Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 21:34:06
|
|
|
|
emicaa
|
Eee Von baš vam je bingo. T večeras nije htjela zaspati bez mene,pojma nemam šta joj je sad odjednom.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 21:54:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,sad je epidemija!! U vrticu ih ima dosta sa boginjicama..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 23:05:10
|
|
|
|
branki*
|
Bebilule,jesam zavrsila u jednom stanu,sad sam presla da cistim svoj stan Von,bas bingo e,muka!malo me nasmeja za joku- place,ali jede! I tako..mi bili do brata i snaje,odnela im stvari koje smo prerasli za bebu,umorna sam bas. Uh,bre,bzv za tomu i serpi,bas.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 30.1.2016 23:12:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A da dodjes kod mene Mene mm poslao u krevet. On ce da dezura . Joj, a meni ga je zao. Sve radi dok sam ucila. I peglanje i usisavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 5:12:34
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!ja prva
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 7:37:43
|
|
|
|
serpica
|
Jutro. nas je sve u kuci uhvvatio stom.virus..mislim da su ga toma i mm doneli iz bolnice juce je bio haos u kuci,povrcanje proliv,bebac je ok ali ja sam mislila da cu dusu da ispustim.. sad sam malo bolje....nista nisam jela ni pila juce manja je slabo sisala bas se plasim zbog mleka...sva sam iscrpljena
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 7:58:34
|
|
|
|
cockic
|
jutro mame Lena vec par dana ustaje rano oko 6, 6:30,nemam pojma sta joj je sem da oseca da ce joj 4-ti rodjendan za par dana ovako rano je ustajala kao beba zaboravi ja na ovo ustajanje po mraku .mada obocno vikendom ustanu rano,ali ovako ne. serpi da sto pre ozdravite svi von da boginjice prodju sto lakse koliko to moze barem bez t
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 8:06:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpi draga, nisam stigla da pišem zadnih dna nikako. Žao mi što Toma nagrabusi tako Mogu misliti koliko si se prepala. A vaspitačicama nadam se da si sve po spisku. Von - vi li to boginje dobili? Uf breee Mi smo isto budni negde od pola 7. Luka nešto kenjkao u krevetu - barem nije urlao. I taaaaako. Drugo nema ništa novo kod nas. Luki su za sad izbili svi zubi. Naravno sad ni nos ne curi. Ostaje dole još jedna dvojka da izbije, ali mislim da donji nisu toliki problem. Drugo ništa novo. Mm kreće ja mislim od ponedeljka da radi, a ja tad krećem sa vežbama.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 8:34:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,bravo za tm! Tako i treba! Branki,pa jeste smesno..hranu ne odbija...to vaspitacice vole,ne bi valjalo i da place i da gladuje ceo dan... I J jutros 37.5..cekamo boginjice.. Trco,srecno sa vezbama..ja krecem na dijetu..hrono..
