|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat]
8.1.2016 12:41:49   
Nestrpljivaa
proci ce to brzo taman ce se vratiti kada budem trebala na prvi ekspertni pa da vidi nasu drugu bebicu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 451
8.1.2016 12:45:21   
IvanaSK RR
Moj muz je pola moje prve trudnoće bio na terenima :).
Cak je otišao kada je beba imala mesec dana na tri nedelje. Nekako sam se navikla na sve to.. Evo, pola ove trudnoće, on kos nije išao na teren, prosto mi cudno :)

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 452
8.1.2016 12:46:13   
vocicana
Meni je mnogo znacilo prisustvo mm na uz, kada je trebalo da ide, uvek je hteo.
Prosli meseec, kada smo se gledali, okrenuo mi je lice da ga vidim, jednom zevnuo I sklopio okice, zaspao srecica. To su najlepsi momenti, najvise na svetu volim odlazak na kontrolu, to mi ulepsa dan uvek

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 453
8.1.2016 12:48:58   
vocicana
user posted image kako si me nasmejala. Ja sam mnogo dugo bila sama, ne volim samocu, staining se to tako nesto namestalo. Ja se nadam da cu sve to drugacije da peglam kada dodje bebica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 454
8.1.2016 13:05:57   
Nestrpljivaa
Kada sam rodila Emu on je posle mesec dana otisao na teren toliko mi je bilo tesko,jos mi sve novo ne znam sta me snaslo a moram da budem sama.Ali dobro tih 20 dana je brzo proslo.Sada sam trudna a on je otisao na 45 dana svaki put sve vise,sta ce tako je kada si u braku sa vojnim licem user posted image .Da i ja volim da je samnom kada idem na preglede.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 455
8.1.2016 13:23:35   
isidora88
Pozdrav trudniciceuser posted image
Popkice brzo ce to proci, uskoro cete biti svi zajedno, bitno je da bebica stigne ziva i zdrava.
Pridruzujem se klubu ciji su muzevi na terenima, moj nece ici do posle porodjaja, mora sada da bude ti jer ne znamo kad ce mi krenuti porodjaj, njemu su tereni na adm.liniji sa kosovom pa cesto nema ni signala pa ne smemo rizokovati da ode. Uf kad se samo setim, ja uradila test iz zezancije posle burne svadbene noci kod drugarice (pila, skalala...) kad ono user posted image , kad me slog nije strefio, i ja zovem mm da mu kazem a on nedostupan, tek posle 12 sati smo se culi, htela sam da izludim od nestrpljenja do tada.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 456
8.1.2016 13:26:32   
Nestrpljivaa
Da da znam kako je to i moj na granici sa Kosovom nekada ne mogu ni da ga dobijem.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 457
8.1.2016 14:37:15   
vocicana
Idem ja do moje mame, a nadam se da danas necu napraviti haos kao sinoc. Uh...kada se samo setim, bas se uplasim. Javljam se kasnije.

Direktna veza do poruke: 458
8.1.2016 14:42:16   
alex88
Neces,moguce da je virusno i da je proslo.uzivaj kod mame user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 459
8.1.2016 16:05:35   
Animsaj9
Samo da vam mahnem . Proslo je sve , dugo je trajao porodjaj , sad smo ok, jos uvek smo u porodilistu jer imamo zuticu, pa se sunca David , nadamo se brzo kuci . Ne mogu da vam pisem jedva sam i sad usla los je net i signal .ljubim vas sve i moju Mamamaj i Darijana

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 460
8.1.2016 16:10:29   
alex88
Anim zao mi je sto si se namucila ali vazno da je proslo I da ste sada dobro!user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 461
8.1.2016 16:18:01   
IvanaSK RR
Anim,vazno da ste sad dobro!
Nestrpljivaa, i moj muz je vojno lice....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 462
8.1.2016 16:31:50   
BubaBubica
Dobar dan devojke! Evo i mene konačno, odvela sam devojke kod svekrve, kažu da će tamo i spavati, pa videćemo. Ja htela da spremim kuću ali sam se najela pa sad jedva dišem, Voći meni je tad bilo tako kad sam mislila da mi je visok pritisak, sad se hvala Bogu smirilo, ali nisam mogla da dišem a srce je htelo da iskoči. Proveri pritisak. A za virus nadam se da se više neće ponoviti, užas user posted image Mogu samo da zamislim kako ti je bilo.

