|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
16.12.2015 10:22:32   
Trcosava
Dijo biće on ok.
Setila sam se problema sa Lukom, znaš kad je dr rekla da je brine želudac, tj da se ne puni. Svašta nešto mi napričali. Zato sam ja i tražila da me moja dr porodi. Posle sam rekla pedijatru, ali mi rekli ako on lepo jede i ne izbacuje (sumnjalo se na zatvoren jednjak) je sve ok i nisu ga snimali. Grozan je osećaj kad moraš da čekaš.
A to za 48h je normalno, mislim ovde zimi, kad vladaju virusi puštaju čim pre i znam da je tih 48 vezano za neke analize (da li krvi, da li stolice pojma nemam) i onda kad to stigne puštaju.
Za stolicu je sigurno od šljiva. Nemoj da brineš.
Ne znam da li sam imala sreću ili ne, ali sa Anom sam bila sama u sobi, a sa Lukom sam samo jednu noć imala cimerku, sutradan je ona otišla.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 826
16.12.2015 10:39:31   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Od jutros sam u nekom poslu.
Dijo super za Urosa. Bice on dobro.
Emice, meni je T prdela po stomakuuser posted image Bilo mi je skroz slatko.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 827
16.12.2015 10:43:08   
Mariya
Ja sam sa H imala jednu noć cimerku a 2 sam bila sama,jao,miline,da sam imala tv bilo bi kao da sam u apartmanu user posted image A takve bezobrazne bi ja taako spucala, uf!!
Emice,moja L nije bila baš tako oduševljena bebom u mom stomaku, nije je mazila ni ljubila,ali je sad mnogo voli, mazi i ljubiuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 828
16.12.2015 11:07:31   
mamin mish
Jutro.
Ja na pauzi na poslu pa vas cituckam malo.
Dijo samo da se sve brzo zavrsi. Bice to sve dobro.
Ja sam svih deset dana imala cimerku u sobi. Bila je ok a porodile smo se isti dan.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 829
16.12.2015 11:15:20   
Anoniman
Di bice sve ok, iskreno od srca ti zelim, da ti kazem da se ne nerviras nemoguce je, zato budi hrabram zbog njega, i druge dece, a pre svega zbog sebe i mleka! Dace Bog d uskoro dodje kod tebe i bezite kuci!

Eto lepo ja pre neki dan rekoh ko ne plati na mostu, plati na cupriji, to sam mislila na sebe, porodjaj za pozeleti za 4 sata , sa kontrakcijama na 5 minuta sve vreme, brzo, i lako, ali na kraju najeuser posted image , revizija, pa Norina infekcija, ali dace dragi Bog da je sve to sada iza nas, i da uzivamo, svakoga dana mu se zahvaljujem sto je bila samo lokalna infekcija, mogla je sepsa da nastupi, i sta ondauser posted image

Jos nasa dr pedijatar kaze, pratite je, stanje je za pracenje, ako dobije temp, i pocrvene zglobovi dobicete uput za dalje, a dr u Kv kazu da kada pocrvene zglobovi to je vec znak da je sepsa nastupila, i bakterija je u krviuser posted image , poucena iskustvom sa Unom,kada je prosle godine zavrsila u bolnici, i ovi nasi dr mi zamalo upropastise dete, odmah sam reagovala da idemo daljeuser posted image sva sreca pa mi mama radi na hitnoj, i ja u ponedeljak vece posaljem njoj sliku na viber, i ona pokaze nacelniku, i on kaze ovo je strasno, nemate sta da cekate, odmah za Kv u bolnicu, i ona mi uzme uput i mi odemo, bilo je tesko, 8 dana bez nje, ona u boxu, ja u drugoj sobi, ali sve se dalo izdrzati, samo kada mi je ona dobro, pa braunilu kada su joj stavljali, a ona 23 dana, mrva moja mala, samo se tesim da se ona niceg nece secat, ali za mene jedna velika trauma!

