Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 14:22:38
|
|
|
|
Tara88
|
Cestitam najlepsi osecaj na svetu, videces Meni je stiglo ono cudo Satavari da li je jos neko koristio? Koliko puta na dan ste pile? Da li pomaze?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 14:34:36
|
|
|
|
Zakicaa
|
Kada si spomenula Satavari,po komentarima drugih devojaka koje su koristile vidim da su zadovoljne,ja cu isto da narucim sutra,zna li neka od vas da li regulise i ciklus,jer je meni kasnilo deset dana ovaj mesec..ludiloo😕
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 14:38:40
|
|
|
|
Tara88
|
Ne znam da li si cula za caj od Virka, ali on je meni regulisao ciklus. Uvek je bio nenormalan. Prethodni trajao 40 dana. Mislim stvarnooo mnogo. I onda sam pocela da ga pijem, i prvi put u zivotu imala ovulaciju 14dc i dobila na 29dc.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 14:42:30
|
|
|
|
Zakicaa
|
Joj hvala ti do neba za ovu informaciju,kupicu i jedno i drugo😀😀😀😀.Samo mi molim te reci gde mogu da ga nadjem,apoteke?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 14:50:02
|
|
|
|
Tara88
|
Nema na cemu Ja sam Virak porucila online iz Bio spajza, jeftin je, tipa 80din.100g. Satavari su mi devojke preporucile na prethodnoj stranici, 1500din je, ako mi verujes samo sam porucila, ne znam ni koji je sajt. Ja sam idealna musterija, mogu da mi uvale i praznu maglu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 14:58:48
|
|
|
|
Zakicaa
|
Bogami ja,sve cu pokusati samo da sto pre uspemo da zatrudnimo.😁😁😁 I verujem da hocemo.😊
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 15:29:44
|
|
|
|
Tara88
|
Nadam se da hocete Koliko vec radite na bebi?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 15:50:10
|
|
|
|
Angelk
|
Niki samo jako, znam da te ne mozemo utjesiti, ali razmisljaj ko zna zasto je to dobro... Ljubim te... Tinkerbel sve cestitke, uzivaj u predstojecem periodu... Posto redovno citam ovaj forum iako se ne oglasavam cesto, vidjela sam da mnogo hvale taj Shatavari, citala sam dosta o njemu, vidim da cuda radi . Sve je na biljnoj bazi, ali naravno ne treba pretjerivati... U svakom slucaju, samo naprijed! Ja cu kad mi dodje mm poceti sa cajom od zalfije i d vitaminom po serpicinom receptu... Tj vec sam pocela sa D vitaminom, a caj necu jos :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 16:13:37
|
|
|
|
Zakicaa
|
Ulazimo u 4 mesec sto se tice rada na bebi..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 16:14:15
|
|
|
|
Zakicaa
|
Vi Tara?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 16:21:13
|
|
|
|
Tara88
|
I mi, juce sam dobila pa posle toga u nove pobede. Cetvrti ciklus po redu Eto, nadam se da ce i nama i vama taj cetvrti biti uspesan
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 17:44:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Taj Satavari je mislim pila Krin koja je sada trudnjaca :) Taman ce vam peti ciklus izostati :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 18:55:10
|
|
|
|
Zakicaa
|
I ja sam juce dobila😕,tako da se nadam da ce mi Virak pomoci kao i tebi Tara,a takodje i Satavari...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 18:56:37
|
|
|
|
Zakicaa
|
Ivana tebi se zahvaljujem na lepim zeljama😍
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 20:13:47
|
|
|
|
Tinkerball
|
Zahvaljujemo se svima na cestitkama i lepim zeljama. Danas smo slavili ove lepe vesti, inace i jutros sam uradila drugi testic za svaki slucaj. Ovih dana cu otici kuci u Srb pa pravac kod ginekologa da vidimo. Jako smo srecni, zelim svim zenicama da ugledaju sto pre . Samo pozitivno i i sigurna sam da ce sve biti ok. Obozavam vas devojke, zene, stvarno ste divne i mnogo sam srecna sto sam vama prvo rekla lepe vesti.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 14.2.2016 20:18:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hoce, hoce,pomoci ce vam! Sigurno, bre :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 8:11:34
|
|
|
|
vocicana
|
Uvek sam za alternativu, svaka cast, sve sto cujete probajte, nista ne skodi sve dok se naravno drzite uputstva. Satavari cu uzeti i ja kada se porodim, citala sam o njemu, a Serpicin recept je divan, veoma uspesan. Ja pijem virak caj, pila sam ga pre trudnoce, pa sam od 5-og opet nastavila, vrkuta trava ima toliko pozitivnih, za zene efekata, da sam resila da ga pijem uvek! Divnog je blagog ukusa. Navijam i javljajte se.
