Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:13:21
|
|
|
|
BubaBubica
|
I meni se čini kako vreme zaista brzo leti, dok se okreneš eto porođaj pred vratima. Ja za dva dana ulazim u desetu nedelju.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:22:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
A ja uskoro pola trudnoće . Mada, ja jedva čekam porodjaj :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:32:08
|
|
|
|
borica
|
Kad smo vec kod nedelja, ja 19-og ulazim u sedmi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:38:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divnoo, jos samo dva meseca :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:44:43
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice, Ivaniceeee, Bubice,Borice ide vreme, sada se decko malo probudio, pa je krenuo da sutira. Bas ide vreme, eto krece I trece tromesecje, a kao da je juce bio 2.8 kada sam izgledala moje , kada sam bila zbunjena I srecna I kada se setim reakcije moje majke I moje sestrice, a evo ako Bog da, jos malo pa ce se svi radovati jos jednom clanu. Hvala devojke, sta bi ja bez vas....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:46:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam ugledala dve crtice tacno dva meseca posle tebe 02.10. :)))
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 18:55:07
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Ivana, bas je mnogo skup 4 d uh sva sam se ukocila kada sam procitala! Jao divno, moje lepe crtice, majkina radost najveca. Koliko sam ih cekala, znas li da sam okrenula ono test polje kontra od mene, ne verujuci da sam trudna, nego sam cekala I cekala, verovala da sam u hormonskom poremecaju, koliko smo radili I vajali. A sada kada se setim, smesno mi je, sada se moj sin igra u pupi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 19:05:16
|
|
|
|
alex88
|
Evo i nas,najeli se pasulja ,moje dete ce izgleda biti pravi pasuljar,koliko Sam pasulja pojela u trudnoci !Jos malo i ulazimo u 8,danas punih 30nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 19:07:48
|
|
|
|
vocicana
|
Alex jao kako ide ide vreme, a sto kazu devojke, kao da si juce serklaz radila, onolika nervoza I normalno, briga, kako leti vreme. Od sledeceg meseca, eto I mene na spisku....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 19:14:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je prvi test pokazao negativno, radila ga dan pre nego što sam trebala dobiti, ujutru. A ovaj sam radila nedelju dana pošto mi je kasnila u dva, tri popodne i vec sam se uplasila da nemam neki poremecaj ili nesto, jer mi inace ne kasni a kao nisam trudna :) Najviše sam to mislila jer sam u prvoj trudnoći radila test tri dana pre ocekivane mens u devet uvece, i pokazao dve crtice. Mada, tad sam imala i osam godina manje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:01:25
|
|
|
|
vocicana
|
Jao dobra si. Ja sam u martu prosle godine imala biohemijske trudnocu, mada tada to nisam znala, vec sam mislila da sam se definitivno poremetila, medjutim sledeca I prava trudnoca je usledila u julu, a stvarno posle uradjena 4 testa, cekanja, osluskivanja organizma, te mi je muka, bole me grudi, spava mi se, jede mi se....shvatila sam da mi je bebica dosla kada je bio spremam teren, pila sam sve I svasta, radila sve I svasta, ali nista dok se glava nije sredila, nisam cak ni tada lezala dugo, razmisljala sam, kada do sada nije nece ni bas veceras. Ali prevarila sam se.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:03:41
|
|
|
|
vocicana
|
Niko ne spominjes ni Janabons, kako li je ona I bebica? Bas mi nedostaju trudnicice iz prethodne garniture. A da, Ivana, ja sam cekala da mi kasni nisam vise imala hrabrosti da se suocavam sa negativnim testovima, koje sam naravno u nestrpljenju uvek radila pre ocekivanog ciklusa. Ovog puta sam ostala dosledna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:08:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cak mislim da odnose nismo imali u najplodnijim danima. Ma, ko zna... Ziva nisam do 15-og i 4d,ne mogu da docekam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:11:38
