Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija IV deo 13.12.2015 15:46:47
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Zahvalna bg80 cestitke, radujem se s tobom! nata11 da, na to sam i mislila, ali znas li zasto je procenat uspesnosti veci ako se radi iz meseca u mesec? ivannna koja je cena kod Ivanovica? ja sam kod Sretenovica radila... Sad kazes cekas menstruaciju pa ces opet na IUI? Imala sam negde tabelu koju sam skinula Pokusacu da je pronadjem pa okacim.
|
RE: Inseminacija IV deo 13.12.2015 15:49:33
|
|
|
|
nata11
|
Mislim da je ovo, pogledaj. klik
|
RE: Inseminacija IV deo 13.12.2015 16:06:46
|
|
|
|
Zahvalna
|
Hvala ti...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 13.12.2015 16:21:12
|
|
|
|
nata11
|
Nema na cemu ako mozes da izvedes probaj. Meni je to nezivodljivo jer je u KC N tolika guzva da se pomolis bogu kada pozoves da zakazes iui.
|
RE: Inseminacija IV deo 14.12.2015 9:14:44
|
|
|
|
ivannna
|
zahvalna pisem ti pp jer ne znam da li ovde smem da pisem cene bila sam kod dr,rekla mi da se vise ne mlatimo sa iui i ovaj mesec radim vto
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 14.12.2015 11:31:25
|
|
|
|
nata11
|
Mislim da smes Ivana.
|
RE: Inseminacija IV deo 14.12.2015 16:32:33
|
|
|
|
Zahvalna
|
ivannna pa super je to sto mozes vec ovog meseca vto kad se samo setim svih papira koji su potrebni da se prikupe za vto smraci mi se. Mada kad se privatno radi sigurno ide sve to mnoooogo brze, jeste da i kosta, ali ko moze da priusti sebi srecan je, zivci nigde nemaju da se kupe. Ja cu videti sta ce biti ovog meseca, pa cu se malo zaustaviti i odahnuti.... u januaru ce mi biti 2 godine kako pokusavamo, pa eto pokusavacemo jos bar pola godine (ali sami, bez folikulometrije, IUI...) pa ako ne bude nista, vto nam ne gine....
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 16.12.2015 20:32:08
|
|
|
|
Zahvalna
|
Moji folikuli su se skroz ulenjili. 4 dana nakon prethodnog UZ-a i dalje su najveci 10 mm, endometrijum 5,4 mm, nema vodeceg folikula... dr mi kaze da 20% zena ne reaguje na klomifen i sad znam da ja spadam u tih 20% Za pet dana idem opet, ne bi li videli kakav pomak... nastave li ovim tempom da rastu nece do Nove godine porasti. Umorila sam se. Jedva cekam da sve prodje i da stanem, malo dusu da odmorim. I telo.
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 12:43:07
|
|
|
|
inAngel
|
Poz devojke, imam jedno pitanje (ako uopste neko i vidi, jer vidim da dugo nikoga nema :) ) Naime, sl. mesec 11dc idem da mi prate folikule da bi mi uradili inseminaciju, a ono sto mene zanima je da li od tog 11 dana mora muz da ide samnom ili ne? I na koliki folikul rade inseminaciju? Mada nesto se ne nadam previse jer jutros kada sam videla da devojka nosi sat vremena uzorak kod sebe, postala sam skepticna po tom pitanju da su ozbiljni za inseminaciju. I recite mi da li su te injekcije obavezne ili ne? Hvala!
