Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija IV deo 5.11.2015 10:47:06
|
|
|
|
bg80
|
Ivanna kako se osećaš ajde navijam za tebe
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 5.11.2015 11:23:46
|
|
|
|
ivannna
|
bg80 bas mi se svidja ta metoda a znas li gde se to radi? ja sam ok,ne razmisljam o tome,jedino me stomak malo pritiska,i pre neki dan mi je tako bilo,obicno to osecam samo pred ovulaciju i pred ciklus kako si ti?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 5.11.2015 11:25:59
|
|
|
|
bg80
|
Da li smem da pisem ovde gde se radi ili moram u pp
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 8.11.2015 10:40:06
|
|
|
|
mina8
|
Drage moje, želim podiheliti s vama svoju radost. Radila sam beta hcg iz krvi i dobila sam rezultate, 164,3. Iskreno još sam pomalo zbunjena, jos ne mogu vjerovati. Želim vam svima da osjetite ovu radost.
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 8.11.2015 12:14:42
|
|
|
|
nata11
|
Minaa cestitam Gde si radila, koja ti je ovo iui po redu_
|
RE: Inseminacija IV deo 8.11.2015 12:25:39
|
|
|
|
wivern
|
Cestitke mina Sto kaze Nata gde si radila, podeli sa nama neke informacije, znacice nam
|
|
RE: Inseminacija IV deo 8.11.2015 14:09:40
|
|
|
|
mina8
|
Radila sam u Tuzli, kod prof. Hajder. Krasna žena, puna razumijevanja, sve detaljno objasni. A ne znam kakve su kod vas cijene, ona je prilično skupa. Ali vrijediiiii. Treću inseminaciju sam radila 18.10., i mirovala sam 2 sedmice. Ako imate jos pitanja stojim na raspolaganju.
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 9.11.2015 15:19:14
|
|
|
|
Zahvalna
|
Evo i mene. Iscitala sam temu i mogu vam se slobodno obratiti sa "drage zene i devojke" jer sam imala osecaj okruzenja dobrih ljudi dok sam citala forum. Rastuzila sam se zbog Bg80 i ostalih clanica kojima IUI nije uspela, ali duboko verujem da cemo sve uspeti pre ili kasnije. Da je tesko-jeste. I ti simptomi koje uvrtimo u glavu... proslog meseca sam se uzivela u ulogu trudnice kad ono nista, a samo sam isla na folikulometrije, ali ovog meseca idem na IUI, prvu IUI. Inace mi cilkusi nisu bas redovni, tako da dr predvidja IUI krajem ove nedelje, pocetkom sledece. Na prvoj folikulometriji najveci folikul mi je bio 9 mm, pa mi je sledecu zakazala za 4 dana. Radicu iz prirodnog ciklusa i uopste ne razmisljam o negativnom ishodu. Mozda sam isuvise optimisticna, ali sta cu, prosto sam takva. Drzim fige svima i pratim vas.... I naravno jer to je ono zbog cega se medjusobno podrzavamo....
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 9.11.2015 21:30:58
|
|
|
|
janabons
|
Zahvalna, svaka cast na optimizmu, sve najbolje
|
|
RE: Inseminacija IV deo 9.11.2015 22:26:31
|
|
|
|
Zahvalna
|
Na dobro mora izaci! Zaboravila sam da pitam clanice koje su isle na IUI, ali iz prirodnog ciklusa, da li su dobijale inekciju (hmm da ne nagadjam, mozda se pregnil zove) za pucanje folikula? Skroz sam zaboravila da pitam dr, a bas me zanima.... ili mozda neko zna, mozda ste cule... Hvala...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 9.11.2015 23:11:43
|
|
|
|
saska80
|
Ja sam išla na dve inseminacije, ali oba puta uz stimulacije, i naravno primala sam pregnil. Mislim da je logično da se primi i u prirodnom ciklusu.
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 10.11.2015 7:54:55
|
|
|
|
Zahvalna
|
saska80 hvala... i ja se vodim tvojim misljenjem... videcemo, pisacu, izmedju ostalog, i o tome.
