|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
25.12.2015 17:43:18   
emicaa
joj ja cu se ranit,Dora se sad pocela zalit da je boli kad piski,svaki put pocne plakati.a do ujutru ne mogu vodit doktoru,mogu u bazel na kliniku ali cekacemo najmanje tri sata jer samo oni sad rade user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1251
25.12.2015 18:02:32   
veselicaa
Ih bre Emice,sta vas snadjeuser posted image A sta da radis ako je tako lose,vodi je na tu kliniku.Jel ti barem blizu?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1252
25.12.2015 19:35:10   
Torbica
Emice user posted image Da se nije ojela? Pa sve se nadm da nije nista ozbiljnije....
Cao mamice, ja sam docekala odmor, bila na neurohirurgiji danas... Do poslednjeg momenta nema opustanja. Mama dovela decake iz Subotice, eno veceraju svi pa pravac krevet... Koma sam. Ljubac svima, jedva cekam sutra user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1253
25.12.2015 21:12:51   
branki*
Jao,bre,emice,kud touser posted image bzv..
Ja sam tooliko umorna,tabani me bole!brat mi bio.deca spavaju.torbi,a i ostale,zelim vam lep provod i druzenje sutrauser posted image
Mi cemo u nedeljuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1254
26.12.2015 7:24:31   
branki*
Dobro jutro,mame!
Ja sad ustala,nisam se jos rasvestila..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1255
26.12.2015 8:31:26   
Maraj
Dobro jutro mame
mi juce dobili pancef da pijemo i pišu da mazemo didermalom. Koliko mi je drago da se bakterija ne razbukta toliko se osecam lose , kao da ga trujem sa antibioticima.... nemajos ni 3 meseca a vec je probao antibiotik...

Inace danas idemo kod tate u firmu da primimo paketic user posted image

emice mogu misliti kako se nerviras. Sad kad treba najvise tečnosti da pije moguce da ce da odbija da je ne bi bolelo

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1256
26.12.2015 8:43:57   
vocicana
Vec tri meseca! Kako ide vreme! Bravo za decaka, a sto se ab tice, neka pije, beba ima samo pasivni imunitet, vazno je da bude zdrav I da brzo prodje ta mukica, nisam ispratila sta se desilo, ali vam zelim da sto pre ozdravite.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1257
26.12.2015 8:44:37   
vocicana
Emicee, javi sta si uradila sa D, bas mi je zao bilo sinoc kada sam videla sta si napisala. Poljubi je

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1258
26.12.2015 8:46:43   
Anoniman
jutro i od nas, U i N spavaju jos uvek, ja budna, trebam do grada, danas imamo goste na babinama pa da nesto pokuujem, i mm bratanici da spremim paketic...
i konacnooooo da se ofarbamuser posted image

emice kako je Dora?

Maraj, draga, bolje antibiotici kad je vec bakterija, nije lepo, ali sta ces, mi imali 20 dana pa primali venski, ali bitno da je pomoglo, hvala Bogu...

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 1259
26.12.2015 8:57:52   
Trcosava
Mamite, ja da mahnemm pa da se razletim po kući.

Emice, nadam se da nećete imati praksu kao Ana i ja. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Javi šta ste uraidili kod lekara.

Mi ćemo sad jš malo do prodavnice, pa do apoteke i kući. Da usisam i sredim malo, pa posle begamo za Ljubljanu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1260
26.12.2015 9:08:12   
emicaa
Bili smo sinoć u klinici,uzeli urin i sve je u najboljem redu.Jedino što je meni oalo na pamet da se nije češala pa ogrebala.Ali sinoć joj druga dr pregledala uši i jedno se počelo crvenit,sad to da pratimo ali od jutros se ne žali kad piški.
Naravano pokupila sam njen virus,kašljem kao konj,jedva stojim na nogama.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1261
26.12.2015 9:14:39   
Trcosava
Dobro je!!!
Mislim, nije ništa ozbiljno. A uvce, će već biti bolje.
ti čaja pij i ako te boli grlo, uvij u šal neki vuneni

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1262
26.12.2015 9:38:51   
emicaa
Ma i ja kažem samo da nije nešto ozbiljnije,kud me sinoć prepade dr. Nazvao mm da vidi treba li je voditi odma ili da čekamo do danas i on kao bolje je odma,može biti da bubrezi ne radi i vjerovatno će joj morati stavit kateter da uzmu mokraću,pa preplakala sam put do bazela.Kad smo došli sestra kaže ako ide na wc da idemo da je deinfikuje i da mi pomogne da piški u čašu.niko nije ni spominjao kateter.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1263
26.12.2015 9:57:24   
eca89
Evo i mene zenice moje, mi smo imala goste sinoc do 22h, a dosli su u 15huser posted image
Elem, ja perem ves, pospremam i tako, lijep dan vam zelim.
Emice, da T.brzo ozdravi!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1264
26.12.2015 10:49:04   
Ana RR
Maraj, i moj Marko je sa 3 meseca pio ab zbog urinarne infekcije, imao je veliki broj ešerihije. Znam kako ti je.

