda. Rekla je da joj je ultrazvuk jako los (i jeste los) i da ona misli da je devojčica, ali nije sigurna 100 posto,los ultrazvuk, mala trudnoća.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 16:38:06
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ma nisam videla ni da li se pomera, ovaj put nije ni gledao srce ovo je dr u domu zdravlja koji ima cilj da mu prođe radno vreme i da ''pregleda'' svaku pacijentkinju koja ima zakazano i to je to! Neću više ni da se štrecam nego za četri nedelje idem pravac na privatno, važno je da mi je objasnio kako se razdvajaju mišići muškarcima i da to nije od piva nego od slabih mišića i ne vežbanja Jako važno! Meni samo nije jasno šta će mi utrogestan. Neću ni da se nerviram, idem da se spremam imamo roditeljski u vrtiću, kuckamo se posle.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 16:56:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ovaj danas nije privatnik, i ne bi smeli tako da se ponasaju, gde god radili!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 17:17:25
|
|
|
|
Ella2407
|
Aaaa Bubooo,strasnooo Znaci stvarno strasnoo Imaju li oni pojma koliko nama UZ znaciii,iscekujemo ga ko ozeblo sunce i na kraju takoo.. Ja bih poludila bukvalnoo.. Zato je najbolje privatno-jest da kosta al sam bar mirna i zadovoljna.. Samo se ti ne sekiraj,sve je naravno uredu.. Pusicaa
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 17:41:57
|
|
|
|
krin 40
|
Super ti je sekica Ivana:) Vidim pp ali sa fona i dalje ne mogu da odgovorim,samo sa tableta i kompa:( To je valjda normalno kada beba malo "kasni" ne brinite
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 17:55:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Na sta mislis da je normalno kad beba kasni? Ja sam uvek na mobu i sa moba odgovaram na sve P. S. Sekica ima moj nos i muzevljeve usne
< Poruku je uredio IvanaSK -- 24.2.2016 17:56:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 24.2.2016 18:07:27
|
|
|
|
krin 40
|
pa ti i Bubi ste pominjale odstupanje u proceni starosti bebe po uz ..kazem da su ta odstupanja normalna.Ja ne znam sto ne mogu sa fona
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
zensko imepahulja76pomozite nam da odaberemo ime za nasu devojcicu1.Andrijana (
18%)
2.Marijana (
11%)
3.Nina (
54%)
4.Valentina (
18%)
Ukupan broj glasova: 358Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!