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 14:10:59
|
|
|
|
AnaAna1
|
Meni danas pala temperatura sto znaci da glupaca stize za dan ili dva... e onda cu da idem da proverim hormone, a mm najzad u petak spermogram... jel mogu i 3.dana ciklusa polne hormone? Izmedju 2.i 4.bese ili 2.i 3.?
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 15.2.2016 14:11:29 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 14:16:23
|
|
|
|
vocicana
|
Msm da je najbolje da uradis 4-ti dan ciklusa. Javi kakvi su, imas i endokrinologa na RR za konsultaciju. za vas dvoje, da vas sto pre bude troje ili cetvoro
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 16:29:14
|
|
|
|
Katie90
|
devojke, koliko dana posle O moze da se uradi beta? prvi put sam radila po nestanku M, pa sad ne znam kada najranije mogu?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 16:48:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Najbolje bi bilo da uradis po izostanku mens. A koliko znam, moze i nedelju dana od ovulacije, najranije.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 17:01:30
|
|
|
|
Katie90
|
Mora da se opasno tripujem, ali boluckaju me grudi, pogotovo desna strana, i sva sam uspavana, vec poslednja 2 dana po citav dan dremam, pa te histerisem (grdan moj dragi ) , pa me udari neki emotivni talas... A da ne pricamo o naduvenosti, i boluckanju... A samo je 4 dana od O proslo... Da li je iko imao ovakvo iskustvo a da se nije ispostavilo da je graska i poigravanje mozga?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 20:24:18
|
|
|
|
Tinkerball
|
Verovatno je to zbog toga sto ocekujes i zelis trudnocu. Isto kao i ja. Samo sa osluskivala svoje telo i primecivala promene, onda je dosla vestica i mislila da nema nista od trudnoce, uradila testic kad ono bez dve crtice. Nakon nedelju dana uradim testic i . Tako da ti predlazem da se opustis i da posmatras svoje telo a ako kasni uradi testic. I samo bez razocaravanja.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 15.2.2016 21:35:23
|
|
|
|
AnaAna1
|
Mozda su ti bolne grudi znak ovulacije u ovom slucaju mozda kasni 2,3,4 dana... u svakom slucaju ne mogu simptomi trudnoce da se jave samo 4 dana posle ovulacije jer jos nije doslo ni do implementacije
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 16.2.2016 3:22:10
|
|
|
|
Katie90
|
Nije, Ana, sticajem okolnosti moj divni endokrinolog me je primao svaki drugi dan u ordinaciju onako, preko reda, nezakazanu, i pratio rast folikula, (samo zato sto je bio odusevljen sto smo mv i ja konacno resili da radimo na bebici) Sudeci po uz, O mi je bila 18dc...jeste da je malo kasnila, ali tako je uvek bilo kod mene zbog neredovnih ciklusa i pcos. Verovatno si u pravu, poigrava se mozak sa mnom, nista drugo...mada volela bih da nekim cudom gresim Sto se tice Tinker, ulivas mi nadu, haha tvoj komentar me je samo jos vise ohrabrio da verujem svom instinktu...a da li je nepogresiv, to cemo vec da vidimo za jos jedno stomace bice puno novih stomacica na prolece, vidim ja drzim palceve svim cekalicama !!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?