|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
8.1.2016 22:14:09   
IvanaSK RR
Alex, onda i ja čekam devojčicu? :)
Voci, hocemo potpun izveštaj!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 526
8.1.2016 22:14:11   
vocicana
I ja mislim tako, samo neka ti je zivo I zdravo bebironce, uopste je nebitno kog je pola, samo da je zivo I normalno!
Marinchice, ja sam prsla smejuci se u temi sexa. ..idem na prvi program, mnogo volim tu pricu oko prof Vujica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 527
8.1.2016 22:15:11   
vocicana
Ako bude, ide izvestaj, nema lazi nema prevare, casna pionirska!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 528
8.1.2016 22:37:44   
IvanaSK RR
Nema lazi, nema prevare user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 529
8.1.2016 22:45:43   
alex88
Moguce :) I tiker ti bas lici na devojcicu user posted image al sto kaze Voci da je zivo i zdravo samo!Videcu jos malo dal je mm stvarno vidovita Corka user posted image

Direktna veza do poruke: 530
8.1.2016 22:48:46   
IvanaSK RR
Alex, sad sam kliknula da vidim ticker, nesvesno sam ga tako napravila, verovatno zato sto bih volela devojcicu.. Mislim, svejedno mi je u suštini, samo da je sve ok, ali sam uvek razmisljala kako bih volela da imam i jedno i drugo

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 531
8.1.2016 22:56:47   
BubaBubica
Po vašim proročanstvima i ja nosim dečaka user posted image Mada u prvoj trudnoći sam takođe bila prava sexomanka, a ispade curica user posted image

Direktna veza do poruke: 532
8.1.2016 23:02:06   
alex88
Ja to onako lupila ,lepo mi da nagadjam user posted image !

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 533
8.1.2016 23:11:18   
IvanaSK RR
Jao, bre, ova Bubi seksomanka svašta bi mogle procitati a ona se stidi, pih user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 534
8.1.2016 23:14:54   
Lisa Simpson
sve sam iščitala i sad odoh da spavam ja sam 37ma nedelja a nisam još dobila uput ta porodilište, mada sam već na porodiljskom, za mene nema ni razgovora o sexuuser posted image user posted image

Laku noć cice vidimo se sutra

Direktna veza do poruke: 535
9.1.2016 2:28:19   
isidora88
Ima li koga budnog?user posted image
Mene ubi kiselina, kicma mi se raspada, mucnina, grcevi u stomaku, evo blejim budna vec 2 sata, ujutru cu da kukam kako mi se spavauser posted image .
Sto se tice sexa ja uopste nemam potrebu za tim a nosim decaka, tako da alexx ne valja ti prognozauser posted image , ni u prvoj trudnoci nisam imala zelju. Jadan mmuser posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 536
9.1.2016 7:34:52   
popkica bebic
Dobro jutro, stomaklije! :Duser posted image
Za sat vremena krecem na kontrolu, drzite mi fige!
Posle toga idem u shoping za porodiliste i van porodilista i da V kupim neke cizmice.
Lisa, ni ja jos uvek nemam uput za porodiliste, a treba i lab.analize da radim.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 537
9.1.2016 8:58:19   
vocicana
Dobro jutro sexomanke!user posted image
Kako ste spavale, Isi I nije bas spavalauser posted image , ja primenjujem recepturu da ostanem budna sto kasnije, spavala sam kao top. Jezim se gorusice, kada je spomenete vec imam osecaj kao da osecam to. Ali za sada, kuc kuc super sam.
Ivana nije bilo keksauser posted image , naravno da ne placem, ali javlja mi se, javlja....user posted image user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 538
9.1.2016 9:04:31   
vocicana
Popkice srecno ma pregledu, naravno, javices se sta ima novo I kako ste prosli. user posted image I imas veliki user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 539
9.1.2016 10:03:14   
Jole84
Jutro zenskice, ko kuva kafu user posted image
Popki srecno na pregledu user posted image
Pridruzujem se klubu nespavalica, taman uspavam M ( u 1 nocu user posted image ) mene krene gorusica, i piskanjac, jako sam umorna, ali ujutru se nekako regenerisem kad vidim njen osmeh, i ceo dan ne stajem.
Sto se tice Alex prognoze, ni kod mene nije tacna, keksala bih se za sve pare, al nemam vreme user posted image
Ja bila na Uz za Badnji dan, bebi je kilo i 800, dr kaze da je sve u redu, dao mi upute za analize za deveti. Vidim da ste pominjale odstupanja od par dana, nije to nista zabrinjavajuce, kod mene je bogami 14 dana.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 540
9.1.2016 10:23:02   
vocicana
Jutro Jole, bas volim kada se neko razbudi I pise. Secam se jedne lepe slike tvoje sa cetkom, u kolicinama, plavusa si, setale ste, mnogo ste slatke. A sada je isto devojcica?
Popkica se naplasila nesto mnogo, a znam da ce sve biti ok. Ja tek u ponedeljak na uz, a nikada veruj mi nisam nesto mnogo razmisljala o tim odstupanjima na uz, a uvek ih ima, da li dan dva ili nedelju, kada cujem recenicu, vitalan plod, srcana akcija ritmicna, meni sve drugo ostane po strani, samo neka raste. A pitacu I ja ovog puta za bebicu tezini, nisam do sada.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 541
9.1.2016 10:28:49   
Jole84
Voci user posted image bas dugo nisam postavljala slicicu, moracu neku, nego sada ne mogu da uhvatim zvrka user posted image tad je pa i mirovala user posted image
Kod mene nije bilo bezazleno odstupanje, nego se javilo usled stresa, kad mi je M lezala u bolnici. Posto na pocetku nije bilo odstupanja, nego se javilo tek u petom mesecu, dr mi dao uput za kliniku, posumnjali su na zastoj u razvoju, uradili mi kolor dopler, sve ok, onda sam uradila i 4d za svaki slucaj, i tu je sve bilo u redu, ali odstupanje i dalje stoji.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 542
9.1.2016 10:39:55   
vocicana
Moje dete bi trebalo da ima 500 gr samo koliko sam se pokidala oko nekih stvari, samo u zadnjih mesec dana. Mislim da ta briga nije na odmet, proveriti sve I tako, ali sve su to nase bebice zdrave I srecna u pupama, znam sigurno da je sve u redu. Jedva cekam da vidim M I tebe, nahvatam je I slika u temu

