|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
4.12.2015 15:43:57   
mama krava
UM moja Nada je sa 2 dana pila ab...i evo je živa i zdrava. Jedino što su meni tada savetovali da odložimo vakcinaciju da prodje bar mesec dana od ab.

pozz i biće to ok! devojčice su junaci, dečaci su kilavi!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 201
4.12.2015 15:45:17   
Anoniman
MKuser posted image
i mi cemo nasu odloziti, ovo je samo zakazano za tada, ali ako budemo pod antibiotikom, necu je voditi...

(odgovor članu mama krava)
  Direktna veza do poruke: 202
4.12.2015 17:14:53   
emicaa
Danas sam tek skontala da mi je termin na Petrov dan a Teodora je rodjena na Mitrov dan,Mitra i Petra user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 203
4.12.2015 17:21:59   
Trcosava
Pod uslovom da se rodi na terminuser posted image

Nego žene, koja će na čapalinke kod mene?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 204
4.12.2015 17:24:42   
Anoniman
Trco evo ja cu, i sama se mislim da ih pravim, imam osecaj da cu da padnem u depresiju zbog N stanjauser posted image

Emice , Nori na vodici palo ime Petrauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 205
4.12.2015 17:28:40   
Trcosava
Moje su sa duo merkatorovim kremom. Uoooooooooopste nije tako loš

Luka se probudio upravo. Danas se otkinu od spavanja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 206
4.12.2015 17:36:35   
Anoniman
Ja sada uzimam samo cipiripi nugat , tacno osetis komadice lesnika, a sto sam jela dobre palacinke u porodilistu, doneo mi ih bio mm, 6 kockastih malo debljih palacinki, pa redjane jedne na drugu, a izmedju svake krem, plazma, krupnije mlevena, a slagane kao torta, njamiuser posted image

Moja je danas lose spavala, prvo smo je jutros u 7 vodili u privatnu laboratoriju, da joj urade briseve i izvade krv, mm se bio izgubio ada s joj vadili krv, prebledeo, a ona se dreska, jedva je preziveo, nekoliko puta je rekoa nemojte da joj vadite, pa dosli kuci, malo odspavala, pa je odveli kod pedijatra, i evo tek sada spava..user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 207
4.12.2015 17:43:30   
Zemunka85
Ja sada krecem u Sugar and Spice na palacinke, nzm da li ste cule za to, ali su im booolesne palacinke njaaaaaaaaaaaaaam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 208
4.12.2015 20:35:38   
emicaa
jel morate bas o palacinkama,ja cu ih pravit sutra vece ali mogla bih i sad jedan-dva user posted image
ovo moje dijte kao da ne plnira za dvadesetak minuta na spavanje,skakuce,plese ko prava,vise sam ja pospana od nje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 209
4.12.2015 20:37:04   
Valerie
user posted image UM da brzo prodje, mogu da zamislim koliko se nerviras! user posted image

Zemunka, to mesto bas super izgleda, nisam ni znala user posted image

uff od ovog toplog vremena se opet povampirile smrdibube, samo zagledam da neka ne udje bljakkk
nismo to ranije imali, jezim se od buba, najblaze receno.

velika izbacila popodnevno spavanje, pa je sad vec legla, na srecu. stalno joj oduzimam igracke kad pravi cirkus oko spavanja, pa joj vratim kad je dobra.
ne treba da napominjem da ne stignem da vratim oduzeto a nove se sklanjaju. user posted image
samo pretnje I svadja uopste ne pomazu. kad 10 puta izlazi I nesto trazi istanji mi zivce a najtuznije mi je kad se pred spavanje dize tenzija user posted image

mala je srecom I dalje kuler, spava I jede I smeska se

potpuno me dotukla info iz banjaluke o ulju u aparatima za disanje novorodjencadi, robija je mala kazna za (ne)odgovorne za to. kao I uvek sve ce se staviti pod tepih a jadne bebice I roditelji user posted image
nadam se da su sve dobro

Direktna veza do poruke: 210
4.12.2015 20:55:59   
Trcosava
Meni je loše u pm odjednom. Mučnina neka i vrtoglavica i kad sedim. Sad idem da se tušnem pa da prilegnem malo.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 211
4.12.2015 21:02:24   
branki*
Ja ove moje stavila na spavanje,tusirala se i sad pijuckam pivo.da danem dusom malo!
Um,ukljuci joj neki probiotik,biogaiu ili multilac baby,nemoj joj davati ab bez probuotika,pitaj dr za to.moj b ih je pio od drugog dana rodjenja,pa sve do 4 meseca,haos su mu napravili sa crevnom florom,ni dan danas nije oporavljena.
Sanjice,preslatka je elza,reci joj to!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 212
4.12.2015 21:14:18   
bebilule
Jbt se vi...od sveg posla i umora ja zakuhala tijesto za palacinke!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 213
4.12.2015 21:16:57   
Ana RR
Dobro veče user posted image

I mi smo jeli palačinke, sveki nam donela. Ja pojela jednu sa nutelom i bananom i jednu sa džemom od višanja user posted image previše mi je bilo, ona ih pravi baš velike, drugi put ću da prepolovim jednu palačinku, namažem na obe polovine šta hoću i to mi je dovoljno.

