Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 9:09:45
|
|
|
|
bebilule
|
Evo sa tim dijelom i bez njega... Kontam kad dijete sjedi uspravno ne treba mu, kad se malo spusti zastiti ga....valjda...otkud vise znam
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 9:33:03
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, to ti je zastita sa spoljne strane za sportsko sediste kao sto si i napisala. Ne mogu ti sad videti koliko se spusta jer mi je u plakaru na gornjoj polici, ne mogu da ga do`vatim, a ionako ces ga koristiti tek na prolece.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 10:06:01
|
|
|
|
bebilule
|
E hvala jess. U medjuvremenu sam ga i ja cusnula u ormar!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 10:39:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh kasno videh, elem i zaštita i recimo ako hoćeš da spustiš više zaštitu od sunca, a spava To sam imala na Pegperego kolicima.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 17.11.2015 19:03:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
evo ih i nasa kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.11.2015 22:30:19
|
|
|
|
ika88
|
Da li moze pomoc, kupila sam kolica polovna u odlicnom stanju ali nemamo zimsku navlaku za nosiljku i kolica, prvenstvneo mi sad treba za nosiljku... Da li neka mama zna gde mogu kupiti to samo, upitanju su Chicco trio enjoy travel fun sistem plava Evo i slike. :) :) :) :) :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.11.2015 22:32:59
|
|
|
|
ika88
|
ovo su ta kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.11.2015 22:35:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Iko dobrodošla na forum!! Probaj da pozoveš Chicco distributera. To je jedino što mi trenutno pada na pamet.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.11.2015 22:40:26
|
|
|
|
ika88
|
Hvala puno, probacu sutra...eto i ja da se prikljucim uskoro mama pa se opremamo polako :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.11.2015 23:11:04
|
|
|
|
Trcosava
|
U zdravlje da vas služe i da ih izvozite. Javi nam kad ti je termin u temi za trudnice i naravno pridruži nam se i na ostalim temama
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.11.2015 9:20:14
|
|
|
|
Animsaj9
|
Lepa su Iko, super su i dobro nam dosla!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 19.11.2015 9:32:45
|
|
|
|
isidora88
|
Iko dobrodosla
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.11.2015 9:39:41
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Pozdrav drage mame :) Ima li neko iskustva sa kolicima iz Poljske? Mi smo narucili Tomas Bomble Bee kolica 3u1 set.... jako sam nestrpljiva da stignu :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.11.2015 10:16:14
|
|
|
|
isidora88
|
cula sam da su zadovoljni sa njima, jedino su malo teza, jedna drugarica ih bas voza, meni su previse glomazna, ali njoj su ok, samo se zali da su teska i da se raskilavi dok ih uglavi u gepek
< Poruku je uredio isidora88 -- 20.11.2015 10:18:06 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.11.2015 19:41:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam pre neki dan bila u Mendi, ima divnih kolica Cam, uzela sam kišobran jer nismo imali i predobra su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.11.2015 22:39:29
|
|
|
|
Mariya
|
Ika, sjajan izbor kolica Mi imamo isto trio enjoy, samo crveno-sive boje, evo 2 deteta su već izdržala i mislim da će izdržati još nekoliko. A što se navlake tiče, mislim da nema šanse da kupiš samo tu jednu navlaku negde. Možda polovno, da nađeš u oglasima?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.11.2015 14:56:43
|
|
|
|
Aleksandra94
|
Pozdrav svima :) Obratila bih vam se zato što imam problem...tačnije, nedoumicu. Imam bebu koja još malo puni godinu dana. Problem su nam kolica. Trenutno imamo Chipolino kolica http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/kolica_leo_lime.jpg Kombinovana su, jesu praktična, dobra su za jesen i proleće, topla su, međutim previše teška, velika...dete mi je već otežalo, pa kad se vraćamo iz šetnje kući, unosim u kuću i kolica i dete...kolica su za malu decu, to je očigledno. Međutim, suprug mi kaže da su kolica odlična i da ne treba da ih menjamo... Kolica jesu praktična, imaju ljuljašku u sebi, da dete može da sedi i da ga roditelji ljuljaju (praktično kada se uspavljuje-naravno dok je beba mala) umesto kolevke. To nam je bilo super. Kolica su za bebe, po mojoj proceni do 1 godine starosti. Kad smo ih kupili ja sam želela kolica koja su: kombinovana i praktična. Ova su mi bila savršena...međutim, sad želim nešto drugo. Razmišljala sam o kišobran kolicima, onim najobičnijim, međutim visoka sam pa je to problem. Danas sam našla na internetu kolica koja mi se sviđaju, imaju sve što želim, i mogu da zamene ova trenutna, a da ništa ne fali, osim ljuljaške :D Peg Perego Pliko Switch. Kombinovana su, lagana...čak imamo auto sedište (za bebe do 9 kg) koje može da se stavi na kolica uz adaptere. http://c1.q-assets.com/images/products/p/pr/pr-067_1z.jpg Zanima me vaše mišljenje, da li da kupimo ova Peg Perego kolica ili da zadržimo Chipolino? Hvala vam.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.11.2015 15:31:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Aleksandra, ja ne bih menjala. Peg perego nisu mnogo lakša a rekla bih da su jako slična ovim kolicima koja već imaš. Ja jesam ljubitelj peg perega ali mislim da nema neke svrhe menjati kolica sada kada dete ima godinu dana. Pitanje je koliko dugo ćete ih koristiti. Mi smo imali ovakva kolica klik a birali smo između njih i Peg Perego Uno. Kišobran kolica ne volim i nikad ne bih dala novac za njih tako da nisam uopšte planirala da pored tih cam kupujem još neka.
