Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 17:16:51
|
|
|
|
borica
|
Niki dobrodosla, bas mi je drago Voci videla, hvala ti Sad ce bogami opet pica, hehe i sinoc sam je pravila. Sin mi kaze opet pica
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 17:18:01
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da vam mahnem,čitav dan smo u pokretu.Sinoć sam ružno sanjala pa sam cijeli dan nikakva,pisaću u temi.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 17:33:22
|
|
|
|
Nimfa
|
Niki super sto te vidim ovde , zelim ti laku trudnocu i brz porodjaj Ceo dan mi se jede sladoled ,a nigde nema kazu ko je lud u ovo doba da jede sladoled , pa mislim trudnice Morach mm da saljem u metro to nam je najblize , a tamo sigurno ima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 17:38:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ima sladoleda sigurno :) Samo ti jedi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 17:38:34
|
|
|
|
nikiteki
|
Hvala vam na dobrodoslici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 17:58:38
|
|
|
|
marinchica
|
Opa, nove trudnice a? Cestitam ti i ja Niki! Al se meni stezeee stomak nestooo, hm...cudno. pomalo i bolno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 18:01:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marincice, lazne kontrakcije?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 20:32:43
|
|
|
|
marinchica
|
Izgleda. Bas bezveze osecaj... Isla sam do banke da dignem te pare sto mi keva poslala za tu posteljinu. LJudi, jedva smo se dovukli kuci, muz me gurao uzbrdo uz ulicu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 20:33:14
|
|
|
|
vocicana
|
BH kontrakcije, mene isto znaju da zabole kada se stegne stomak. Donja polovina stomaka?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 20:53:19
|
|
|
|
marinchica
|
Da da. I nekako onako u desno pomalo vise nego u levo. Pa dobro, sad cu sedmi mesec i vreme je da se "nesto" oseti, bilo bi mi cudno da jos nisu pocele...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 21:13:24
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam ih osetila prvi put na Zlatiboru, polovina sedmog. Pa dosta nas nista nije bolelo jao vec sada imam tremu zbog spavanja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 21:24:02
|
|
|
|
alex88
|
Niki dobrodosla,nadam se da ce biti jos dosta crtica da napune temu Mene bas boli glava,malo sam spavala,tj dremnula al ne prestaje,pritisak 130/90 i kao takav mi ne odgovara,hocu moj 110
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 21:44:43
|
|
|
|
marinchica
|
Voci magnezijumce jedno, topao tus, klopa lagana pre spavanja, i pokusaj relax malo. Ako nece, okreni se na drugu stranu kreveta. Ja vec dver noci zaspim umotana u cebe, na suprotnoj strani, na jorganu, u nekoj caknutoj pozi. Ali, tako prija izgleda. Alex meni je nizak i imam lupanja srca, sad mi je bas tesko. Iskreno, plasim se ako ce mi biti ako najtezi period dolazi. Odoh u horizontalu malo, ovaj mm spava kao muva ce ce da ga je ujela...blago njemu..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 11.2.2016 22:01:25
|
|
|
|
BubaBubica
|
JA već sad imam te kontrakcije, proradile su kad sam prokrvarila, i sad se jave jednom do dva puta dnevno, malo pre me uhvatila jedna toliko da me je zabolela malo. Danas muž počeo da radi pa sam većinom sve sama, moguće da je i od toga. Sad ću da se tušnem i begam na spavanje, kuckamo se sutra devojke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 7:35:17
|
|
|
|
vocicana
|
Da otvorim jutro. Spavala sam lepo. Definitivno mi prija hladno vreme, to je istina, ali sam i bila slomljena od prethodnih nespavanja. Kako ste , izlazim da zavrsim neke stvari, malo kasnije... da mi je kicma zdrava izletelo bi bebironce kao metak, jaaakeee su mi zglobne i misicne veze kukova i karlice, to bi pesma bila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:01:33
|
|
|
|
mega
|
Dobro jutro i od mene. Ja sam spavala,kako tako,nos zapusen,grlo grebe,haos. A ledja bole li bole.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:05:54
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro i od mene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:06:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,sinoć kad se ne onesvjestih.Samo što sam legla slošilo mi se.Posle me probudila mučnina a i sad mi nije puno bolje.Definitivno ću se borit sa ovim cijelu trudnoću.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:12:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam super spavala posle ko zna koliko ali sam se jutros bas uplašila kad sam otišla u kupatilo videla sam da sam malo prokrvarila sva se trese od straha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:30:33
|
|
|
|
vocicana
|
Nemoj da se plasis, ipak si se lomila oko ciklusa, to je implementacija, malo lezi, ispruzi se, bice sve ok. Javljaj kako seosecas Emice, ja ne mogu da shvatim sta je to da te toliko muci,bas bzv.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:33:11
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ja sam negdje u sebi znala da će biti ovako jer sam prvi put do poroda povraćala ali sam se milion puta bolje osjećala nego sad.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:33:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Ali ide baš ima krvi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:35:12
|
|
|
|
vocicana
|
Idi do lekara, neka te neko pogleda. Odmah!!!
< Poruku je uredio vocicana -- 12.2.2016 8:36:19 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:39:05
|
|
|
|
emicaa
|
Niki slažem se sa Voci,ne čekaj nego trk doktoru.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 8:41:59
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro okruglice Ja sam relativno dobro spavala, ali zato jutros kada me probudio grc u nozi umalo da mi noga otpadne Voci ti si strašna, stalno u pokretu.....ja baš i nisam, mada trudim se da prošetam bar malo svaki dan, ali kod mene je vrijem tako grozno zadnjih par dana, samo za depresiju i spavanje Emice možda ipak bude lakše s vremenom Niki prvo čestitam ti na crticama, a ako si zabrinuta zbog tog krvarenja i ako je obilno možda da se ipak javiš doktoru, vjerujem da to nije ništa ali eto za svaki slucaj. Držim fige da sve bude dobro
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?