Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 12:07:05
|
|
|
|
marinchica
|
Ma smorila sam se kao zmaj...muz mi ide na godisnju skupstinu firme za koju radi tamo na neku planincucgu, pri tom treba da drzi prezentaciju, a on ti je sav za prezentacije, stidljiv, povucen, i to pred 300 ljudi, ceo onaj biznis teatar zakupljen. A ja sam u nekoj fazi, jedva cekam da s posla dodje da se scucurim pored njega i dremam, sva sam cmizdrava, ne znam zasto. To je samo za vikend, nedelju ujutro vec krecu nazad. I to ide sam s direktorom. Ustogljenooooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 12:22:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Skuvala rucak i taako bih skitala...divno je suncano napolju Ipak cekam da pokupim decu iz vrtica pa cemo malo zajedno. Rucak gotov...malo da odremam i bezim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 13:06:36
|
|
|
|
vocicana
|
A pa ja sam isto imala tu fazu, nemoguca sam bila. Placljiva, osetljiva, mnogo sam nikakva bila. Proci ce. Ja se radujem sto cemo ici malo na planinu, jedva cekam. Bas mi je neophodna promena sredine. Idem u setnju, ne mogu sedeti u stanu, bas mi je dosta zatvorenog prostora, a stvarno se pitam kako cu u pocetku, kada moramo biti kuci. Valjda cu se svici i na te situacije. Ljubim vas i veliki za sve vas lepe moje debelice. Smazala sam tri lisnate pogacice sa malo suvomesnatogi malo euro krema, treba sada to rasporediti kako treba.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 13:29:58
|
|
|
|
marinchica
|
znas sta Voci, dobra stvar je sto nam bebe stizu u prolece, pa bar mozes da stojis kraj otvorenog prozora. Nama je decija soba okrenuta ka zapadu-popodne je preeeedivna. Meni je pritisak 105/65, a puls 120-u mirovanju, dodje mi iz koze da iskocim. Moram i ja malo napolje, polagano, da udahnem vazduha i sunce malo da me opici, siznucu u kuci.
< Poruku je uredio marinchica -- 20.1.2016 13:30:37 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 13:42:08
|
|
|
|
popkica bebic
|
Aleeeex, doktor nam je juce popodne otisao u Beograd i ostace tamo do kraja sedmice. Tek od ponedeljka pocinje da radi, tako mi je receno. Pozovi ga i pitaj za svaki slucaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 14:44:29
|
|
|
|
alex88
|
Ne idem kod njega nego kod dr opste prakse da mi da uput za hematologa,a kod Drakceta kad dodje s odmora,jedva cekam,tad ulazim u 9,radim analize,20 i nekog skidamo serklaz pa beba kad krene
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 15:12:34
|
|
|
|
isidora88
|
Evo mene zene. Jeste me nasmejale za kokos i pire Dodjoh od dr, moja dr savetuje carski, u porodlistu kaze ne mora, da ce raditi carski ako bude hitno , odlepila sam, samo da molim boga da sve bude kako treba. Bebac je dobro, ima 3kg Pritisak mi je i tamo kod dr bio povisen, ali kazu da mi nece nista biti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 15:40:33
|
|
|
|
Ella2407
|
Hahahaha E svaka cast za kokos,bas sam se ismijala.. Kontam ne treba naglasavat da je kokoš,hahah Ja sam sada 11 nedelja,jel moguce da mi se stomak malkice stvrdnuo,mislim nista se nije narocito ispupcio,al nekako imam osjecaj da je tvrdjii sto inace naravno nijee,da se razumijemo,hahah Ima li ko kakvu ideju za brzinsku veceru,mm tek u pola 10 dolazi,stvarno ne znam sta tada pravit
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 15:50:06
|
|
|
|
isidora88
|
Ja cu da spremam spagete sa bolonjez sosom, to mi je brzinski a uskusno Moram samo da kazem da je voci jedna dobra dusa, nadam se da cu je upoznati i uzivo jednog dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 15:51:33
|
|
|
|
isidora88
|
Ja cu da spremam spagete sa bolonjez sosom, to mi je brzinski a uskusno Moram samo da kazem da je voci jedna dobra dusa, nadam se da cu je upoznati i uzivo jednog dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 15:56:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moguce da se stvrdnuo. Vecera u pola deset, sendvici. Ili nesto sa kokosom :). I ja volim kokos.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 16:00:39
|
|
|
|
marinchica
|
Imam ja-uzmes kokos i cekic, izlupas da se raspadne. Secer i udri!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 16:17:00
