Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 9.1.2016 23:46:49
|
|
|
|
krin 40
|
Pa na pravom si mestu.Bice nam svima drago da si vec trudna,ako ne bude druzucemo se na ovoj temi i dalje.Super sto si tu,nesto smo "utanjile" sto se brojnog stanja tice.Svi trudni izgleda,xaxaa
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 9.1.2016 23:49:14
|
|
|
|
mouse
|
pa super, došle i otišle sa znači, uspješnost je dobra
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 9.1.2016 23:53:58
|
|
|
|
krin 40
|
Nadam se da ce se i sa nama desiti isto.Javljaj sutra sta ima novo.Ne brini sto nemas simptome.Da se gleda po simptomima ja bi oba puta mislila da imam hormonski poremecaj a ne bebu u stomaku.Nista nisam oset_ila ni u prvoj ni u drugoj trudnoci
< Poruku je uredio krin 40 -- 9.1.2016 23:56:44 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 9.1.2016 23:57:21
|
|
|
|
mouse
|
pa da, sve je to individualno kad smo opterecene, 100 simptoma. ja se samo nadam da mi se nije zbog psihe odlozila. javim, naravno, i cekam da i vase izostanu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 0:00:43
|
|
|
|
krin 40
|
kuckamo sutra,glupavo je da ti pricam da se opustis,a Sensa bi do sada vec pet testova uradila <3.Plivaj kako umes i znas:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 10:10:00
|
|
|
|
Doroty
|
Evo me...Ubiše me praznici: mesi, spremaj, juče slava i tako u krug. Mućkali smo sve na brzaka, ništa pratila nisam , pa kako bude. Danas mi je 28 dc, znači ona matora NE TREBA da dolazi ni danas ni narednih meseci, hahaha....Simptoma nikakvih nemam, ne boli stomak, leđa, grudi, ništa. Samo sam naduvena, ali mislim da je to od hrane. Možda će da mi kasni od silnih lekova, baš sam bila bolesna prošli mesec. Mouse dobrodošlica i od mene... Ko još ne treba da dobije ovih dana? Nisam ispratila... Krin kad je tebi dan?
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 10:28:56
|
|
|
|
mouse
|
sreeecnoo i tebii! i hvaaalaa! drzim palceve svima!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 10:46:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mouse, test radis danas ili sutra?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 11:30:33
|
|
|
|
mouse
|
sutra kupujem. ali sve nešto odlažem, sve mislim dobiću pa da se ne cimam.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 11:38:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Javi cim uradiš :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 11:43:24
|
|
|
|
mouse
|
hoću, naravno!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:14:37
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana draga tek sad sam videla pp..nova sam na forumu pa nidam imala pojma.Sorry.Ne mogu sa telefona da odgovorim..ne znam zasto? oticicu u off na kratko da ti dam podatke ovde.Traje oko pola sata,bar kod mog doktora.Objasnjava sve,deo po deo.Uvecava sliku svega o cemu prica,mozes da postavis hiljadu pitanja i povedes koga zelis.Bar je Dejan takav,a nema razloga i ona da ne bude:):D Srecno
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:19:57
|
|
|
|
AnaAna1
|
Pozdrav cekalice, zelim vam srecne praznike! Nije me bilo zadnji mesec, morala sam malo da opustim mozak od svih razmisljanja o bebcu, sad za neki dan ponavljamo spermogram pa cemo videti da li se poboljsao ili cemo da se bacimo na neku drugu taktiku. Naravno u medjuvremenu smo bili vredni, a sad od pre neki dan, od 19.ili 20.dc me bole bas bradavice na dodir sto mi se ranije nije desavalo, a trebam da dobijem tek tamo 28.,29.dana ciklusa... i tako, nada uvek postoji :) citala sam negde da to moze da bude simptom :) Vocicana ko bi reko da si vec 7.mesec, al vreme letiii :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:20:26
|
|
|
|
krin 40
|
Doroty draga to mirise na dobro.Bar ovo sto sam procitala lici na simptome koje su osecale druge trudnice.I ti bi mogla da uradis test:):D Meni 21 dc,ali na zalost imam pms vec tri dana.Meni se poremetili ciklusi,nesto ranije dobijam.Bas bzv.Nadam se da ti neces dobiti.28 dc ti je a nisi jos:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:21:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, draga. Mada, i ja sam novi clan, tri dana posle tebe :) Eh, ajde vise radite te testove, malo sam nestrpljiva
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:23:32
|
|
|
|
krin 40
|
Ohoho konacno guzva i kod nas.Ana sa srecom.Ti najbolje poznajes svoje telo.Ja,kao sto sam vec pisala,nikada nisam imala ni jedan simptom u trudnoci.Meni je izgleda simptom kada nema sumptoma ni pms a
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:25:28
|
|
|
|
krin 40
|
i ja jedva cekam da neka od ovih starih cekalica povuce nogu,da razbijemo maler i krene godina sa bebama
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:29:27
|
|
|
|
mouse
|
mislim da sam najnovija i baš bih voljela da imam tu čast da maknem maler odavde i da sve budemo januarske od kad sam ja radila loop, uopšte nemam simptome nekad su bile i grudi i nervoza i sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:30:28
|
|
|
|
Doroty
|
Počeo stomak da bolucka...
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:31:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mouse, ne, ne, to su decembarske bebe :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:34:35
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo ja vučem AnuAnu prvu da već ovaj mesec dođe među nas trudnice pa da zajedničkim snagama vučemo sve ostale!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:39:23
|
|
|
|
mouse
|
ahahhaah da! nego ja mislila na nas da saznamo u januaru
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:41:43
|
|
|
|
krin 40
|
Doroty ako sam dobro ukapirala pola trudnica je imalo osecaj kao da ce da dobije.Mene u pms u nista ne boli,ali budem naduta i nervozna.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:41:54
|
|
|
|
vocicana
|
Anaaaaa , moze moze, meni je vena izasla na levoj dojci odmah u pravoj nedelji trudnoce! To je bio siguran znak da smo , takodje! Bas nedostajes! Krin, mouse, Doroty, sta god, javljajte sta ste radile I uradile sa tim testovima. Treba overiti temu, mi smo Mamamaj ispratile u razgovore mama, ima puno mesta kod nas, cekamo vas zeljno!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:43:39
|
|
|
|
vocicana
|
Da muka, vec 7- mi mesec, ide vreme ja sam lose nocas spavala pa sam malo usporena, ali ti od srca zelim da sto pre osetis ove slatke muke, ma sve. Rodicu decaka, eto I to smo saznali, a u temi za bebu iz porodilista sam postavila slicice stvarcica. Drzim pesnice najjace!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?