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.12.2015 11:19:24 >

(odgovor članu mamin mish)
  Direktna veza do poruke: 830
16.12.2015 11:38:23   
jess021
UM draga, zaboravices i ti brzo sve to samo kad je Nora dobro, srce malouser posted image
Dijana, samo misli kako ce sve biti u redu i da cete svi ubrzo biti zajedno kuciuser posted image
Mi smo zaspale u pola pet, sta vise da vam kazemuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 831
16.12.2015 11:52:00   
Trcosava
Um bitno je da je ona dobro. Te braunile i ta sranja - to je da se i njima i njoj olakša. Bolje braunila, nego svaki dan bockanje. Ana je imala od rođenja braunilu. Imam slike iz porodilišta sa braunilom.
Bitno da je sad dobro i sad samo lepe stvari napred!!

Ja koooooooooooooooooonačno dođoh do kompa, ali neću ni moći dugo sa d da seidm. Dok Luka ustane, njemu užina, pa da spremim i ručak za njega. Posle po ćeru moram u školu, pa nazad kući i Luka ruča. E mislila sam i kiflice da napravim, imam i da peglam. Aaaaaa jaooo
Koliko mi znači što je mm kući i ide po Anu (uglavnom) tkoliko mi smeta jer ništa ne postignem. Ne mogu ništa da radim jer on u kuhinji radi i priča non stop telefonom, Luka kad spava ne mogu usisavam i taaaaaaako.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 832
16.12.2015 12:00:46   
suzi kju
Hvala drage!!
Mariya da, izmuzavam se pa im dajem na flašicu.

Jooj braunile user posted image moje obe curice su ih imale, na rukicama, na nogicama, E je imala čak i na glavu, kad god sam išla da ih obiđem u boksu plakala sam. Al sve je to iza nas, tako da Dijo ne daj se, proćiće i zaboraviće se.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 833
16.12.2015 12:11:21   
Sanjica26 RR
Ja cekam dadilju i moram da kypim poklon za rodjendan Teodorinoj drugarici. Posle brisem na cas. Kasnije opet idem. Posle ako mm ne zavrsi sa nekim predavanjem moram ja da idem na rodjendan po T.
Jutros sam ispeglala stvari da bi veceras ucila. Sutra ce biti decijih stvari zs peglanje. To nekad uhvati dadilja. Hvala joj puno.
Sofi je zaspala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 834
16.12.2015 12:44:30   
dijana1*
UM bitno da si reagovala i da je sve sada dobro. Naravno da se nece secati i da nece ostati traume na njoj. Sada samo uzivajte i mazite se.
Pricala sam sa dr. Uros je dobro , temperatura se nije vracala i dobro reaguje na terapiju. Mnooogo je bolji nego juce. Cekaju jos neke nalaze ali bice u inkubatoru dan-dva sigurno pa onda prelazi u krevetic i idemo kuci. Uffff jedva cekam.
Kosti sutra rodjendan. Moja mama mu sprema tortu. Zao mi je sto necu biti tu al sta da se radi. Zato sledece godine svi slavimo zajedno.
Danas mi dolazi Vuk u posetu. Zao mi ga bas mu nedostajem, juce je plakao zamnom. Obecala sam mu maske za lice pa se brzo umirio. Moram ispuniti obecanje.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 835
16.12.2015 13:07:22   
eca89
Um, samo daste došle kuci, uh suze su mi krenule, mrva jedna mala, šaljem vam jednog velikog user posted image !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 836
16.12.2015 13:13:17   
emicaa
Um sad uživajte sve tri zajedno,sad je sve u redu.
Doda spava,iako će večeras jedva zaspati treba joj i ova popodnevna dremka.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 837
16.12.2015 13:18:45   
eca89

