|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
11.1.2016 10:33:10   
vocicana
Marijance user posted image samo polako ja danas imam more obaveza, ali sve polako jedno po jedno.
Kuckamo se kasnije

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 676
11.1.2016 11:06:23   
alex88
Isi bas mi je zao,nadam se da ce se stabilizovati pritisak i da vise nece skakati.Ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 677
11.1.2016 11:31:57   
IvanaSK RR
Sinoc nisam nikako mogla zaspati pola noci. I sad sam jutros od osam.
Nocu kad treba ne mogu, danju mogu, uzas

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 678
11.1.2016 13:07:36   
emicaa
Ja se juče uopšte nisam dobro osjećala,cijeli dan nisam ni jela ni pila,na šta god omislim samo potjera iz želudca,sinoć sam zaspala u 9.Danas sam malo bolje ali opet sam povraćala a taman očela ručati pa mi došla muka.Joj da samo znate kako mi je dosadilo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 679
11.1.2016 13:21:02   
IvanaSK RR
Sigurno ti je dosadilo, to su stvarno muke, znam po sebi.
Jel se vratila voci sa pregleda?
Da cujemo izveštaj sa ultrazvuka

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 680
11.1.2016 13:40:46   
sansa
pozdrav trudnice moje ja samo da se javim i uhvatim reduser posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 681
11.1.2016 13:42:49   
sansa
Jos uvek nista nije potvrdjeno ali buduci da sam vec dva puta bila trudna i da mi kasni mesec dana ,po ceo dam mi se spava i imam nesnosne mucnine nema sumnje da nam stize prinova.U cetvrtak idem na UZ pa ce biti sigurno a do tad vam samo masem user posted image

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 682
11.1.2016 13:45:52   
alex88
Joj Emice i meni dosadilo,i danas kako jedem meni muka a gladna sam.Al opet u odnosu na pre bude dana kada me popusti,i to je bolje nego svaki dan mucnina i povracanje.
Voci jedva cekamo da cujemo koliko ste porasliuser posted image
Sta je sa Bubom?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 683
11.1.2016 13:52:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sansa

pozdrav trudnice moje ja samo da se javim i uhvatim reduser posted image

sansa drugarice moja iz tromesecja kako si , kako nam je drugar, ljubim te!user posted image user posted image i cestitam!
malo si okasnila da se opet druzimo! :)

(odgovor članu sansa)
  Direktna veza do poruke: 684
11.1.2016 13:56:55   
sansa
Unina mama nije lose...drug Vam je u vrticu i cestitam na drugoj bebici.
A ja sam billa vredna meni je ovo treca po redu ako nisam pogresila u proracunima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 685
11.1.2016 13:57:49   
alex88
Sansa user posted image ,mesec dana ti kasni i jos nisi bila,jesi radila makar test,svaka cast na strpljenju

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 686
11.1.2016 14:03:22   
sansa
Jok ja resila sam da ovog puta budem strpljiva prva dva puta sam stalno nesto brzala i htela sve unapred da znam a sad polako user posted image , a i onako sam imala zakazan UZ jos od pre mesec danauser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 687
11.1.2016 14:06:56   
Jole84
Cao zenske user posted image
Sansa dobrodosla, neka ti je laka trudnoca!
Marijana takodje, svaka vam cast zene user posted image
Isi bas mi zao sto si na patologiji. Nadam se da ce to brzo da se stabilizuje pa da kidas kuci, u svakom slucaju je bolje da si pod nadzorom. Kakav ti je danas pritisak?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 688
11.1.2016 14:18:18   
dijana1*
Dragi moji stomacici slabo stizem da citam. Uvek mi je neko od dece u rukama. Kako sam se porodila i fizicki sve mogu da uradim tako su se oni i razmazili. Samo se penju po meni i mazeuser posted image Urosu prija gala pa tada i spava , a ucece kada K i V spavaju on bude budan. Covek hoce vreme samo za njegauser posted image
Ljubim vas sve i da mi uzivate u trudnoci.user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 689
11.1.2016 14:27:02   
Lisa Simpson
Isi pokušaj ako možeš što više šsihićki da se opustiš, nemoj sebe da kriviš dete ti je sigurno sa tatom ili babom ili tetkom bezbedno tako ne treba da razmišljaš , ljubićete se opet uskoro a vala ćeš mu i darovati nešto najlepše na svetu, tako razmišljaj i nemoj biti tužna, veeelika podrška od nas da što pre izađeš i uživaš ovo malo trudnoće što nam je preostalo, pa ćemo u mama temice.

Di UM baš lepo što svratite, sansa javi rezultate pa da onako zvanično čestitamo.

