Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:19:12
|
|
|
|
adulence
|
moje dete iskreno nni ne zna za Elzu,bar mi je nikada ne spominje,ona je kao i Lara u Maca stilu...mada ne znam ni sta bi devojcice mogle da traze,hello kitty frozen i sta jos...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:22:19
|
|
|
|
Zemunka85
|
I L od pre par nedelja voli Frozen (iz vrtica) ja ni ne znam bas puno o tome, tako da od mene to nije cula. Ali nikada nije trazila da ej nacrtaju u to, One jako lepo crtaju i Mini, ali kada smo pre par nedelja bili na sajmu, kod njih smo se crtali i ja zamolim L da promeni (jer je uvek maca ili mini) i ona izabere zeku. Ti znas koliko sam ja odusevljena njihovim radovima ali zeku NE nikako. Kao neki zlocko je bila jedva sam cekala da joj skinem .
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 4.12.2015 13:23:05 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:25:26
|
|
|
|
adulence
|
ahhahahahahah,da,da mini nije losa ideja,mozda cu malo da sugerisem Ivi,posto poludeh vise od mace kiti...ahahahhai generalno od maca...a kada su vam dolazile na rodjendan jel su obe dosle ili jedna,nas je crtala ona plava...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:30:45
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja sam unajmila obe jer sam trazila da bude i predstava. Par dana pred rodj su me zvale i rekle da je jedna zauzeta i da moze da dodje samo jedna tj da nista od predstave. Bila sam malo i ljuta jer pojma nisam imala sta cu sada za animaciju niti da li mi se isplati da te dve stvari posebno angazujem. Ipak sam se na kraju snasla a dosla je jedna - ona crvena, ona nas je slikala i na svakom sajm do sad. Plava nikada nije. Jos kada sam ugovarala rekle su mi na koliko dece dolazi jedna a na koliko dve, sada se vec ne secam tacnog broja. MM i ja smo isto hteli da se maskiramo i zaboravismo od jurnjave silne, pogotovo ja koja sam trebala za maskotu macu da mu saopstim da dolazi ahahahahah znas o cemu pricam :D. Ali nisam htela da eksperimentisem pa sam pustila L da bude maca (po biolioniti put) i dobro je. Da je bila zeka smorila bih se. Otkud znam mozda nekom drugom licu pristaje, ono je bilo .... - zubati zec, zlocko :D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:34:09
|
|
|
|
adulence
|
ahahhahahahaha....da,da to sam i ja mislila i ja da iskoristim da se nasminkam....ahahahah verovatno bi me deca gledala kao poblesavaelu....hehehhe,nas je plava sminkala sada skoro kada smo bili na lino dogadjaju,bas mi se dopalo,a kada sam zvala da rezervisem javila mi se crvena,pa videcemo koja ce doci....
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:46:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo da vidite moju Elzu. Sinoc joj je drugarica dala da proba. Majka te drugarica je pevala u pinkovim zvezdama. Sofi spava. Rucak gotov. Hleb se pece. Sad cu da zamutim neke slatke posne mafine.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:48:50
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Sanjice baš je slatka!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:51:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Ah..Elza krece od trece godine.. muka mi je vise.. T sanja o kostimu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:52:04
|
|
|
|
Zemunka85
|
Preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeslatka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 13:58:30
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je maše na vrh glave ali nju apsolutno ništa drugo osim maše ne zanima Sanjice ona je meni sva neka za mazit,prava je nježnica
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 14:01:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da bas je mazna. I nervira me sto za svaku sitnicu place. Promenice se verovatno kad bude kao ja. Kao sto se kod mene promenilo. Von i T prica stalno kostimo. Ona bas voli da oblaci kostime. A ovaj kostim kosta 2.000. Gledam sad preko onog mog sajta aliexspres da li ima jeftinijih.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.12.2015 14:02:58 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:03:34
|
|
|
|
Anoniman
|
