Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 8.2.2016 15:14:30
|
|
|
|
AnaAna1
|
Tinkerball kad ste uspeli tako lako prosli put bice i sada sigurno, samo uzivajte, tek ste poceli da "radite" :) Devojke ko jos radi testic ovih dana? :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 8.2.2016 15:28:53
|
|
|
|
mm30
|
Niki nam je nema danas, a trebalo je jutros da radi test. Tink, baš sam se ponadala da ćeš da nam povučeš nogu! Ali dobro, polako, biće uskoro! Ana, meni se bliži kraj ciklusa, danas mi je 26. dc. Još nemam simptome pms-a, ali jučerašnji pad BT najverovatnije najavljuje dolazak . Videću uskoro.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 8.2.2016 15:34:21
|
|
|
|
Tinkerball
|
a sto toliko merite temperaturu?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 8.2.2016 19:05:56
|
|
|
|
krin 40
|
Bravo Sensa,pratis me u korak.Ja osma,ti sedma,predji u trudnicke teme da ne davimo ovde.Sto toliki utrogestan? Muckalice citam i vas redovno,cekam novosti,neke lepe nadam se.Sve vas ljubim
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 8.2.2016 19:19:02
|
|
|
|
vocicana
|
Tinkerball za taj divni optimizam, oseca se pozitiva bez obzira na negativan test. Bice, samo se ne predaj. Jedno pitanje, da li si spontano izbacila plod kod missed-apre dve godine, da li ti je radjena eksplorativna kiretaza? Bazalna temperatura se meri ne bi li se uocila ovulacija. Svako jutro u isto vreme, pola sata gore dole, pre nego ustanes iz kreveta, toplomer ispod jezika( ja sam tako radila), upisi imas fertility friend, mozes graf objaviti u temi bazalna temperatura IX, kada padne pa skoci naglo, taj dan obicno oznacava ovulaciju i za tebe pocetak intenzivnijeg muckanja, ako kod ocekivanog ciklusa nema pada temperature, vec se odrzava malo vislje do 8 dana vreme je da uradis testic. Nadam se da sam ti adekvatno objasnila. Nema je niki...
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 8.2.2016 19:26:01
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam citala da skok bazalne znaci da je bila ovulacija.To nekome pomaze,ali moj primer pokazuje da nije uvek merodavno jer kod mene nema tih naglih promena a i uvek sam hladna kao smrt,xaxaxa.Ja glasam za lh trakice,jer one najavljuju ovulaciju do 48h unapred.U svakom slucaju,lagano,tek ste poceli.Mladost je na vasoj strani
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 6:41:46
|
|
|
|
Tinkerball
|
Vocicana doslo je do spontanog pobacaja, jer sam imala nekih zdravstvenih problema sa kicmom, i onda temperatura me je zadesila 41 stepen, i beba nijee mogla da prezivi, pa sam iskrvarila. Nije mi radjena kiretaza, samo sam otisla odmah nakon krvarenja kod ginekologa, odradio mi pregled i video da je doslo do spontanog pobacaja. Inace, stvarno ti hvala na objasnjenju. Mada necu se sada previse opterecivati, radicemo na bebi spontano, pa ako do nje dodje dobro dosla, a ako ne, onda sledeci mesec vise muckanja i pracenja svega ostalog.
< Poruku je uredio Tinkerball -- 9.2.2016 6:43:19 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 8:17:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, paa sigurno, tako i treba, vremena ima, uzivajte u vodjenju ljubavi, neka vam to bude prioritet, a bebica ce doci. Pitala sam te sve ono iz nekih razloga, bas je tuzno sto se tako desilo, ali neka je i tako, onda samo muckaj i uzivaj. Radi li jos neko testic danas?
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 9:23:04
|
|
|
|
mm30
|
Dobro jutro devojke! Gde ste čekalice? Meni je danas 27. dc, sitno!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 12:24:09
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ja ocekujem tj ne ocekujem m 18.02. :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:24:59
|
|
|
|
nikiteki
|
Zdravo devojke juce sam bila u selu nisam imala internet zato nisam pisala ali juce sam radila test. Ne znam ni sama sta da vam kazem ja kao da vidim jos jednu crtticu a mozda se i tripujem ali sutra idem na ultrazvuk pa cu znati sve i odmah vam pišem. Hvala devojke sto mislite na mene
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:27:36
|
|
|
|
vocicana
|
Niki, daj slicicu testica, jao dace bog!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:31:37
|
|
|
|
nikiteki
|
Pokušala sam da slikam ali se ne vidi na slici
< Poruku je uredio nikiteki -- 9.2.2016 16:36:56 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:36:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cccccc, da li si ti normalna?Nestanes tako, ni ne javis se. Kako se ne vidi, slikaj opet! Ko ce sad da ceka sutra!! Koliko ti se cini da ima druge?!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:38:54
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja se izvinjavam drugari otišli smo u selo ne planirano. Joj i ja cu da siznem do sutra
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:41:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Definitivno se ne vidi. Pih, bre! Ujutru ides kod dr?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 16:42:53
|
|
|
|
nikiteki
|
Ujutru imam zakazano u 9
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 17:07:29
|
|
|
|
Zakicaa
|
I ja ti drzim palceve da sutra saznas lepe vesti,zaista..ja se mozda tripujem ali kao da se jako slabo nazire druga crtica..srecnoooo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 17:52:21
|
|
|
|
vocicana
|
cekamo posle 9 da viidimo sta ces nam reci. Ja ne razumem zasto jos nema ciklusa a testic, pa ne vidi se druga crta,sta je onda? Jeva cekam da nam javis rezultate.
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 18:01:24
|
|
|
|
krin 40
|
meni se cini da vidim drugu crticu
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 19:57:35
|
|
|
|
Zakicaa
|
Koliko ti tacno kasni Niki?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 21:18:51
|
|
|
|
Lady T
|
Prijateljice iz istog sosa, i ja da se javim posle par dana odsustva.Uglavnom da skratim roman, test nisam radila, a krvarenje se produžilo sve do danas i sad s vremena na vreme.Pojačao se intenzitet ali slabije nego inače, ja sam to prihvatila kao .Jedino sto me nervira su i dalje prokleto natečene i bolne grudi koje bi trebalo sa se vraćaju u normalu, jer prestaje i mučnina, mislim da su mi hormoni u haosu, prava diskoteka😂😀💃
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 22:54:14
|
|
|
|
nikiteki
|
12dana
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 22:58:34
|
|
|
|
Lady T
|
Nikiteki, možda je bila kasna ovulacija, pa je trudnoća još mala.Meni se čini da na postavljenoj sličici vidim drugu , kao da se nešto nazire.Jesi li do sad imala iskustva sa kašnjenjem?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 9.2.2016 23:03:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Imala sam problema sa kasnjenjem ali dobijem nije mi se do sad dešavalo da se pomalo nazire ova crta ili sam ja umislila da je vidim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?