|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
23.2.2016 22:36:47   
pngpme
To sve zavisi od djeteta. Ja sam voljela lopte, autiće, ali i lutkice i mede... Nisam nikad marila za izgled i tražila suknjice i šnalice, ali moja sestričina... Ljudi to je nemoguće. Čist ženski hormon. Ona samo gleda haljine, nema joj ništa draže nego da se sredi, čuva noktiće da joj se ne zguli lak, neće ništa da radi što je ,,za dečake'', spremna je sve da trpi kako bi imala lijepu frizuru... Presmiješna je :). Ne mogu da zamislim svoju djevojčicu tako da se prilita po čitav dan od kad se rodi praktično user posted image .

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1001
24.2.2016 8:21:25   
vocicana
Tih sta ste sve is=isale, ja moram u skolicu za trudnice sada, imaju danas na meniju teme koje su mi interesantne, ljubim vas sve i javljam se kasnije, kasnije u toku dana, sada mi je zao, ne mogu da citam, spavala sam kao top, mm i ja smo juce u isto vreme ustali, bila mi je drugarica sinoc do kasno, bas sam bila patosirana.Ljubim vas jos jednom i javljam se kasnije.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1002
24.2.2016 8:21:59   
Anck Su Nmaun
Dobro jutroo stomacici

Evo ja kuckam sa mojojm cerom, ostala kuci i nju nesto grebucka grlo od jutros.

Joj bas mi se nesto prispavalo.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1003
24.2.2016 8:27:56   
emicaa
Jutro user posted image
Pn moja Teodora nije baš toliko ali je velika damica,kad odemo u prodavnicu ona obavezno mora otići do šminke i kao hipnotisana.Kad joj nalakiram nokte po pola sata ne mrda rukama da ne pokvari,prije izlaska iz stana obavezno parfem i sjaj ili labelo user posted image ali obožava igračke za dječake,mali indijanac user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1004
24.2.2016 8:29:09   
vocicana
Anck odmah caj sa limunom i napravi one bombonice sa djumbirom, bice ti super. Ja sam u trudnoci tri puta imala takav peh, ali hvala Bogu zavrsilo se za dva i po dana, probaj.
Ella izv se , potpuno sam zaboravila da si mi trazila rcp za kiflice, cim se kuci vratim doletetce ti pp sa kompletnim opisom, ali objavila sam recept ovde za C kuhinju, sa slikom, dala sam i Bubibubici, probaj da ga pronadjes, ako ga ne nadjes, ja ti svakako saljem. Molim te jos jednom da mi oprostis, bas sam progesteronsko zaglupljena user posted image
user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 24.2.2016 8:30:25 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1005
24.2.2016 8:59:51   
alex88
Samo da vam mahnem I posaljem veliki user posted image
Dobro sam,nemam nikakav osecaj da cu skoro user posted image ,izgleda da sam luda

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1006
24.2.2016 10:48:14   
krin 40
zenske ne brinite,decake je lako gajiti jer su prosti kao pasulj(kao i muskarci).Strahinju sam uvek lako smutila,nagovorila da radi kako ja hocu jer je "tupav"opet kao i svi muskarci.Sa njima je lako manipulusati.Eee devojcice su mackice,tu treba biti opasan politicar i "dr House":-P:-P:-P.Imam problem,pojavio se celulit.Jbt odakle mi to????Ja to nemam nikada.Imam cool kilazu i jos sam smrsala pet kg,nista ne jedem???Smem li da koristim nesto??

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1007
24.2.2016 11:01:49   
marijana22
Dobro jutro

Alex, polako ima još do 29,user posted image

Što se tiče dece muško-žensko, lakše-teže nema tu pravila sve yavisi od detetovog karaktera. Da su nam sva deca živa i zdrava, a mi ćemo se već nekako izboriti sa njima.

Mom sinu danas prvi dan u novom vrtiću. Idem po njega za sat vremena jedva čekam da čujem utiske. Sutra moram da odem do Zemunske bolnice zbog vena, baš su mi katastrofa.

Bubice sjajno što si se prijavila za savetnicu za dojenje. Ja se baš premišljam, jako mi smeta čim malo duže sedim, a i vene su krenule da me zezaju. Ne bih da se prijavim, nekom zauzmem mesto pa da ne idemuser posted image .