Popki čekao te sa CTGa

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 690
11.1.2016 14:49:17   
Anoniman
Lisa imas pp , pisiuser posted image

Di :*

Sanasa pa nisam znala da imas drugo, svaka cast, ja kasnim za tobomuser posted image bice nadam se Boze zdravlja!
Kada bi mi svaka beba bila kao N, mogla bih jos 10 da rodim, stvarno uzivam sa njom, samo da je ne ureknemuser posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 691
11.1.2016 15:28:52   
popkica bebic
Zenice drage, iskoristila sam lepo vrewme da izvedem V u setnju. Sad tek idemo kuci. CTG je ok, beba je bila mirnija, ali cim sam ustala bum tras po stomaku. Razgovarala sam sa babicom koja me je 1.put porodila i ispricala joj svoje strahove., a ona ce meni na to kako sada ugl.ne otvaraju zene rucno, nego puste da do kraja tece sve prirodno. I jos mi pominje pilates lopte, a pozvala me je i da gostujem na nekom njenom predavanju i da pricam o svom iskustvu. Ohrabrila me je i bas sam sada nekako stalozenija!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 692
11.1.2016 16:00:05   
mega
Popkica bebic,veruj mi,drugi porodjaj je laksi.Ja sam sa drugom trudnocom otisla u 11 uvece u bolnicu,imala samo bolove na 5 min.i bila otvorena 3 prsta,otisla u sobu,raspakovala se,i malo tamo odmarala,da bi me babica pozvala u salu za porodjaj oko pola 1,i onda sam bila 4 prsta,i dali mi neku inekciju za omeksavanje grlica.Redovni bolovi,tj.sve cesci poceli oko 2 sata,da bih ja u 02:40 bila gotova.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 693
11.1.2016 16:06:31   
vocicana
Di...um.....user posted image bas nedostajete. Di cuvaj te svoje momke I uzivaj samo. Um, sve gledam I pratim na fb, kao lutkice su obe. Neka su vam ziva I zdrava deca!
Sansa dobro nam dosla! user posted image bice tu josuser posted image , neka ti bude fino i lako kao sto I treba svakoj blagosloveni majci.
Popkice, super za ctg!
Ja sam devojke sve sto sam imala sporedno zavrsila, ali moja Dr je bila u sali do 14:10, tako da mi je zakazala za pola 9 ujutru da se druzimo sa bebicom. Nemam sta da vam kazem. Danas sam preuzela parfem I torbu kojom sam se pocas_tila, bas sam zadovoljna I sada malo stopiram sa trosenjem parica. Kupila sam I mom detetu jos dve kapice, za posle kupanja, mnogo sam blesava I raznezena, svaki dan bi mu ja po nesto ...

< Poruku je uredio vocicana -- 11.1.2016 16:09:57 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 694
11.1.2016 16:08:53   
vocicana
Vidim ja da te nema, znala sam da si se lose osecala. Oh, Boze pa trebala bi mozda malo infuzije sa vitaminima da primis, bas te iscrpljuje trudnoca, bas mi je zao sto ti je toliko mukauser posted image , ja svakom pocetak zelim kao sto je moj bio, ja sam sa te strane bila turbo super trudnica, mucnine smesne dve nedelje I cao!
Danas sam sa takvim ponosom prosetala pupu po gradu, bas uzivam u ovom mom slatkom fudbaluuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 695
11.1.2016 16:19:52   
mega
Ja sam danas ceo dan na nogama,sve radila po kuci,i kad sam sela prvi put oko 15 casova,sve me pocelo boleti,katastrofa.A beba pocela da udara na sve strane.Jedva cekam da legnem veceras,a moram i kosu da perem kasnije,a bas me mrzi.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 696
11.1.2016 16:39:22   
emicaa
Odlučih da napravim buhtle čini mi se da će mi goditi a do tad grickam suvo meso i pijem dječiji sok user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 697
11.1.2016 16:39:31   
BubaBubica
Evo i mene devojke. Mlađa Bubi je zakačila stomačni, u 8 ujutru smo bili po njih kod svekrve, noćas nisa mmogla zaspati dugo, sad sam ko drogirana... Srećom pa se sad smirilo povraćanje i proliv, iscrpilo me je to šetanje u wc i briskanje svako malo. Baš se namučila duša moja. Nadam se da će noć biti mirnija, od 4 ujutru povraćala tamo. Sad joj kuvam domaću supu, pokušaću da joj dam ,nadam se da neće opet završiti sve napolje. user posted image Još me i mm iznervirao, ponovo osetim pritisak u ušima i glavi, dođe mi da ga zadavim!! Stvarno nije vreda nda ga pohvalim, odmah izvede neku glupost! user posted image

(odgovor članu mega)
Direktna veza do poruke: 698
11.1.2016 17:40:03   
vocicana
Iskuliraaaj muzaaaaaaa!
A znas li sta je meni moj rekao malo pre, dugo sam na tihoj vatrici kuvala kasicu za ledene kocke, bas dugo, kad on meni, pa ti spremas ono sto se tebi jede, zasto spremas slatkise, toliko smo jeki slatko oko praznika?! Ja slatkise uopste ne jedem, za informaciju, vrlo malo, a ove kocke su po tako lepim receptu, nisu uopste preslatke, a kasnije cu napraviti picu, jer se MENI jede I od sada do rodjenja naseg zlata jesce se ono sto se meni jede I sto mi nije tesko da spremim! Jer!!!! Uvek je kuhinja povredjena mm, ne zalim se zbog toga, ali majku mu, zasto mora sve da bude po tvom. Vrlo lepo kuvam, bas se I trudim, sada ce ovo biti iz inata, jer ne trpim takve komentare jer ne zasluzujem. A znam da ce me pohvaliti I da ce veci deo on da pojede, neka je ziv I zdrav. Ja se ne zalim nikada.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 699
11.1.2016 17:41:41   
vocicana
Hajde onda Emice, baci se na posao I nadam se da ce ti leci hrana sto je spremis, bas me dusa boli kada kazes da ti je muka bila. Svim user posted image koje nisu lepo spavale, zelim od srca hrkanje do jutra bez budjenja! Ja sam sinoc kao top spavala, ali sam premotala prethodne noci!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here