|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
11.2.2016 12:52:59   
alex88
Marince oko 20 feb odprilike,sutra cu nadam se znati tacniji datum.Samo vi papkite,skinucemo mi te kg,samo da smo zdrave.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 451
11.2.2016 12:56:48   
alex88
Mega ce nadam se pre,ja bi mogla da sacekam jos malkice,e imamo i Jole,ona broji takodje sitno.A sta je 18?tvoj rodjendan?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 452
11.2.2016 12:59:09   
IvanaSK RR
Jao da, i Jole je tu..
Daaa, da slavimo ovde zajedno :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 453
11.2.2016 14:04:56   
pipi_coco
Marinchice i mi smo uzeli posteljinu Tri drugara i to žutu, ja prezadovoljna, baš mi se mnogo svidjela......nego daj ti negdje nabaci recpt za te integralne pločice ili mi molim te pošalji u pp

Alax i ja sam baš juros razmišljala o tome....zašto se sva iukocim po mnoci, ko drvena, i ujutro najteži su mi prvi koraci kad ustanem iz kreveta...ko da imam 80 godina jbt.

Ja danas opet muku mocim sa strahovima u vezi porođaja......ne znam šta mi je.....povremeno me uhvati panični strah.....Danas baš pricam mami o tome i odjednom oci mi pune suza.......da li sam prolupala od hormona ili šta vec.....ne znam user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 454
11.2.2016 14:09:19   
IvanaSK RR
Pipi, nisi jedina.. Ja non stop razmišljam o porodjaju... Lose sam prosla na prvom i sad sam nikakva...
Preksinoć sam sanjala da su me stavili za carski, dali anesteziju, i ja se kao uspavam ali sve osecam sta mi rade, a ne mogu da se probudim iz anestezije da im kažem da boli..

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 455
11.2.2016 14:18:30   
BubaBubica
I ja sam imala lud san noćas user posted image kao da ne trošimo gorivo i da ne cimam muža ja otišla da se porodim u piceriju user posted image user posted image user posted image pa sam se predomislila u poslednjem trenutku pa me vozili u bolnicu user posted image

Direktna veza do poruke: 456
11.2.2016 14:19:56   
alex88
Ne plasite se devojke,bice sve u redu.Koliko nam se Popkica plasila,dobro je prosla,sad je srecna i zadovoljna sa svojom princezicom u narucju!

< Poruku je uredio alex88 -- 11.2.2016 14:21:26 >

Direktna veza do poruke: 457
11.2.2016 14:21:00   
pipi_coco
Kad me tako uhvati imam osjecaj da sam prava kukavica i da sve druge trudnice i mame to nekako bolje ......ne znam kako da se izrazim...bolje se nose s tim.....nekako mi djeluje da je to svim ženama tako nekako prirodno, a ja crkavam od brige , eto ako sam išta objasnila.

CR se ne bojim toliko koliko prirodnog, jer imala sam vec operaciju na maternici pa kao znam šta me ceka ukoliko bude carski user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 458
11.2.2016 14:23:58   
IvanaSK RR
Bubi, hahahaha, jede mi se picaaa
Mislim da vecina trudnica ima te strahove i razmišljanja. Ja cu ici na carski, ali ipak mi nije svejedno.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 459
11.2.2016 14:34:15   
marinchica
Bubice, kraljice jedna, otisla u piceriju ona user posted image Bila si gladna u snu mozda.
Pipi ja iiiisti osecaj imam....da svi to drugi nekako lakse. Znam par njih, njaaaanjeee, jbt zaboli je nesto ona sva u panicnom strahu. jednu moju koleginicu pocel u grudima da steze udarila je promaja, standardno ono kad boli kad se udahne, jeste nepreijatno ali prodje. Ona je mene jurila po firmi placuci kako ce ona da umre,...kuku lelel. E izbacila dvoje dece na 1-2. Njanja teska. I to prirodno. i to bez epija (dobro taj deo bez epija joj nisam verovala ali ajde) Imas pp za plocice.
Malo da vas dignem, jedan vic
Sta kaze Keba kada ga pitaju koliko ima sati?
- Imaoooooooo ima ooosaaaaam....
user posted image user posted image Ja ne zam koj je meni, ja se upisah od smeha, doslovno, popustilo mi, morala sam da se presvucemuser posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 460
11.2.2016 14:38:23   
BubaBubica
user posted image user posted image user posted image Ahahahahahahaha user posted image baš smo lude user posted image

Direktna veza do poruke: 461
11.2.2016 14:38:32   
alex88
user posted image user posted image ,joj bre Marince nasmeja me,al nije smesno moze svakom da se desi,ja se jos drzim po tom pitanju,meni ce zato vodenjak puci na javnom mestu user posted image

