|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
26.12.2015 15:51:11   
emicaa
Evo i mene,kašljem užasno i zvučim kao da kašljem u buretu.Srećom T više ne kuka da je boli kad piški i počela je piti vodu da je moram stalno napominjati i tjerati.Ali slabo jede,boli je kad guta.Danas je ručala supicu sa hljebom i to može ali neće ništa drugo.
Ja se naljevam čajem sa limunom i medom i tako.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1276
26.12.2015 15:51:35   
Zemunka85
Ola mame. Ucim kao blesava pa ni ne pisem. Gledamo se sutra. .

Mk ja sam letos imala gnojnu anginu. (prvi put u zivotu) u mesec dana 2 puta +++. Vrv prvi put nije izlecena pa se vratila. Najtopliji dan u godini a ja 39.7 tkdj prvi put u zivotu. Uzas. Bocicu za CRP razbise pa nisu uradili ali bris je bio neka bakterija 97%. Da ozdravis sta pre. Grozno je to.

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 26.12.2015 15:52:57 >

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1277
26.12.2015 16:32:32   
Mala Elena
Dobra vam noc user posted image Pala sam sa nogu, bili smo u kupovini , sutra imamo neke goste pa da malo pospremim stan...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1278
26.12.2015 16:56:13   
mati
Zdravo mamike.
Izgleda vlada neki virus, svi malo bolesni.
Mata poceo da dobija "ljubavna pisma" u vrticu od drugarice. Jao kako je smesan,tolikko ga sramota da kaze da ce da ih iscepa.
Cini mi se da je kod nas to islo malo kasnije.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1279
26.12.2015 20:21:06   
eca89
Cao mamike, evo i mene iscrpljena i nervozna, grrrrr, ali da ne mračim. A.mi oko 19h svako veče histeriše da je to haos, znači mozak me boli, odbija da jede, pretpostavljam da će joj više i te dvojke izbiti, eto!
E, da evo već treće zaredom, kad je stavim u banjicu, ona piški, gleda i smije se, a ne znam da li je to slučajno, vjerovatno jest, pošto je još nisam stavljala nikad ne nošu, eto nespvanje i dalje i tako.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1280
27.12.2015 7:36:35   
branki*
Jutro,mame!
Eco,muce je zubi,mi smo svaki prekukali!
Spremam se za rr deku,odoh!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1281
27.12.2015 7:40:52   
Trcosava
Jutro mame!

Nisam se naspavala. Već dva dana ležem oko pola 1, a mali se budi u svoje vreme. Pa sam kao šlogirana.

Eco, ovaj moj za sad jede. Ne bira. Što se tiče zuba, imam više sreće nego pameti - isti je kao Ana. Zaspi, pa posle sat vreena pusti sirenu, uđem, dam mu cuclu ili pomazim i to je to.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1282
27.12.2015 7:47:25   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas! Pa, njoj treba jos 14 da izađe, znači ću da flipnemuser posted image !
Branki, lijep provod, hoćemo slikice!
Trco, jesi li dobila ili si radila test?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1283
27.12.2015 7:51:13   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Kod mene svi spavaju, a ja kao vampir kuckam u mraku i uzivam user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1284
27.12.2015 8:05:10   
serpica
Dobro jutro
i moji svi spavaju bice veselo kad se odjednom i svi probude user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1285
27.12.2015 8:47:51   
daca77
Dobro jutro!!!
Virusa koliko hocete...ali, pustice i oni...moja N je pre 2 nedelje slinavila, ali joj je i dalje nos poluzapusen...
Ne znam da li je to razlog ili nesto drugo, ali vec 3 noci nemirno spava i samo skace po krevecu...navikla sam da bas mirno spava cele godine.

