|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
8.1.2016 21:06:15   
marinchica
E da....isprva su UZ bili- po menstruaciji je recimo 9+2 a po UZ 10+3....uvek smo bili napredniji u odnosu na zadnji ciklus. Od kad je ovo sve se izdesavalo sa svekrom, te 3 dana je ispred, te 1 dan...sad po ovom zadnjem ispada da 5 dana zaostaje....tj po menstruaaciji npr 21+5 a po UZ 21 nedelja. jel to razlog za brigu? Pritom sam se ja ugojila jos 4 kilograma a ispada da beba nije vise napredna kao u pocetku....user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 501
8.1.2016 21:17:04   
alex88
Par dana gore / dole je normalno ne brini,sve je to normalno

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 502
8.1.2016 21:19:30   
vocicana
Borice user posted image za velikog batu!!!!!
Marinchice, moje dete bi trebalo da kasni dve nedelje u odnosu na poslednji ciklus narocito sada posle svih stresova koje sam prebobala zadnjih mesec dva recimo. Mislim da nije za brigu, oni imaju svoje faze u razvoju kada vise napreduju, odnosno, kao kod tebe, sada gura masu u potkozno tkivo, a manje raste, od sestog na svaku nedelju otprilike ja mislim da dobije cm u duzini I sada dodaje masu za rodjenja kilazu, msm polako je izgradjuje! Tako mi pise na ticker- uuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 503
8.1.2016 21:47:44   
marinchica
ha nadam se. \iduce nedelje idem privatno u spec bolnicu Beograd na UZ, tamo ce meni moj doca dati da vidim moju bebu, i lepo ce da traje taj uz i da se mi lepo ispricamo, kao i da mu vidimo djidju jel ima il nema na krajuuser posted image
Od ovih drzavnjaka vajde nema...da mi nije ovog foruma i tebe Voci, UM, Borice, Alex, Lise i svih drugih drugarki, da se obesim oodavno lupajuci glavu sta kako i zasto...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 504
8.1.2016 21:50:49   
Anoniman
user posted image moje mile samo da vam mahnemuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 505
8.1.2016 21:53:49   
IvanaSK RR
Marincice, ne opterecuj se, to nije nista. Vazno da je ovako sve u redu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 506
8.1.2016 21:54:03   
vocicana
Mi imamo djidju, zabacio je decko none kao da ce svecu da napravi u stomaku! Hahahaaa, samo da se lepo nauzivas I snimaj telefonom. Najpozitivnije stvorenje!!!!
Um user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 8.1.2016 21:55:14 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 507
8.1.2016 21:55:05   
borica
Voci draga, i za vas dvoje user posted image . Moja beba je od pocetka manja u odnosu na ciklus, ali moja dr. mi kaze, videces da ce do 9 to sve lepo da se slozi. U ponedeljak jedva cekam da saznam koliki je mali dasa, i da ga vidim, bas sam se uzelela.

UM user posted image

< Poruku je uredio borica -- 8.1.2016 21:56:47 >

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 508
8.1.2016 21:56:59   
vocicana
Jao isto I ja. Divne ste, volim kada nam je dan ovako pozitivan I neobavezan, o svemu pricamo, samo minje vazno da niko od prisutnih nema nekih vecih problema. Bas ste super cureeeee, sta bi bez vas??????user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 509
8.1.2016 21:59:52   
IvanaSK RR
Bez nas bi sad oblacila seksi ves i bila kod muza user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 510
8.1.2016 22:01:07   
borica
Da, bas je veceras pozitivna atmosfera, a mi user posted image se navikle jedna na drugu, pa mi bas prija kad ovako caskamo.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 511
8.1.2016 22:01:08   
alex88
Oraspolozila nas tema koju si rekla da posetimouser posted image ,sad samo o tome razmisljamo user posted image pa smo vesele

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 512
8.1.2016 22:01:21   
vocicana
Moze sve ali bez vesa! Msm, kao sto napisah, gacice sve manje....guza sve veca.....user posted image neka pojuri on mene malo, I onako sam spora poput puza sada, nece morati mnogo da se muci.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 513
8.1.2016 22:02:29   
IvanaSK RR
Alex, od razmišljanja nema nista. Treba da se dela :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 514
8.1.2016 22:03:09   
vocicana
Eto, zene su lude, u trudnoci jos ludje, pa kada se zalije jos sa casicom vina, veeeseloooo!
Hahahaaa, kazem ja njemu, kada bude malisa iz krevetica video da me ljubis, ima da gleda u tebe pa u mene, u tebe pa u mene pa kad rasiri ruke I zaplace u glas, MOJA MAMA!!!!user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 8.1.2016 22:05:02 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 515
8.1.2016 22:03:12   
IvanaSK RR
Voci, a inače bi bas morao da se muči? user posted image

Direktna veza do poruke: 516
8.1.2016 22:04:12   
vocicana
Pa ne, dobila sam jos jedan nadimak, msm jedan deo mene je dobio strasno simpatican nadimak, tako da mucenja nema, cist hedonizam!!!!

Direktna veza do poruke: 517
8.1.2016 22:05:47   
IvanaSK RR
Borice, ja idem u petak na ultrazvuk i ne mogu da docekam. Poslednji je radjen pre otprilike tri nedelje, ali ultrazvuk je bas los tamo pa nista ne vidim.
Sad cu da vodim i sina i videcemo da li je bata ili seka :)

Direktna veza do poruke: 518
8.1.2016 22:05:49   
alex88
Ja mogu samo da razmisljam user posted image ,a vi devojke samo delajteuser posted image

Direktna veza do poruke: 519
8.1.2016 22:06:37   
IvanaSK RR
Nista, Alex, moracemo delati i za tebe :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 520
8.1.2016 22:06:39   
borica
user posted image user posted image bas smo poput puizica.Ponekad sebe uhvatim kako mozak hoceuser posted image , al ne mogu ,a moj ne mora mnogo ni da se trudi ja padam ki pokosena]user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 521
8.1.2016 22:07:02   
vocicana
Bar ces lepo da spavas, a ja cu sutra napraviti jedan lep izvestaj, u adekvatno temi. Ovde sam samo zagolicala mastu.user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 522
8.1.2016 22:07:49   
vocicana
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 523
8.1.2016 22:10:49   
alex88
Cini mi se da vi koje nosite decake imate vecu zelju za seksom,ja jeste da nesmem al nekako nemam ni zelje,verovatno cu roditi devojcicuuser posted image .Mada to samo onako lupam,ne mora da znaci

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 524
8.1.2016 22:11:10   
marinchica
Kaze suzi kju u temi Sex u trudnoc i"da ne stavljam Utrogestan zarasla bi dole"
Zagrcnula sam se od smeha.user posted image
sad mi je jasno sto ja ne kriziram onoliko koliko mislim da bih trebala...user posted image
Na prvoj televviziji je "Sesir profesora Vulica"....smehoteka, cisto da znate
Alex obzirom na krizu, onda ja nosim ne deckica nego najveceg plejboja....Kako stvari stoje, napravicemo drugo dete u drugom mesecu posle porodjaja.user posted image (i ja imam zabranu od lekara)

< Poruku je uredio marinchica -- 8.1.2016 22:15:04 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Musko ime
bonita

Koje vam se ime svidja :)

Damian (35%)

Mihel (12%)

Leon (53%)

Ukupan broj glasova: 218

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here