Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:48:21
|
|
|
|
krin 40
|
Po grudima tek nikada ne bih provalila.Imam male grudi.Mislila sam da nikada mleko necu imati.Svima nesto u prvom tromesecju bujaju grudi,vene i sl.A ispalo je tako da sam oboje dojila do prvog rodjosa i to bez dohranjivanja.Ma ja sam izrod:):-P
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 12:55:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni su grudi nabujale tek negde u drugom, trecem mesecu trudnoće, po njima uopšte nisam mogla provaliti da sam trudna.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:22:49
|
|
|
|
Sensa86
|
Oooooo dobro nam dosla i nadamo se da ces nam kratko ostati u poseti. Da te selimo u trudnicku kucu Zavidim na strpljenju ja bi test uradila davnih dana. Javi nam rezultate. Mozda je to danas bilo i implantacijsko.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:28:19
|
|
|
|
Sensa86
|
Osecam, a ja se ipak zovem Sensa prorocica cekalica, da ce ovih dana da nam pljuste i Doroty i Mauce. :-)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:29:36
|
|
|
|
mouse
|
hvaalaa, sensa, na dobrodošlici! tačno mi se plače od sreće kako ste sve divne ovdje!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:30:51
|
|
|
|
Sensa86
|
IvanaSK, sad cu da budem kao moja baba kad sam bila mala pa kad mi dodju drugarice - a cija si ti dete? Jel si cekalica ili trudnica? Rekla bi trudnica.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:30:51
|
|
|
|
krin 40
|
xaxaxa..prorocice,procitaj unazad sta sam napisala.."sensa bi vec pet testova odradila"
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:32:08
|
|
|
|
Sensa86
|
Ahahaha evo sad sam procitala. Znas me bolje od moje mame
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:33:16
|
|
|
|
krin 40
|
mouse place ti se od hormona:):D Ivana je trudnica prorocice moja
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:35:29
|
|
|
|
mouse
|
ahaahhahahahhaah kakva si kraljica! ma ja sam ribe u horoskopu, mi stalno plačemo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:36:48
|
|
|
|
krin 40
|
ja sam plakala pre dva dana kada su u zikinoj dinastiji slavili sto ce da udaju prija Vuku.MM je rekao,izgleda nista od bebe ti si u klimaksu,xaxaxa
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:38:53
|
|
|
|
mouse
|
ja evo sad gledam na rts balkanskom ulicom, dusko korac gost, ima da se isplačem :D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:43:11
|
|
|
|
Sensa86
|
Vidis Krin da sam ipak predosetila da je trudnica. Tebi jos nista ne mogu da proreknem,najela sam se za rucak pa mi varenje remeti moci :-D ali u klimaxu nisi sigurno :-D
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:43:58
|
|
|
|
krin 40
|
Dusko se "vratio"? ja dam cula da je umro
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:44:53
|
|
|
|
mouse
|
ahhahaahah Bog te čuo! ma mislim da je emisija starija pa pustili sad posle smrti opet.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:47:21
|
|
|
|
krin 40
|
ma zezam te,jer si napisala da sad gostuje.Bog da mu dusu prosti...divan je bio.Uzivajte trudilice.Ja odoh sa cerom u Delta City da trosimo pare.Jub
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:48:37
|
|
|
|
mouse
|
lijepo se provediteeee!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 13:48:44
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Meni su grudi nabujale tek negde u drugom, trecem mesecu trudnoće, po njima uopšte nisam mogla provaliti da sam trudna. Isto. Znači grudi - otpisane
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 14:03:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala dragom Bogu, trudnica :), ali svratila ovde da malo navijam :) To sto placete moze biti i simptom trudnoće :)) Ne mora da se predoseca, kliknes na moje ime i vidis tickere ;)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 10.1.2016 14:14:22 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 14:15:16
|
|
|
|
AnaAna1
|
Vocicana , BubaBubice , ljubim vaaas i nadam se da cu vam se pridruziti uskoro :) ako dobijem sad ponavljamo spermogram i ako je opet los idemo odmah na vto ili iui, nemamo vise vremena za gubljenje... kad bi pali jedni blizanci i da zavrsim posao od jednom Ma ne secam se da li su me nekad grudi bolele cak 10 dana pred M, nikad nisam obracala paznju na to... :)
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 10.1.2016 14:16:12 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 15:15:50
|
|
|
|
Doroty
|
Nisam ja provalila ni prvi put kad sam ostala trudna, tako da ne očekujem niakve simptome. I da, ne radim test dok lepo ne zakasni, eto...a vama ću prvo da javim
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 20:10:32
|
|
|
|
Sensa86
|
Neka ,nama ovde podrske nikad dosta I izvini nisam ni znala za te tickere. Ja i kad zatrudnim necu otici iz ove grupe
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 20:17:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, sta se izvinjavaš, ko da je bitno, zezamo se :) U prvoj trudnoći mi je test pokazao pozitivno dva dana pre nego što sam trebala dobiti. A sada mi je bio negativan sa dan kasnjenja, pa sam opet radila sa nedelju dana zakasnjenja i tad je bio pozitivan. Verovatno mi je kasnije bila ovulacija.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 20:32:54
|
|
|
|
mouse
|
dobro veče, žene. došla sam da malo izdušim kod vas šta radite?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 10.1.2016 20:40:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cekamo te da radis test
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?