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1008
24.2.2016 11:07:48   
marijana22
Krin ja mažem neki melem protiv strija, a za celulit nemam pojma, ali sigurno da smeš. Vidi malo po netu

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1009
24.2.2016 11:10:13   
krin 40
Ja protiv strija mazem eucerin ulje za trudnice,ok je.Moja prijateljica za te vene koristi venogel,kaze da je super

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

Direktna veza do poruke: 1010
24.2.2016 11:46:04   
vocicana
Evo me stigla iz skolice.
Ne bi trebalo da mazes bilo sta za celulit, pise ti na svakom pakovanju, jer sastojci koji greju potkozno tkivo da bi pomogli zagreveanje i laksu razgradnju natalozenog masnog tkiva, ulaze u cirkulaciju i mogu naskoditi bebici. Procitaj pazljivo jedino nesto prirodno, ali msm da je dijapazon mali, sacekaj porodjaj. To je poremecaj cirkulacije i razgradice se bice sve kako treba.
Devojcice obozavam, imam dve od sestre, ja nosim sina, videcemo kako ce i da li biti lagan za cuvanje, s obzirom na mene i karakter mm nece biti lak,neece biti nista jednostavno, ali bice zahvalan, za mnoge stvari.
Ijjaooooo gledaj njega, 34 pune nedelje!!! Majkina sreca mila!

< Poruku je uredio vocicana -- 24.2.2016 11:50:58 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1011
24.2.2016 12:11:22   
Anck Su Nmaun
Pa sve to ne mora da znaci decak -devojcica. Znam decake koji su mirni kao bubuce , a i obrnuto.
Ja imam dve devojcice, mladja je prava princezica, lakovi za nokte, frizure...samo sto vise haljina da ima, ide na balet...
Dok je starija skroz drugacija, jako je volela dinosauruse, za prosli rodj. na torti su bili transformersi, haljine je ne interesuju narocito, ide na plivanje, igra fudbal s decacima...
Isto tako kad mi kaze jao s decakom je komplikovanije , mislim da sam sve to prosla za mladjom (princezom) pa tako da ne volim generalizovanje...sve je to od deteta do deteta.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1012
24.2.2016 13:05:48   
marijana22

IZVORNA PORUKA: vocicana

Ne bi trebalo da mazes bilo sta za celulit, pise ti na svakom pakovanju, jer sastojci koji greju potkozno tkivo da bi pomogli zagreveanje i laksu razgradnju natalozenog masnog tkiva, ulaze u cirkulaciju i mogu naskoditi bebici.

Ups nisam ovo znala.Krin nadam se da me nisi poslušala.
Ja za strije koristim Šaljićev melem, to sam koristila i u prve dve trudnoče.
U vrtiću je bilo super videćemo za dalje

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1013
24.2.2016 13:31:58   
IvanaSK RR
user posted image

Tema slike sa uz je zakljucana, pa sam sliku za sada ovde postavila.
Bili smo na VMA na ultrazvuku, opet novi dr, ali je on četvrti koji je rekao da je devojčicauser posted image

Direktna veza do poruke: 1014
24.2.2016 13:34:55   
Ella2407
Vociii,ne sekiraaaj.. Hahaha
It's okeeeejj :-D
Pa tamo gdje kazes sam i nasla te kiflice ali mi ne prikazuje recept i nacin pripreme,pa sam ti zato pisala da mi posaljes na pp.. :-))))

Jaao ljudi moji sta mi se sinoc desilo,zbaci u sekundi sam se pretvorila u u cudoviste,kao kakav SF haha
Jest da sam bila iz sna tek al nema opravdanja..
Legla da spavam i mm dolazi nesto da pita i jos govori kao pozuri odg, jao kad sam ja vrisnula.. A inacee nisam taj tip,ne pamtim da sam se dreknula u zivotu,haha
Al sinoc,to nisam bila ja.. I kasnije mi ga bilo zaoo i izvinjava sam se pola sata.. Haha
user posted image user posted image

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 1015
24.2.2016 15:23:29   
BubaBubica
Drago mi je Ivanice da si videla svoje čedo, predivna je! user posted image Ja sam se razočarala na današnjem pregledu, UZ je trajao ni pun minut, nije ni hteo da mi kaže kog je pola, kaže neću da ti kažem jer je rano... Ma ok user posted image za razdvojenost mišića je takođe iskulirao, ponovo mi dao Utrogestan i to dve kutije iako nemam više nikakvih problema user posted image kao da koristim jednu ujutru i jednu uveče. Ja ne stavljam ni taj što mi je ostao od prošlog puta. Pa je zaboravio sa ispiše recept za Utrogestan, čekala sam dok babica ode po njega, i rekao mi je da ću uraditi krvnu sliku, a nije mi dao uput za laboratoriju user posted image Izem ti doktora! Ni sličicu nisam dobila, i po nalazu bebica je manja za jednu nedelju.

