Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 25.12.2015 17:43:18
|
|
|
|
emicaa
|
joj ja cu se ranit,Dora se sad pocela zalit da je boli kad piski,svaki put pocne plakati.a do ujutru ne mogu vodit doktoru,mogu u bazel na kliniku ali cekacemo najmanje tri sata jer samo oni sad rade
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 25.12.2015 18:02:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Ih bre Emice,sta vas snadje A sta da radis ako je tako lose,vodi je na tu kliniku.Jel ti barem blizu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 25.12.2015 19:35:10
|
|
|
|
Torbica
|
Emice Da se nije ojela? Pa sve se nadm da nije nista ozbiljnije.... Cao mamice, ja sam docekala odmor, bila na neurohirurgiji danas... Do poslednjeg momenta nema opustanja. Mama dovela decake iz Subotice, eno veceraju svi pa pravac krevet... Koma sam. Ljubac svima, jedva cekam sutra
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 25.12.2015 21:12:51
|
|
|
|
branki*
|
Jao,bre,emice,kud to bzv.. Ja sam tooliko umorna,tabani me bole!brat mi bio.deca spavaju.torbi,a i ostale,zelim vam lep provod i druzenje sutra Mi cemo u nedelju
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 7:24:31
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro,mame! Ja sad ustala,nisam se jos rasvestila..
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 8:31:26
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro mame mi juce dobili pancef da pijemo i pišu da mazemo didermalom. Koliko mi je drago da se bakterija ne razbukta toliko se osecam lose , kao da ga trujem sa antibioticima.... nemajos ni 3 meseca a vec je probao antibiotik... Inace danas idemo kod tate u firmu da primimo paketic emice mogu misliti kako se nerviras. Sad kad treba najvise tečnosti da pije moguce da ce da odbija da je ne bi bolelo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 8:43:57
|
|
|
|
vocicana
|
Vec tri meseca! Kako ide vreme! Bravo za decaka, a sto se ab tice, neka pije, beba ima samo pasivni imunitet, vazno je da bude zdrav I da brzo prodje ta mukica, nisam ispratila sta se desilo, ali vam zelim da sto pre ozdravite.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 8:44:37
|
|
|
|
vocicana
|
Emicee, javi sta si uradila sa D, bas mi je zao bilo sinoc kada sam videla sta si napisala. Poljubi je
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 8:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i od nas, U i N spavaju jos uvek, ja budna, trebam do grada, danas imamo goste na babinama pa da nesto pokuujem, i mm bratanici da spremim paketic... i konacnooooo da se ofarbam emice kako je Dora? Maraj, draga, bolje antibiotici kad je vec bakterija, nije lepo, ali sta ces, mi imali 20 dana pa primali venski, ali bitno da je pomoglo, hvala Bogu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 8:57:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Mamite, ja da mahnemm pa da se razletim po kući. Emice, nadam se da nećete imati praksu kao Ana i ja. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Javi šta ste uraidili kod lekara. Mi ćemo sad jš malo do prodavnice, pa do apoteke i kući. Da usisam i sredim malo, pa posle begamo za Ljubljanu
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 9:08:12
|
|
|
|
emicaa
|
Bili smo sinoć u klinici,uzeli urin i sve je u najboljem redu.Jedino što je meni oalo na pamet da se nije češala pa ogrebala.Ali sinoć joj druga dr pregledala uši i jedno se počelo crvenit,sad to da pratimo ali od jutros se ne žali kad piški. Naravano pokupila sam njen virus,kašljem kao konj,jedva stojim na nogama.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 9:14:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobro je!!! Mislim, nije ništa ozbiljno. A uvce, će već biti bolje. ti čaja pij i ako te boli grlo, uvij u šal neki vuneni
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 9:38:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ma i ja kažem samo da nije nešto ozbiljnije,kud me sinoć prepade dr. Nazvao mm da vidi treba li je voditi odma ili da čekamo do danas i on kao bolje je odma,može biti da bubrezi ne radi i vjerovatno će joj morati stavit kateter da uzmu mokraću,pa preplakala sam put do bazela.Kad smo došli sestra kaže ako ide na wc da idemo da je deinfikuje i da mi pomogne da piški u čašu.niko nije ni spominjao kateter.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 9:57:24