Emice, dobro je da je sve ok. Mica mala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1265
26.12.2015 11:12:41   
dijana1*
Pozdrav mameuser posted image
Jao Emice citam sada sta vas je snaslouser posted image . Ljubi mi Doru i da sto pre ozdravi.
Von bas mi smesno ovo kada NISTA ne radis, nesto sam se pronasla u tome. Ali vidi 9 dana sam bila u bolnici i tu mi je bila sveki. Da vidis kako se mm ukljucio da pomogne mami oko dece jer zena ne moze sama. I hranio ih i vodio u igraonicu, ma sve se moze kad se hoceuser posted image malopre sam ih spremila i odveo ih je u igraonicu. Imam sat vremena mira samo sa jednim haha od 7 je cika i vriska. Stanari ce me izbaciti iz zgradeuser posted image
Uros je sinoc zaspao oko 10 na siki i spavao je do pola 4 pa se probudio u 7. Ako ovako nastavi to ce biti pesma. Dan cu lako pregurati kada se nocu naspavam. Jos sada nemam stomak pa legnem na ledja pa na stomak pa na polu bok..... a kako je dobar osecaj kada mozes da lezis kako ti odgovara.
Trco javi sta kaze test.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1266
26.12.2015 13:12:52   
adulence
Dobar dan mame drage,nikako ne stizem da pisem,Iva mi juce povracala ne znam sta joj je na strogoj je dijeti,danas je bolje,da vidimo hocemo li moci sutra na rr dekicu...
Inace smo ovako dobro ,sad mi oboje spavaju,mama mi je tu...pa lagano...
U ponedeljak nam je kontrola ,jedva je cekamo...
Ako imate kad idite u temu prirodna pomoc za nase male junake i glasajte user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1267
26.12.2015 13:30:19   
vonavoj
Dijana,mogu da rade..kad hoce..treba im nacrtati,ali mogu. Super ce biti ako ostane takvo spavanje,mocices da funkcionises.
Trco,sta bi za test?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1268
26.12.2015 13:41:20   
Rosita

IZVORNA PORUKA: adulence

Dobar dan mame drage,nikako ne stizem da pisem,Iva mi juce povracala ne znam sta joj je na strogoj je dijeti,danas je bolje,da vidimo hocemo li moci sutra na rr dekicu...

I meni je D povrcao prekjuce, juce nije, ni danas, prolazi ga, ali bas kilavo jede, slabo skroz... malo mu i nos curi... ako ostane na tome dolazimo na Deku.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1269
26.12.2015 14:00:05   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. Od kako su deca legla ucim. Taman sto aam zavrsila sa ucenjem ova mala se probudila. Sad ona gleda Masu dok ja ispisem svoje beleske. Mm i T jos uvek spavaju.
Bas sam gladna. Htela sam da crkam da se svi probudimo, ali nema sanse.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1270
26.12.2015 14:16:51   
adulence
I Iva danas ne povraca jela je aupice pilece sa krompirom i sargarepom i prepec hleb,caj od nane i evo bas lepo spava vec dva sata,Relja takodje jos spajki,ja oribala kucu ,sve mirise,mama otisla do prodavnice nema je dugo,opet ce se vratiti natovarena ,znam je...ja podigla noge i kuliram...sanjice svaka ti cast,ignorisem tvoje postove,ahahah,jer i sama treba da ucim...ahahahha,ali uskoro krecem...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1271
26.12.2015 14:25:04   
dijana1*
Von da mu nije dosla mama u pomoc nebi ni znala sta covek sve mozeuser posted image
Rosita, D je bas cesto bolestan. Bas mi je zao zbog toga. Tako je nama bilo prosle godine taman jedno prodje dodje drugo. Akd da sto pre ozdraviteuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1272
26.12.2015 15:00:28   
mama krava
Ja sam tek sada progledala....od srede pod temp preko 39...mislila sam virus...kad ono sve gore i gore. Odem dam krv CRP 45,7. Kasljem ono iz zeluca do povracanja. Dobila 5 inekcija penicilina +uvece pijem neki ab. Dehidrilala sam totalno pa je pocelo srce da mi lupa.
Jutros D imao neku temp do 38 i sve je kilav ali ne prelazi 38. Malo pre se ispovracao malo i sad opet spava. Nije vruc....
Nadu odveo muz kod svekijevaca.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1273
26.12.2015 15:16:05   
Sanjica26 RR
Sve koji su bolesni neka ozdrave.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1274
26.12.2015 15:25:55   
mama krava

IZVORNA PORUKA: mama krava

Ja sam tek sada progledala....od srede pod temp preko 39...mislila sam virus...kad ono sve gore i gore. Odem dam krv CRP 45,7. Kasljem ono iz zeluca do povracanja. Dobila 5 inekcija penicilina +uvece pijem neki ab. Dehidrilala sam totalno pa je pocelo srce da mi lupa.
Jutros D imao neku temp do 38 i sve je kilav ali ne prelazi 38. Malo pre se ispovracao malo i sad opet spava. Nije vruc....
Nadu odveo muz kod svekijevaca.

A da....kao slag na tortu dobila sam menstruaciju.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here