|
|
|
|
vocicana
|
Jao razumem te. Ja cu sutra nazvati svoju dr da se dogovorimo kada se vidimo. Jedva cekam. Celog dana sam tahikardna, imam utisak, tako cesto imam potrebu da duboko udahnem. Moracu sutra do internog, ne mogu ja bez njih, bas me nesto davi I gusi neverovatno I bez prestanka od jutros, vec se brinem. Pih da li mogu jedan dan da se odmorim od nekih gluposti....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:22:51
|
|
|
|
BubaBubica
|
Devojke, jel se neka prijavljuje ovaj mesec za paket za trudnice? Ja bi probala da osvojim jedan, ako bi ste bile voljne da mi pomognete?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:47:02
|
|
|
|
alex88
|
Bubice naravno,tu smo. Mamaj jer se spremas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:49:36
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Samo da mahnem moja beba je rešila da me rastavi od dijafragme i rebara, mamamaj totalno ti zavidim na grudvanju ja ležim i preznojavam se od bolova koliko me bebba gura, ne zamerite ako ne pišem previše, jedva držim laptop ne mogu ni da sedim ni da stojim. Naravučenije: NI ZA ŽIVU GLAVO NE OSTAVLJAJTE KUPOVINU I PRANJE STVARČICA ZA KRAJ. Ma sad imam tonu da perem i peglam a ne mogu ni na nogama da stojim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 21:55:23
|
|
|
|
marinchica
|
Ja sam mozgala, nekoliko puta se desilo, recimo cak 3-4 da sam imala i malo povisenu temperaturu i katastrofalna krvarenja, uzasna. Pripisivala sam sve hormonima ili prehladi. Ja sam neku bleeeeedu crticu drugu videla maltene pod svetlom, ali je bila nekako drugacije uocljivija od prethodno umisljenih. Da nisam tad 26 dc uradila betu, i cekala opet da mi kasni ne znam koliko da bih bila sigurna da ce test da pokaze, mozda bih opet imala neku jacu menstruaciju. tako da, ja sam ipak pristalica sto pre test raditi. Meni je progesteron bio ispod svake granice, Ko zna koliko beba mi je otislo vec...za tri pune godine pokusavanja... uhvatila sam bebirona kad je beta bila 39, zveknula udarnu progesterona. Cvrsto verujem da se zato odrzalo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:03:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Treba voditi računa o svemu, to jeste. Bubi, ja se ne prijavljujem. Totalno je glupo da tek što sam se uclanila, da se prijavljujem za nagradne igre. Tako da, imas i moju pomoć, samo reci sta treba da radim :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:09:50
|
|
|
|
vocicana
|
Ma on je resio da se rodi, nema govora drugacije, a zbog onog polipa o kome si pisala vrlo je pametno sto si Utrogestan stavljala vaginalno, jer ako se dobro secam imala si I bolova malo u pocetku. Neizmerno sam srecna sto si trudna, secam se I kako si se onda nervirala kada si sa mamom otisla u dz kada te je ona salt_erusa drsko nesto vratila. Hvala Bogu, sve ide svojim tokom. Bubo, prijavi se, ja cu ti dati like!
< Poruku je uredio vocicana -- 4.1.2016 22:10:13 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:24:07
|
|
|
|
vocicana
|
U temi pricajmo o hrani....stavila sam recept za bajadericu koja je uspela prvi put za ovolike godine. Cini mi se da me je danas neko za to pitao. U svakom slucaju prijatno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:32:07
|
|
|
|
borica
|
Zenske, ja da vam mahnem pa idem da spavkam . Laku noc vam zelim i sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:33:49
|
|
|
|
marinchica
|
Znas li ti Voci da sam ja zatrudnela tih dana kad sam onu napicila u dz i povukla karton. Ja sam saznala za trudnocu u trenu kad nisam imala lekara jer jos nisam otisla bila u dz vozdovac . Za savet o progesteronu sam cimala privatnog lekara. Ja sam svetski biser Laku noc drage moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:35:41
|
|
|
|
vocicana
|
Jao idem I ja. Lisa tebi veliki za tu mrdalicu u pupi. Moj sin se malo razmrdao sada, bas sam brinula, ali ne staje sada vec neko vreme. Malo mi se I ovo srce primirilo, pa se nadam da lepo odspavamo veceras. Ljubim vas trudnicice, odosmo mi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 22:36:20
|
|
|
|
vocicana
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?