Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 11.1.2016 22:55:06
|
|
|
|
alex88
|
Lisa ni ti neznas pol?meni retko ko veruje da stvarno neznam pol
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 11.1.2016 23:01:42
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ne ne znamo i meni isto alex. danas sam saznala da čak i moj ROĐENI BRAT sumnja da mi znamo ali nećemo da kažemo, u šta ja ne mogu prosto da poverujem Ne mogu da poverujem da je ljudima toliko važno kog je pola MOJE DETE!!! Najsmešnije je što meni imm uopšte nije važno borili smo se sa sterilitetom 3 godine i sada samo želimo da bude živo i zdravo i da ono bude srećno sa nama i mi sa njim. Ja sam prezahvalna Bogu što nisam morala na VTO i boli me uvo šta je beba, samo nek je zdravo.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 11.1.2016 23:07:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 11.1.2016 23:13:48
|
|
|
|
alex88
|
Razumem te u potpunosti,borimo se 7 g, moja bebica je iz vto I jedva cekam da se upoznamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 11.1.2016 23:15:22
|
|
|
|
marinchica
|
Ni mene ne pitaju kako sam, kako podnosim, nego "Sta je???" ja odgovorim "kako sta je?Pa dete je"" Isto misle da mi znamo, ali cutimo. Nije jos 100 % potvrdjeno pa necemo da sirimo. Alli realno, sta koga boli.....sta je...Ako nekog treba da zanima, nas treba. Kazem da ne znam, nisu sigurni, onda ne znam.... Ljudi su cudo Hvala Voci za recept Meni ni k od kolostruma, samo se perutaju grudi, iako maaazem i mazem, ubih se od mazanja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 6:44:20
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro, mene probudili jos u 5, dali terapiju, sad sam na ctg-u, pa cekam vizitu i dorucak, svisnuh od gladi, ovde je vecera u 5 popodne a do jutra da umres Jutros pre terapije pritisak 130/90 Lisa ja sam u Novom Sadu u Betaniji. I nek su nam zive i zdrave bebice, pol nije bitan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 7:19:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, odoh kod lekara.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 7:37:40
|
|
|
|
isidora88
|
Voci cekamo lepe vesti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 8:55:21
|
|
|
|
isidora88
|
Idem kuci cekam pregled kod interniste da mi vidi za terapiju da li ce nesto menjati i kuciiiiiii.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 9:00:31
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Voci srećno. Kod mene sad kako se već primjeti stomak i više se niko i ne ustručava da pita jesam li trudna i obavezno pitaju znamo li šta je.Pa majku mu kako ne znamo,još na testu pisalo šta je
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 9:33:35
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro Isi ,znam da jedva cekas svojoj kucici.Voci srecno.Ti Emice reci dve devojcice i decak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 9:40:44
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro, drage! Voci, srecno na UZ, javi se! Isi, super sto ces kuci! Emice, draga, ja ne znam pol deteta, a treba da se porodim svakog dana. E, sad, kod mene postoji drugi problem, a to je sto se svaka baba, zena i devojka, sve "iskusni" rentgen snimci i ultra zvukovi, usudjuju da "gataju" nada mnom i stomakom. Po svima njima musko nosim. Cak mi je komsinica pre neki dan rekla da imam nesto na ruci, ja gledam, pitam gde, tek ce ona meni, ha, musko je! Zamisli budale... Mislim, meni je svejedno, ali ne zelim da mi iko "gata". Uf!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 9:48:42
|
|
|
|
alex88
|
Joj Popkice nasmeja me ,ja neznam ako imamo takve ljude u okolini sta ce nam doktori ,sta ce da kazu ako bude devojcica,onda nemaju pojma o pogadjanju Mi idemo u petak da vidimo koliko smo porasli,jedva cekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:02:06
|
|
|
|
emicaa
|
Popkuce kad sam bila trudna sa T i kad je dr bila 100% sigurna da je curica odemo u Doboj i spoadne me strina od mm kako ću rodit sina,ja joj reknem za uz a ona kao neka on pokauje šta hoće sigurno je muško,vidi mi po stomaku Danas sam punih 14 sedmica pa sam se u to ime grlila sa šoljom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:26:24
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro! Isidora sjajno sto danas ides kuci Dobrodosle nove trudnice, pozdrav "starim" trudnicama Ja jedva cekam da saznam kog je pola beba, mada mi je svejedno, ali eto zeli da znam. Juce sam isla do posla, kad sam stigla kuci toliko sam se prezdrala da mi je do jutros bilo lose...... Kuca mi je u haosu, trebalo bi da sredjujem ali me mrzi. a mrzi me i da lezim. Najradije mi izasla u setnu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:32:30
|
|
|
|
New Mom
|
Marijana?! Aaaa, kako lepa vest!!! Jel znaju one „nase"?
