Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2015 7:40:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Lesice, mnogo su dobre cipelice Juce, u meku klopu Da se iskoriste kuponi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2015 12:57:09
|
|
|
|
NadaR
|
Ja sebi jutros kupila pecena krilca sa rostilja. Ubila sam se.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2015 14:23:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Svasta nesto od namirnica . Uni next patike i prsluk I meni Vichy puder Tent Ideale
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.1.2015 15:09:29
|
|
|
|
minnica
|
Ćerki dve pidžamice, a sinu dve trenerkice.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2015 8:36:34
|
|
|
|
branki*
|
danas nista,juce pola apoteke!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2015 14:35:34
|
|
|
|
emicaa
|
Teodori nove flasice i cuce za flasice,neke carapice sa bubamaricama sto zveckaju i sebi neke trakice za lice za mitesere,otisla sam u stvari po rizu ali naravno nju sam zaboravila
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2015 19:10:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Vunicu da heklam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.1.2015 20:52:08
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Ja juce u office shoes (preko neta) 5 pari obuce za 8000 i nesto dindzi Jao evo koleginice Sve kupujem preko neta od vesa do obuce i nakita. U poslednje vreme se uzasavan jurnjave po prodavnicama. Mada i nemamo neki izbor u gradu iskreno
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.1.2015 0:07:58
|
|
|
|
lesica
|
Ja danas neplanski kupih stvari za bebca KLIK I odličnu debelu jaknu za sledeću sezonu Lenki. I torte mužiću za rođendan
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.2.2015 15:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Remington peglu za kosu, vredi svake pare, ajos sada je na snizenju i delimano tiganj za palacinke isto na snizenju u maxiju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.2.2015 10:45:05
|
|
|
|
minnica
|
Juče sinu patike, a ćerki prsluk, da se polako spremamo za lepše vreme.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.2.2015 11:55:55
|
|
|
|
Modessty
|
u nedelju kupih sebi za rođendan 5 bluzica u NewYorker! jedna je 400 din I mama i tata mi kupili farmerice crvene boje Dobila sam i minđuše, kupku i čarape... Lepo mi počeo ovaj mesec!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.2.2015 17:51:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrei spavacicu u ekstrim intimo,na snizenju su,a preslatke su:)
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.2.2015 16:48:57
|
|
|
|
milicicak
|
Ja se cas_tila, kupila sam ljubicas_te cizme :)
< Poruku je uredio milicicak -- 23.2.2015 16:52:11 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.2.2015 16:54:08
|
|
|
|
Maraj
|
Predivne su
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.2.2015 17:00:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak divne sue
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.2.2015 21:34:14
|
|
|
|
mama krava
|
Jooooj, sto su dobre!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.2.2015 12:50:42
|
|
|
|
emicaa
|
Puuno slatkiša za nas troje i sebi parfem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.2.2015 23:51:33
|
|
|
|
Bibilib
|
Parfem za zaovu a za sebe farmerke i bodi bluzu...i tri cebeta poceli smo da kupujemo darove za kumove kada krstimo bebu...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2015 8:36:07
|
|
|
|
emicaa
|
Juče Teodori jaknu za kiše,gumene čizmice i dvoje hlače
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2015 13:28:19
|
|
|
|
jabudic
|
Kupila sam 3 posteljine, 2 sakoa i 2 čarapa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2015 13:38:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupila mi sveki troje helanki u c&a , kao da zena zna sta mi treba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2015 13:44:15
|
|
|
|
Maraj
|
Jao super um. I ja planiram da uzmem. Jer te nece te obicne stezati oko stomaka? Jer mogu te obicne da se nose u trudnoci ili moraju striktno trudnicke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2015 13:46:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ona i ne znam da sam ugledala crtice, u Nemackoj je , u nedelju se vraca Poslala mi je samo sliku, jedne su crne, jedne tamno sive, i jedne prugaste na tanke pruge Ja kada sam bila trudna sa U nisam nosila nista trudnicko
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.3.2015 13:47:12 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2015 14:02:41
|
|
|
|
jabudic
|
Maraj, ja sam u 21. nedelji, imam stomak, nije da nemam, nosim obične helanke, tj. što reče UM nemam ništa trudničko.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?