Direktna veza do poruke: 462
11.2.2016 15:08:26   
IvanaSK RR
Hahaha, lude ste, definitivno.
Jeste li videle moj stomak? :)
Alex, najbolje bi bilo da pukne u nekom trznom centru, hahahaha, (jel ima neki smajli koji se valja od smeha)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 463
11.2.2016 15:09:09   
Anck Su Nmaun
Cao cure ... samo da mahnem iz Betanije user posted image po dosadasnjim nalazima super mi je secer..videcu sutra...verovatno dijetica. Al su me izbusili 😯i gladna saaaaaam 😢

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 11.2.2016 15:11:03 >

Direktna veza do poruke: 464
11.2.2016 15:13:12   
IvanaSK RR
Anck, drzi se, bice to sve ok. Ljubimo te!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 465
11.2.2016 15:24:45   
alex88
Tek sad sam videla,super ste.Neznam sto mi nije stiglo na mejl,uglavnom stize kad ima novih objava u temama gde ucestvujem.Anck bice sve u redu user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 11.2.2016 15:25:42 >

Direktna veza do poruke: 466
11.2.2016 15:28:16   
krin 40
Anck sve ce to biti ok:). Bubice smejala sam se deset_ min zbog tvog sna.Ja se ne plasim porodjaja,to mi je kao "dobar dan".Meni je frka od epidurala.Doca ce da me nagovara sto posto.Vec je poceo.Ja sam oboje rodila bez toga.Znam da je valjda lakse sa tim,ali ja se tripujem da necu osecati noge i sl.Lujka

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.2.2016 15:29:04 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

Direktna veza do poruke: 467
11.2.2016 15:48:20   
borica
Dobar dan drage moje, nije me bilo par dana , nisam ni citala sta ste pisale. Da vam se javim, pa da iscitam. Ljubim vas pa se kuckamouser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 468
11.2.2016 16:07:03   
IvanaSK RR
Alex, porasli smo :)
Krin, ako neces epi, nemoj, sta te briga.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 469
11.2.2016 16:14:57   
vocicana
Alex evo u pravu si zivota mi, tacno kao da je juce bilo kada sam tu izajvu dala,ma samo da spsutim ispod sto dana pa da shvatam ozbiljnouser posted image
A gledaj sada. lutka majkina!
Nimfa, kazem ja, da nam Ivana SK ne rece da je zensko i Popki da nije rodila Angelinu, odosmo samo u user posted image , ali mozda to samo prva polovina godine, mozda se nesto promeni kasnije.
Anck znala sam da je sve dobro, to je jednostavno takva beba, sta li su meni trebali da rade, kada mi je dr rekla da je moj sin napredovao za tri i po nedelje u stomaku 850 gr ravno?Verujem ti da si gladna, Nadam se da te puste sutra kuci.
Grlisa za sve, ja sam danas resila da kupim jedan prolecno jesenji mantilic, turbo sam ga povoljno nasla, a posebno sam srecna sto sam usla u sasvim malu velicinu, samo mi pupa smeta da se zakopcam.user posted image
Sto se kilaze tice, ja sam se u prvim mesecima zaokruzila, sada nista i ne jedem niti se previse opterecujem izgledom, bicemo mi zgodne mamiceuser posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 11.2.2016 16:16:22 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 470
11.2.2016 16:17:46   
borica
Marinceuser posted image super vic. Alex, jedva cekam da upoznas svoju dugo cekanu srecicu, ali stvarno. Ja sam danas isla za uput za komisiju, sutra treba da se javim, i dr. me pregledala vaginalno, jer sam joj ispricala za moje povremene bolove, sve je u redu, grlic je dobaruser posted image . Sekret imam puno, videcu kakvi su rezultati. Kaze mi da se verovatno preforsiram , da se malo stedim, i odmaram cim oset_im zatezanje i da me boli.
Inace, nama se radi most i dupli krevet za decju sobu, presrecna samuser posted image . Sad nas ceka krecenje. L bebece stvari sam oprala veci deo, i pola ispeglala, ostalo je jos neke 2 ture. Pa da kupim nesto za malisu , i da sebe polako opremam za porodiliste, jedno po jedno, necu sve odjednom.
Voci javi mi pp sta si sve to pripremila za materinski od dokumentacije, da se podset_imo, mada je mm to sve zavrsavao.
Da dodam, danas sam se merila 69 kg, za mesec dana 1,5 kg. A od pocetka 12kg vise. pritisak 130/80.

< Poruku je uredio borica -- 11.2.2016 16:19:40 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 471
11.2.2016 16:59:05   
vocicana
Borice imas pp
Dobijamo pojacanje devojke i to duplo!!! Dve cekalice su user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 472
11.2.2016 17:01:57   
nikiteki
Dobar dan trudnice

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 473
11.2.2016 17:09:38   
BubaBubica
Dobro došla nikiteki! user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 474
11.2.2016 17:10:27   
IvanaSK RR
Niki, dobro dosla ovde! Zelim ti laku i lepu trudnocu, i brz porodjaj :)

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

Anketa

Dorotej
Pansophia

Da li vam s svidja ime Dorotej za decaka?

Da (29%)

Ne (71%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here