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene zenice moje, mi smo imala goste sinoc do 22h, a dosli su u 15h Elem, ja perem ves, pospremam i tako, lijep dan vam zelim. Emice, da T.brzo ozdravi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 10:49:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, i moj Marko je sa 3 meseca pio ab zbog urinarne infekcije, imao je veliki broj ešerihije. Znam kako ti je. Emice, dobro je da je sve ok. Mica mala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 11:12:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Pozdrav mame Jao Emice citam sada sta vas je snaslo . Ljubi mi Doru i da sto pre ozdravi. Von bas mi smesno ovo kada NISTA ne radis, nesto sam se pronasla u tome. Ali vidi 9 dana sam bila u bolnici i tu mi je bila sveki. Da vidis kako se mm ukljucio da pomogne mami oko dece jer zena ne moze sama. I hranio ih i vodio u igraonicu, ma sve se moze kad se hoce malopre sam ih spremila i odveo ih je u igraonicu. Imam sat vremena mira samo sa jednim haha od 7 je cika i vriska. Stanari ce me izbaciti iz zgrade Uros je sinoc zaspao oko 10 na siki i spavao je do pola 4 pa se probudio u 7. Ako ovako nastavi to ce biti pesma. Dan cu lako pregurati kada se nocu naspavam. Jos sada nemam stomak pa legnem na ledja pa na stomak pa na polu bok..... a kako je dobar osecaj kada mozes da lezis kako ti odgovara. Trco javi sta kaze test.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 13:12:52
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan mame drage,nikako ne stizem da pisem,Iva mi juce povracala ne znam sta joj je na strogoj je dijeti,danas je bolje,da vidimo hocemo li moci sutra na rr dekicu... Inace smo ovako dobro ,sad mi oboje spavaju,mama mi je tu...pa lagano... U ponedeljak nam je kontrola ,jedva je cekamo... Ako imate kad idite u temu prirodna pomoc za nase male junake i glasajte
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 13:30:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Dijana,mogu da rade..kad hoce..treba im nacrtati,ali mogu. Super ce biti ako ostane takvo spavanje,mocices da funkcionises. Trco,sta bi za test?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 13:41:20
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: adulence Dobar dan mame drage,nikako ne stizem da pisem,Iva mi juce povracala ne znam sta joj je na strogoj je dijeti,danas je bolje,da vidimo hocemo li moci sutra na rr dekicu... I meni je D povrcao prekjuce, juce nije, ni danas, prolazi ga, ali bas kilavo jede, slabo skroz... malo mu i nos curi... ako ostane na tome dolazimo na Deku.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 14:00:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Od kako su deca legla ucim. Taman sto aam zavrsila sa ucenjem ova mala se probudila. Sad ona gleda Masu dok ja ispisem svoje beleske. Mm i T jos uvek spavaju. Bas sam gladna. Htela sam da crkam da se svi probudimo, ali nema sanse.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 14:16:51
|
|
|
|
adulence
|
I Iva danas ne povraca jela je aupice pilece sa krompirom i sargarepom i prepec hleb,caj od nane i evo bas lepo spava vec dva sata,Relja takodje jos spajki,ja oribala kucu ,sve mirise,mama otisla do prodavnice nema je dugo,opet ce se vratiti natovarena ,znam je...ja podigla noge i kuliram...sanjice svaka ti cast,ignorisem tvoje postove,ahahah,jer i sama treba da ucim...ahahahha,ali uskoro krecem...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 14:25:04
|
|
|
|
dijana1*
|
Von da mu nije dosla mama u pomoc nebi ni znala sta covek sve moze Rosita, D je bas cesto bolestan. Bas mi je zao zbog toga. Tako je nama bilo prosle godine taman jedno prodje dodje drugo. Akd da sto pre ozdravite
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 15:00:28
|
|
|
|
mama krava
|
Ja sam tek sada progledala....od srede pod temp preko 39...mislila sam virus...kad ono sve gore i gore. Odem dam krv CRP 45,7. Kasljem ono iz zeluca do povracanja. Dobila 5 inekcija penicilina +uvece pijem neki ab. Dehidrilala sam totalno pa je pocelo srce da mi lupa. Jutros D imao neku temp do 38 i sve je kilav ali ne prelazi 38. Malo pre se ispovracao malo i sad opet spava. Nije vruc.... Nadu odveo muz kod svekijevaca.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 15:16:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve koji su bolesni neka ozdrave.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 26.12.2015 15:25:55
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Ja sam tek sada progledala....od srede pod temp preko 39...mislila sam virus...kad ono sve gore i gore. Odem dam krv CRP 45,7. Kasljem ono iz zeluca do povracanja. Dobila 5 inekcija penicilina +uvece pijem neki ab. Dehidrilala sam totalno pa je pocelo srce da mi lupa. Jutros D imao neku temp do 38 i sve je kilav ali ne prelazi 38. Malo pre se ispovracao malo i sad opet spava. Nije vruc.... Nadu odveo muz kod svekijevaca. A da....kao slag na tortu dobila sam menstruaciju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?