Sanjice, kao med je user posted image

Trco, meni se već duže vreme dešava da mi se u trenutku zamanta u glavi i onda osetim mučninu. Juče mi se to desilo kad sam išla kod Nele79, pa me nešto zanosi u levu stranu, jbt mislila sam da ću pasti u njenom dvorištu. Ne znam od čega je to. Inače, ako se gledam u ogledalo i slučajno ga zaljuljam, ja odmah dobijem vrtoglavicu. Užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 214
4.12.2015 21:18:06   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bebilule

Jbt se vi...od sveg posla i umora ja zakuhala tijesto za palacinke!

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 215
4.12.2015 21:22:22   
branki*
Ja ne pamtim kad sam pravila palacinkje,a ko zna i kad cu!a,nije da mi se ne jeduuser posted image
Ih,anci,samo dve,meni oce gladne,cini mi se mogla bih pojesti 10!

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 216
4.12.2015 21:28:10   
jess021
Ja bih prvo nesto slano, pa onda mogu i palacinkeuser posted image
Moja mama upravo nesto zezenula na sbb-u, nemamo nijedan kanal.user posted image Nestalo je slike i ona je ispritiskala sve moguce dugmice na oba daljinska, caricauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 217
4.12.2015 21:33:13   
branki*
Ako,jess,mozda zena popraviuser posted image
Moguce da je nesto do njih.

branki

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 218
4.12.2015 21:35:12   
Sanjica26 RR
Recicu joj Branki. user posted image
Moja deca spavaju, a ja peglam. Mm radi jos uvek. Polako i pakujem sta ce Teodora za takmicenje. Napravila sam neke mafine slatke, pa kad je budem ostavila ponecu te mafine. Teodora ce posle takmicenja da ostane kod jedne od majki tih devojcica. Neprijatno mi jer ce tamo i da ruca. Da vam priznam malo se i bojim kako ce to da izgleda, jer prvi put je tako ostavljamo sa nekim. Pre spavanja smo procitale pricu, pa sam joj sve ispricala sta i kako. Terala me je da joj ponovim tri puta.user posted image
E, da bila mi je moja Vika (Ringerajka). Naucila me je da joj pravim pletenicu.user posted image Nisam znala. Bruka. Stalno joj mm pravi.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 219
4.12.2015 21:52:34   
wivern
Hihihi Sanjice svaka čast za tm, i pletenicu user posted image
M jutros povraćao dva puta i popodne imao proliv. Ali je veseo i čio. Za razliku od mene, koja sam na ivici sa temperaturom, grlo me razvaljuje i nos mi je zapusen. Evo nas legli u krevet da se lečimo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 220
4.12.2015 22:09:08   
vonavoj
Sanjice,opusti se..kako se snalazi u vrticu,tako ce i tamo. A mama ce sigurno dobro brinuti o njoj..a a obzirom da su ona i T slicne,bice super..moja je vec par puta spavala kod prijateljauser posted image
I mene grlo grebe..ali od dranja mislim..mnogo sam nervozna!
Wiv daj mu obavezno probiotik..ja najvise volim prolife..kupis kapsule pa otvoris.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 221
4.12.2015 22:14:14   
Sanjica26 RR
Von ne bih se brinula za spavanje. Bice previse dece. Prosle nedelje kad smo imali takmicenje u Bg-u bukvalno su nas guralk u svlacionici.
Wiv skoro kad smo T i ja isle na rodjendan mm je i meni j njoj napravio pletenicuuser posted image Posle kupanja probaj da joj napravim pletenicu i uspem. I kazem T da sam uspela. Ona vice : "Bravo, bravo mama". Licilo mi na ono konacno i ti da naucis.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 222
4.12.2015 22:14:38   
wivern
Von, dala sam odmah. I davacu mu u nekom sledećem vremenskom intervalu. Kako ti je sestrić?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 223
4.12.2015 22:16:19   
adulence

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Ja sada krecem u Sugar and Spice na palacinke, nzm da li ste cule za to, ali su im booolesne palacinke njaaaaaaaaaaaaaam

odlicno mestasce...
vece zene,ja gledam tv i cekam mm da zavrsi sa kupatilom...sve vas pozdravljam i zelim laku noc...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 224
4.12.2015 22:17:20   
branki*
Hehe,sanjice,to ona tebe bodriuser posted image uh,oci mi se sklapaju...
Wiv,tata isto..kod kuce,radi,ici ce na tromexe_cne kontrole,pa videcemo,nadam se da se ne e vracati vise .

< Poruku je uredio branki RR -- 4.12.2015 22:20:43 >

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here