Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 16:28:11
|
|
|
|
Ella2407
|
Buboo u narandjastoo.. Ja sam se isto ujutru narucila.. Napokon hah Ponavljam pramenovee.. Jupiiii
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 16:32:58
|
|
|
|
alex88
|
Samo uzivajte i sredjujte se da budete jos lepse,ja sam bas lenja po tom pitanju,htela da se makar osisam pred porodjaj a i to me mrzi ,jedva operem kosu i pocupam obrve,i to mi tesko .Bice ovo neka majkina lenja buba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 17:43:19
|
|
|
|
vocicana
|
Alex i ja sam se olenjila strasno u trudnoci, ali sto se mora, mora se . Bubo da rodis ridjeg decaka, pa kao sto kazes od svih sorti da imamo.Luda si. Javila mi se tuzna29, mislim da je neke clanice poznaju, ispala je greska sa double testom, beba je zaceta ranije jer je i naprednija za nekih 10 dana, sto se i po njenoj rracunici uklapa. Uradila je triple test, za svaki slucaj rezultati stizu u cetvrtak. da bude sve kako valja, a zasto i ne bi. Jel se javljala Niki? Uh sto mi je tesko palo nesto sve ovo sa krvarenjem jutros.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 17:48:55
|
|
|
|
nikiteki
|
Evo javljam se i ovde ipak mislim da je bio spontani jer mi je malopre ispalo kao neko parce a i dalje ide krv kao meca kad krene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 17:51:12
|
|
|
|
alex88
|
Bas mi je drago za tuznu,i nadam se da ce tripl biti dobar,mogu da zamislim koliko se nasekirala.Ja jos malo odoh na kontrolu pa se javljam veceras Niki bas mi je zao,ali kao sto ti je Voci rekla verovatno je bila biohemijska i bice prava uskoro,glavu gore
< Poruku je uredio alex88 -- 12.2.2016 17:53:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 17:51:28
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ja se sjećam tužne ali mi se nešto činilo da ona čeka blizance.Šta je sa njom i momkom,jesu li zajedno ili su ipak krenuli svako svojim putem. I ja bih trebala frizeru ali ću ipak čekati sledeći mjesec,treba mi farbanje,šišanje i obnavljanje pramenova. Niki mnogo mi je žao,ne znam šta drugo da ti kažem
< Poruku je uredio emicaa -- 12.2.2016 17:52:59 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:11:13
|
|
|
|
vocicana
|
Niki duso prosla sam to samo nisam znala nista kao curka neka, a da sam znala verovatno bi lose podnela. Uskoro dolazi pravo sve. Da znas da je to prirodna selekcija, nesto nije bilo dobro i verovatno odlazi sa ciklusom. Najveci za tebe. Tuzna je dobro, nisu blizanci jedna je beba, ona je 15-16-ta nedelja, bila je malo pre na kontroli, beba zvace nogicu. Mislili smo svi da su dve zbog ogromne bete koju je imla. Situacija je ista sa ocem njenog deteta, nisu zajedno, mada se cuju oko kontrola i to. Vazno je da je dobro, ja sam presrecna zbog dobrih rezultata, greske se ipak desavaju. Zakasnila je za double test, jer je trudnoca bila starija od doktorske racunice i naisla je na dobrog gin, sada je sve ok. Citala sam temu da li da presvlacite bebu nocu...jao majko moja....dojenje...majko moja na kvadrat!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:11:32
|
|
|
|
pipi_coco
|
Niki žao mi je, drži se , znam da je to jako teško ali bit ce prava T uskoro sigurno Joj Voci podsjeti me kako sam se ljetos mjerkala sa testom hihihihihi, bila sam to i zaboravila, a sada vec pcinjem da brojim dane do upoznavanja sa babacem Ja cu da se šišam tek krajem mjeseca i to sam odlucila da odem u malo bolji i skuplji salon da me srede kako treba, da mi friz bude tip top za upoznavanje sa sinom ( kontam ako se fino ošišam mirna sam bar 3 mjeseca)
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:13:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojke..sta ima novo? Ja danas otpustena iz bolnice, secer je ok i sve ali imam viska plodove vode i beba je po UZ dve nedelje veca. Tako da sad pratim secer i za mesec dana opet hospitalizacija na jedan dan da mi mere taj SUK profil Umrla sam od gladi tamo..ono je sramota sta daju zenama da jedu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:16:54
|
|
|
|
pipi_coco
|
Anck baš mi je drago da je sve ok i da je beba dobro, neka prate, nije to na odmet Bolnicka hrana uuughhhh ne volim ni da se sjecam, jad i tuga
< Poruku je uredio pipi_coco -- 12.2.2016 18:17:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:18:30
|
|
|
|
vocicana
|
Anck za dobre glikemije. Pa ima pravo bebac da bude napredniji, svasta stvarno, nema tri kg jos od sada pa da te tako natripuju. Bas bzv. Sada polako kuci, pa da se lepo naruckas, ja sam ceo dan na lisnatom testu, pojela sam 4 pastetice, sa nekim glupostima, bas nemam apetita. Malo me to i brine, ali valjda bi se nesto prikazalo da nije dobro. Pipi, vidis ti, ide vreme, bas lepo, prvo ti pa odmah za tobom ja. Jedva cekam da ga uzmem u ruke i da se druzimo.
