Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 17:11:09
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
E popki mižda se mi na kraju porodimo isti dan super za briseve. Ma bićemo nas dve dobro Idemo istim vozom u mameće teme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 17:15:55
|
|
|
|
alex88
|
Popkice za briseve,kad resi bebac krenuce,nemoj da se sekiras,jer nije bio strasan pregled kako si ocekivala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 17:44:27
|
|
|
|
popkica bebic
|
Alex, ogresila bih dusu kada bih rekla da je uopste bilo strasno. Pregled me uopste nije boleo. Samo mi se gadi sve to, tj.neprijatno je i nekako sam sramezljiva. Nadam se da me nece boleti nijedan pregled. Dr ide na odmor i rekao je da ce beba krenuti ili pocetkom februara ili i kasnije, a kad osim Boga niko ne zna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 17:54:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, ne mora to nista da znaci, nije ni on vidovit bas. Mozda se zakasljes i krenes da se otvaras :) Animsaj Ja pod temperaturom nocas i danas, sreca te mi muzu bolje i na slobodnim danima je, inače dete ne bih mogla odvesti u skolu. Moji sutra slave, a ja necu moci da odem :(
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 17:58:55
|
|
|
|
vocicana
|
Pa to je divno da si tako dobro prosla, bas mi je drago i naravno da su brisevi dobri, ja sam imala sa tim problem, nadam se da se nece na isti nacin ponoviti. Alex samo polako ja sam sada sa muzicem rucala, napravila sam pire i jeli neko fino mesano meso sa rostilja, a on je mene iznenadio jutros divnom vescu, a to je da je uplatio aranzman za nas dvoje na Zlatiboru, idemo 27.01. mnogo me je obradovao, a stvarno nismo dugo nigde isli. Lisa i Popkica zajedno, da pokrenete boom!!!! Jedva cekam da i ja dodjem u taj finish i da se slatko prebacimo u mama teme. Mogla bi jos da proset_am malo kasnije, a danas nisam stala. Setala sam satima, ali sada bi jos. Samo zato sto mi fali aktivnost, bas sam vise smorena od sedenja u stanu.
< Poruku je uredio vocicana -- 19.1.2016 18:04:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 18:49:40
|
|
|
|
alex88
|
Drago mi je Popkice da te nije bolelo,a svakako je neprijatno.Ivana bas me nasmeja sa kasljanjem ,nadam se da ces nam brzo ozdraviti.Voci divno ,ja cele trudnoce nisam otisla bas nigde dalje od 10km,jos malo godinu dana kako nisam bila u svoj rodni grad,ali dobro jos malo pa cemo ici sa nasom .Nema nam dugo ni Jole,a cini mi se ni Bubi se nije danas javljala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 19:19:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hvalaaaa Emice ! Zene divno je družiti se sa Vama, u ovoj divnoj temi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 19:33:43
|
|
|
|
Ella2407
|
Trudniceee.. Pusa za svee 😘 Ja se evo prejelaa,muzic nAm kokos i pire spremio,prste smo polizalii.. Haha Da vas pitam,kad se otprilike pocne stomak primjecivat,al od trudnoce ne ovAj dobiven prejedanjem,ahshsha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 20:15:31
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Ella2407 Trudniceee.. Pusa za svee 😘 Ja se evo prejelaa,muzic nAm kokos i pire spremio,prste smo polizalii.. Haha Da vas pitam,kad se otprilike pocne stomak primjecivat,al od trudnoce ne ovAj dobiven prejedanjem,ahshsha E BubaBubica vam salje grlisu, nesto je internet ze..javice se ja mislim sutra, jer nije moglo nesto preko telefona. Ljubim vas sve. Izsetala sam se, opet okrenula krug, nije da je hladno, ujeda za obraze hladnoca. Ivana da mi ozdravis brzo, neka te cuva muzic, bas bzv kada se to tako namesti.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 20:56:55
|
|
|
|
mega
|
cao,stomacici. Bila sam na kontroli,beba ok,nalazi krvi u redu,i ovo mi je zadnja kontrola bila,i sad mogu da cekam. Otvorena sam 1 prst,beba je nisko.Sad sto vise odmarati i bice sve ok.Beba je 3 kg ako nije omasio. Kaze doca da cu i pre 9.2.kad je cerkicin rodjendan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 22:43:59
|
|
|
|
marinchica
|
Au zene, skuvah boraniju, oprah sudove, prebrisah MALO kuhinju. i legnem, i jedva sam do kupatila dosla. boli dole rastura i trtica. Vratim se iskuliram jos sat, ustanem-nista skoro. jel moguce da se beba okrenula toliko? Ella, meni se stomak primecivao od starta skoro...ali ono bas posle kad sma gledala slike, negde oko 12 nedelje je poceo lepo da se naziire. Ti to neki kokos spominjes? Kako ga sprema? Salji pp, pllllllls
< Poruku je uredio marinchica -- 19.1.2016 22:45:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 19.1.2016 22:56:08
|
|
|
|
vocicana
|
lepo spavajte, ali spavajte, ne nesto drugo, morate da se odmorite... Do ujutru....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 7:01:57