Popkice srećan put, verovatno si sad osetljivija pa si sve izgleda strašno, i meni je bilo užasno odvajanje samo u bolnicu, a sad uopšte nemam problem ni straha sa time, ne znam da li je to zato što su sad dve i velike su, imaju jedna drugu, ili mi ne udaraju hormoni u emocije, ja sam u ovoj trudnoći totoalno hladna, u početku sam malo ujedala ali sad ništa ,nadam se da će tako i ostati inače ću otići sa živcima, to mi inače najteže pada u trudnoći. Što se tiče straha, ja i kad se plašim nešto, stvarno pronalazim mir u Bogu i molitvi. To deluje kao sedativ na meni.

Što se tiče mučnina, imam ih i dalje ali kao da polako jenjavaju, ili sam navikla. Hvala dragom Bogu nisam nijednom povraćala. Neka tako i ostane.

Animsaj, čestitam i ovde na bebici, prvi put obično traje dugo i za par meseci ti neće više izgledati tako strašno user posted image Samo uživaj u bebici i uzimaj je u naručije što više, nemoj da slušaš one savete ne navikavaj ga na ruke. Ja sam se osećala sigurnije kad sam ih nosila i manje sam se bojala i tripovala. Uživajte, žutića će za čas proći user posted image

Ja sam pisala jednoj privatnoj klinici, znam da su ok jer sam bila kod njih jednom u prošloj trudnoći, kaže mi da se u 12. nedelji ne radi ekspertni već u 20-24. nedelji, a običan UZ je 3000 din. Da li je to mnogo? Ne znam kako je u drugim klinikama.

P.S. Srećom pa sam napravila copy, inače ode ovoliki post user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 463
8.1.2016 16:48:03   
IvanaSK RR
Oni imaju bolji ultrazvuk nego ovi drzavno, tako da ti dodje ekspertni :), jedino mozda po trajanju nije. Mada, ultrazvuk u 12. nedelji je meni trajao koliko i ostali, nista duze.
Meni nije skupo kad uporedim sa 4d koji je 8000 :), inače, da, mislim da je jača cena

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 464
8.1.2016 16:53:21   
borica
Dobar dan drage moje, vidim vecinu nas muci stomak. Od sinoc mi je krenula mucnina, nadut stomak, bas mi je tesko. Jutros sam davala krv i mokracu, redovna kontrola, u ponedeljak idem na UZ, da vidim mog user posted image , nismo se videli bas dugo, jedva cekam. Juce sam imala goste, bili mi mama i sestra i zet.
Popkice, srecno, zelim ti da si vec malo otvorena, i lak porodjaj i da ta odvojenost od muza sto krace trajeuser posted image . Anim drago mi je da je sve proslo u redu, jos malo i bicete svojoj kuci. Inace Mamaj, danas iylazi, cule smo se, net je nesto zeza, kad moze javice se.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 465
8.1.2016 17:01:46   
BubaBubica
E Borice i ti mučiš muku sa mučninama user posted image Moramo definitivno na lakšu hranu.

