Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:24:19
|
|
|
|
superm
|
Dobro veče! Pijem toplo mleko i čekam Poaroa. Razmišljam kako mi se ide u bioskop. Gledala bih ''Smrdljivu bajku'' sa Ž.Lauševićem... Sanjice, bravo za pletenicu! Jedva čekam da mojoj Milici poraste kosica pa da joj pravim frizurice
< Poruku je uredio superm -- 4.12.2015 22:25:45 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:27:21
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: superm Dobro veče! Pijem toplo mleko i čekam Poaroa. Razmišljam kako mi se ide u bioskop. Gledala bih ''Smrdljivu bajku'' sa Ž.Lauševićem... Tj ne bih gledala sa njim već čovek igra u tom filmu
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:37:08
|
|
|
|
bebilule
|
Ja idem sutra vece da gledam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:44:21
|
|
|
|
superm
|
Ee, javi utiske!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 23:01:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,izasli su iz bolnice..mora da miruje i pije brufen. Gledam Andriju i Andjelku,opuste me i nasmeju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 2:13:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Mame moze li pomoc. Kosti sam sinoc primetila belu tackicu u ustima tj. sa unutrasnje strane na sastavu usne. Kada sam danas dosla u vrtic po njega vidim da je poraslo i da je bas veliko. Odvedem ga omah kod pedijatra da pogleda ali sve vreme sam mislila da je afta u pitanju. Medjutim dr. odmah kaze da nije afta ali da ne zna sta je i posalje me na ORL. Odem kod ORL ikao iz topa dr. mi kaze da se Kosta ugrizao i to moze samo hiruskim zahvatom da se skine. Posto je mali mora u totalnu anesteziju. Rekla mi je da zovem u ponedeljak ujutru i da zakazem termin za operaciju. Prosto ne mogu da verujemda se dete tako ugrizlo da mora ici na operaciju. Vracala sam film i secam se da se igrao sa kockicama na garnituri i da je skakao. U jednom momentu je zaplakao i pokazao na usta da se udario. Zagrlila sam ga i poljubila i naravno odmah je prestao plakati. Videla sam da nema krvi i nisam vise obracala paznju na to. Posle sam videla tu belu gacku ali ni na kraj pameti da bi to moglo biti od tog udarca tj. ugriza. Jel imao neko ovakvu situaciju???ili slicno? Najvise me ubija sto mi je termin za 9 dana a on jadnice mora na operaciju i necu moci biti sa njim u bolnici Da dodam na nalazu pise da je to granulom.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 5.12.2015 2:14:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 7:44:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dijana recicu nesto, ali ne znam da li sam u pravu. Meni to sto su rekli ne pije vodu. Ajde ako mozes uslikaj i postavi fotografiju. Cesto mi se desavalo da to imam u ustima kadmi padne imunitet ili se ujedem. Bude bas tako belicasto. Skroz mi je neverovatno da zbog toga mora da se ide na operaciju. Sofijw je pre dva meseca tacno iznad gde treba da izadje zubic imala mali zagnojen plihcic. Pitala sam naseg privatnog pedijatra sta je u pitanju. Rekla mi je da se to desava prilikom izbijanja zubica, pritisak. Ja bih na vasem mestu poslusala necije misljenje. Probaj da mu prskas tantum ili apis golu. Ne brini se, ali ja bas mislim da to nije za operacijy
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:09:14
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage. L sinoc nikako da zaspi. Nosali smo ga i mm i mama i ka i nikako. Stavimo ga u krevetac on cucla cuclu i i rukama i nogama mlatara ne moze da se smiri. Jedva neksko zaspao u 10 i evo spavao jutros do 6. Sad opet zaspao. Bas imamo problem da se uspavamo uvece. Inace sutra bi trebalo da nam dodje pedijatar. Primamo vakcinu onu sto se prima sa dva meseca. Uh..... kaze mi rodjak da u Kanadi kada primaju vakcine obavezno sat pre vakcinacije daju bebi nesto protiv bolova
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:09:29
|
|
|
|
vocicana
|
Di moze da se desi da je granulom, mada sto Sanjica kaze, mislim da je to malo nelogicno, jer se ujed ako je do ujeda doslo, moze siriti ruzno, jer dete jede, stavljaj ruke u usta, u vrticu ima kontakta sa svim I svacim, pa se ta naslaga bela malo ne znam kako bi objasnila, raste I deluje kao da mu je zaostala popara u ustima na mestu ujeda. Probajte sa nekim blagim sredstvom za grguranje , vodica za ispiranje usta, to mu svakako nece nista skoditi a trebalo bi da malo tu promenu lokalizuje I smanji jer ima dezinfekciono dejstvo. Nemoj se sekirati, bice to sve dobro. Um, e bas bzv, nisam znala da se to toliko zakomplikovalo, ali isto, ako treba I sve dok treba neka dete pije antibiotik, sve ces uraditi kako ti kazu, bice N dobro, samo sto se eto niko ne nada da ce rodjenje doneti u najranijem uzrastu takve infekcije. Ja sam na rodjenju imala stafilokokne bubuljice po celom telu, nisu hteli da nas puste iz bolnice, sve se to resilo, za kratko vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:19:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijo i meni je prosto neverovatno da zbog ujeda ide na operaciju. Kapiram i ovo što Voci govori, ali opet mi ne ide da dete šalješ na operciju. Baš ti to sad nije trebalo. Meni je malo bolje sinoć bilo. Povezujem vrtoglavicu sa kičmom ili nosom, tj ušima. Zadnje vrme mi se jako brzo začepi jedno uvo i nikako da se odčepi. Malo me mm izmasirao sinoć i kao bi mi bolje. A isto mi i muka bila. Moram da se nateram da odem kod lekara. Pod hitno.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:22:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Di, a sto mu ne das caj od zalfije da ispira usta? Ja moram da nadjem onaj mij sisk sa jogom da se malo promrdam....