IZVORNA PORUKA: jess021

Jess, pa je li place? Mozda je muce grcici.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 838
16.12.2015 13:19:02   
Zemunka85
UM drago mi je da ste napokon kod kuce i da je bebac dobro. Kako je Una podnela sve to?
Nora se nece secati, naravno, sto je eto dobra strana svega. Ja sam isto prosla bolnicu sa L, ne znas da li je gore kada su tako mali ili stariji pa em znaju em ne saradjuju...sve je to uzas, ali dobro, Bogu hvala pa je iza vas.
Da li uspela da odrzis mleko?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 839
16.12.2015 15:04:33   
adulence
Dobar dan ,UM dobro je da je sa Norom sve kako treba i da ste kuci...
Meni R spava,mm otisao po Ivu u vrtic,konacno smo uzeli ono uverenje za roditeljski jos samo da predamo u 27.marta,boze koliko sam lenja po tom pitanju...
Ja skuvala grasak rucala,dolazi nam i dever moj danas,mm i on gledaju utakmicu grrrr...
Jess drzi se...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 840
16.12.2015 15:14:17   
Jole84
Jao Diksi koliko su te iscimali user posted image idioti! Ja bih kaznjavala zakonom za lazno davanje dijagnoza, i to jos porodilji, uzas...Drzi se, bice sve ok, pa cete kuci sve da zaboravite uz bracu. I jos nesto, prema dr samo ostro, nema mekoce, nema plakanja. user posted image
Um nisam znala da ste toliko zakasale user posted image Super da si brzo reagovala i da je sad sve ok..ljubi princezice!
Sanjice kako je Sofi? Jooooj izguracemo ovu zimu nekako. Nama inhalator postade ko cetkica za zube.

< Poruku je uredio Jole84 -- 16.12.2015 15:16:17 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 841
16.12.2015 15:16:13   
eca89
Molim mamike da "zađu" u temi cipelice za prohodavanje? Hladno je, a A.hoce samo da hoda, gdje god odemo, neće više da sjedi.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 842
16.12.2015 15:36:56   
Sanjica26 RR
Curi joj nosic kao da sam pustila cesmu. Kao za inat istekao mi rok za aeriu. Jos uvek necu da palim inhalator. Ne znam ni ja sama.
Kako je Mila?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 843
16.12.2015 16:13:20   
big mum
Pozdrav i ovdeuser posted image

Pozdravljavljam sve ove divne ženice i njihove male anđele.Treba mi malo vremena dok opet pohvatam koje je čije dijete i kog uzrasta,vidim ima novih mama i malih bebica.

MoG Strahinju je prije dva dana ugrizao pas lutalica.Sreća nije puno ali dovoljno da napravi problem.Hitna,pedijatar,higijenska služba.Na kraju smo završili u BL.na infektivnoj klinici gdje naravno nije bilo cjepiva protiv bjesnoće.Tamo smo čekali 3h da se donese vakcina ic centralne gradske apoteke.Primio je 2 a mora još 4 doze.Na antibiotiku je.Belaj za sekund.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 844
16.12.2015 16:18:28   
vocicana
Dijo, ne volim da pisem u ovoj temi ipak nisam mama jos uvek, evo ovako!
Ti si bakteriju pokusavala da saniras lokalno, sve vreme trudnoce, na taj nacin si sacuvala detetovo zdravlje jer je I cervikalno bez obzira na prisustvo sluznog cepa moglo doci do infekcije! Da je stanje toliko lose I da su govnari, da izvinete svi, ne bi se tvoj Uros rodio normalan I zdrav nego ko zna kakav necu ni da pisem da te ne nerviram I ja. Dete je dobilo neku infekciju u porodilistu, kao I beba um krokodile navuku, sto je sramota!!!! Tvoj sin ce biti dobar I zdrav deckic, tako je pocelo, ali to ne znaci nista! Naravno je da si ispravno postupila sto si im iskrenula paznju za bateriju u toku trudnoce, a to sto oni ne slusaju zasluzuje prijavu!
VRLO VAZNA STVAR, svaki covek a deca I novorodjencad narocito, u bilo kakvih infekciji I sa tako visokom temperaturom, uvek, ali uvek, brzo disu, imaju veoma ubrzan srcanu ritam I brzo se zamaraju! Ne brinite se oko ovakvih stvari! Da bebe nisu zdrave u pupi sa svim analizama I glupim uz nalazima kojima nas opterecuju u toku user posted image , ne bi se rodili, desilo bi se nesto ruzno pre, ne bi imale sansu da budu dobro!

