|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat]
10.2.2016 16:46:51   
alex88
Popkice veliki zagrljaj za vas dve,najvaznije je da ste dobro,sutra ste svi na okupu user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 426
10.2.2016 18:49:04   
Nimfa
Dobro vece user posted image
Citam vas ceo dan ali nikako da napisem nesto bas me nervira ovo vreme pa nisam nizasta. Sutra idem na UZ , jedva cekam da vidim bebca pa nam valjda i pokaze pol user posted image
Popkice super je sto vas sutra pustaju , ne sekiraj se za V sve ce biti super cim budete na okupu user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 427
10.2.2016 20:07:30   
vocicana
Anck nemoj se sekirati. Mi smo poceli da se merimo, tek na proslom uz, ja i nisam upucenoa nesto previse oko svega. Uradi sta ti kazu, ali msm da nema razloga za neku preteranu brigu, Javljaj se sta se desava.
Ostale dobro ste, ja sam se opet napesacila, nanosala kesa i ostalog, da sam pala s nogu, a od spavanja nema nista. Naravno!
Bubi znam da su to pripremna nespavanja, ali smeta mi sto me nista ne boli, nista mi ne fali, a svako jutro u 4 sto kaze Marinchhica, oci kao na cackalicu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 428
10.2.2016 21:16:27   
alex88
Nema nam Mege danas?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 429
10.2.2016 21:40:58   
mega
Hejjjjj,evo me,tu sam ja.
Samo sam danas bila celo posle podne kod mojih,pa dok smo dosli kuci,
spremila decu za spavanje.
Nista se ne desava.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 430
10.2.2016 21:43:53   
IvanaSK RR
Kako se osecas?

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 431
10.2.2016 21:44:19   
alex88
Bice,samo da bebac resi :) a uskoro ce sigurno

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 432
10.2.2016 21:57:34   
mega
Dobro se osecam,osim sto svaki dan bole prepona i ledja.
Vise i ne kukam za to,postalo je standardno.
I primetila sam kad idem da piskim da mi malo po malo
ispada nesto sluzavo,ali nema krvi.
I beba mi non stop skaklja desni kuk.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 433
10.2.2016 22:03:57   
IvanaSK RR
Nema veze, to je verovatno čep, pa pomalo ispada.
Bice to sve ok.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 434
10.2.2016 22:07:54   
mega
Volela bih da vec krene,svi smo nestrpljivi.
A i meni je dosta.
Jos mi je bolje kada setam,nego kada sedim.
Cujemo se,sve vas pozdravljam,odoh na spavanje.

Direktna veza do poruke: 435
11.2.2016 7:55:20   
vocicana
Dobro jutro.
Samo cu dodati uz simptom nespavanja, bol u levom kuku i preponi, ali je sinoc radio Bensedin, dremala sam u dnevnoj sobi, ustala kao i obicno da bi nastavila sa spavanjem ali ne, onda sam onako nervozna za sve pare ustala, pogrickala tabletu i zakucala se, mnogo mi je znacilo.
Mega polako krecu pripreme za porodjaj, ih, verujem da ste svi vec nestrpljivi, da ti je dosta vise bas dugo traje trudnoca, bas je strasno za zenu sve, ali vazno je da ce se i to uskoro zavrsiti.
OSTALEuser posted image spavkaju jos, blago vama....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 436
11.2.2016 9:23:34   
mega
Vocicana,veruj mi da je dosta.
Ako nista ne bude danas i sutra do 12,moram na pregled,jer ce me uhvatiti vikend,a
idem privatno,pa moram sutra da obavim.
Jer ako se javim u bolnicu,ostavice me tamo,pa na silu poroditi,a to ne zelim.
Tako da prvo idem kod doktora na konsultacije.
Moja drugarica koja se porodila u aprilu,prenela 3.dete 7.dana,kaze cekas,a ono nece.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 437
11.2.2016 9:39:44   
vocicana

IZVORNA PORUKA: mega

Vocicana,veruj mi da je dosta.
Ako nista ne bude danas i sutra do 12,moram na pregled,jer ce me uhvatiti vikend,a
idem privatno,pa moram sutra da obavim.
Jer ako se javim u bolnicu,ostavice me tamo,pa na silu poroditi,a to ne zelim.
Tako da prvo idem kod doktora na konsultacije.
Moja drugarica koja se porodila u aprilu,prenela 3.dete 7.dana,kaze cekas,a ono nece.

