Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2015 20:47:22
|
|
|
|
mama krava
|
Mobilni telefon😆
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2015 0:13:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupila sam danas gomilu nekih sitnica, futrolu za naočare, majčice u levisu na nekom sniženju, čarape, veš.. i kupim mnogo slatke i jako udobne platnene patike klik Međutim, sad vidim na sajtu da ima i kožnih takvih pa razmišljam da odem da zamenim. Ja jesam htela baš platnene jer su mi prijatnije za leto ali biće mi lakše za održavanje ako su kožne. Mada, nisam ni videla kožne u radnji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2015 6:48:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce. Vunicu, 2 za prsluk koji trenutno heklam, jedna za isprobavanje novih kukica-heklica, koje su mi juce stigle Pre par dana. Lak za nokte sa zutim sljokicama, tuniku-haljinu sa kratkim rukavima i rol kragnom za bednih 550 dindzi. U ulici je prodavnica odece gde je uzasno jeftino, a imaju lepe stvari.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.4.2015 19:19:00
|
|
|
|
Adriana83
|
Brku! Bila je to ljubav na prvi pogled!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.4.2015 20:36:13
|
|
|
|
emicaa
|
Sebi kožnu jaknu i Dori papuče i kačket
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.4.2015 8:35:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku dve majice sa likovima iz crtaća Jake and neverland pirates klik i klik oduševljen je!
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.4.2015 8:37:14 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.5.2015 7:27:30
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce. sorc za 600 din, i mrzelo me je da ga probam zbog guzve ispred kabine, pa kad sam dosla kuci sam skontala da mi se guzica vidi, e sad jel to tako treba tj. mozda je to moderno, ili ne, bas me briga, ionako cu ga nositi po kuci i torbu za plazu koja moze i van plaze za 700 din, vrecasta na sivo zelene pruge na rame.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.5.2015 17:21:34
|
|
|
|
Kata90
|
helanke,i dve letnje majice.....
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.5.2015 21:29:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Opet se Marko ovajdio, kupili patike kao starke u cicibanu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.5.2015 23:48:56
|
|
|
|
Azra_
|
Ko će drugi nego klinci... Koliko puta pođem da kupim nešto sebi, ne nađem, pa se onda dete ovajdi. Za njega uvek nađem. :-)
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.5.2015 7:17:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce. A. je dobio sandalice, a ja sam kupila haljinu koju smekam od novembra, ostala poslednja i jos joj snizili cenu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.5.2015 10:06:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Ko će drugi nego klinci... Koliko puta pođem da kupim nešto sebi, ne nađem, pa se onda dete ovajdi. Za njega uvek nađem. :-) Kod nas je uvek tako. Ja sam teska za kupovinu, a za njega je lako kupiti ja sam se zaljubila u zute geox mokasine ali nigde nisam nasla svoju velicinu i sad nista drugo ne gledam jer mi se nista drugo ne dopada. Takav sam kreten.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 13:04:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Maminoj cerkici next sandalice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 13:45:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Um lepe su bas,ja pre neki dan isto gledala next sandale i obucu za decu i bas imaju lepe modele.I vidim jos stizu novi tako da cu ja juna nesto da narucim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 21:10:56
|
|
|
|
Kata90
|
lepo
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 21:53:31
|
|
|
|
amdn
|
ja kupila danas neku masku dr Colic malo da obradujem lice, retko radim piling ili da stavim neke maske, pa malo da se osvezim :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 22:03:31
|
|
|
|
amdn
|
UM mnogo su lepe sandalice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 22:06:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni su te dr Colic maske odlicne,obozavam ih.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.5.2015 22:14:26
|
|
|
|
amdn
|
Veselice ima neka akcija u apotekama kao kupis jednu i druga na poklon, pa reko aj jedna meni jedna mami. mada nije jeftina bar za mene. al ajde po ceni jedne dobijes 2
< Poruku je uredio amdn -- 22.5.2015 22:15:06 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.5.2015 0:15:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja kupila parce pice dosta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.5.2015 7:11:46
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ja kupila parce pice dosta. joj i ja bi sad.... mljac...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.5.2015 12:52:21
|
|
|
|
Kata90
|
tablet,cekam da mi stigne konacno nece vise biti guranja sa mm oko laptopa
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2015 18:52:17
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Evo i mene sredih balkon i konačno sam okačila veš ! Kupila sam sebi sad trenerku, baš mi je superi olično se osjećm, baš mi je topla, ne znam ima li tema da postavim sliku. Cokam vas sve! Ne nađoh temu, pa evo vam ovde!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2015 19:35:20
|
|
|
|
milicicak
|
Viklere kod Kineza
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2015 19:42:13
|
|
|
|
branki*
|
ecka,super si,ako si se castila ja nista.
|
Anketa
Učenje engleskog jezikaandjelcicKoje je po vašem mišljenju najbolje vreme za učenje engleskog jezika?4 godine (
52%)
6 godine (
24%)
Drugo (
24%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!