Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 11:30:36
|
|
|
|
Maraj
|
Stvarno um kakve su za6 e. I meni trebaju. Sva sam se raskokala nakon porodjaja jos se ne vratih na staro. Farmerice ni ne pokusavam da obucem , samo cu se smoriti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.12.2015 8:35:37
|
|
|
|
17 joka
|
farbu i jaknu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.12.2015 16:08:09
|
|
|
|
isidora88
|
kupila sam podlogu za presvalacenje bebe madre spavacicu sam uzela na pijaci, pamucna, kratki rukav sa onim prorezima za dojenje i ima nacrtanu bebu. i kupili smo boje za zidove, krecimo danas
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.12.2015 16:50:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nori poklon za Ng, baby gim, vrtesku, i garedrobicu Unin je vec spreman...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.12.2015 21:44:17
|
|
|
|
branki*
|
Divan srebrni bolero za boku i teksas kosulju za bozu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.12.2015 21:51:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lorealovu maskaru. Castio me je mm. Gel zq pranje lica. Deci neke sitnice: Teodori magicne flomastere i plasteline. Trazila mi je samo sitnicu neke i ja sam joj kupila jos jednuknjizicu. Ove godine preskacemo igracke. Sofi sam kupila slagalicu snezanu i neke knjizice.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.12.2015 22:13:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Hot wheels sa autićem koji menja boju za paketić.. sutra opet u kupovinu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.12.2015 19:27:51
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ja kadicu i nepromočivi čaršav
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.12.2015 20:07:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku knjigu sa bajkama i puzzle Cars, kumiću isto knjigu, puzzle Transformers i figuricu Dart Vejder.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.12.2015 20:09:09
|
|
|
|
emicaa
|
Garnijerovu bb kremu,došla kući,T već razderala kutiju i taman sam tad vidjela da je za svijetli tip kože,znači kao da kreč stavljam
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.12.2015 20:19:30
|
|
|
|
bojana92
|
Slatkise za paketice :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.12.2015 21:05:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lak boja trule visnje..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2015 14:11:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Satenski kimono...koji zelim 100 god i nikako da ga kupim, sad sam mnoogo srecnaaaa I usput lepi dzemperic i puuuno vesa... jer mi ovaj vec postaje mali
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2015 15:30:15
|
|
|
|
isidora88
|
sarene tetra pelene 2 paketa ovih KLIK, uzela sam jos i neke sa zvezdicama, sa auticima i jednobojne plave. kupila sam peskir za bebu i jos par bodica. jos samo da kupim podmetace, pelene jednokratne, flasice, to cu sledece nedelje
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2015 15:54:06
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Garnijerovu bb kremu,došla kući,T već razderala kutiju i taman sam tad vidjela da je za svijetli tip kože,znači kao da kreč stavljam Kad si zapela za bb kremu!bolje puder da si kupila
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2015 16:04:15
|
|
|
|
emicaa
|
Branki i ja mislim da mi je to bio neki znak
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2015 16:09:42
|
|
|
|
nikiteki
|
Deci po carape helanke i snalice za moje devojke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.12.2015 23:19:49
|
|
|
|
wivern
|
Baterije za onaj aparat što skida ucebane delove džempera, koje kupujem od juna meseca
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2015 10:55:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku pantalone i čarape u C&A, trenerku u Carters-u.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2015 12:09:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Donji deo pidzame dva kom. posto sad to najvise i nosim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.12.2015 12:31:06
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Baterije za onaj aparat što skida ucebane delove džempera, koje kupujem od juna meseca Ovo prvi put cujem!wiv,je l dobro to?kakav bude posle dzemper?ja sam kupila cizme!stavicu sliku u temu,ako uspem.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.12.2015 17:05:48
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrei duksericu Minions-odusevila se,lak za nokte,sljokicavu sivu senku
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.12.2015 17:20:08
|
|
|
|
vocicana
|
Kupila sestricinama I mojoj bebici tuce soknica, pedivnih, sebi cu svakako sutra kupiti jednu kosuljicu koju sam sacnula u Trn, bela je I penasta, za leto. A mm...zasluzio je I on neki pokloncic, neka bude za ng
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.12.2015 22:01:10
|
|
|
|
Figaro88
|
Sebi bluzicu,Andrei haljinu i gomilu carapa,stalno ih kupujemo a nikad nema dovoljno
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.12.2015 22:50:00
|
|
|
|
isidora88
|
kupila pelene za bebu, kutiju za dudu, mini pakovanje sampona i paste za porodiliste, podmetace za wc solju. sutra idem da kupim jos pelena ima neka akcija u aksi , muz ce poludeti jer sam napravila zalihe pelena uzecu jos podmetace za krevet, mrezaste gace, jos koji paket ulozaka, dudu za bebu, flasicu i bodic neki sto sam videla.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?