IvanaSK sad čekam da mi odgovori za 4D uz da vidim koja je cena, mada on neće da radi 4D uz pre 20. nedelje. Sve u svemu, sad prolistah sve moguće klinike koje imaju cenovnike i nisam našla jeftiniji običan UZ od 3000 din, osim u jednoj u BG, imaju akciju 2.999 din 4D sa CD, mada mi totalno kolje oči ona ''akcija'' kao da se radi o nekom artiklu a ne nečem što ima veze sa zdravljem. user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 466
8.1.2016 17:03:34   
BubaBubica
A da imaju, imaju definitivno, na njihovom običnom UZ sam videla kako mlađa Buba zeva i guta plodovu vodu, ja koja nisam stručno lice! Prosto neverovatno koji je to kvalitet UZ slike, kad na ovom državnom sam videla samo mrlju koja na sredini treperi, eto toliko o kvalitetu!

Direktna veza do poruke: 467
8.1.2016 17:25:33   
Mala Elena
Bubice, zasto radis 4d uz ? Uradi obican 2d uz gde je iole normalan aparat i to je dovoljno...ne treba bezveze zraciti bebu, slusala sam svog ginekologa sta prica...

Direktna veza do poruke: 468
8.1.2016 17:33:20   
IvanaSK RR
Ne radi ona 4d,radi obican koliko sam razumela

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 469
8.1.2016 17:36:54   
IvanaSK RR
Bubi, znam koja je to klinika sa tom akcijom, tu je nekada radila dr kod koje cu sada ja da radim 4d.Znam da je rekla da je ovamo gde sad radi ultrazvuk mnogooo bolji, tj vrhunski.
Meni su sve to jake cene, mislim 8000 za ultrazvuk mi je stvarno preterano.

Direktna veza do poruke: 470
8.1.2016 17:37:50   
BubaBubica
Pa i radiću samo običan, ja sam negde pročitala da se ekspertni radi i sa 12 nedelja, pa sam zato mislila da ga obavim, ali ovaj dr to ne praktikuje pa ću svakako otići na običan, samo da bude lepo vreme da mogu da otputujem do Pa. Sad mi je javio da je 4D UZ 5500, na taj ću ići posle 20. nedelje. U međuvremenu ću ići u DZ.
Nervira me što ovaj u DZ nije pogledao ni miom ni jajnike ni ništa okolo, samo bebu i gotovo. Ne znam kakvo je stanje sa miomom, da li miruje ili raste ili nestaje. user posted image Sad mi je rekao da dođem 18. januara pa opet za dve nedelje za nuhalni nabor. Još razmišljam da li da gnjavim bebu ovim UZ u DZ ili da ga preskočim i odem privatno.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 471
8.1.2016 17:49:42   
IvanaSK RR
Bubi, koliko sam cula, ne Podrazumevaju svi doktori da su ekspertski i 4d isti ultrazvuk.
Ja idem na VMC i tamo radim analize i ultrazvuk, a ekspertni i Dabl su ne slali na VMA, tako sad tamo idem i za drugi ekspertski.
Kad mi je radila u 12. nedelji ekspertski trajao je otprilike isto kao obican kad mi dr radi. Jedino sto je ultrazvuk neuporedivo bolji.

Direktna veza do poruke: 472
8.1.2016 17:51:44   
IvanaSK RR
Gde ides 18?A gde za nuhalni? Jel ti tvoja dr radi ekspertski?

Direktna veza do poruke: 473
8.1.2016 18:17:17   
BubaBubica
Za 18. jan mi je rekao ginekolog u domu zdravlja da dođem na redovan UZ pa za dve nedelje da meri nuhalni i da pogleda sve organe, koliko može da vidi.
Tako da bi ja preskočila ovaj redovan 18. jan i otišla samo privatno u 12. nedelji. Ovaj ginekolog privatno radi ekspertni i 4D zajedno.

Direktna veza do poruke: 474
8.1.2016 18:25:40   
IvanaSK RR
Ne znam sto bi ti radio za dve nedelje dva ultrazvuka.
Ma, preskoci to,ako ti dr nece nista reci

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

najlepse ime
pisuljica

Hana (41%)

Masha (34%)

Lara (24%)

Ukupan broj glasova: 148

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here