Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:31:06
|
|
|
|
branki*
|
Lele,sad kad spominjete vezbe,od kad nisam vezbala ver sam skroz zardjala!kondicija nula! Ja da stavim dorucak za ove moje pilice,pa da vidim dalje sta me ceka za danas.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:50:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Joga Davno jednom, krenem ja na pilates. Ono je polu joga, onaj kao pravi pilates. Prvi put je bilo super jer nije ta što drži pilates bila tu, bila neka zamena. Dođe drugi put ta što drž pilates, majko moja, pa ja sam za nju tad bila Kejt Mos!!!! Momentalno sam se ispisala. OTišla na drugi pilates, na Tašu (radila pored) - e to je bilo sjajno. A trener ijaoooo pa još taj prvi dan dođe i guzi mi se ispred nosa. QQ A vene na rukama I tu sam ostala dve godine sigurno. Za mene joga nije. Rado bi se upisala na onu zumbu, ali nemam kad da idem ovde nisam uopšte karakter da vežbam sama. Ja sam tip plati pa se klati. Sanjice, jok. Prošla mi prole nedelje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 10:06:40
|
|
|
|
jess021
|
Sta je ovo od jutros, nema kukanja, malo vise keksa i sve ce bit u redu, pricam iz iskustva Von, super za sestrica! Dijana, ja nemam iskustva sa tim, ali bi sigurno potrazila jos necije misljenje, nadam se da necete morati na operaciju. Sto se vezbanja tice, ja planiram od 01.02. Isla sam pre trudnoce vise od dve godine na pilates kod dr Feelgood-a, nadam se da cu se nekako iskombinovati, sva sreca pa mi je blizu. Eco, ostar bol u grudima moze biti od zeluca, meni je tako bilo jednom, `ladno sam mislila d ace me infarkt opiciti.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 10:22:37
|
|
|
|
vonavoj
|
DIjana,meni je suludo da mora odmah na operaciju> Prvo da li je opasno da mora hitno da se uradi,mozda se i povuce...meni je propolis zakon za usta i usne afte.. Ah,vezbanje..nikad nisam volela..a tek sad nemam vremena..sinoc sam otisla sa drugaricom u aviv,kao shoping night,kupila samo kasice u DMu,i mm mi salje poruku ne trosi pare koje nemamo ..i kad sam usla u kucu,on cuti,kao ljut..a ni deci nije dao da veceraju..samo se pitam zasto,zasto...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 10:46:46
|
|
|
|
eca89
|
Ne znam drugarke, od čega je, ali je neprijatan osećaj jutros kad sam se probudila kao da je neko sjeo na prsa. Joj, Von draga !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 11:03:50
|
|
|
|
emicaa
|
dan mamike,cijelo jutro smo bili u pokretu,sad tek nadjoh vremena da vam se javim.Ova moja je jutros pred zoru pocela divljeti ali se nekako smirila i zaspala opet. Eco jesi li bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 11:42:34
|
|
|
|
Maraj
|
Joj eco jes nezgodno to.... ja od kad sam se porodila svaka koščica me boli. Kicma posebno. Ko baba sam neka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:02:05
|
|
|
|
branki*
|
Zavrseni doruckovi,prva tura vezbanja sa bozom,da spicim neki rucak na brzaka,boka spava,vreme neko muljavo,a mm mi kaze da kod njih sunce!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:02:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala vam na savetima. Divne ste Nisam mogla okaciti sliku ali poslala sam Sanjici na fcb pa je videla. Nije u pitanju afta bas je ugriz. Sinoc smo bili na KC kod dr.koja stvarno vazi za velikog strucnjaka. Mada vise sve je upitno koje koliki strucnjak. Zvala sam jutros hirurga stomatologa kako li se vec zove i odvedem ga kod pedijatra privatno. Dr. je odmah rekla ovo je ugriz ali kada je videla koliko je Kosta miran i kako saradjuje pita me mogu li ja njemu to odseci. I zena lepo uze makaze i cap skinu. Ma Kosta aaa nije rekao, ma nista. Ne mogu da verujem da smo tako dobro prosli. A sto su me sinoc bezveze iscimali sa pricom o operaciji i to bas sada kada se poradjam. A isto ovo je dr. ORL sinoc mogla da uradi. Ali kucka nije. Jer je popreko pogledala sestru u fazonu zbog ovoga si me budila, zbog ove gluposti. Pa jbt nisam ja kriva sto me je dr. opste prakse poslao kod vas. No dobro. Bitno da je sve proslo i da nece ici na operaciju. Rekla mi je da nista ne prskam, da ne diram samo da 2-3 dana ne jede i ne pije nista ljuto i kiselo. Dobili smo i diplomu za hrabrost