< Poruku je uredio New Mom -- 12.1.2016 10:33:09 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:36:10
|
|
|
|
marijana22
|
NM Ne znaju, imala nekih komplikacija pa cekam jos malo kakvi ste nam vi? Ljubi puno decu Ovaj put se druzimo u trudnickim temama (iako nismo isto tromesecje) svracaj nam malo cesce
< Poruku je uredio marijana22 -- 12.1.2016 10:39:45 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:36:57
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa cao zene moje kod mene krenule mucnine izludecu stomak mi je kao balon a tek je pocetak.Sta ce biti kasnije nemam pojma.Isidora da odgovorim na pitanje od pre neki dan,preselila sam se u Rumu pa tu kod privatnika cu raditi uz,a za ns znam da je Novakovicka odlicna.Da smanjili su im dnevnice za teren,tako Vucic naredio .😈 Aaaa!!! Jos starih ovde! Cestitke, draga! E, mene je treci put porodio Maksimovic mladji. On i otac mu su iz Rume, otac ima ordinaciju ovde, al mislim da radi i tu. Proveri, sjajni su.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:39:15
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 NM Ne znaju, imala nekih komplikacija pa cekam jos malo kakvi ste nam vi? Ljubi puno decu Ukrsticemo bar malo i ove trudnoce. Evo, ignorisem ih trenutno. Nesto me zeza stomak, valjda sam se preforsirala juce. A ovde raspust do ponedeljka, pa je zanimljivo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 10:43:29
|
|
|
|
marijana22
|
I moji su bili neko kuci oko NG i Bozica, a ja moram da lezim..... bilo je veselo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 12:14:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trudnjace, izvolite na americke palacinke, moj sin ih obozava.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 12:20:03
|
|
|
|
alex88
|
Nikad ih nisam pravila a ni jela :) ,kod mene pita sa sirom,najela se,sad treba preziveti ovu mucninu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 12:33:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni se jede hot dog :) Nisam ni ja pravila do pre godinu dana, sin jeo kod drugara i danima molio da mu spremam. Pronasla sam ok recept na netu, ispale super iz prvog puta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 12:45:05
|
|
|
|
borica
|
Dobar dan, evo konacno i mene. Juce sam imala UZ, beba napreduje, teska je 668 gr , a dugacka oko 30cm(imaju neku formulu za duzinu). Malo me zabrinulo sto je karlicno, mada mi moja dr. kaze da ce svakako da se okrene do porodjaja vise puta. Spavao je u pocetku, pa smo ga probudile da nam se javi . Po ciklusu sam 26+1, a po UZ sada 25+1, sto je sasvim u redu.Merila mi je pritisak bio je 110/70, i tezinu 67 kg, a pre trudnoce sam imala 57, 10 kg sam se ugojila. Ja sam dva dana bila placljiva, i razdrazljiva, fujjj. Sad sam u fazi pripremanja materijala za kolace, zbog slave Sv. Jovana, pa krecem polako sa pripremom. Mm je otisao juce na teren, L je u vrticu. Sad me glava bas boli, skuvacu kafu sa limunom. Isi, drago mi je da ides kuci . Voci cekamo izvestaj. Da se nadovezem na temu kog je pola beba, srela sam se ja jos dok sam bila 3 mesec sa jednom mojom snajom, i pita me ona kog je pola beba, ja joj kazem jos ne znamo. Kad ce ona kako, pa mojoj snaji rekli kad je bila trudna samo 10 dana da je decak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 13:18:55
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan ženske Voci srećno na UZ, čekamo izveštaj NM što nam ne svraćaš češće? mada verujem da ne stižeš nikako... Isi super bitno da je sad ok pritisak, još malko da izguramo pa posle kako hoće Lisa, ti, pa ja ej kuku, približilo se. Mislim na februar, a sad da ispratimo ME (nema je nešto ovih dana? ), Madre, i Popki Borice okrenuće se do porođaja, važno da je sve ok Što se tiče pola, mene ovog puta najviše iznervirala neka rođaka od mm, kad joj je sveki rekla da je opet devojčica ona je rekla "pu pu pu" ....ajd to pustim niz vetar, al sad oko praznika, čestita im, poželi sve najbolje i ladno kaže "ajde daće Bog da su pogrešili doktori".... nije mi bilo prijatno, al valjda sam naučila da na jedno uvo uđe na drugo izađe...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 12.1.2016 13:21:30
|
|
|
|
alex88
|
Vauuu to je pravi ultrazvuk I doktor,kad ti odma kaze ili mozda bebi test! Ja ocekujem svekrvu,kaze doci ce ona da kupi sta treba za bebu,krevetac,kolica I sl vece stavke, iznenadila sam se ali bas joj hvala!jos da mi prestane ova mucnina I mogla bi kasnije u kupovinu,koja je svakako planirana za danas,jedva cekam I bas se radujem ali ovakva nema sanse da mogu
< Poruku je uredio alex88 -- 12.1.2016 13:29:32 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?