|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
11.1.2016 18:57:40   
popkica bebic
Tek sad vidim da ima novih trudnica! Cestitke i dobrodosle! user posted image
Ja treba da idem pod tus i da odgledam serije, kao i sve bakice u ovo doba, pa u krevetic. Bas sam umorna i pospana, a i V nije spavao popodne. Uf! UM, jesi li videla sta sam ti napisala u vezi sa fbukom?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 701
11.1.2016 19:11:14   
Nestrpljivaa
cao zene moje kod mene krenule mucnine izludecu stomak mi je kao balon a tek je pocetak.Sta ce biti kasnije nemam pojma.Isidora da odgovorim na pitanje od pre neki dan,preselila sam se u Rumu pa tu kod privatnika cu raditi uz,a za ns znam da je Novakovicka odlicna.Da smanjili su im dnevnice za teren,tako Vucic naredio .😈

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 702
11.1.2016 19:35:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: popkica bebic
Uf! UM, jesi li videla sta sam ti napisala u vezi sa fbukom?

Popkice nista mi nije stiglo , nema porukeuser posted image

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 703
11.1.2016 19:36:46   
Lisa Simpson
Joj baš nešto razmišljam ja spremila za bebu toplu garderobu, a vidi ti molim te temperaturu danas. Qq meni. Moja beba če da se skuva još nam je u stanu baš toplo. Totalno sam promašila ja računala da će beba stići u najhladnijem periodu. Sirota moja bebica. Sad sam se nešto baš zabrinula.

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 704
11.1.2016 19:44:11   
IvanaSK RR
Ne brini, od petka opet hladno i sneg :)
Koliko si kupila zimskih stvarcica?

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 705
11.1.2016 20:07:30   
vocicana
Ma Lisa sta ti je, taman ce bebac da set_a po svezem vazduhu, ne brigaj, mislim da nisi pogresila. Ovo je danas bolesno vreme, 16 stepeniiiii eeeej! Ali dolazi opet mraz I zakucavanje, ne sekiraj se.
Ja sam u razmisljanju sva, ali cuveno viseslojno oblacenje, pa nekako cemo se snaci. Muka me hvata sto ce grejanja biti taman kada moje dete izadje iz bolnice, ali brzo ce I prestati, pa onda grejalice I ostalo. Ali prezivecemo!

< Poruku je uredio vocicana -- 11.1.2016 20:12:40 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 706
11.1.2016 20:16:43   
IvanaSK RR
Ne zezaj Voci, to je april, moze biti i toplo :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 707
11.1.2016 20:32:26   
vocicana
Ma znam, ali kao vodi racuna ovo ono, mada kako je luda temperatura stalno ne bi me cudilo da bude 30 stepeni!
Jao citala sam o silikonskim bradavicama, velika tema I onda sam malo listala po netu, svasta ima stvarno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 708
11.1.2016 20:36:22   
IvanaSK RR
Bice ovan, moj muz je ovan. :)
Ja sam i dalje u dilemi oko velicine bradavica hahaha

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 709
11.1.2016 20:46:48   
marinchica
Ej zene, da se cekiramuser posted image
ja bogami od danas sesti mesecuser posted image
Sansa dobrodosla!user posted image
Isi nadam se da ce sve biti ok!
Ja sam se digla u 7 zaspala u 11, ustaa u 2 popodne...uzas...
Dok sam oprala kosu, isli u nabavku, pa ajde na pizzu, ode dan.
Kosa mi je sva suva, razletela se na sve strane, raste kao iz vode. Moram pod hiiitno na sisanje. Mnogo me strah da se farbam...
Voci jel se ti farbas bojom bez amonijaka? Ima li to uopste veze...ili mu sve dodje na isto?
Di, Alex, Voci, Jole i sve ostale trudniciceuser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 11.1.2016 20:47:23 >

Direktna veza do poruke: 710
11.1.2016 20:55:07   
IvanaSK RR
Marincice, ja se farbam normalno, plavusa sam. I u prvoj trudnoći normalno.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 711
11.1.2016 21:06:19   
marinchica
Videcu da odem po farbu, a mrrrrrrzi me sve, Boze sacuvaj zadnjih dana....user posted image

Direktna veza do poruke: 712
11.1.2016 21:07:16   
vocicana
Bravo za 6- ti!!!!!user posted image
Marinchice, ja koristimo farbu Alfaparf, Evolution, ima amonijaka, normalno se ofarbam, jer plavusa ne moze biti plavusa bez amonijaka samo zucusa. Nisam se bavila time da li nesto smeta ili ne za bebu, kao svakako treba izbegavati prva tri meseca, ja nisam. Kosa mi je tek sada prestala da opada u sedmom mesecu, bila sam na siskanju prosle nedelje, a sto se nege tice, najobicnije stvari koristim, dodam povremeno malo silikoskih kapi na krajeve I moja je kosa suva, inace sampon balzam, malo Nivea krene za kosu I to je to. Imam loknice, ne opterecujem se a trebala bi malo vise da je negujem. Sama se ofarbam, jednom mesecno I to je to.