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 5.12.2015 8:24:56 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:34:31
|
|
|
|
eca89
|
Jutro mamike, evo me! Znači, šlogirana sam, dijete se probudilo u pola noći spremno i naspavano, taman da se igra, a ja ne znam gdje sam zmači Nije htijela zaspati 2h samo , šta je to! Žene, ima li neko iskustva sa bolom u prsima? Strašno me boli, već par dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:34:32
|
|
|
|
vocicana
|
Eto Trca I ja se slazemo kao I Ivanka, probaj, mozes bolje sa cajem, bas ti ne treba taj stres sada. Bez veze. Da znate da iako mu nije vreme vertigo se jako mnogo javlja sa najneobicnijom manifestation, krece taj haos u toku noci, cirkulacije u glavi nije dobra kada se to desi, ne orepustajte nista slucaju, trebalo bi malo duze piti Vestibo za te probleme, ali tek kada se dokaze vertigopatija.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:39:57
|
|
|
|
vocicana
|
Eco ako te boli dok dises, pojacava se pri disanju, verovatno si bila na promaji I to je strucno Pleurodinia, nista strasno mozes popiti za bolove nesto na sta nisi alergicna, proci ce, a ako se taj bol siri neprijatno pece I ide u ruke I vilicu trebala bi da odes do lekara.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:42:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Žene, ima li neko iskustva sa bolom u prsima? Strašno me boli, već par dana. Eco? Ja sam juce isla kod kekara zbog bola u grudima. Ekg odlican, normalan sum pluca, ne kasljem, ne umaram se... U pon radim lab analize, kaze da je mozda neka mijalgija, istegnuce tetive, upaka misica.... A kako te boli? Na udah?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:45:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja mama ima vertigo, vratni prsljenovi joj nalezu na arteriju. Mo ra da pazi kako okrececglavu, bez naglih pokreta ili pada onog trenutka. Bas nezgodna bolest...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:52:39
|
|
|
|
eca89
|
Da, na udah me boli, drži malo i prođe, rodica koja je je medic.sestra, kaže da je od stresa moguće.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:55:46
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Dijo,kud to sad kad se termin blizi ne mogu pomoci,nemam pojma o tome nista,znam da se desava belicasto kad se ugrizemo unutar obraza,a stanje granulom,pojma nemam,idite jos po neko misljenje od drugog dr. Eco,mozda je prehlada neka?ili stres?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 8:59:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivanka, ja sam bre zakržljala. Kičma me otkida, ne znam da li je položaj spavanja u pitanju. Skroz drugačije spavam sad. Evo i glava me boli, sad mm hoće da mi meri pritisak. Mada znam da je pritisak ok. Puls sinoć merim, nikad mi niži nije bio - 79!!! Eco, mene već danima danima boli u levom donjem delu pluća, da se tako izrazim. Prvo me bolelo na udah, sad već kao da sam se udarila. A boli me od kako sam onomad bila prehlađena. Somica nisam otišla kod lekara onda. A trebalo je. Drmnuh sad paracetamol za glavu. Da nahranim decu, pa da idemo u prodavnicu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:02:09
|
|
|
|
vocicana
|
Trco nadoknadi cajevima I limunom sve oko imuniteta, ako si bila prehladjena, mozda si napravila I priraslice pa zato boli tu. Jutro inspirisano medicinski savetovanjem!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:02:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco, ako ti je vrtoglavica od usiju idi da ti isperu usi. To moze da ti poremeti centar za ravnotezu. Meni se to malo poremetilo od jakih migrena u mladosti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:06:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vezba za razbudjivanje, odlicna! Leci na pod, pritisnuti ledja skroz uz pod, krsta posebno. Podici samo glavu pa rukama koje su iza glave povlaciti glavu prema grudima. Ako moze brada da dodirne grudi, savrseno. Oseticete kako se kicma polako isteze sve do goooze Tako 3 puta i razbudjeni ste! Naravno, sve se radi polako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:11:57
|
|
|
|
vocicana
|
Izmedju ostalog, okapala sam cele nedelje na fizijatriji zbog kicme, to je pocetak! Bravo Ivancice! Tako se vezba!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:26:06
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro medicinara. Evo malo i alternative. Radite ujutru joga vjezbu pozdrav suncu. Nemojte se smijati, oni su smislili divnu vjezbu u samo 12 pokreta koji su potrebni kicmi, misicima i tetivama da se posle lezanja istegnu. Ja se ovih dana spremam da pocnem vjezbati...fali mi i fizicki a i psihicki. Ako mozete izdvojiti ujutru 2 min za ovo osjeticete znacajne promjene. Eco, ja sam ljetos i u hitnoj zavrsila zbog bola u prsima na udah. Ispostavilo se da moze biti od zeludca ili zuci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 5.12.2015 9:31:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ostavila sam dete i begam na predavanja. Devojke, Kosta je mali kao Sofija. Tesko da moze da im se objasni da ispiraju cajem. Trco jel treba da dobijes? Meni se desavalo kad treba da dobijem.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?