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 13:51:00
|
|
|
|
ivannna
|
inAngel-koliko sam razumela kreces na folikulometriju 11dc? tada nije potrebno prisustvo tvog muza jer ce samo tebi raditi ultrazvuk,tako te par dana prati na uz i na vreme ti kazu kad ce raditi da bi se muz pripremio odn da bi se spermici skupili,obicno je potrebna apstinencija od 3-5 dana na koliko ti je ovulacija obicno dana? prate se folikuli i obicno oko 18,19,20mm pucaju ali to je individualno ja sam uvek za to da se uzorak da kod njih a ne kod kuce,to mi nekako sigurnije i ne moras da razmisljas da li je dovoljna temperatura i da li ce se nesto desiti,da li tamo gde planiras da radis rade filtrranje sperme? injekcija tzv stop injekcija nije obavezna,to ce proceniti tvoj dr,mada moze samo da ti pomogne
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:18:52
|
|
|
|
inAngel
|
Hvala na odgovoru! Tako je 11dc krecem, ovulacija na 14 dana uglavnom. Razumem da mora folikul biti veci, naravno, nego reko' mozda u Frontu ima neko pravilo... U Frontu radim inseminaciju, ali koliko znam tamo ne filtriraju spermu... zato i kazem da nemam neku nadu jer, prvo ne filtriraju, drugo jutros devojka jedna cekala sat vremena sa uzorkom ispred savetovalista... Mislim da je to uopste glupo sto rade, utisak- samo da otaljaju posao. Doduse, moja dr. je super pa se kao nesto uzdam u nju Vesna Krsic... I je l' ta injekcija boli?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:33:47
|
|
|
|
ivannna
|
ako je vec 14dc neka se i tvoj muz pripremi,odn neka na vreme krene da apstinira,ne znam kako to rade u Frontu ja sam radila privatno injekcija malo bocne i gotovo,nista strasno,par sekundi i gotovooooo
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:35:25
|
|
|
|
inAngel
|
Hvala puno! A da li je tebi uspela inseminacija?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:39:16
|
|
|
|
ivannna
|
prva mi je uspela iz prve,sada ima 3 god za drugo smo uradili 2 iui i nisu uspele a pre par dana sam radila vto,sad cekam rezultate...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:40:56
|
|
|
|
inAngel
|
Divno za prvu ohrabrujuce moram priznati i ovo ce uspeti, drzim fige!
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:43:59
|
|
|
|
ivannna
|
hvala puno! srecno i javljaj kako je proslo!
< Poruku je uredio ivannna -- 30.12.2015 14:44:26 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.12.2015 14:46:07
|
|
|
|
inAngel
|
Naravno, javljam! A do tada se citamo ovde :)
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 13.1.2016 22:22:30
|
|
|
|
ognjena28
|
Pitanje za sve vas koje ste radile inseminaciju u Frontu, i molba da mi odgovorite. Da li folikule prati i inseminaciju radi isključivo tvoj ordinirajući lekar? Prosto na folikulometriju ideš kada ti kažu, da li dan pre toga treba da se proveri da li tvoj lekar radi, ili folikule može da prati i neko sasvim deseti? Ja uskoro krećem sa folikulometrijom, pa prosto ne znam kakva je organizacija u Frontu po pitanju da li je tvoj izabrani lekar zadužen da vodi ceo postupak?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 14.1.2016 14:59:57
|
|
|
|
inAngel
|
Imas pp Ognjena :)
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 29.1.2016 22:36:49
|
|
|
|
inAngel
|
ivannna samo da javim da je juce i prekjuce odradjena insem. sada cekamo...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 3.2.2016 11:03:53
|
|
|
|
ivannna
|
srecnoooooo! drzim fige! za pozitivnu i veeeeliku betu!
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 3.2.2016 13:05:12
|
|
|
|
Zahvalna
|
ivannna kako je protekla vto?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 3.2.2016 13:29:15
|
|
|
|
inAngel
|
ivannna hvala puno! kako je kod tebe? nesto novo?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 3.2.2016 14:44:24
|
|
|
|
ivannna
|
vto nije uspela.al imam 3 smrzlica pa ce mi ovaj mesec njih ubacivati,sada se bockam i pijem tabletice da se telo pripremi i za nekih 14 dana je ubacivanje
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 3.2.2016 16:18:39
|
|
|
|
inAngel
|
uf bas mi je krivo... Sigurna sam da ce uspeti sada i drzim ti palceve, svim devojkama kao i sebi zelim u sto kracem roku da se desi!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zatrudneli ste u novogodišnjoj noći: Kada ...Kada možete očekivati dete ako su praznici ti koji u vama probude najviše strasti i nestašnih želja?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....