Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 12:08:10
|
|
|
|
mega
|
I ja sam polako u finisu,u 35.nedelji sam.Kod nas pocinje da pada sneg kao lud,pa uzivam gledajuci ga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 12:09:04
|
|
|
|
alex88
|
A jer ti u predhodne trudnoce prvo pucao vodenjak?To guranje glavicom je sumljivo brzo ce decko napolje,sprema teren
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 12:25:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, breeeee, pa ja sam pocela biti uzbudjena zbog tebe kao da se ja poradjam Treci put ce biti najlakse, ne bi me cudilo da se brzo odlucis na četvrto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 12:28:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, jeste, oba puta, prvi put trasnuo skroz noću, a drugi put napukao, pa ga posle dokrajčili u porodilištu. Od tog bušenja na drugom porođaju do izlaska bebe oko 20min... Noćas nisam mogla da spavam, pa sam se dopisivala sa onom drugaricom što se porodila, danas treba da izađu, beba bila malo žuta, pa se juče sunčala. Super su, nego nema babyfriendly, pa se nervira zbog dojenja, ne donose ih redovno. Ona živi u R. Srpskoj. Frapirala sam se kad mi je napisala da su joj doneli bebu na podoj i flašicu?! sa dohranom...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 4.1.2016 12:30:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 12:31:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljudiiii, zakazala sam 4d za dve nedelje, jedvaaaa cekammmmm. Tada ce i sin ici da vidi bebicu i da mu kazu da li ce biti bata ili seka :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 13:06:36
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bila sam malo s decom u snegu, imate slike na fb. Malo sam čupava, posvađala se s četkom jutros i otečena u faci, tek sada vidim to, baš sam pred porođaj, vidi se... Mnooogo je lepo napolju, jedva čekam da se porodim, pa da idem s ovo dvoje na grudvanje i valjanje u snegu, K je oduševljen, baš mu se svidelo, a M ga kao uči šta da radi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 13:17:38
|
|
|
|
emicaa
|
Mamaj ja sam često u svadji sa četkom,a dijete mi kreće mojim stopama Ovde ponovo kiša,stane na par minuta i opet počne. Sutra sam punih 13 sedmica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 13:36:54
|
|
|
|
isidora88
|
Mamaj sad ce to da krene , blago tebi jos malo i stize bebica. Meni je kosa uzasna, nesto je stalno naelektrisana, izludjuje me. Bebac mi se bas migolji, cini mi se da se namestio sada kako treba, base stomak boli, negde me pritiska i gnjeci, i rebra me bole.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 13:58:43
|
|
|
|
alex88
|
Ocigledno da smo se sve posvadjale sa cetkom Mamaj neznas ti sta je svadja sa cetkom ,sad gledam slike,bas ste medeni i srecni
< Poruku je uredio alex88 -- 4.1.2016 14:01:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 14:00:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni nije problem četka (frizer sam), ali mi je problem sto mi kosa jako loše prima farbu od kad sam trudna, a farbam se u plavo. Imam i osecaj da mi se vise masti, a i da su mi krajevi suvlji i da je nekako bezivotna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 14:29:00
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pozdrav devojke! Ja juče nikako da se dočepam slobodnog vremena i kompa. Isčitala sam vas i ništa nisam upamtila Ček da se vratim unazad Nestrpljiva, čestitam na trudnoći, čuvaj se! Popkice, ja sam imala takvu muku ovaj put, starija ćerka je bila vidno razočarana što ćemo imati još jednu bebu, pitala je zašto ćemo imati toliko puno dece u nekom trenutku sam bila baš tužna, što kaže Borica kao da sam je izdala, što će me možda zbog toga manje voleti i da ćemo izgubiti bliskost... posle ovog poslednjeg UZ ona je stalno nosila sličicu i svima pokazivala da je to beba u maminom stomaku, i sad je drži ispod jastuka, tako da sam puno mirnija. Mlađa je oduvek želela bebu i sva je raznežena kad vidi neku, tako da sa njom nemam problema. I ja sama koja sam toliko želela bebu u nekom periodu sam osećala odbojnost prema njoj. Tako sam lupala glavu pitanjem što mi je to trebalo pa sam mrzela sebe zbog toga što sam prvo neizmerno želela a sad neću. Ali prošlo me je, šta ja znam, trudim se da ne lupam glavu time, uglavnom me urnišu mučnine pa verovatno otud i takve misli. Sa druge strane još uvek sam u nekom grču da će nešto poći naopako, nikako da u potpunosti uživam. Još uvek imam osećaj da sam na samom početku, u petoj nedelji. Voci srećna vam godišnjica Mamamaj nekakva sam sva troma i bez snage, nije ni čudo što ne guram adekvatno Ne izlazi se detetu na ovakav kijamet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 14:38:07
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Prave smo čupavice, onda. I zaključih da mi se jedu oni klasični čupavci, oni klasik, biskvit, sečen na kocke, umočen u čokoladu, pa umuljano u kokos. Sad bi ja to pravila. Nego, javila se naša Anim, tek danas kaže da je bolje. Radili su joj uz materice, sve je ok, Bogu hvala, David je dobro, još je na dohrani dok se ne uspostavi laktacija, uglavnom, sve je ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 14:38:33
|
|
|
|
marinchica
|
