Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 27.12.2015 21:52:26
|
|
|
|
eca89
|
Znaci, strasno! Zaspala je, eh kad bi se jednu noc naspavala, rodila bi se!Laku noc zenice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 27.12.2015 22:01:47
|
|
|
|
branki*
|
Laku noc,ecka,i ja cu sad u krpe.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 27.12.2015 22:03:15
|
|
|
|
Maraj
|
Drage ja da vam se javim. Lazar mi pije antibiotik vec 3.dan i evo već dva dana proliv. Pri tom i linex bio baby mu dajem. Sad mi dr rece da mu uvedem i bulardi sa cinkom. Uh samo neki problemi...... a da i mazemo pišu didermalom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 27.12.2015 22:09:31
|
|
|
|
vonavoj
|
I moje obe spavaju..ja saltam kanale..a nema nista.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 1:40:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage mame, drage doktorke vam i van online sastanaka stoje na raspolaganju za sve vaše nedoumice i pitanja, iskoristite priliku i pitajte! KLIK OVDE
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 6:17:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mamite! Ja od 5 budna. Luka se probudio, tj mislim da ga je mm probudio. Njemu je loše, tj stegao ga onaj virus moj, pa sad on ne može da diše i spava. Oterao nas u 23 na spavanje, a on nije zaspao do 1. Sad sam kao da si me tukao. Naravno, još nisam dobila. Danas da ode mm po test. Molim se jednoj crtici.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 6:22:15
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, evo i nas noć je protekla haotično! Kao da me teretnjak pregazio!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:08:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Eca pridruzujem ti se. U mi je nocas kampovao na sisi. Koma sam. Jbt gde mu stane sve sto posisa. Zato nam je i 62 malo , prelazimo na 68 Trco javljaj rezultat.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:13:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Javljam, sad će vljda nekad da ide. Luka je zaspao u ogradici Dijo, promeni tiker
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:15:00
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Jbt gde mu stane sve sto posisa. Isto se pitam !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:15:26
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Trco ima li kafe jutros? daj na brzinu cekam spektakularno budjenje uskoro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:21:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpi svi spavaju?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:26:18
|
|
|
|
serpica
|
Ohooo hvala bas mi treba.. za sada svi spavaju mislim da ce uskoro da krene budjenje...a meni ostalo na dnu solje kafa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:32:18
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene,ispratila Ivu i mm sad cu malog da hranim pa da nastavi sa spavanjcem...a ja redom po kuci,danas ga vofimo na kontrolu i vakcinu,jeee kontrola posle dva meseca....ne mogu da docekam 15:45 ... Danas moram i da napravim konacan spisak sta cu praviti za novu godinu,i da napravim spisak namirnica da vidim sta mi sve treba,svaki dan nesto menjam...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 7:33:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Uspela sam da napravim caj, jos kad bi ga bar mlakog popila ako nista drugo Trco znam nikako da promenim. Nego sve radim sa tel pa me mrzi
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:02:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajmo žene u kafanu, častim!!!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:14:15
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro! Da vam se javim i ovde. Mi smo sinocpopili poslednju dozu ab i danas na kontrolu. Trco javlja rezultate.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:15:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Mišu pa vidiš da častim Jel treba da crtam? I
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:19:37
|
|
|
|
mamin mish
|
Sorry Trco. Kasno sam videla!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:21:28
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Meni noc nevjerovatna. M zaspao u devet i probuidio se jutros u pola osam. Sve kontam sigurno se dernjo a ja ga nisam cula . Ovo je divno, samo da se hos koji put ponovi! Trco, javi rezultate testa. Maraj, valjda ce biti bolje od drugog probiotika. Najvaznije je da se od rijesi bakterija. Nikad te ne pitah, je li mu jos stolica zelena? Trco, meni si izgleda trebala nacrtati
< Poruku je uredio bebilule -- 28.12.2015 8:25:43 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:36:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahahah pa jesam, eno gore jedna crticaaa Ahahahahahahahaha sad kad mi krene u punom sjaju, a izgleda da hoće, malo pre obrišem se, a ono neka braon žilica. Jao grozno zvučim, ali žene, meni pade kamen sa srca
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 8:47:41
|
|
|
|
adulence
|
trco nisi odvratna...ljubim..
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 9:13:44
|
|
|
|
eca89
|
Dobro je Trco !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 9:56:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. U skoli sam. Brojim dane do raspusta. Bas sam danas sugavo. Dobila sam i zaboravila rezervni ulozak,a bas mi lije. Tek idem u 2 kuci,a mozda i posle priredbe. Trco super sto si dobila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 28.12.2015 10:06:07
|
|
|
|
adulence
|
Evo i mene Relja mi spava,ja mislim da sam napravila konacni spisak za nabavku...tako se radujem novoj godini...kao malo dete..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?