Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 16.2.2016 10:41:09
|
|
|
|
nikiteki
|
Cekalice dobar dan
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 16.2.2016 11:43:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Niki Sta se radi?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 16.2.2016 12:54:46
|
|
|
|
vocicana
|
Niki dobar dan i ostalima. kkao ste cekalice moje drage? Ja sam malo zasla u neke teme fine, pa me nije bilo, inace vas citam svakog dana. Radite li sta?
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 16.2.2016 13:08:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Veliki za sve ja sam tu svaki dan ali ne pisem pratim vas
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 17.2.2016 12:00:13
|
|
|
|
AnaAna1
|
Gde ste devojke? :) meni danas stize vestica sigurno, temperatura u padu zadnja 3 dana... idemo dalje u nove pobede
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 17.2.2016 14:24:17
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja u petak moram na kiretazu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 17.2.2016 15:25:27
|
|
|
|
Zakicaa
|
Zao mi je Niki,zaista😕
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 17.2.2016 15:43:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Niki, zao mi je! Glavu gore, bice uskoro!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 17.2.2016 19:26:26
|
|
|
|
nikiteki
|
Hvala vam drage na brizi
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 11:07:05
|
|
|
|
ivannna
|
treba mi vas savet-u subotu mi vracaju smrzlice i htela bih da otvorim bolovanje,koji dr mi otvara bolovanje,ginekolog ili dr opste prakse? i da li mora da mi pise sifru vezanu za vto,ne bih da na poslu svi znaju...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 18:44:44
|
|
|
|
Katie90
|
Devojke, u subotu cu da radim test... Je l' normalno da imam blagi sekret? Provdian je i bez mirisa...Inace, ovih dana su me otkidala krsta, kao da cu svakog trenutka da dobijem, ali hvala Bogu, jos nisam , i nadam se da necu. Kako ste vi? Je l' ima nekih novosti?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 18:55:19
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanice mislim da trebas ginekologu u dz, s obzirom da je takav postupak u pitanju, mislim da on otvara. Javi se na vreme da te ne set_aju. Lekari opste prakse nemaju nista sa tim. za tebe najveci i cekaam vesti. NIki pa zar bas mora kiretaza? Katie,draga mislim da ce ovde pasti cestitke. javi nam novosti
< Poruku je uredio vocicana -- 18.2.2016 18:56:30 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 19:07:11
|
|
|
|
Daky
|
I ja u subotu radim test. Nemam nikakve simptome da cu da dobijem a do sada bi trebalo da ih imam.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 19:55:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Katie, normalan je pojacan sekret u trudnoći. Zelim vam obema pozitivan test!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 20:38:11
|
|
|
|
nikiteki
|
Vocicana mora kaze ne postoji više trudnoća ali ima malo zadebljanje mora to da se skine da se obnovi sluzokoža
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 23:07:56
|
|
|
|
vocicana
|
Mnogo mi je zao sto to moras da prolazis. Javi samo kako si, bas mi je zao.
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 18.2.2016 23:53:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Niki, mislimo na tebe sutra!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 0:03:49
|
|
|
|
Zakicaa
|
Dada,uz tebe smo.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 0:46:29
|
|
|
|
Katie90
|
Daky, onda zajedno objavljujemo Niki, drzi se, budi jaka.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 7:27:54
|
|
|
|
vocicana
|
Cekalice da ii vas opletem, cekamo lepe novosti. Imamo jednu koja se malo zaglavila u temi, trebalo bi, hoce nece, tako da je recept da vas bar dve objavi , pa da nji izguramo iz teme, trece treba da rodi, a nesto se utvrdoglavilo pa nikako da krene. za novosti
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 7:44:24
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanaaa, drzim pesnice lutko moja, d asve bude dobro. Nista vise a ti ces nam se javiti. Ljubimo te malisa i ja, navijamo z atebe dRRugarice nasa i za tog smrzlica, da se druzimo, do kraja godine!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 8:22:22
|
|
|
|
ivannna
|
vocicana draga -uvek si tako pozitivna,hvala ti! mazi taj stomacic! dolazim ja uskoro u trudnicke teme! sto se bolovanja tice,ipak sam se odlucila da odem u dom zdravlja i da slazem da imam stomacni virus za koji sam jednom dobila 5 dana,lakse mi je tako nego da moljakam da mi ne pisu tu sifru ili da se nosim sa pitanjima i pogledima ovih sa posla,ne zelim da delim taj deo intime sa njima,to je samo moja stvar i zelim da tako i ostane,a ako mi ginekolog bude pisala bolovanje,ne znam da li moze da napise nesto drugo... da bude sto vise trudnica na ovoj temi!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 11:27:02
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ivannnice i ja mislim da je bolje da se ne razglaba po poslu zasto si ti otisla na bolovanje, pa kad bude sve u redu i kad se mali smrznici prime onda ako bas mora neka ti napise zbog cega ides, a ovako sta kog briga da komentarise i nagadja sta i kako... ja nikome ne pricam nista, ne zelim da me neko sazaljeva i prica okolo kao se ne znam ti ni ja sta desava... Niki bas mi je zao, javi nam kako si prosla, i jel bilo mnogo strasno... Meni je danas 2. dan ciklusa pa sam isla da dam krv za hormone, sutra rezultati... samo se nadam da je tu sve ok posto ih nisam proveravala jer ginekolog i pored mog ubedjivanja nije hteo da mi da uput posto je "na folikulometriji sve super". Na kraju sam otisla danas i platila, da budem mirna...a ne bude li nesto kao sto treba otici cu da mu dam da pojede ove rezultate... Inace i mm ce sutra na spermogram :) pa da vidimo gde se nalazimo sad haha
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 14:14:31
|
|
|
|
AnaAna1
|
Evo nas sa ponovljenim rezultatima posle 4 meseca, ide na bolje sto se tice broja, ali je losa pokretljivost i morfologija. Za ova 4 meseca je pio Tribestan 3 kutije, jeo kostunjavo voce i sirovo i u medu samleveno, prva 2 meseca je pio vitamine E, cink, selen, Q10, L-carnitin, zadnja 2 meseca samo cink i selen, i zadnjih mesec dana je ubacio piskavicu... evo rezultata: Ranije uk. br. 13,92 Sada uk.br 76,8 (> 40) Ranije br sper./ml 5,8 Sada 32 (>20) Ranije progresivno pokretnih 17%, Sada 9% (> 50%) Ranije normalnih oblika 24%, Sada 5% (> 15%) Dijagnoza sada: Asthenoteratozoospermia gr. III Sta je najbolje da pije za pokretljivost i morfologiju iz vaseg iskustva, jer nam se broj od svega ovoga dobro poboljsava, a ovo ostalo je cini mi se bas lose...? (mada je 9% od 76 miliona mnogo vise nego 17% od 13 miliona, tako da ima vise pokretnih u globalu nego ranije)
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 19.2.2016 14:15:24 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 19.2.2016 15:38:58
|
|
|
|
vocicana
|
Ana, da vidi sa urologom I ti sa gin, mada to se popravilo u odnosu na ranije. Koliko su te kostali hormoni, sigurno puno? Navijam samo da sve bude ok. Ivaniceeee moja cuvam ti mesto da znas. Mislim na tebe. Pametno si odlucila da cutis na poslu, ko ih sisa,stvarno je narod opicen nacisto, msm koje je to balavljenje I alapacenje niko ne gleda sebe samo oko sebe a obozavam kada je svima sve idealno toliko da najvise vole da pricaju o drugima. Ne slusaj nikoga, samo sebe I svoje instinkte! Ljubimo te
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?