gde ste mame, evo nas, sa 20 dana dobila antibiotik valjda ce nam uskoro biti bolje, sve nam je ok, crp malo povisen, sutra cekamo rezultate mikrobiograma, u ponedeljak stize antibiogram, samo da je ovo prodje, koliko je crveno strah me da joj ne ostanu oziljci a da, za zaboravih za 16 dana smo dobili 700g, porasli 8 cm, i prava je dobrica, samo bi jela, i spavala, a sada je svrbi i bas je nervozna.... i takoooo, nadam se da uskoro pisemo lepse vesti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:09:45
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice peomijeniće se ona,nadam se samo još u pubertetu. Um biće ona dobro,ali znam da ti je teško
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:15:21
|
|
|
|
Anoniman
|
emice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:16:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,ima i kod kineza.. Um.bice to sve dobro! Mala je,nestace oziljci..samo je mazi..nije to toliko duboko.. nemoj se nervirati sto mora ab,nisi ti kriva..samo da prodje! Nemoguce da je porasla 8cm?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:17:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Um da što pre ozdravi. Junake mi ne pominjite. Kod nas su aktuelni tri!!! Malo Forzen, malo Nindža kornjače (dobro ste pročitale), malo Minioni. Kako vidi nešto od Frozen, tako se zalepi. Mora Deda mraz da joj ispod jelke nešto od frozen stavi. Sanjice, pogledaj i na neki twinkle ili tinkle deal nešto tako, mei iskaču reklame na fb
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:21:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Trco i Von... Ma samo da joj sto pre prodje, ne mogu da docekam ponedeljak da vidim sta kaze antibiogram.. Rodjena sa 52, danas izmerena 60 cm, Sada je skoro istih mera kao U kada se rodila, sve vise podseca na nju, samo je tamnija dosta, i tenom, i kosom...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:23:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Neko nije dobro merio..na rodjenju moguce..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:24:18
|
|
|
|
emicaa
|
Um još tamnija od Une,jao pa biće prava mrkušica,a još 96 cm i biće moje visine
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:26:34
|
|
|
|
Anoniman
|
ne znam, na rodjenju je pregledalo ne znam koliko dr, takva im je praksa, mere u onim kutijama, i dole, i ovde sada.... 15.12. imao vakcinu pa cemo videti tada ma sve mi je to nebitno samo neka ozdravi... mada mi smo duze i bile u bolnici, i niko je nije merio, samo tezinu... ahahha emice jos malo, samo malo da bas je tamna, U nije imala ovako tamnu kosu na rodjenju, ja se nadam da ce bar jedna biti crnokosa na mamu
< Poruku je uredio Unina mama -- 4.12.2015 15:30:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:28:40
|
|
|
|
Maraj
|
Um moguce da nisu dobro izmerili. Ni namanisu tezinu na izlasku. Bice to sve super. Probaj octanisept. Bar ce ukloniti te povrsinske bakterije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:32:04
|
|
|
|
Anoniman
|
cistim joj jodom , pa garamicin mazem, i + pije antibiotik...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:37:30
|
|
|
|
Zemunka85
|
UM tamnija , pa je l to moguce? Blago tebi, moja L je providna, ali bukvalno. Posle 10 dana mora ej bila i dalje mlecno bela. Bas me to nervira. Bice to brzo dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:38:32
|
|
|
|
Maraj
|
Joj mogu misliti koliko se sekiras. I mi proveravamo urin. 3 uzorka smo do sad radili i sva tri su drugacija. Dr mam rekla da ponovimo za 2 nedelje ....i ja sam se sekirala oko tih antibiotika al sta cu ako mora....najbolje ke onda to za njegs pa i za N. Al neverovatno kolika najezda tih bakterija. Mi kad smo deca bili ko je cuo tad za bakterije... e i mi smo crni tek kako je crn bio kad se rodio sad mu je malo svetlija kosica
< Poruku je uredio Maraj -- 4.12.2015 15:40:13 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:43:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Zemunka u mojoj porodici su svi tamnoputi, stalno me zezaju imam li ciganske krvi mada ja U stalno zezam da mi je pokupila sav melanin.... Maraj, draga , znam, samo neka briga, nemam pojma ni ja od kud ovolimo bakterija, i kako je pokupila, kada je ja nisam imala, rece mi dr da ne mora da znaci da je prenela iz oka, mozda je imala na povrsini koze, i ogrebotina je samo bila put da je rasiri
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?