Direktna veza do poruke: 713
11.1.2016 21:08:57   
vocicana
Napravila sam picu I ledene kocke, nastajala sam se u kuhinju kao niko, ledja nisu moja, ali sta da radim, morala sam. Znas kada ti dodje period za sve za sta se uhvatis ono uspe. Tako je sada,mada nisam nesto specijalno orna za rucne radove, ali nema ko drugi user posted image a mm samo rucka I smeje se.

Direktna veza do poruke: 714
11.1.2016 21:12:37   
marinchica
hahaha, zucusauser posted image user posted image
Ej Voci ako imas neku stolicu na tockice, sedni u kuhinji na nju. Ja sam nasla neku od mm staru 100 god, sednem seckam, okrenem se pperem, okrenem se proprzim....letim po kuhinji...
Inace bi mi preselo svaki put kad spremam nesto

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 715
11.1.2016 21:25:16   
alex88
Jeste se raspisala,procitala al slabo zapamtila!moze jedna ledena kocka,jela sam ih skoro I prijale mi,a slatkise slabo jedem,nesto ne prijaju

Direktna veza do poruke: 716
11.1.2016 21:40:03   
vocicana
Alex moja user posted image samo izvoli, znas kako su lepe, a nisu preslatke jer ni ja nisam neka slatkisara, jedva cekam da sutra uzivam.
Jao Marinchice ja bi volela da imam gde, ali u 40 m2 zivotnog prostora, bas nemam gde da se okrenem, a da znas da si u pravu za stolicu, bas mi treba neko sedenje dok delam. Raspicila sam se danas majke mi!
Kocke su strava!user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 11.1.2016 21:42:20 >

Direktna veza do poruke: 717
11.1.2016 22:08:09   
marinchica
Kaze meni majka moja letos ïdi sine kupi malina, jagoda, ribizla, visanja na pijaci i zamrzni dosta, znas da to volis"
Jok ja, mrzelo me. Sad svaki dan pucam pare na Frikomovo mix crveno voce ili visnje sta i da bude na snizenju.
Od kad sam trudna, samo bih to jela, kile i kile dnevno....
Voci, ajde ljubim te ako te ne mrzi baci mi na pp recept, plllls

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 718
11.1.2016 22:23:11   
vocicana
Naravski friend

Direktna veza do poruke: 719
11.1.2016 22:27:52   
isidora88
Samo da vam mahnem, jos sam u porodilistu. Dobila sam bensedin, sad cekam jos meildopu u 23h i da spavam, budjenje u pola 5 user posted image
Pritisak je ok danas, nije bio povisen, sutra cekam nalaze diurezeni krvi i ako je sve ok da idem kuci nadam seuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 720
11.1.2016 22:30:12   
alex88
Isi drzimo fige da ces kuci i da vise ne skace taj pritisakuser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 721
11.1.2016 22:34:03   
vocicana
Navijam da budes dobro. Rekoh ti ja, mora da se sve proveri, budi dobro I lepo spavaj Isi I ti I bebica. Ljubimo vas moje dete I ja!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 722
11.1.2016 22:43:16   
vocicana
Kolostrum samo pici iz leve dojke, a desna mi je potpuno uvucena, poludela sam malo pre. Znam da ce biti problemaaaaaa

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 723
11.1.2016 22:48:33   
Lisa Simpson
isi draga novijamo da bufe sve super pa da idete kući, u kojoj si bolnici?

Voći baš nas je sve slično i meni ide ali iz desne, nemoj da se sekiraš ja mislim da je to baš dobar znak da uopšte neće biti problema. Meni evi sad u devetom po nekad neka kap ide,a iz leve slabo. To samo znači da ćeš imati mleka, samo ručkaj te kocke i uživaj

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 11.1.2016 22:53:38 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 724
11.1.2016 22:50:34   
Lisa Simpson
IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Ne brini, od petka opet hladno i sneg :)
Koliko si kupila zimskih stvarcica?

Ivana nisam mnogo jer će mi dati i zaova, samo da se porodim da vidimo jel bata ili seka.

Marinchice nije tema biću kratka ja sam se kad sam usla u sedmi farbala kod frizera sve normalno

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 11.1.2016 22:55:59 >

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here