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.11.2015 18:08:43 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.11.2015 17:54:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Slažem se sa Anom. Ja imam PP kolica, nisu ona bog zna koliko lakša. Ne znam koliko su teška ta Chipollino, ali PP imaju oko 9kg, a znam da su Switch malo teža zbog mehanizma...Jedino da uzmeš nekka lagan i jeftina kišobran da imaš za prvu pomoć kad ideš u neke šetnje kad se ne isplati nosit ta velika. Ja sam uzela kišobran Brevi, izuzetno su lagana 4,8kg, ALI moj muž isto kaže da su njemu niska, a plus još nine mogu u ležeći položaj. Zato dobro razmisli i izvagaj da li ti se isplati uzimat...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.11.2015 20:34:38
|
|
|
|
Aleksandra94
|
Pa ova trenutno kolica su teška oko 15kg...mehanizam za sklapanje im je-kofer sklapanje. U gepek jedva staju...kad ih nosimo negde za gde nam treba prtljag ne bi imalo mesta zbog kapaciteta gepeka. A ova jesu lakša, piše da su 8,9kg. E sad pitanje je...tako piše u karakteristikama. Da imamo auto sa manjim gepekom verovatno njih ne bi kupila. Hvala vam na savetima. Razmisliću. Ipak, sinčić je već veliki. bolje da kupim nešto za taj prelazni period, nešto poput guralice...da ne trošimo bez potrebe novac na kolica. Obična kišobran kolica su mi niska...previše. :( Ova trenutno mi odgovaraju zbog moje visine. Jedino im je problem upravljanje, ako se vozi da se ne gleda u dete teško se pomeraju...ali videćemo. Možda mi stvarno sad nisu potrebna...ali za drugo dete uzimam tako neka kolica. Bitno mi je da su lagana. A tih 6kg razlike mi znači...i to mnogo. Ali videćemo :) Hvala vam :)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 24.11.2015 22:30:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa sta znam, mebi ta guralica i nije nesto znacila. Dobili smo je i nismo jeni koristili. Nego sad razmisljam posto ce ti trebat i za drugo/trece dijete mozda nije ni lose da uzmes neka kolica laksa, ali da ta ne prodas. Recimo gledaj sda su sto laganija a da im se moze spustiti naslon u lezeci (polulezeci ne bih preporucila) . Vidim da ima Cam, Chicco tu oko 100 150€ Pa ako vam to noje puno, ne bi bilo lose da ih uzmete, â ta kasnije mozes da prodas kad prođe godina druge bebe
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2015 8:26:10
|
|
|
|
Aleksandra94
|
Iskreno, ne znam ni ja koliko će mi značiti. Ali videću. Sviđa mi se zamisao A što se tiče kolica, pre par meseci sam htela da kupim Chicco Liteway...baš u toj nekoj letnjoj sezoni. Kišobran su, izuzetno laka. Teška su 7kg, imaju 5 pozicija naslona. Nešto poput običnih kišobran kolica samo mnogo "višlja". Bila su u Aksi na sliženju, oko 100e, trenutno su oko 120e. I ona su mi sad plan B. Peg Perego Switch mi se svideo samo zbog mehanizma, iskreno i dalje mi se sviđa. Volim ta kombinovana kolica, a nešto tako se retko viđa. Bar do sada nisam videla kombinovana kolica a da nisu u principu kofer sklapanja. Pa me zanima eto vaše mišljenje o Chicco Liteway kolicima?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2015 11:18:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam sasvim sigurna, ali mislim da ih moja drugarica ima. Njoj je trebalo nešto lagano i ne glomazno, što zbog nošenja jer zgrada nema lift, što zbog gužve na trotoarima u Solunu gde živi. Znam sigurno da je bila jako zadovoljna.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 25.11.2015 19:39:48
|
|
|
|
Animsaj9
|
Aleksandra mislim da su lagana i praktična, imala sam priliku da ih vidim, bio je taj model kad smo gledali nama kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 9.1.2016 10:53:30
|
|
|
|
vocicana
|
Cao mame. Mi smo nasa kolica kupili pre jedno tru nedelje I nadam se da nismo pogresili , bila su u akciju sa krevetice za bebu u Aksi, Graco duo system. Jako su pokretima, velika, dobili smo jaje, jako mi se dopalo sto je lepo postavljeno, kolica imaju sve pozicije od lezece do sledece, dobili zimsku navlaku, ali torbe za stvarcice uz kolica nismo dobili. Postavicu sliku u prilici kada se razmrsimo iz folija, jer su te stvari kod mojih roditelja. Uzeli smo i dasku za presvlacenje zbog manjka prostor I moje glupe kicme, ostalo minje danas da pokupujem neke sitnice jos, bas sam inspirisana.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Izaberi imeMilica#nKoje ime vam je najlepse?Anastasija (
42%)
Lane (
8%)
Ema (
33%)
Ena (
17%)
Ukupan broj glasova: 64Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!