< Poruku je uredio vocicana -- 16.12.2015 16:19:59 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 845
16.12.2015 18:52:14   
jess021

IZVORNA PORUKA: eca89

Eco, ma ne, ona je super raspolozena. Ja joj guram dudu, a ona razvukla osmeh u fazonu dzaba ti ta duda necu da spavamuser posted image
Nije strasno samo kad je nista ne boli.
Ne znam da li postoji nacin da joj nametnem nek ritam ili je isuvise mala. Ne mogu ja da uticem na to da kad ce zaspati i koliko ce spavati. Evo sad je zaspala i sta da radim? Kontam da je budim za sat vremena, pa kupanje, hranjenje i nadam se spavanje.
Na kraju krajeva proci ce i to, ne nerviram se uopste, smao kontam da je zbog nje bolje da ima neki ritam, ja sam vec navikla.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 846
16.12.2015 18:52:17   
janabons
Gde ste zenice?
Dijo, bitno je da ide na bolje, znam da ti je svaki dan u bolnici kao godina, al drzi se... za praznike cete uzivati svi zajedno.
Um, napokon se sve zavrsilo... sad uzivajte svi zajedno... a braunile i ostalo se zaborave. Ja jos uvek cuvam te Janine slike, sad mi ne pada tesko , a tad sam se raspadala.
Mi smo bili na prvoj kontroli, primili vakcinu, Minika se ugojila od maminog mlekca 1050g, ali ovaj slaim i kasalj me izludjuje, nit manjeg deteta, nit vise slina, ne mogu jos uvek da se opustim. Nocas je spavala sest sati u cugu, ljubi je majka... samo da prodje ova budjava prehlada

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 847
16.12.2015 18:56:30   
janabons
Jess, probaj da joj nametnes kupanje u priblizno isto vreme,to bi trebalo da je izmori, pa da bolje spava. Ocigledno se dovoljno naspava u toku dana, a oni jos uvek ne znaju razliku dana i noci. Kakvo vam je osvetljenje u sobi nocu?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 848
16.12.2015 18:58:09   
Mala Elena
Takodje imam slicicu sa braunilom...tuga. Samo da prodju vise te bolestine, da se opustimo i uzivamo.
Ima li ko problem sa zapusenim nosem? Imam ga vec 20 dana! Prvo nisam imala sta da izduvam, a sad ne mogu da prestanem, sve zuto i zeleno (izvinjavam se na opisu)...marisol i fizioloski ne pomazu..sta da radim? Da li da uzmem uput za bris nosa, da nije neka bakterija zna li neko???

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 849
16.12.2015 19:04:15   
eca89

IZVORNA PORUKA: eca89

Eco, ma ne, ona je super raspolozena. Ja joj guram dudu, a ona razvukla osmeh u fazonu dzaba ti ta duda necu da spavamuser posted image
Nije strasno samo kad je nista ne boli.
Ne znam da li postoji nacin da joj nametnem nek ritam ili je isuvise mala. Ne mogu ja da uticem na to da kad ce zaspati i koliko ce spavati. Evo sad je zaspala i sta da radim? Kontam da je budim za sat vremena, pa kupanje, hranjenje i nadam se spavanje.
Na kraju krajeva proci ce i to, ne nerviram se uopste, smao kontam da je zbog nje bolje da ima neki ritam, ja sam vec navikla.

Da, ona se naspava preko dana, probaj da je ne stavljas ovako kaksno, malo se igraj, okupaj je, a znam je to tesko i da je ona mala jos.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here