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 543
9.1.2016 10:43:37   
alex88
Dobro jutro user posted image .Lose sam i ja spavala,sva se nesto raspadam,ko da imam 100g.Znaci da se ne nadam devojcici user posted image user posted image user posted image .Popkice kad budes zavrsila sve pisi sta kaze dr?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 544
9.1.2016 11:42:08   
vocicana
Pih bre Alex, pa zasto tako lose spavas? Sve mi bude zao, necu vise ni da govorim kako se lepo odmorim ja svake noci, sve mi bude zao kada procitam da si ti lose spavala a I ostale. Ja ti od srca zelim devojcicu! One su posebno I mile I nezne I opasnice, a decaci ne znam, videcu user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 545
9.1.2016 11:54:00   
IvanaSK RR
I dečaci su mili, videćeš :). Vole svoje mame, čuvaju ih.... Ne treba ti muzike vise, imaš novog zaštitnika. :)
Police, javi kako je bilo na pregledu. Ja sam noćas sanjala gluposti oko 4d,kao nisu mi nista tamo pokazali i ja tužna, bla, bla....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 546
9.1.2016 11:56:14   
vocicana
Jedva cekam da se sa njim upoznam I da ga diram po nosicu, medeno majkino zlato. Nemoj se sekirati Ivaniceeee moja, sve ce biti dobro, jedva cekam da nam javis utiske I bas je to lepo, ja ne mogu da docekam ponedeljak da odem za uz.

Direktna veza do poruke: 547
9.1.2016 12:21:45   
alex88
tokom cele trudnoce lose spavam,al dobro navikla samuser posted image .Svejedno mi je sta ce biti,ali eto caskamo/mastamo,mozda bi za nijansu vise volela decaka,ranije sam volela samo devojcice ali zadnjih godina oko mene sve sami decaci pa sam zavolela isto i njih user posted image ,jednako su umiljati

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 548
9.1.2016 12:29:17   
IvanaSK RR
Al izgresih ja gore, dugovi mob, htela sam napisati da ti ne treba muz vise, a ne muzika user posted image
Svaki pol nosi svoje čari, ja na primer smatram da je sa dečacima lakše i oko vaspitanja i svega.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 549
9.1.2016 12:37:45   
popkica bebic
Ladyes, evo me! Nije mi radio vag.pregled, samo UZ. Beba kaska 4 dana za terminom, ima oko 2900g u sta i ne verujem, ali dobro. Dr mi je pokazao glavicu i koliko sam uspela da uocim ima krofnaste obrascice i lici na V. Sad nam je u gostima mali iz komsiluka i V je uzasno ljubomoran. Uh!
Inace, isla sam u soping. Sebe sam skroz opremila za porodiliste, a bebi jos pelenice da kupim. Dr kaze da je termin u februaru, pa ima vremena. Kupila sam zeleno- belo odelce za izlazak. Ipak mislim da je decacic. Kako god! Samo da bude dobro sve.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Dorotej
Pansophia

Da li vam s svidja ime Dorotej za decaka?

Da (29%)

Ne (71%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here