Oni si najtvrdoglaviji izgleda. user posted image
Meni je samo vazno da udjemo u april, ali verujem da cu se sa doktorkom vec tada dogovoriti kako cemo i sta cemo. Nisam otvorena, na zadnjem pregledu sam bila uloziva za polovinu jagodice prsta, ali unutrasnje usce hermeticki zatvoreno. Zato cekam, navijam, javljaj novosti.Ljubimo vas nas dvoje.
Pojede me dojenje, sada sam citala temu, ali bas se sekiram da samo bude dovoljno i da sve bude ok.

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 438
11.2.2016 9:43:32   
vocicana
Mi od juce 33-ca nedelja. user posted image za mene, kada budem pocela da brojim ispod 50 dana bicu mnogo srecna.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 439
11.2.2016 10:32:02   
pipi_coco
Dobro jutro/dan........Ja sam spavala sve ko u nekom polusnu, a jutros se probudila noge me boooole, prepone, šake ne mogu da savijem.....ma rasklopila se sva. Mislim da je kod mene pocelo oticanje, baš osjetim na rukama, a valja izgurati još 6 sedmica user posted image

Mega navijam da to krene i bude brzo user posted image

Voci i ja sam nestrpljiva isto kao i ti user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 440
11.2.2016 10:32:05   
BubaBubica
Hello devojke! Ja sam odavno ispratila Bubu u vrtić i prostrela veš a ova mala Bubi još drema u svom krevetu, čujem je kako se razvlači po krevetu. Uživa boli je uvo user posted image Ona je spavalica od rođenja. Stvarno je bubica, ja sam se naspavala pošteno kad se ona rodila, i sve do sad, nemam problema, samo starija me ponekad probudi kad vileni po kući u sred noći jer joj se pije voda ili jede nešto slatko user posted image

Gledala sam danas slike sa UZ i od prethodnih trudnoća, bebe moje male user posted image jedva čekam sledeći UZ, treba da idem za dve nedelje. I sad razmišljam da li da odem privatno ili opet da čekam tri i po sata u domu zdravlja user posted image proslednji put sam poludela načisto, zakazana u prvom terminu u pola osam a na red stigla u jedanaest!! Pregladnela sam i utrnula sva od čekanja.

Mega još samo maaalo, ti si već u finišu skroz user posted image Moja drugarica kojoj sam oslikavala zid još se nije porodila, pisala sam joj ali ni ne čita moje poruke, verujem da joj je svega dosta, ali je ona baš nervozna, neće da ide nigde a verujem da bi joj prijala šetnja ali neću da se namećem.

Ja danas ušla u 15. nedelju, još malo i došla do pola, uopšte mi se ne veruje! Ali fale mi pokreti bebe da imam potpuni osećaj da sam trudna, ovako imam samo osećaj da sam svo vreme prejedena, ništa više user posted image

Ljubim vas bebelice user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 441
11.2.2016 10:46:45   
IvanaSK RR
Bubi, evo malo da ti prenesem, mene ovo moje dete ubi, naročito nocu do jedan, oka ne mogu sklopiti.
Izgleda da sam se ugojila 1kg za nedelju dana, a nista posebno vise nisam jela user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 442
11.2.2016 11:38:32   
alex88
Dobar dan,da ne kazem jutro user posted image ,bas mi je bila neka teska nocuser posted image ,kao po obicaju sve me zivo bolelo,stomak,ledja noge,beba bila na besici,jedva ustajala do toaleta,neznam zasto al sva se ukocim uvece,nocu a i zateze i smeta sve vise serklaz.Samo kukam user posted image ne zamerite.Voci jos 12 dana i eto br 50,ko da si juce rekla samo da se spustim ispod 100 i pocecu da shvatam ozbiljno user posted image