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 10.11.2015 9:23:13
|
|
|
|
ivannna
|
mina8 bravo! drago mi je kad cujem da nekom uspe iui! zahvalna dobro nam dosla! meni je dr rekla da danas vadim betu,ali imam osecaj da ce doci...i mozda mi je bolje da samo uradim test umesto da me bodu i da me boli a znate li zasto jednostavno ne predlazu test ,zasto uvek govore da se uradi beta?
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 10.11.2015 13:16:30
|
|
|
|
cameliaa
|
pitanje za minu8... iz kojeg razloga je rađena inseminacija i je li rađena u stimuliranom ili prirodnom ciklusu? ja sam 3.11. radila drugi put inseminaciju i sad čekam
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 10.11.2015 13:39:19
|
|
|
|
janabons
|
Zahvalna, ja iz prirodnog ciklusa nisam primala pregnil, samo kada je bila stimulacija hormonima
|
|
RE: Inseminacija IV deo 10.11.2015 20:42:11
|
|
|
|
Zahvalna
|
ivannna i janabons hvala... Bila sam danas na folikulometriji, na desnom jajniku folikul 9,5 mm, na levom svi od po 7 mm, debljina andometrijuma 6,2 mm Pre 4 dana kad sam bila najveci folikul je bio 9 mm, a endometrijum 5,5 mm. Ciklusi su mi u rasponu od 35-45 dana. Zakazano mi je za subotu opet pa cemo videti kakvo je stanje... bas bez veze, mislila sam da ce ti folikuli malo brze da rastu...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 11.11.2015 8:55:46
|
|
|
|
nata11
|
Zahvalna ja sam radila iz prirodnog i primala sam pregnil
|
RE: Inseminacija IV deo 11.11.2015 13:06:43
|
|
|
|
Zahvalna
|
nata11 hvala... i ja sam juce pitala dr da li se dobija pregnil kad se IUI radi iz prirodnog ciklusa, rekla mi je samo da moze da se dobije i pitala sam na koji nacin se daje... sta god joj to znacilo, valjda ce ona proceniti treba li mi ili ne, mada po nekoj logici mislim da bi trebalo... videcu, samo da ovi folikuli malo ubrzaju sa rastom, dosadni su vise...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 11.11.2015 13:16:37
|
|
|
|
nata11
|
Bice to dobro oni posle brze rastu. Ja sam primala u 23h valjda su tako sracunali zbog pucanja. Znam da sam bas sedela i hitnoj i cekala 23 da mi daju inekciju.
< Poruku je uredio nata11 -- 11.11.2015 13:17:09 >
|
RE: Inseminacija IV deo 11.11.2015 19:13:34
|
|
|
|
Zahvalna
|
A koliko si nakon inekcije isla na IUI, nato? ne secam se koliko sam procitala, a dr nisam pitala...
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 12.11.2015 9:15:30
|
|
|
|
nata11
|
Uf nemogu da se setim, da li je bilo 36 sati. Ili mozda 24h.
|
RE: Inseminacija IV deo 12.11.2015 9:26:11
|
|
|
|
ivannna
|
ja sam isla na iui tacno posle 24h od injekcije,takva je kod ovih mojih praksa,bolje spermici da cekaju nego jajna celija da ceka,ona se smori i ode dr mi je rekla da 15.dan od iui uradim betu,zna li neko koliko dana od iui moze da se radi obican test,iz urina? kazu u upustvu 10.dana od zaceca ali kako mi da znamo kad je zacece? to nije kad i iui jer oni kad se spoje mogu da putuju i nekoliko dana dok se ne ugnjezde...
< Poruku je uredio ivannna -- 12.11.2015 9:42:24 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 12.11.2015 9:44:23
|
|
|
|
nata11
|
Dve nedelje od iui ili tempiranog odnosa bi ja radila.
|
RE: Inseminacija IV deo 13.11.2015 8:40:36
|
|
|
|
ivannna
|
ja dobila,tako da nam ni ova 2.iui nije uspela a prvi put sam imala skroz nove simptome koje do sada nisam imala i nekako sam mislila da je to to,u stvari ponadala sam se,zelela sam...mada sam sada skroz ok,nije smak sveta,razocarana jesam ali idemo dalje samo mm nije mogao da spava celu noc
|
|
|
|
RE: Inseminacija IV deo 14.11.2015 9:55:37
|
|
|
|
nata11
|
Ivanna
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....