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:08:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Diijana odlicno. Sta sam rekla
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:09:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja moram da nadjem onaj mij sisk sa jogom da se malo promrdam.... Ne znam šta je to ali daj i meni da se i ja promrdam Dijo, ne mogu da verujem! Pa Mare se x puta tako ugrizao i imao to belo, ja nisam ni obraćala pažnju. Požali se on ali ništa strašno. A oni odmah operacija i to u totalnoj!! Pa strašno!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:10:15
|
|
|
|
vocicana
|
Eto vidis , bravo za Kostu, hrabri vitez , izbegavajte kiselo I jako da ne nagrize promenu, samo si se istraumirala bez veze, strasno kako se stidim svog poziva ponekad. Ljubimo te dasa I ja, budi dobro!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:21:59
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci! Vreme kod nas sucmurasto. Inace ova moja dvojica djavolcica su sad u peridu otimanja i tuca. Miti kupujemo iste igracke kao i Mati iako je razlika 3,5 god. Dijo odlicno se zavrsilo,sto dr znaju da te istaumiraju niko ne zna.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:22:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Nego sada me muz istripovao jesam li videla da su makaze sterilisali. Aaaaaa poludecu, uvek nesto valjda jesu. Voci sta mislis dal da mu dezinfikujem sa necim? Boze zbog cega bi oni dete stavili u totalnu. Ccccc
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:26:12
|
|
|
|
branki*
|
Uh,dijo,to je odlicna vest kakva crna operacija,bas su te iscimali,ali cuti,sve je dobro,dobro je proslo,valjda su im sterilne te makaze,mozda su ih drzali u onoj sterilnoj posudi,pa samo uzeli odatle.ne brini,prati ga samo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:31:46
|
|
|
|
emicaa
|
Di pa on je veliki i hrabri djecak,ja bih se vjerovatno vise uplasila nego on teodora konacno zaspala,dobro je bila podivljala a opet vise necu pavam,vjestica mala.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:32:23
|
|
|
|
eca89
|
Drugarke, hvala vam, bolje sam nije mi se više ponavljalo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:40:33
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Nego sada me muz istripovao jesam li videla da su makaze sterilisali. Aaaaaa poludecu, uvek nesto valjda jesu. Voci sta mislis dal da mu dezinfikujem sa necim? Boze zbog cega bi oni dete stavili u totalnu. Ccccc Ne sekiraj se, sigurno su makaze bile u redu, nemoj da ti paranoju pravi muz, nema potrebe, on je dete, da je radjena veca intervencija dali bi mu antibiotik, to je povrsinsko oroznalo tkivo koje I ne krvari prilikom seckanja, dete nije ni zaplakalo. Ako se bojis odi do apoteke, imaju rastvore za grgorenje, ne nagruzaju skuzokozu, bice mu dovoljno da ispere usta tri puta. Mislim da se zove Hexoral, kod nas ga radis Hemofarm, ali ce ti sigurno preporuciti nesto fino. Nemoj brinuti please
< Poruku je uredio vocicana -- 5.12.2015 12:41:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:40:52
|
|
|
|
Rosita
|