Direktna veza do poruke: 443
11.2.2016 12:24:31   
Nimfa
Dobar dan user posted image
Ja bila na UZ , sve super i imacemo jednog deckica user posted image bas sam srecna user posted image
Ivana ja tako bila u dz na merenje tamo 61kg , a posle dve nedelje kuci 65 kg , ako se stvarno tako gojim tesko meni do devetog user posted image
Alex ako ovde ne kukamo pa gde cemo user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 444
11.2.2016 12:25:50   
alex88
user posted image Nim za deckica,ubedljivo muska godina user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 445
11.2.2016 12:31:10   
IvanaSK RR
Nimfa, jos jedan kuronja user posted image
Iskreno se nadam da necu dobijati 1kg nedeljno, moram malo da povedem racuna.. A opet, slatkise ne jedem, smetaju mi, grickalice ne, jedino kokice, ponekad neku plazmicu, jedino jedem beli hleb, a ni njega ne jedem mnogo, nekad parce za ceo dan. Jedino da kokice izbacim. Uzas.
Alex, ti i mega ste na redu sad da kukate :)

< Poruku je uredio IvanaSK -- 11.2.2016 12:32:07 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 446
11.2.2016 12:43:29   
Nimfa
Ivana ja isto tako gricke nista, slatko slabo , a kilaza opet gore , nadam se samo da vaga nije bila tacna user posted image

Direktna veza do poruke: 447
11.2.2016 12:44:21   
alex88
Jos malo cu da kukam...ali bas se radujem,sve sam srecnija kako se blizi dan kada cu upoznati moju dugo cekanu srecicuuser posted image
Kaze meni mama ja imam neki osecaj da ces se poroditi do 20feb...sutra konacno ultrazvukuser posted image
Devojke ne verujem da cete me stici u kilazi,vidite u temi za dobijene kg koliko imam user posted image ,a dodacu jos par komada sigurno

< Poruku je uredio alex88 -- 11.2.2016 12:47:10 >

Direktna veza do poruke: 448
11.2.2016 12:48:16   
marinchica
Jao ljudi moji ja spavah 9 sati u kontinuitetu. Srecna sam ko kuce. Da imam rep mahala bih. Uhvatili smo fazon, bas pre nego da legnemo, mm me izmasira blago duz kicme. Zaspim iz mesta. preksinoc sam se budila, sinoc vec manje.
Alex kad rec da ti skidaju serklaz?
Ja moram sutra kako znam i umem do DZ jer je ta babica tamo od 10, pon sre pet. drugim danima ne prima. Da zmaolim da me makar pusti da slusam dok joj ne nabavim tu potvrdu od DZ da smem da radim vezbe. Ako i ne smem i ako i ne dobijem potvrdu, bar da idem da vidim o cemu se radi sve to, kako izgleda. malo strah da mi se smanji. Ne bojim se ja bola, nije to nesto sto pocne d te boli pa ne znas sta je, to je porodjaj, ocekuje se da ce boleti. Astma mi je strah, da ne pocnem da se gusim i da ne ostanem bez vazduha, eto to mi je ono od cega me oblije hladan znoj kad pomislim na finis svega.
Gledala sam posteljine za krevetce kao i moja keva preko, i sad je zapela iako sam joj rekla da ima mnooogo jeftinije da kupim onaj komplet Tri drugara, i poslala mi pare. I to ili nista drugo. Aman zeno, dva kompleta mozemo da uzmemo za taj jedan. JOK. Ko mazga je, plus ja sad moram da idem u Aksu opet.
Za kilazu-nasla sam recept za neke integralne plocice s lanenim semenom- kad sam ih napravila, prelila s maslinovim uljem. plus sam dodala semeneke suncokreta. Zene moje, kako to zasiti, bruka! Vec dva dana cepam to i jogurt. |Toplo preporucujem i za gorusicu, juce sam je imala.

< Poruku je uredio marinchica -- 11.2.2016 12:49:08 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 449
11.2.2016 12:50:45   
IvanaSK RR
Alex i mega, mogla bi neka od vas da se porodi 18.02 :)

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Рад.
пеперутка16

Када сте почели да радите након порођаја?

После 6 месеци. (0%)

После 12 месеци. (75%)

Од 12 до 16. (25%)

Не радим. (0%)

Ukupan broj glasova: 4

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here