|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
11.2.2016 17:16:51   
borica
Niki dobrodosla, bas mi je dragouser posted image
Voci videla, hvala tiuser posted image
Sad ce bogami opet pica, hehe i sinoc sam je pravila. Sin mi kaze opet picauser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 476
11.2.2016 17:18:01   
emicaa
Samo da vam mahnem,čitav dan smo u pokretu.Sinoć sam ružno sanjala pa sam cijeli dan nikakva,pisaću u temi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 477
11.2.2016 17:33:22   
Nimfa
Niki super sto te vidim ovde , zelim ti laku trudnocu i brz porodjaj user posted image
Ceo dan mi se jede sladoled ,a nigde nema kazu ko je lud u ovo doba da jede sladoled , pa mislim trudnice user posted image
Morach mm da saljem u metro to nam je najblize , a tamo sigurno ima user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 478
11.2.2016 17:38:09   
IvanaSK RR
Ima sladoleda sigurno :) Samo ti jedi!

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 479
11.2.2016 17:38:34   
nikiteki
Hvala vam na dobrodoslici

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 480
11.2.2016 17:58:38   
marinchica
Opa, nove trudnice a? Cestitam ti i ja Niki! user posted image
Al se meni stezeee stomak nestooo, hm...cudno. pomalo i bolno...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 481
11.2.2016 18:01:30   
IvanaSK RR
Marincice, lazne kontrakcije?

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 482
11.2.2016 20:32:43   
marinchica
Izgleda. Bas bezveze osecaj...user posted image
Isla sam do banke da dignem te pare sto mi keva poslala za tu posteljinu. LJudi, jedva smo se dovukli kuci, muz me gurao uzbrdo uz ulicu...

Direktna veza do poruke: 483
11.2.2016 20:33:14   
vocicana
BH kontrakcije, mene isto znaju da zabole kada se stegne stomak. Donja polovina stomaka?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 484
11.2.2016 20:53:19   
marinchica
Da da. I nekako onako u desno pomalo vise nego u levo. Pa dobro, sad cu sedmi mesec i vreme je da se "nesto" oseti, bilo bi mi cudno da jos nisu pocele...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 485
11.2.2016 21:13:24   
vocicana
Ja sam ih osetila prvi put na Zlatiboru, polovina sedmog. Pa dosta nas nista nije bolelouser posted image
jao vec sada imam tremu zbog spavanja

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 486
11.2.2016 21:24:02   
alex88
Niki dobrodosla,nadam se da ce biti jos dosta crtica da napune temu user posted image
Mene bas boli glava,malo sam spavala,tj dremnula al ne prestaje,pritisak 130/90 i kao takav mi ne odgovara,hocu moj 110

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 487
11.2.2016 21:44:43   
marinchica
Voci magnezijumce jedno, topao tus, klopa lagana pre spavanja, i pokusaj relax malo. Ako nece, okreni se na drugu stranu kreveta. Ja vec dver noci zaspim umotana u cebe, na suprotnoj strani, na jorganu, u nekoj caknutoj pozi. Ali, tako prija izgleda.
Alex meni je nizak i imam lupanja srca, sad mi je bas tesko. Iskreno, plasim se ako ce mi biti ako najtezi period dolazi.
Odoh u horizontalu malo, ovaj mm spava kao muva ce ce da ga je ujela...blago njemu..

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 488
11.2.2016 22:01:25   
BubaBubica
JA već sad imam te kontrakcije, proradile su kad sam prokrvarila, i sad se jave jednom do dva puta dnevno, malo pre me uhvatila jedna toliko da me je zabolela malo. Danas muž počeo da radi pa sam većinom sve sama, moguće da je i od toga. Sad ću da se tušnem i begam na spavanje, kuckamo se sutra devojke user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 489
12.2.2016 7:35:17   
vocicana
Da otvorim jutro. Spavala sam lepo. Definitivno mi prija hladno vreme, to je istina, ali sam i bila slomljena od prethodnih nespavanja.
Kako steuser posted image , izlazim da zavrsim neke stvari, malo kasnije...user posted image da mi je kicma zdrava izletelo bi bebironce kao metak, jaaakeee su mi zglobne i misicne veze kukova i karlice, to bi pesma bila.user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 490
12.2.2016 8:01:33   
mega
Dobro jutro i od mene.
Ja sam spavala,kako tako,nos zapusen,grlo grebe,haos.
A ledja bole li bole.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 491
12.2.2016 8:05:54   
nikiteki
Dobro jutro i od mene

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 492
12.2.2016 8:06:11   
emicaa
Dobro jutro,sinoć kad se ne onesvjestih.Samo što sam legla slošilo mi se.Posle me probudila mučnina a i sad mi nije puno bolje.Definitivno ću se borit sa ovim cijelu trudnoću.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 493
12.2.2016 8:12:23   
nikiteki
Ja sam super spavala posle ko zna koliko ali sam se jutros bas uplašila kad sam otišla u kupatilo videla sam da sam malo prokrvarila sva se trese od straha

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 494
12.2.2016 8:30:33   
vocicana
Nemoj da se plasis, ipak si se lomila oko ciklusa, to je implementacija, malo lezi, ispruzi se, bice sve ok. Javljaj kako seosecas
Emice, ja ne mogu da shvatim sta je to da te toliko muci,bas bzv.user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 495
12.2.2016 8:33:11   
emicaa
Voci ja sam negdje u sebi znala da će biti ovako jer sam prvi put do poroda povraćala ali sam se milion puta bolje osjećala nego sad.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 496
12.2.2016 8:33:23   
nikiteki
Ali ide baš ima krvi

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 497
12.2.2016 8:35:12   
vocicana
Idi do lekara, neka te neko pogleda. Odmah!!!

< Poruku je uredio vocicana -- 12.2.2016 8:36:19 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 498
12.2.2016 8:39:05   
emicaa
Niki slažem se sa Voci,ne čekaj nego trk doktoru.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 499
12.2.2016 8:41:59   
pipi_coco
Dobro jutro okruglice

Ja sam relativno dobro spavala, ali zato jutros kada me probudio grc u nozi umalo da mi noga otpadne user posted image

Voci ti si strašna, stalno u pokretu.....ja baš i nisam, mada trudim se da prošetam bar malo svaki dan, ali kod mene je vrijem tako grozno zadnjih par dana, samo za depresiju i spavanje

Emice možda ipak bude lakše s vremenom

Niki prvo čestitam ti na crticama, a ako si zabrinuta zbog tog krvarenja i ako je obilno možda da se ipak javiš doktoru, vjerujem da to nije ništa ali eto za svaki slucaj. Držim fige da sve bude dobro

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here