< Poruku je uredio daca77 -- 27.12.2015 8:48:28 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1286
27.12.2015 8:50:04   
emicaa
Dobro jutro,mene puklo da idemo negdje u brda pa da prespavamo user posted image
T je fino spavala,bila je kod nas cijelu noć i bila je uz mene kao pijavica user posted image
Eco Doru su trice mučile dva mjeseca prije nego što su izbile,nije spavala,nervozna,Ludila sam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1287
27.12.2015 10:44:44   
jess021
Gde ste mamike?
MK nadam se da si bolje.
Mi nismo isli juce na druzenje, pisala sam u temi i bas mi je krivo. Pokvarila sam stomak sa prokislim mlekomuser posted image
Posle sam imala goste koji su bila mnogo bucni, a ja nervozna iskreno uopste mi nisu prijali.
L spava, ja pijem kafu sa nadom da je ovo mleko ispravnouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1288
27.12.2015 11:14:32   
vikiveki
Dobar dan mame...mi smo odavno ustali i sada čekamo da dođu komšije na kafu. Moja deca ustala danas ranije, da bi me vezali, bukvalno me u krevetu vezali,morala sam da im dajem upustva gde sam ostavila ono što sam im kupila da se odvežemuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1289
27.12.2015 16:02:02   
branki*
Jao,da,jesu danas matericeuser posted image
Mi bili na rr deki,super smo se proveli,pogresila bih jako da nisam dosla,brat nas vozio i bio tamo,i ispalo je odlucno,taman je jedan od nas uvek bio ili uz boku ili da se nadje bozi.bas sam puna utisaka!upoznala sam adulence i zemunku u
I malu elenu i snelle,sve su divne,lepe i fine jako.
Eto,kuvam neku povrcnu corbu,boka drema,da stavim kafu,pa da radim nesto sa B.
Jess,kako covece pokvari stomakuser posted image je l bolje?

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1290
27.12.2015 17:15:06   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Mene bas mrzi da pisem. Sad sam sama sa decom. Uskoro se vraca mm, pa ce sa T da sredjuje garazu. A ja Sofiju da kupam. Dobila sam, pa sam sugava.
Kako se niko ne prevari da me zove na krofne. user posted image Bas me mrzi da ih pravim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1291
27.12.2015 17:20:34   
jess021
Branki, ne mogu jos da verujem da bukvalno od jednog gutljaja kafe. Sipala mleko iz frizidera, stavila kafu u mikrotalasnu i popila i odmah sam skontala da je prokislo, ali kao ricinusovo ulje da sam popila, strasno. Danas je sve ok, ali sam propustila rr dekuuser posted image
Sad sam gledala slike, mnogo lepo izgledasuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1292
27.12.2015 18:21:47   
Sanjica26 RR
Jess kod koga gledas te slike? Yzmi odmah neki probiotik ili smectu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1293
27.12.2015 20:44:39   
branki*
Jess,osetljiv ti stomakuser posted image ja mislim da meni ne bi bilo nista ni od par gutljaja,imam stomak sve da svarimuser posted image i hvala,draga😘!
Eco,sto se tice snalice,ja kacim boki nekad,siske joj malo idu na oci,pa da joj ne smeta,ali isto ako bi se docepala snale,stavila bi je u usta,srecom,ona ne ceprka po glavi,tako da kad joj stavim snalu,ne dira je,tako stoji.

branki

Direktna veza do poruke: 1294
27.12.2015 21:01:04   
jess021
Sanjice, kod Wiv sam videla.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1295
27.12.2015 21:03:54   
Sanjica26 RR
Posto me niko nije zvao na krofne prwvila sam ih sama. Sofi spava. T malo kasni. Sprema je mm za priredbu-kupa je. Svw je srecna. Idemo mm i ja.
A ja da raskrcim kuhinju i odoh da ucim.
Juce pitam Teodoru kakav je bio deda mraz u vrticu. Ona kaze "lep i zgodan".user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.12.2015 21:14:56 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1296
27.12.2015 21:30:32   
eca89
Evo i mene mamike, ja sam davno svoje dijete
uspavala, da bi se ona vec 3x probudila na svakih 15min., a danas je spavala samo 2x po pola sata. Pukla sam psihicki ne mogu vise, sad je mm sa njom on je uspavljuje,bice cijelu noc, bas me zanima na sta ce to liciti.

Direktna veza do poruke: 1297
27.12.2015 21:35:53   
branki*
Eco,i ja ocekujem zurku nocasuser posted image boki curi nos!
Ovo nespavanje nije humano vise,prolupacemo nacisto!
Sanjice,znaci pale krofneuser posted image ako!

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1298
27.12.2015 21:39:26   
eca89
Ma, ne mogu vise, ili je muce zubi ili je toliko vezana za mene, sinoc ako odem u wc, histerise. Eno je place, zove me, a rekao mi je da ne ulazim u sobu, a dusa me boliuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1299
27.12.2015 21:48:42   
branki*
Boka sa mnom i u vc ide!kuka!
Uhuser posted image

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here