Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 6.1.2016 21:26:33
|
|
|
|
vocicana
|
Pa mogla bi da se pozabavim tom problematikom, nije ti losa ta ideja. I onako mi je previse dosadno.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 6.1.2016 21:29:10
|
|
|
|
krin 40
|
odes u mozzart,otvoris karticu za on line kladjenje da ne izlazis svaki cas po ovoj zimi:):D Uplatis 500 din i eto ti zanimacije cas posla.Moze i muz malo da te uputi,xexexe
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 9:00:08
|
|
|
|
Sensa86
|
Mir Boziji. Hristos se rodi. Srecan Bozic drage moje cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 11:27:48
|
|
|
|
krin 40
|
Vaistinu se rodi.Srecan Bozic drage moje.Ovo je moj najdrazi hriscanski praznik.Zelim nam svima da sledeci proslavimo sa po jos jednim clanom domacinstva
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 12:15:00
|
|
|
|
17 joka
|
Mir Boziji,Hristos se rodi! da vam ovi praznici donesu ispnjenje najvece zelje
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 13:53:57
|
|
|
|
Sensa86
|
I ja nam to zelim Danas 13 dan,Lh trakica ima jaku lepu bordo debelu drugu liniju (bar da je na testu za trudnocu takva ) tako da ce nam biti veselo ovih dana.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 14:04:39
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja nikada nisam pisala u crticama, ali na danasnji dan, pre 4god sam ja ugledala svoje dve, pa sam dosla da i vama, iskreno iz srca to pozelim. Ako ne danas - imate fore jos koji dan. Eeeeventualno nedelju. Sreeeecno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 14:18:30
|
|
|
|
krin 40
|
Hvalsla svima na lepim zeljama.Sensa tu je O..Danas i naredna tri dana u akciju:D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 15:18:45
|
|
|
|
Sensa86
|
Daaaaa!!!! Najdivniji period u godini za pravljenje bebe. :-)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 15:21:16
|
|
|
|
krin 40
|
Zelim ti uspesno muckanje i brzo pozitivan test:):D Ja opet krecem sa lh trakicama cim dobijem.Muckaj Sensa,muckaj:):):)
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:10:21
|
|
|
|
Sensa86
|
Evo provodim praznik Krin po tvom receptu,dete je kod babe a mi uzivamo :-D Kaze muz kad ga je odvodio- ides ti kod babe a mama i tata ce ti napraviti batu ili seku. On sirotan gleda i kao da da.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:13:06
|
|
|
|
Sensa86
|
Mada Krin koliko si muckala ovaj mesec cudo bi bilo da nisi smuckala. Ja mislim da neces kupovati lh trakice ali videcemo za koji dan.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:16:26
|
|
|
|
vocicana
|
Hristos se rodi cekalice, da vam se svi testovi zarumene do pucanjaaaaa! Mislim da ce vas Krin 40 vrlo brzo napustiti
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:50:51
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala Voci,ali red bi bio da ispratim prvo ove stare cekalice.Ja se bojim da sam PREMUCKALA,xaxaxa...ne znam ni da li sam imala O,ni kada.Dok sam dobijala na 28 dana mogla sam i da pogodim,ovako..ko zna.Ja sam od onih baksuza sto nemaju simptome ni O,ni T..nicega.Zato i moram da jurim trakicama.U svakom slucaju Sensa divno je kada ostanete malo sami.Moj sin sutra stize sa Kopaonika,cera u subotu od babe:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:54:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ma vazno je da motivacije ima, samo se volite I grejte, to je vazno, doci ce bebica, a ti mi najvise mirises na odlazak iz crtica.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:57:02
|
|
|
|
krin 40
|
jao Voci,daj Boze da ti se to otvorilo " sesto culo" u trudnoci,xaxa.A motivacije imam i da izvozim
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 21:59:56
|
|
|
|
vocicana
|
Samo osobe sa tako pozitivnim stavom imaju sansu da plivaju, znam da je tesko,narocito crticama koje cekaju prvi bebicu, prosla sam to, ali mora se biti pozitivna,mora se razmisljati tako, super je to.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 22:02:25
|
|
|
|
krin 40
|
Iskreno meni nije tesko da cekam,volela bih da bude bar do marta,u avgustu punim 41..ako sacekam preko toga ici cu cetvoronoske na porodjaj:-P
< Poruku je uredio krin 40 -- 7.1.2016 22:03:16 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 22:19:02
|
|
|
|
vocicana
|
Pa polako, ja ti zelim da uspes u zamisli naravno kao I ostalim devojkama iz crtica. Drzim pesnice najjace! Minsmo od sutra u sedmom mesecu. Mnogo me boli zeludac, nisam odavno osetila ovolike bolove.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 7.1.2016 22:20:55
|
|
|
|
krin 40
|
to je prvo?Drugo ce ti bitu pesma:):D
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 8.1.2016 10:39:19
|
|
|
|
vocicana
|
Moje prvo dete je na putu I jedino, necu vise radjati. Zato ovako lepo I otvoreno bodrim sve vas koje ste raspolozene za veliku porodicu. Nisam uzivala do sada kako sam mislila da cu, mislim na onaj najsebicniji osecaj meni je mnogo dobro, uzivam I bas me briga za druge .... Ali mozda se samo tako bzv namestilo. Muka mi je mnogo, sinoc sam se okozila od povracanja, zeludac me je toliko jako boleo, ja nisam to zapamtila nikada, toliko jak bol.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 8.1.2016 13:31:29
|
|
|
|
krin 40
|
Ih kako bi to bilo lepo da nam se u zivotu sve odvija onako kako smo zamislili.To je trenutan osecaj,a za pet,sest godina ces da zaboravis sve sto si rekla i shvatices da si predobra da bi bila sebicna:):D Uzivaj draga,mnoge bi sve dale da ih boli zeludac iz razloga zbog kog tebe boli
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 8.1.2016 14:22:18
|
|
|
|
ivannna
|
evo i mene u ovoj temi bas za Bozic sam dobila tako da moja 1.vto nije uspela,ali malo mi je cudno sto sam ok i sto nisam plakala,imam jos 3 smrzlica pa me valjda to odrzava u zivotu vocicana draga-pa kad pre vec 7.mesec? kako reme brzo prolazi,a sto neces drugo dete? to sto te boli zeludac ti je mozda od silnog povracanja,sto ne pitas dr sta mozes za to da pijes?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 8.1.2016 14:35:33
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanaaa mnogo mi je zao , ali hvala Bogu imas ih u frizideru, pa kada se odlucite, odmah da probate. Jao bre.... Vidis kako vreme ide, danas smo usli u sedmi mesec, mrda moj sin, uzivam u njegovim gurkanju, sada mu je bas postalo tesno. Mislim na tebe I drzim ti pesnice iz sve snage. Neka me je muka spopala, sta se desilo ne znam, znam samo da sam sinoc mislila da umirem sigurno. Malo hrana, vrlo verovatno da je protrcao I neki virus, bas sam jako lose bila. Krin, nije sve bas tako jednostavno kako izgleda, ali neka se rodi ovo moje dete zivo I zdravo, druzicemo se jos.
|
|
RE: Čekamo II crtice 01/16 [chat] 8.1.2016 14:47:45
|
|
|
|
branki*
|
Ivanna,zao mi je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?