Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 23:37:19
|
|
|
|
vikiveki
|
I meni je od juče ostala domaća goveđa supica,kuvano meso iz supe,pire i sos od paradaiza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.12.2015 23:38:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Punjene posne paprike. Za decu corbu sa mesom i makaronama. To je sve za utorak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2015 13:24:21
|
|
|
|
bojana92
|
Musaku i domacu supicu :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2015 13:29:10
|
|
|
|
adulence
|
Kod mene danas sve po malo kasni,jer smo se malac i ja kasno probudili,ali sta nas briga,bar smo se odmorili...kod nas danas grasak...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2015 13:35:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja pripremila mleveno meso da pravim pljeskavice ali mi sveki donela punu šerpu paprikaša. Tako da smo za danas mirni
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2015 15:13:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Djuvec sa rebrima,domaca supa sa knedlama,domaci hleb.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2015 16:00:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sutlijas, pecena krilca i krompirice i pileca supa..a kolaca sa visnjom ostalo od juce...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 15.12.2015 16:25:01
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Pečeni krompirići sa rebarcima iz rerne i paradajz čorba. Lenja sam užasno, a nemam ni ideja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 8:17:54
|
|
|
|
17 joka
|
slatki kupus sa mesom za rucak za dorucak ustipci
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 8:28:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Imam pasulja ali mi se jede spanac.... tako da ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 17:38:17
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Musaka sa karfiolom danas, i to za večeru, nisam imala snage ranije da spremam...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 17:54:30
|
|
|
|
adulence
|
Jao anck dqde mi super ideju i meni se jako jede spanac,bice sutra,bice...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 19:08:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutros sendvice u lepinjama, za rucak makarone sa sirom a za veceru mozda projice i palacinke sa dzemom i orasima.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 19:25:56
|
|
|
|
emicaa
|
Makarone sa sosom od dimljenog lososa,sad bih mogla nešto slatko.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 19:34:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Bili kod mojih na ručku, mama spremala faširane šnicle i pire krompir, pa posle palačinke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 21:23:18
|
|
|
|
branki*
|
Danas sveki posti,pa smo imale neku posnu corbu sa raznim povrcem i testeninom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 21:33:54
|
|
|
|
borica
|
Danas bio pilav i pileca corbica, tursija(karfiol, paptika i sargarepa)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.12.2015 21:37:56
|
|
|
|
mila83
|
Svinjske snicle dinstane na malo ulja i vodi,sa lukom i sargarepom,prilog pirinac.Desert rolat sa pekmezom.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 15:08:48
|
|
|
|
madre
|
domaca supa od juce, povrce (karfiol, brokoli, sargarepa i prokelj) zapeceno u rerni i one pita ruzice sa sirom i sunkom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 15:10:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Musaka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 15:15:48
|
|
|
|
Anarunika
|
Danas motam sarmice i punim po koju baburu. Evo odoh sada jer sam nekako uspela da uspavam Živu koja ima temp.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 15:51:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pasulj sa suvim rebrima i puding...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 18:47:23
|
|
|
|
branki*
|
Pilav.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 18:52:20
|
|
|
|
Kata90
|
Sarma
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 17.12.2015 19:00:32
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Sarma takodje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
cipelice za prohodavanjePesicŠta mislite o cipelicama za prohodavanje?1. Dete treba da ih nosi (
55%)
2. Treba da ih nosi kada hoda po ravnoj površini (beton, pod) a kada je napolju treba da bude bosonog (
19%)
3. Ne treba uopšte da ih nosi (
25%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!