|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat]
10.1.2016 12:48:21   
krin 40
Po grudima tek nikada ne bih provalila.Imam male grudi.Mislila sam da nikada mleko necu imati.Svima nesto u prvom tromesecju bujaju grudi,vene i sl.A ispalo je tako da sam oboje dojila do prvog rodjosa i to bez dohranjivanja.Ma ja sam izrod:):-P

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 151
10.1.2016 12:55:31   
IvanaSK RR
Meni su grudi nabujale tek negde u drugom, trecem mesecu trudnoće, po njima uopšte nisam mogla provaliti da sam trudna.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 152
10.1.2016 13:22:49   
Sensa86
Oooooo dobro nam dosla i nadamo se da ces nam kratko ostati u poseti. Da te selimo u trudnicku kucu user posted image
Zavidim na strpljenju ja bi test uradila davnih dana. Javi nam rezultate. Mozda je to danas bilo i implantacijsko.

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 153
10.1.2016 13:28:19   
Sensa86
Osecam, a ja se ipak zovem Sensa prorocica cekalica, da ce ovih dana da nam pljuste user posted image i user posted image
Doroty i Mauce. :-)

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 154
10.1.2016 13:29:36   
mouse
hvaalaa, sensa, na dobrodošlici! tačno mi se plače od sreće kako ste sve divne ovdje! user posted image

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 155
10.1.2016 13:30:51   
Sensa86
IvanaSK, sad cu da budem kao moja baba kad sam bila mala pa kad mi dodju drugarice - a cija si ti dete? user posted image Jel si cekalica ili trudnica? Rekla bi trudnica.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 156
10.1.2016 13:30:51   
krin 40
xaxaxa..prorocice,procitaj unazad sta sam napisala.."sensa bi vec pet testova odradila"

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 157
10.1.2016 13:32:08   
Sensa86
Ahahaha evo sad sam procitala. Znas me bolje od moje mame user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 158
10.1.2016 13:33:16   
krin 40
mouse place ti se od hormona:):D Ivana je trudnica prorocice moja

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 159
10.1.2016 13:35:29   
mouse
ahaahhahahahhaah kakva si kraljica!
ma ja sam ribe u horoskopu, mi stalno plačemo user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 160
10.1.2016 13:36:48   
krin 40
ja sam plakala pre dva dana kada su u zikinoj dinastiji slavili sto ce da udaju prija Vuku.MM je rekao,izgleda nista od bebe ti si u klimaksu,xaxaxa

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 161
10.1.2016 13:38:53   
mouse
user posted image user posted image user posted image user posted image

ja evo sad gledam na rts balkanskom ulicom, dusko korac gost, ima da se isplačem :D

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 162
10.1.2016 13:43:11   
Sensa86
Vidis Krin da sam ipak predosetila da je trudnica. user posted image Tebi jos nista ne mogu da proreknem,najela sam se za rucak pa mi varenje remeti moci :-D ali u klimaxu nisi sigurno :-D

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 163
10.1.2016 13:43:58   
krin 40
Dusko se "vratio"? ja dam cula da je umro

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 164
10.1.2016 13:44:53   
mouse
ahhahaahah Bog te čuo! user posted image

ma mislim da je emisija starija pa pustili sad posle smrti opet.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 165
10.1.2016 13:47:21   
krin 40
ma zezam te,jer si napisala da sad gostuje.Bog da mu dusu prosti...divan je bio.Uzivajte trudilice.Ja odoh sa cerom u Delta City da trosimo pare.Jub

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 166
10.1.2016 13:48:37   
mouse
lijepo se provediteeee!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 167
10.1.2016 13:48:44   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Meni su grudi nabujale tek negde u drugom, trecem mesecu trudnoće, po njima uopšte nisam mogla provaliti da sam trudna.

Isto. Znači grudi - otpisane user posted image

Direktna veza do poruke: 168
10.1.2016 14:03:10   
IvanaSK RR
Hvala dragom Bogu, trudnica :), ali svratila ovde da malo navijam :)
To sto placete moze biti i simptom trudnoće :))
Ne mora da se predoseca, kliknes na moje ime i vidis tickere ;)

< Poruku je uredio IvanaSK -- 10.1.2016 14:14:22 >

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 169
10.1.2016 14:15:16   
AnaAna1
Vocicana , BubaBubice , ljubim vaaas i nadam se da cu vam se pridruziti uskoro :) ako dobijem sad ponavljamo spermogram i ako je opet los idemo odmah na vto ili iui, nemamo vise vremena za gubljenje... kad bi pali jedni blizanci i da zavrsim posao od jednom user posted image

Ma ne secam se da li su me nekad grudi bolele cak 10 dana pred M, nikad nisam obracala paznju na to... :)

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 10.1.2016 14:16:12 >

Direktna veza do poruke: 170
10.1.2016 15:15:50   
Doroty
Nisam ja provalila ni prvi put kad sam ostala trudna, tako da ne očekujem niakve simptome.
I da, ne radim test dok lepo ne zakasni, eto...a vama ću prvo da javimuser posted image

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 171
10.1.2016 20:10:32   
Sensa86
Neka ,nama ovde podrske nikad dosta user posted image
I izvini nisam ni znala za te tickere. Ja i kad zatrudnim necu otici iz ove grupe user posted image

Direktna veza do poruke: 172
10.1.2016 20:17:23   
IvanaSK RR
Ma, sta se izvinjavaš, ko da je bitno, zezamo se :)
U prvoj trudnoći mi je test pokazao pozitivno dva dana pre nego što sam trebala dobiti. A sada mi je bio negativan sa dan kasnjenja, pa sam opet radila sa nedelju dana zakasnjenja i tad je bio pozitivan.
Verovatno mi je kasnije bila ovulacija.

(odgovor članu Sensa86)
Direktna veza do poruke: 173
10.1.2016 20:32:54   
mouse
dobro veče, žene. došla sam da malo izdušim kod vas user posted image
šta radite? user posted image

Direktna veza do poruke: 174
10.1.2016 20:40:00   
IvanaSK RR
Cekamo te da radis test user posted image user posted image

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here