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, debelice moje! Ima li zime? SVIMA KOJI SLAVE SVETOGA JOVANA ZELIM SRECNU SLAVU!!! Ja sam od juce nekako bas bzv.,sto rece Voci, znam kad mi je trudnoca (zapravo znam da je u maju nastala, a bas datum ne ) nastala i po tome je termin svakako u februaru, pa ipak sam se nadala kraju januara; k'o velim drugorotka, pa zato. Eto, i ME ode iz teme...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 8:18:16
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro trudnice Ja se spremam, imam gomilu obaveza danas, inace nam je slava, ali necemo nista praviti, sledece godine cemo ako bog da. Danas mi je ceo dan rezervisan za doktore i papirologiju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 8:29:55
|
|
|
|
mega
|
Dobro jutro.Ja se nadam kao trecorotka da cu pre,a tako i doktor kaze. Spavala sam tako,nekako,ne mogu se vise namestiti.A prepona desna sve vise boli,doktor kaze zato sto je beba dosta nisko.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 8:39:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Jao Isi ti si bas blizu...tika taka Mega i mene jako zaboli prepona, a cesto bebu osetim kod pubicne kosti cak ...al ..niko mi nije rekao da nosim nisko. Mada ovaj moj svrle u stomaku cas udari dole, pa posle pola sata gore , non stop se vrti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 9:17:47
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro stomačići.Sanjala sam da se beba počela šutati,ne mogu vam ousati koliko je bilo stvarno,jedva čekam da stvarno počne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 9:37:49
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro , kod nas mnogo hladno jutro, ne pada nam sneg, ali tvrda zima. volim pozitivan stav, lepo ste sanjale,moj malisa je bio miran nocas, spavao je sa mnom , ali kako oci otvorim, on je tu. mi danas 30- ta nedelja. Eeeeeh, kada bi to sada islo brze malo. Popkice i za sve ostale naravno. Srecna slava ko slavi. Emicee, a koja je tvoja zelja sta bi ti vise volela ili ?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 9:42:48
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro i od mene Juce sam jela pomfrit za rucak posle mi je bilo muka, jos uvek osecam da mi stoji u grlu Bibi mislim da nije toliko bitno sto nisi uzimala vitamine do sada. Meni je dr rekla da jedem sto vise voca i povrca, i da je to dovoljno i nema potrebe da pijem trudnicke vit. jer mi be od njih muka. Mada sam ja ipak kupila prenatal i pijem svaki treci dan, i uvek mi bude muka. Marince islim da je Ela htela da kaze da je spremala kokosh i pire Ela javi se i resi nam dilemu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 9:53:45
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam se sinoc malo zamislila za kokos i pire ali nisam komentarisala, znajuci da se malo izradila sa kuckanjem, a moji biseriiiiii smejali su se svi ovde. Sada cu valjda manje gresiti. Slazem se sa tobom Marijance, adekvatna ishrana fino nadomesti nedostatke, jer se trudnoca valjda kotira kao stanje u kome se malo vise jede pa se nadoknadjuje,, jer fakat je gore ako trudnica ima mucnine, povraca a oni te upucuju na vitamine koji su i kad si najzdarviji i fit teski za zeludac jer su multikompleksi. Polako i prodju te mucnine, mada ima izuzetaka, ne mogu biti globalna u tome, ja sam prosla kao carica, mene je nervoza urnisala. I emotivnost!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 9:57:38
|
|
|
|
emicaa
|
Voci nekako mi je uvjek bila želja da imam dvije curice ali i qko ako bude dječak neću pravit razliku isto ću ga volit. Nisam povraćala tri dana i jutros nadoknadim,samo što sam doručkovala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 10:15:37
|
|
|
|
marijana22
|
Ja ne povracam ali ima dana kad bas malo jedem. Npr doruckujem, pa kasnije pojedem jos nesto onda mi to tako tesko padne i bude mi muka ceo dan i vise nista ne jedem posle
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 11:47:13
|
|
|
|
alex88
|
Samo da vam mahnem,odoh da dreknem malo,ustala u 8 imala neke obaveze a nista zavrsila nisam ,nocas skoro da nisam ni spavala.Popodne cu za uput,ako me primi dr jer nisam zakazala.Sve vas jako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 11:52:32
|
|
|
|
marinchica
|
he nasmejaste me od jutros! ja taman rekoh recept za spremanje necega s kokosom. Au rekoh... bingo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 20.1.2016 11:55:56
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice gde si covece, a lepo rastumacila Marijana, ja sam provalila da nije nesto kako treba, ali hajde... Ja tek sada da pojedem nesto, vazno je da sam utovarnu lopatu vitamina grunula u zeludac, a za jelo...ma ima vremena. Zamisli kokos i pire....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Ime za devojcicupakikoje je lepse ime?MIA (
79%)
Vladana (
21%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!