< Poruku je uredio vocicana -- 12.2.2016 18:19:50 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:39:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa kao ako beba napreduje zbog secra nije bas super, mada po mom seceru ne bi se reklo sasvim je ok, postoje manja odstupanja ali nista posebno Nemam cak ni neku posebnu dijetu, jedino da izbacim testenine od belog brasna i da smanjim slatko. Al kad mi rekose da dodjem da lezim opet za mesec dana...nije mi bilo dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 18:48:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, blago tebi, ja imam sasvim dobar apetit Anck, drago mi je da si izasla i da je secer ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 19:24:48
|
|
|
|
vocicana
|
Ja nista vec jedno odredjeno vreme, ali nisam raspolozena da pocnem sada sam nekim ozbiljnim vitaminima. Pijem standardno folnu, vec godinu dana, ad3, vir c i Feroglobin zbog gvozdja nizeg. Planina me ubija sa jelom, more ne recimo, ali ovde sam u nekom vakuumu, bas nista specijalno ne zelim da jedem. Anck, ok je sve to i bice sve tako. Poslusaj ih za te bele smrti, kako ih ja zovem, bas mi je zao sto ces opet morati u bolnicu. Samo da se zahvalim dragom Bogu da sam sve izgurala super, bar do sada. Malo pre se tako ova vaska izokretala, da mi je sve izpremestao u stomaku. Jako me je desni jajnik zaboleo, podsetilo me na menstrualni bol
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 19:51:43
|
|
|
|
Ella2407
|
Bas mi je zaoo Niki,znam kako ti jee :/ Bit ce slijedeci mjesec aBdaa A bas mi je drago za tuznu da je sve okej na kraju.. Morat cu vam ubacit sliku stomacica,zajedno sa novom frizurom.. A to mi je vec posao,haha,de prebaci sl na laptop de se snadji.. Jaoo i ja sam bas nekakvaa lenjaaa u zadnje vrijeme Sve mi mrskoo.. I da,maloprije dok sam lezala nesto sam stomak dirala,i jel moguce da samo sa desnd strane oznad pubicne kosti nekako osjetim maternicu,bar mislim da je maternica.. Ono tvrdje je A sa lijeve strane nemaa..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 20:20:48
|
|
|
|
borica
|
Gde ste trudnicice . Niki, bas mi je zao, jedino sto mogu da ti kazem da se posle biohemijske vrlo brzo zatrudni, i kao sto je neko napisao to je prirodna selekcija. Anck drago mi je da su rezultati dobri. Marijana, super sto ne moras na AC. Bas mi je drago sto je sve u redu sa tuznom, bas je imala probleme i cimanja. Da moze da uziva u trudnoci napokon. Ja sam malopre dosla, bila da se vidim sa par koleginica, pala je trac partija i bas mi je prijalo. Alex jedva cekam vesti
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 20:51:10
|
|
|
|
alex88
|
Evo me...sve je u redu,porasli smo 2800,serklaz dobro stoji,22feb da legnem na odeljenje,da mi odrade analize,i za dan,dva skinu serklaz,sve u svemu ostajem do porodjaja ,lepse bi mi bilo kuci ali dobro brzo ce to da prodje,dr se nada ili ce odma da krene ili najkasnije za 2,3 dana od skidanja,jer je grlic skracen i razmeksan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 20:59:50
|
|
|
|
borica
|
Super za bebicu Drago mi je da je sve u redu. Ne brini brzo ce to da krene, kad ti skinu serklaz.Jos malo i drzases svoju srecicu, bas mi je drago
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 12.2.2016 22:55:05
|
|
|
|
alex88
|
Hvala Borice ,jedva cekam.Priblizilo se a opet cini mi se daleko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 13.2.2016 7:18:48
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro debelice. Alex za isplatilo se nespavanje. sada sam preterala sa smajlicima. Ja sam spavala onako, ali svakako bolje nego prethodnih dana. Opet sam sama danas, ali veceras mi dolaze moje drugarice, na trac partiju, bas sam ih se uzelela.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 13.2.2016 8:03:27
|
|
|
|
alex88
|
Moje spavanje nocas ravno duploj nuli ,probacu sad makar jos malo,uf preteska noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 13.2.2016 8:08:26
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro,izvolite kaficu ko je za .Ja nisam lose spavala, ali mi se jos spava . Imam dosta posla po stanu danas, da to sredim i spremim rucak pa cu da dremnem. Nema ih mega i jole.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 13.2.2016 8:20:16
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od mene,nisam se naspavala kao i obično ali moj razlog je Dora. Mega se možda i porodila,jel bila prekjuče ovde?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 13.2.2016 9:33:18
|
|
|
|
alex88
|
Ja mislim da jeste bila,od juce je cini mi se nema,mada moje pamcenje nije za sigurno verovati .Lepo bi bil da se porodila,javice nam ona,nekom je trazila br u pp al zaboravila sam kome
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelja) 02/16 [chat] 13.2.2016 9:41:21
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro jutro Niki bas mi je zao , ali samo napred bice bebca opet Ja lose spavala, pocela sam svaku noc da sanjam bas ruzne i glupe snove, probudim se nocu pa se isplacem , pa oet spavam i sve u krug
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Ime za devojčicu :)TakiliKoje vam se ime najviše dopada?Nastasja (
25%)
Neda (
35%)
Irina (
41%)
Ukupan broj glasova: 185Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!