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1016
24.2.2016 15:44:59   
IvanaSK RR
Bubi, draga, skroz te Razumem. I meni se to dešavalo, ali današnji doktor je bas bio divan, imam pet slika. Bebica nije htela, opet da se slika, stavljala ruke na lice, jedva je uhvatio ovaj trenutak, svaka mu čast. I jos mi se izvinuo što je zaboravio da pogleda pol, pa je opet pogledao i rekao koliko vidim nije user posted image (a moje pitanje je bilo da li je bebi nesto izraslo izmedju nogu od proslog puta). :))
I da, i meni je beba mladja nedelju dana po ultrazvuku i opet sam se smorila. Na početku je bilo tako, pa posle je bilo da kasni tri, četiri dana i sad opet nedelju dana.

Direktna veza do poruke: 1017
24.2.2016 16:09:33   
pngpme
Baš mi je žao Bubi... Znam koliko ja čekam svaki ultrazvuk, kao ozeblo Sunce... Uzbuđena sam 7 dana prije i svaki dan odbrojvam. Nije u redu! Jednostavno nije fer. Kada odeš kod obućara tražiš tačno šta i kako želiš i ako ne uradi tako žališ se, a ovo je tvoja beba, tvoje tijelo i on ne želi da ti da odgovor na pitanja. Za šta služi taj doktor? Važno je da trudnica ima mir znajući da je sve u redu, a ne samo on koji će da utvrdi ono što smatra da treba.

Direktna veza do poruke: 1018
24.2.2016 16:22:19   
IvanaSK RR
Za pol mi je doktorka kod koje inače idem gledala u 16 - oj nedelji. Ja sam je pitala da pogleda. Rekla je da joj je ultrazvuk jako los (i jeste los) i da ona misli da je devojčica, ali nije sigurna 100 posto,los ultrazvuk, mala trudnoća.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 1019
24.2.2016 16:38:06   
BubaBubica
Ma nisam videla ni da li se pomera, ovaj put nije ni gledao srce user posted image ovo je dr u domu zdravlja koji ima cilj da mu prođe radno vreme i da ''pregleda'' svaku pacijentkinju koja ima zakazano i to je to! Neću više ni da se štrecam nego za četri nedelje idem pravac na privatno, važno je da mi je objasnio kako se razdvajaju mišići muškarcima i da to nije od piva nego od slabih mišića i ne vežbanja user posted image Jako važno!
Meni samo nije jasno šta će mi utrogestan. user posted image Neću ni da se nerviram, idem da se spremam imamo roditeljski u vrtiću, kuckamo se posle.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1020
24.2.2016 16:56:30   
IvanaSK RR
I ovaj danas nije privatnik, i ne bi smeli tako da se ponasaju, gde god radili!

Direktna veza do poruke: 1021
24.2.2016 17:17:25   
Ella2407
Aaaa Bubooo,strasnooo
Znaci stvarno strasnoo
Imaju li oni pojma koliko nama UZ znaciii,iscekujemo ga ko ozeblo sunce i na kraju takoo.. user posted image
Ja bih poludila bukvalnoo..
Zato je najbolje privatno-jest da kosta al sam bar mirna i zadovoljna..
Samo se ti ne sekiraj,sve je naravno uredu..
Pusicaa

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 1022
24.2.2016 17:41:57   
krin 40
Super ti je sekica Ivana:) Vidim pp ali sa fona i dalje ne mogu da odgovorim,samo sa tableta i kompa:( To je valjda normalno kada beba malo "kasni" ne brinite

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 1023
24.2.2016 17:55:17   
IvanaSK RR
Na sta mislis da je normalno kad beba kasni?
Ja sam uvek na mobu i sa moba odgovaram na sve
P. S. Sekica ima moj nos i muzevljeve usne user posted image

< Poruku je uredio IvanaSK -- 24.2.2016 17:56:23 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1024
24.2.2016 18:07:27   
krin 40
pa ti i Bubi ste pominjale odstupanje u proceni starosti bebe po uz ..kazem da su ta odstupanja normalna.Ja ne znam sto ne mogu sa fona

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

Da li vam se svidja za decaka ime..
Zoka81

Ne mozemo da se odlucimo...

Devin (8%)

David (92%)

Ukupan broj glasova: 108

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here