Dobar leden dan drage. Uopste ne mogu da se razbudim. Moracu i drugu kafu. Nesto kao da me desno plucno krilo malo zeki, sad sam u fazi kasljanja, valjda ce uskoro procii... Pustila sam bebi muziku, trebalo bi vec da cuje....neku meditaciju i gitaru na you tube-u. Ja moram kod frizera na sisanje, cim malo prodje ova prehlada....ne znam ni sta da radim, preduga mi je, ispravljena skroz skoro do struka, sve mi je teze da se isfeniram... Kad bih mogla u hibernaciju da udjem do Maja, da sve prespavam lepo, pa kad dodje lepo vreme da setam s mojom bebom. Bubice, isti fazon je bio kod mene, bas sam rekla muzu kako imam osecaj da imam vanzemaljca u sebi i da nista lepo ne osecam, ne drma me nikakva zelja odjednom. To je bilo oko 5 ili 6 nedelje. Sad samo grlim stomak, ljuljuskam ga, pricam mu...valjda su ti neki hormoni malo kasnije uleteli...dok su prosljakali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 14:38:58
|
|
|
|
madre
|
drugari, samo da vam se javim na brzinu danas sam sva slogirana i bez energije... mislim da cu da skuvam sebi kafu, nadam se da ce malo pomoci. evo zavrsavam rucak, mm i bogi na snegu. bogi poceo bas, bas da kaslje, nema sline, nema tem, samo je nekako pun slajma odjednom voci, srecna godisnjica mamaj, bas mi je drago sto ste uzivali na snegu, sada si sve obavila, jos samo jedna sitnica nestrpljiva, dobro nam dosla!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:00:25
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Maki, brzo će doći i to vreme za šetnju s bebom, treba i sada u trudnoći da uživaš, opet svako vreme i period ima svoju lepotu. Madre, dobra si ti, čim spremaš ručak, mene to kad uhvati, ja glavu jedva držim na ramenima, a jede se 'leba i ajvara... Eh, da, još samo ta sitnica i gotovo. Jutros sam inače saznala da jedna moja rođaka očekuje četvrto dete. Svaka joj čast. Ali, ja se više neću upuštati u ove avanture. Samo da sad sve dobro prođe, to će biti My mission complete...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:04:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Podseti me za cupavce, obozavam taj kolac, i jede mi se od početka trudnoce, a nikako da ga pravim. Mada, ja izbegavam slatko, jer mi bas bude muka.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:10:58
|
|
|
|
alex88
|
Joj Mamaj dobra si AVANTURA .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:31:09
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, pa da. Kako sam zaređala ovu decu, misle ljudi da ću imati više nastavaka od Avantura Indijane Džonsa, hahahah... Iko, ako imaš proveren recept za čupavce, ajde ispiši ga tamo u temi Pričajmo o hrani, da nas ovde ne kritikuju, ja nemam dobar recept, a sad mi se baš jedu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:37:25
|
|
|
|
pipi_coco
|
Svi mi kukamo, a rucak se pravi, pa i kolaci Ja evo listala forum, pravim spisak stvari za bebu, za mene i za porodilište, pravi sam control freak šta da vam kažem Za 10ak dana planiramo ici u vecu kupovinu pa da se pripremim. Sada se i meni jedu cupavci mmmmm.........
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:43:07
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Pipiii, ti baš nisi žalila kad si mi slala ovaj sneg, baš si velikodušna... Opet pada sneg. Ajde, ko god ima proveren receptić za čupavce, neka ispiše, da ne skidam s neta, par puta mi se desilo da to tačno ne bude to što želim i kako želim. Hvala vam, dRRuštvo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 15:48:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne znam gde mi je papir sa cupavcima, sad trazila po fioci i nema ga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 17:09:37
|
|
|
|
vocicana
|
Sve vas grlimo dasa I ja! Rasturila sam se od pesacenja danas, sve sam objavila. Bila je kupovina za bebu, benke, zeke, prekrivaci, pantalonice, carapice, svasta sam mu kupila, sapun za guzu, kremicu.... Onda isla do frizera, pa I svecano otvorila bolovanje od danas! Nisam se svadjala sa Dr kao prosli put, sve je zavrseno za 5 minuta. Odnela u bolnicu potvrdu za bolovanje pa tek onda kuci. Mamaj Emicee, miri se sa cetkom, ja sam prosto u cudu kako mi dlacica sa glave ne opada u toku pranja, a cupava sam od loknica redovno. Sada ide ona blistex faza, samo su mi nokti groblje.
< Poruku je uredio vocicana -- 4.1.2016 17:14:41 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 17:10:41
|
|
|
|
vocicana
|
Cekam mm da mu cestitam godisnjica, CEO dan se videli nismo, kupila sam mu jednu sitnicu, jedva cekam da dodje Hvala vam drugarice na iskrenim cestitkama, da vam se vrati desetostruko!!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 17:13:30
|
|
|
|
vocicana
|
Moje dete se danas nesto umirilo , jela sam I slatko, ali on spava. Neka spava zlato moje, samo da vidim da je dobro , do kraja nedelje idem na uz. Marinchice, budi dobro, uzivaj u muzici sa bebicom, mazi pupu, pricaj mu. Pipika, spremi se za novcanik sok! Ali uzivaj u svemu! Ja sam kupila I prvi flasicu Bubo, normalno je da si zaboravna, muka je sa mnom sto sam u sedmom, dve nacrtane ovce bi izgubila!!
< Poruku je uredio vocicana -- 4.1.2016 17:15:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/16 [chat] 4.1.2016 17:27:53
|
|
|
|
marinchica
|
jao Voci....kad pisemo ova nedelja ona nedelja, ja se pogubim. Sad kazes, da si u sedmom. Kao juce da si rekla da si trudna. Kako leti vreme. pa jes i ja jos ovu nedelju i sesti mesec. Uuzivaj s tm, srecna vam godisnjica i od mene i mog skakavca.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?