Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:43:57
|
|
|
|
mama krava
|
UM moja Nada je sa 2 dana pila ab...i evo je živa i zdrava. Jedino što su meni tada savetovali da odložimo vakcinaciju da prodje bar mesec dana od ab. pozz i biće to ok! devojčice su junaci, dečaci su kilavi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 15:45:17
|
|
|
|
Anoniman
|
MK i mi cemo nasu odloziti, ovo je samo zakazano za tada, ali ako budemo pod antibiotikom, necu je voditi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 17:14:53
|
|
|
|
emicaa
|
Danas sam tek skontala da mi je termin na Petrov dan a Teodora je rodjena na Mitrov dan,Mitra i Petra
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 17:21:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Pod uslovom da se rodi na termin Nego žene, koja će na čapalinke kod mene?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 17:24:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco evo ja cu, i sama se mislim da ih pravim, imam osecaj da cu da padnem u depresiju zbog N stanja Emice , Nori na vodici palo ime Petra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 17:28:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Moje su sa duo merkatorovim kremom. Uoooooooooopste nije tako loš Luka se probudio upravo. Danas se otkinu od spavanja.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 17:36:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sada uzimam samo cipiripi nugat , tacno osetis komadice lesnika, a sto sam jela dobre palacinke u porodilistu, doneo mi ih bio mm, 6 kockastih malo debljih palacinki, pa redjane jedne na drugu, a izmedju svake krem, plazma, krupnije mlevena, a slagane kao torta, njami Moja je danas lose spavala, prvo smo je jutros u 7 vodili u privatnu laboratoriju, da joj urade briseve i izvade krv, mm se bio izgubio ada s joj vadili krv, prebledeo, a ona se dreska, jedva je preziveo, nekoliko puta je rekoa nemojte da joj vadite, pa dosli kuci, malo odspavala, pa je odveli kod pedijatra, i evo tek sada spava..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 17:43:30
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja sada krecem u Sugar and Spice na palacinke, nzm da li ste cule za to, ali su im booolesne palacinke njaaaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 20:35:38
|
|
|
|
emicaa
|
jel morate bas o palacinkama,ja cu ih pravit sutra vece ali mogla bih i sad jedan-dva ovo moje dijte kao da ne plnira za dvadesetak minuta na spavanje,skakuce,plese ko prava,vise sam ja pospana od nje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 20:37:04
|
|
|
|
Valerie
|
UM da brzo prodje, mogu da zamislim koliko se nerviras! Zemunka, to mesto bas super izgleda, nisam ni znala uff od ovog toplog vremena se opet povampirile smrdibube, samo zagledam da neka ne udje bljakkk nismo to ranije imali, jezim se od buba, najblaze receno. velika izbacila popodnevno spavanje, pa je sad vec legla, na srecu. stalno joj oduzimam igracke kad pravi cirkus oko spavanja, pa joj vratim kad je dobra. ne treba da napominjem da ne stignem da vratim oduzeto a nove se sklanjaju. samo pretnje I svadja uopste ne pomazu. kad 10 puta izlazi I nesto trazi istanji mi zivce a najtuznije mi je kad se pred spavanje dize tenzija mala je srecom I dalje kuler, spava I jede I smeska se potpuno me dotukla info iz banjaluke o ulju u aparatima za disanje novorodjencadi, robija je mala kazna za (ne)odgovorne za to. kao I uvek sve ce se staviti pod tepih a jadne bebice I roditelji nadam se da su sve dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 20:55:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Meni je loše u pm odjednom. Mučnina neka i vrtoglavica i kad sedim. Sad idem da se tušnem pa da prilegnem malo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:02:24
|
|
|
|
branki*
|
Ja ove moje stavila na spavanje,tusirala se i sad pijuckam pivo.da danem dusom malo! Um,ukljuci joj neki probiotik,biogaiu ili multilac baby,nemoj joj davati ab bez probuotika,pitaj dr za to.moj b ih je pio od drugog dana rodjenja,pa sve do 4 meseca,haos su mu napravili sa crevnom florom,ni dan danas nije oporavljena. Sanjice,preslatka je elza,reci joj to!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:14:18
|
|
|
|
bebilule
|
Jbt se vi...od sveg posla i umora ja zakuhala tijesto za palacinke!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:16:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče I mi smo jeli palačinke, sveki nam donela. Ja pojela jednu sa nutelom i bananom i jednu sa džemom od višanja previše mi je bilo, ona ih pravi baš velike, drugi put ću da prepolovim jednu palačinku, namažem na obe polovine šta hoću i to mi je dovoljno. Sanjice, kao med je Trco, meni se već duže vreme dešava da mi se u trenutku zamanta u glavi i onda osetim mučninu. Juče mi se to desilo kad sam išla kod Nele79, pa me nešto zanosi u levu stranu, jbt mislila sam da ću pasti u njenom dvorištu. Ne znam od čega je to. Inače, ako se gledam u ogledalo i slučajno ga zaljuljam, ja odmah dobijem vrtoglavicu. Užas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:18:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Jbt se vi...od sveg posla i umora ja zakuhala tijesto za palacinke!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:22:22
|
|
|
|
branki*
|
Ja ne pamtim kad sam pravila palacinkje,a ko zna i kad cu!a,nije da mi se ne jedu Ih,anci,samo dve,meni oce gladne,cini mi se mogla bih pojesti 10!
