Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija IV deo 13.7.2022 8:29:12
|
|
|
|
nata11
|
4lista samo napred, ne odustaj. I sama znas koje su sanse za uspeh inseminacije
|
RE: Inseminacija IV deo 14.7.2022 23:11:16
|
|
|
|
4lista
|
Hvala vam puno! stigao je i ciklus :( pauziracemo neko vreme,pa cemo krenuti sa pripremama za vto 😔
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 22.7.2022 20:39:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao cure.Nova sam na forumu.Drugi dan mi je od inseminacije,I jajnik mi je natecen,osjecam pritisak na tom djelu.Da li je jos neko imao takvu situaciju
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 30.7.2022 10:08:33
|
|
|
|
Sekica89
|
Pozdrav cure! Nova sam na ovom forumu. Ugl,muz i ja radimo na bebici godinu i 2 mjeseca i nista. Svi nasi nalazi su uredni, i krenuli smo u MPO postupak. Prošli petak sam bila na folikulometriji, bila su 2 vodeća folikula, desni jajnik 17 mm, lijevi 16 mm. Dobila sam stopericu koju sam si dala u subotu,a ovaj ponedjeljak imala inseminaciju. E sad imam nekih nedoumica, u subotu prije stoperice sam imala sukrvavi iscjedak,dr.kaze da ne bi trebala biti tada ovulacija s obzirom na vel.folikula dan prije. Onda prije postupka i nakon se uopce nije provjeravalo na Uzv je li doslo do ovulacije ili kad ce. Dobila sam utrogestane 3x2 i od njih sam imala grčeve i nadutost donjeg dijela stomaka prva 2 dana. Sad 5.dan nadutosti nema,samo se ponekad javi tupa bol. Ima li vas jos tko je frisko radio insem.da zajedno se pratimo?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 13.9.2022 21:28:29
|
|
|
|
Maja13
|
E pa i ja da se pridružim. Urađena prva inseminacija i predlog je da se radi beta 10.dana. Nekako se i plašim da je uradim. Trenutno se osećam pospano. Koristim Utrogestana 200 jednom uveče oralno. Nikakve simtome nemam pa ne znam da li je rano pričati o njima? Danas je 9.dan od postupka. Ako neko može da podeli iskustvo.... Šta treba da osećam da bih znala da je to to.... Hvala. Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 14.9.2022 10:11:05
|
|
|
|
nata11
|
Maja nista ne treba da osecas. Pospanpst je verovatno od U. Odmaraj se i pokusaj da ne mislis na t. (koliko je to moguce ) Srecno
|
RE: Inseminacija IV deo 22.10.2022 22:04:12
|
|
|
|
TixMrvica
|
Zdravo :) Nova sam na forumu, al vidim da nas ima vise koje cekamo rezultate inseminacije :) Ja sam 15. radila, pracena folikulometrija, nisam imala nikakvu terapiju, tj. nepotpomognuta ovulacija. Dva dana nakon procedure bila provera i potvrdjeno da je folikul pukao. Meni je dr rekla da radim betu za 2 nedelje. Nemam nikakve simptome, sem sto mi se cini da sam malo vise pospana. Stavljam utrogestan vaginalno 1x200mg uvece. Ne znam da li beta moze da se vidi i pre isteka 2 nedelje, ali probacu da se strpim :)
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?