< Poruku je uredio vonavoj -- 31.1.2016 8:35:48 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 8:41:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vazno da jede, a valjda ce uskoro da se adapira. Sad zbog boginja nece u vrtic. Znaci ne verujem. Smlatio me stomacni virus. Rekoh ja ne moze da bude sve super.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 8:57:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Jao zene bas vas je smlatilo, da mi brzo ozdravite Von ako su vec boginje bolje da ih u paketu preleze i zavrsila si i sa tim. Vuk ih je dobio prosle godine i tek posle 22 dana je dobio Kosta. Lakse bi mi bilo da je i K odmah dobio. Prvih par dana je malo zeznuto dok izbijaju ali posle nista. Kosta konacno ozdravio. Jadnice 7 dana bio bolestan. evo bude se moji. Bezim.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 9:01:46
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, bas vas je svasta snaslo. Da sto pre ozdravite. L se vec nekoliko dana budi u 6h, a ja ne mogu oci da otvorim. Branki, kako je bilo u Bg? Jesi zadovoljna tretmanom za Bozu?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 9:05:54
|
|
|
|
emicaa
|
Jutrooo,ja sam i jutros imala budjenje od Dore,pa majke mi kad odem na porod moraću itati doktora da me pušta naveče kući da uspavam dijete i da budem tu ako se slučajno probudi ili ću povesti i nju sa sobom u bolnicu Nego sve da mi ozdravite brzo,dosta je bilo bolesti za ovu zimu
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 9:45:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro mame. Ja ću morati da odvedem Anđu do pedijatra da je posluša, nešto kašljuca, od sinoć, ne curi joj nosić, raspoložena je, ručka lepo ali kašljuca,pa ću da je odvedem za svaki slučaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 10:40:12
|
|
|
|
superm
|
Eh... I mi svi kilavi...stariji sin nam donese virus iz škole pa svi redom nadrljamo. A mlađi treba da krene u vrtić krajem februara...biće žurke
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 10:49:22
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro serpi kako je T suzi kako ostanete ceo dan napolju , jer im nosis hranu il ih dojis? Ja gledam da se vratim kuci pre klope kad izadjemo Ne rekoh vam na jučerašnji dan 30.01. prosle god ja ugledah moje duuugo cekane
< Poruku je uredio Maraj -- 31.1.2016 10:51:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 11:21:18
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj a moja T juče prije godinu prohodala
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 11:42:56
|
|
|
|
Maraj
|
Joj emice nista 30.01. je definitivno nas dan .... e a on se onda i rodio 30.al u septembru....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 11:45:50
|
|
|
|
adulence
|
maraj ja dojim relju ako smo napolju ,a i da ne siki nosila bi mu hranu,jer izmedju dva obroka dok se okrenes prodje vreme...mi danas imamo goste,baka moja pravi rucak pa ce doneti ko nas,Iva mi u bioskopu i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 11:53:54
|
|
|
|
eca89
|
Zdravo mamike, samo da vam se javnem malkice. Mm i A.spavaju, ja sam jutros odvalila do 9h, mm ustao sa njom ! Isrpljena sam i slomljena, budi se milion puta nocu, uzme da siki, pa pusti, pa opet sekundu uzme, pa je pusti i tako samo plače i cvolji ne znam više šta je, je li moguće da je toliko zubići muče. A, po danu je ok, igra se po cijeli dan, kao tornado ne staje ni sekundu, nisam pametna !
< Poruku je uredio eca89 -- 31.1.2016 11:54:45 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 13:03:10
|
|
|
|
emicaa
|
Eco moguće je itekako da su zubići,mi smo horor prošli sa zubima,znaš već,kukala sam kao niko Isto tako preko dana super a noću kad nije isto dijete. Mi smo danas uspremili krevetac,mislila sam da će T biti žao ali nije,čak se "pozdravila" sa njim
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 13:35:01
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence i mi danas imamo goste nego kako mu nosis hranu? Ja probala , voda mi se ohladi skroz i ako je u onom termosu u koji se stavi flasica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 13:45:52
|
|
|
|
jess021
|
Ni ja ne nosim hranu napolje, eventualno ako idemo kod nekog. Gledam da se uklopim izmedju dva obroka, pa imamo skoro dva sata da skitamo. Ne znam kako bi izvela da nosim, voda se ohladi, a napravljeno mleko nikad ne ostavljam da stoji. Suzi, kakav je tvoj sistem?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 13:52:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne nosim ni ja kad idemo u šetnju, one mi ručkaju na 4h, pa čim ručkaju izađemo i imamo dovoljno vremena da se išetamo. I to ručkaju uglavnom oko 12h, tafa je najtopliji deo dana pa nam je super. A kad idemo negde sipam vodu u flašice pa tamo zagrejen i rastvorim mlekce pa im dam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 31.1.2016 14:00:17
|
|
|
|
Maraj
|
Moj L na 3 sata jede ad mleko a izmedju sisa.... probala sam da ponesem flasicu s vodom koju stavim u termos i posebno kutijicu u kojoj je ad mleko...al dzabe ; ohladi se voda u flasici.... mozda leti bude bolje , mada kaze mi rodjak da su oni seli u kafic i zamolili da im zagreju flasicu s vodom...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?