Di, sigurno su streilne, nisu ludi, nikad nisam videla da neko ispred mojih očiju streiliše, uvek ih vade iz sterilnih kompleta, znaš i sama, kod zubara na primer. Vidim pominjete boli vas kojesta, ja bolje da se ne javljam na tu temu, vazda mi nesto fali . Juce sam se bas iznervirala. Jedna vaspitacica mi stalno prijavljuje kako je D nesto oteo nekom detetu, gurnuo i td. Ove dve druge mi ne prijavljuju. I tako i juce rece kako je on previse zivahan, samo leti, skace, trci, ne drzi paznju, tesko ga je nadgledati i td. Ja znam da je on jako zivahan, ali to da ga nista ne drzi ne mogu da verujem. On je dete koje 50 knjiga bezmalo zna skoro napamet sa svoje nepune tri godine, ne igra se dugo sam ali moze da se fokusira kad se neko od nas igra sa njim. Kako toliko pesama i prica donese iz vrtica u glavi kad ga nista ne fokusira? Jeste nekad nemoguc, ali moze mu se dogovoriti. Njih je naravno puno i ja kapiram da je takvo dete teze za cuvanje, ali on je meni i sa godinu dana jako odskakao u parkicu , ima ga svuda, prosto je i temperamentalno takav, dete koje do godinu i po nije prespavalo noc. Sve razumem, ali se pitam ima li nesto pohvalno. Trazicu otvorena vrata i sa ostalim vaspitacicama.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:46:20
|
|
|
|
vocicana
|
Nadam se da nisi dugo cekala odgovor, ja sam se zamajavala nekim vesom, prala danas, pa sam tek malo cas videla poruku. Nemoj brinuti Rosita, ja msm da medju tim vaspitacima ima jako losih zena, ne razumem kakav efekat zeli da postigne time sto tebi skrece paznju, ti ga vaspitavas onako kako mislis da treba, a ona bi osim blebetanja u prazno mogla da se pozabavi pedagogijom koju je zavrsila sa dva tri kasicice decije psihologije, posto samo njoj smeta sto on navodno " otima" igracke I gura decu, pa neka se bavi svojom profesijom kako valja. Izvinjavam se unapred svim savesnim I divnim vaspitacima jer ne znam da li ih medju vama ima, ali neke stvari mi nikada nece biti jasne.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 12:48:54
|
|
|
|
branki*
|
Znaci,rosi,tvoj D je najgori salim se ja malo,ma ne pridaji na znacaju,samo klimni glavom i ok,na jedno uvo udje,a na drugo izadje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 13:10:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja moram da nadjem onaj mij sisk sa jogom da se malo promrdam.... Ne znam šta je to ali daj i meni da se i ja promrdam Dijo, ne mogu da verujem! Pa Mare se x puta tako ugrizao i imao to belo, ja nisam ni obraćala pažnju. Požali se on ali ništa strašno. A oni odmah operacija i to u totalnoj!! Pa strašno! Anči, mislim da je trebalo da bude onaj moj disk Dijo super!!!! Bravo za hrabrišu. A a dr nemam reči. Imala sam sličnu situaciju kad sam vodila Anu na kontrolu. ODemo mi, a njen pedijatar na bolovanju. Kažu mi sestre idite kod dežurnog (ista zgrada, vodi me pedijatrijska sestra) i zovu dr - sine kad je on osuo paljbu po njima!!! Drao se na sestre kao da su one krive?! Sa nama je bio ljubazan, recimo. Imam sreću da oko mene imam dobre lekare (u komšiluku kući, ovde koliko je članica doktora) pa ih ne trpam u isti koš... Ali da ima nadobudnih, ima. Kod nas sunce, begamo da iskoristimo dok ne zađe (za nekih 2 sata ) Rosita, ne opterećuj se. Jedno je živahno i dete puno energije, drugo je nevaspitano i bezobrazno. Malo ti potkreši tu vaspitačicu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 13:14:49
|
|
|
|
Rosita
|
Neki put se desilo da mi nesto kazu i druge dve, ali nikad toliko intenzivno, vise kroz salu sa njim, i kako su se dogovorili i td. Ona je posredno rekla da njeno misljenje dele i druge dve vaspitacice, pa bih to da proverim. Kad god bi mi nesto rekle uvek sam reagovala i pricala sa njim. Ja znam da je moj D jako zivahan, ali nije lose dete. Ono sto mi smeta sto od nje nikad nisam cula pohvalu. Mozda preintenzivno reagujem :). Hvala drage.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 13:21:02
|
|
|
|
wivern
|
Dijo super što je sve završeno. Bravo za hrabrisu Od mog vežbanja sad nema ništa, ne znam gde bih ga umetnula. A bogami ni od seksa ništa, ko zna kad će ga i biti. Ne spavasmo mi sinoć dobro, mukica M mi ima proliv dva puta sam ga presvlacila samo voda izlazi i probije sve.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 13:30:33
|
|
|
|
eca89
|
Joj Wiv, pa kako i to da vas skaci, da brzo ozdravi Maxa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?