Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2015 19:45:20
|
|
|
|
Mariya
|
Hehe, danas ni ja ništa Planiram sledeće nedelje da se častim zimskom jaknom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.11.2015 10:56:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Kupila sam jutros ovu rangovu jaknu Kada sam je opet obukla kuci cini mi se da i nije nesto topla,ima li neko slicnu?Jesu li tople?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.11.2015 11:08:04
|
|
|
|
isidora88
|
figaro bas je lepa ja nemam pojma gde da kupi zimsku jaknu a da mogu da je zakopcam i da ne kosta boga oca, jer cu je nositi samo koji mesec
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.11.2015 11:24:56
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne znam Isi,ja sam kupila u Planeti,ova je 7900,sa 20% popusta do 25-tog,bila je 5 i nesto.Nigde nisam videla povoljnije.Imale su i za tri hiljade neke ali pretanke su.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.11.2015 11:43:30
|
|
|
|
superm
|
Pelene
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.11.2015 11:48:06
|
|
|
|
isidora88
|
ja opet gomiu mandarina, jabuka i kulen
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2015 21:25:23
|
|
|
|
branki*
|
Kupila boki teger hulahopke da joj kompletiram uz haljinicu i za bozu komplet sal i kapu.ja trazila sal u sivoj boji posebno,jer kapu ima,ali nigde nisam nasla i ovo nadjem bas povoljno,sivo,sal i kapa 490 din
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2015 21:27:56
|
|
|
|
milicicak
|
Ja danas kupih jos sljokicavog papira i sve ga zovem papir a u stvari je neka guma
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2015 22:13:16
|
|
|
|
NadaR
|
Kupila M zimsku jaknu i sebi patike za proljece.Ulovila sam rasprodaju pa jedva zivu glavu izvukoh ali se isplatilo.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2015 22:17:59
|
|
|
|
amelia
|
Pelene vlazne maramice, holahopke muske zimne bodici i kapica. Meni nista
< Poruku je uredio amelia -- 9.12.2015 22:21:11 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.12.2015 22:34:59
|
|
|
|
bojana92
|
Ja sam danas kupila Ficu kremu za guzu i pelene.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.12.2015 17:00:55
|
|
|
|
branki*
|
Svasta!boizi dve knjige i ranac,sebi haljinu,a boki malu gumenu loptu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.12.2015 17:48:23
|
|
|
|
milicicak
|
Kindle mm-u i meni za Novu godinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.12.2015 21:01:29
|
|
|
|
milicicak
|
Sako i narukvicu za sebe, tati pidzamu, mm-ovoj tetki spavacicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.12.2015 21:07:14
|
|
|
|
branki*
|
Milicicak,opet nas dve ovde Ja sebi puder i karmin i kosulju.ne smem vise da kupujem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.12.2015 22:04:02
|
|
|
|
isidora88
|
Nakupovala sam gomilu stvari za Mateju, za bebu i sebi trudnicke pantalone, obozavam soping u Madjarskoj Postavicu i slicice kad stignem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 7:55:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce, A. cizme. Sebi nista. Nista mi se ni ne svidja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 8:22:28
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Sebi nista. Nista mi se ni ne svidja. Isto mi je juce bilo. Neko snizenje, prilicno povoljno a ja onako ...pffff , ne,ne i ne ,ni to ne bih nosila .
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 10:15:24
|
|
|
|
adulence
|
ja sam juces svasta nakupovala klincima,sitnice,za paketice cetku za kosu,novogodisnje carapice svima...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 10:39:52
|
|
|
|
isidora88
|
Idem da kupim spavacice, nadam se da cu ih naci.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 10:45:37
|
|
|
|
Anoniman
|
sebi helanke cekam ih da stignu.. a juce deci svasta od garderobe do ogracaka za paketice, ostalo mi je jos N da spremim paketic
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 10:51:48
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Idem da kupim spavacice, nadam se da cu ih naci. javi da li si nasla i gde i meni trebaju...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 11:17:42
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama sebi helanke cekam ih da stignu.. a juce deci svasta od garderobe do ogracaka za paketice, ostalo mi je jos N da spremim paketic Ti kao ja. Zasto obilaziti prodavnice kada imam ekspress poste :)
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 11:23:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Unina mama sebi helanke cekam ih da stignu.. a juce deci svasta od garderobe do ogracaka za paketice, ostalo mi je jos N da spremim paketic Ti kao ja. Zasto obilaziti prodavnice kada imam ekspress poste :) ahaha Nato bas to postar je svaki dan kod mene stavljam sliku kada stignu, a bile su 6 e
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 22.12.2015 11:28:20
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Unina mama sebi helanke cekam ih da stignu.. a juce deci svasta od garderobe do ogracaka za paketice, ostalo mi je jos N da spremim paketic Ti kao ja. Zasto obilaziti prodavnice kada imam ekspress poste :) ahaha Nato bas to postar je svaki dan kod mene stavljam sliku kada stignu, a bile su 6 e Odmah mi salji link.
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?