|
|
|
|
emicaa
|
Najbrže za večeru jajca pržena sa slaninicom,to može u svako doba Alex jel ni ti ne znaš pol bebice? Isi možeš li zahtijevati carski ako bi se tako osjećala sigurnije,ne znam baš kako to ide tu?!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 16:54:29
|
|
|
|
alex88
|
Neznam pol Emice,bice iznenadjenje .Htela sestra da me vrati pa da dodjem sutra,prekosutra al se smilovala pa mi rekla da dodjem u pola 7,e sad koliko cu cekati neznam,al do 9 zavrsavam . Isi bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 17:23:02
|
|
|
|
Ella2407
|
Hahaha Mislim da ce ipak bit spagetee 😊 E da vam kazem,al stvarno nekad u zivotu to morate probaattiii.. Igrom slucaja u studentskim danima bila sam ,primorana, da pojedem spagete i pikant pastetu.. Jedino ostalo u frizideru.. Drage mojee ja od tada ne znam za drugacije.. Malo napravim i besamel sosa i dodam pikant pastetu-argetuu iiii cudoo.. Meni je to preukusnoo.. Pa eto,pokusajte nekad,necete se pokajat Pusaaa 😘😘😘❤️
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 17:23:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isidora ne bi carski, koliko znam, hoce prirodno. P. S. SRECNA SLAVA!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 17:49:11
|
|
|
|
emicaa
|
Alex jel pripremaš neutralne boje ili ipak čekaš da saznaš Ella ja obožavam špagete sa tunjevinom i kečapom,jaooo najedem se da oću umrem posle
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 18:14:24
|
|
|
|
Ella2407
|
I jaa Emicee, Evo upravo sam ruckilaaa.. Znaaaci explodirat cu bukvalnooo Boze sta uradii od sebee,hahah
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 18:51:05
|
|
|
|
emicaa
|
E neka si kod nas u kući samo ja to jedem,mm se mršti na sam pogled na to
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 18:53:50
|
|
|
|
Ella2407
|
Samo nek se mrstee.. Emice ti si ono 15 sedmica?? Jesil ti isla u 11 i 13 sedmici na uz,dr mi rece kao ti su obavezni?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 19:00:41
|
|
|
|
isidora88
|
mm pekao rostilj,imali goste, spagete ce sad biti za veceru.ja samo bolonjez mogu, ove ostale varijante ne volim... ne bih ja ni carski, ali sam vise istraumirana, ili prirodno uz epidural ili carski, ali posto mi je grlic dug, zatvorena sam, bolja opcija je carski. jos me i dr uplasi kad je rekla da idemo prirodno, pa ako bude bas problem onda hitan carski, ne zelim bas da se igram sa tim i da rizikujem zivot bebe, a ni svoj... ove nedelje moram resiti nesto oko tog porodjaja, jer nema sanse da cekam da samo krene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 19:06:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ella ja sam išla samo u 12-oj,i u prošloj trudnoći i sad.Sledeći mi je drugog februara. Isidora to je kod tebe baš komplikovano,ali biće to sve u redu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 19:15:46
|
|
|
|
Ella2407
|
Hmm,sto li mi je onda rekao da moraam.. Vjerovatno da jos para izvuce,haha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 19:22:48
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, nije tema, pa ipak se tice trudnoce... Da li je neka mama imala indukovan porodjaj? Interesuje me kako ste prosle? Jel boli nepodnosljivo? Koliko ste pre toga bile otvorene? Ja se bojim, osto moj dr ide na odmor, a rekao mi je da cu da se porodim neki dan posle VTP(31.januar), a u februaru je moj pravi termin, to znam ja, da ce me drzati u bolnici ili da ce mi neko od lekara indukovati porodjaj da ne bi rizikovali. Joj, bas mi je frka. Cela trudnoca je hvala Bogu bila super i sad panika.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 19:41:41
|
|
|
|
emicaa
|
Elka pojma nemam,koliko sam do sad upratila nijedna nije išla tako dva puta.Ovde svako mjesec i po idem,isim pred kraj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Колица.пеперутка16Колико дуго сте превозили своје дете у колицима након што је могло да прохода?Користимо само носач. (
77%)
Док није проходао. (
8%)
Све док више није хтео да иде у колица. (
8%)
До једне године. (
0%)
До две године. (
8%)
До три године. (
0%)
Ukupan broj glasova: 13Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!