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:28:10
|
|
|
|
jess021
|
Ja bih prvo nesto slano, pa onda mogu i palacinke Moja mama upravo nesto zezenula na sbb-u, nemamo nijedan kanal. Nestalo je slike i ona je ispritiskala sve moguce dugmice na oba daljinska, carica
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:33:13
|
|
|
|
branki*
|
Ako,jess,mozda zena popravi Moguce da je nesto do njih.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:35:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Recicu joj Branki. Moja deca spavaju, a ja peglam. Mm radi jos uvek. Polako i pakujem sta ce Teodora za takmicenje. Napravila sam neke mafine slatke, pa kad je budem ostavila ponecu te mafine. Teodora ce posle takmicenja da ostane kod jedne od majki tih devojcica. Neprijatno mi jer ce tamo i da ruca. Da vam priznam malo se i bojim kako ce to da izgleda, jer prvi put je tako ostavljamo sa nekim. Pre spavanja smo procitale pricu, pa sam joj sve ispricala sta i kako. Terala me je da joj ponovim tri puta. E, da bila mi je moja Vika (Ringerajka). Naucila me je da joj pravim pletenicu. Nisam znala. Bruka. Stalno joj mm pravi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 21:52:34
|
|
|
|
wivern
|
Hihihi Sanjice svaka čast za tm, i pletenicu M jutros povraćao dva puta i popodne imao proliv. Ali je veseo i čio. Za razliku od mene, koja sam na ivici sa temperaturom, grlo me razvaljuje i nos mi je zapusen. Evo nas legli u krevet da se lečimo
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:09:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,opusti se..kako se snalazi u vrticu,tako ce i tamo. A mama ce sigurno dobro brinuti o njoj..a a obzirom da su ona i T slicne,bice super..moja je vec par puta spavala kod prijatelja I mene grlo grebe..ali od dranja mislim..mnogo sam nervozna! Wiv daj mu obavezno probiotik..ja najvise volim prolife..kupis kapsule pa otvoris.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:14:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von ne bih se brinula za spavanje. Bice previse dece. Prosle nedelje kad smo imali takmicenje u Bg-u bukvalno su nas guralk u svlacionici. Wiv skoro kad smo T i ja isle na rodjendan mm je i meni j njoj napravio pletenicu Posle kupanja probaj da joj napravim pletenicu i uspem. I kazem T da sam uspela. Ona vice : "Bravo, bravo mama". Licilo mi na ono konacno i ti da naucis.
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:14:38
|
|
|
|
wivern
|
Von, dala sam odmah. I davacu mu u nekom sledećem vremenskom intervalu. Kako ti je sestrić?
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:16:19
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Ja sada krecem u Sugar and Spice na palacinke, nzm da li ste cule za to, ali su im booolesne palacinke njaaaaaaaaaaaaaam odlicno mestasce... vece zene,ja gledam tv i cekam mm da zavrsi sa kupatilom...sve vas pozdravljam i zelim laku noc...
|
|
RE: Razgovori mama 12/15 [chat] 4.12.2015 22:17:20
|
|
|
|
branki*
|
Hehe,sanjice,to ona tebe bodri uh,oci mi se sklapaju... Wiv,tata isto..kod kuce,radi,ici ce na tromexe_cne kontrole,pa videcemo,nadam se da se ne e vracati vise .
< Poruku je uredio branki RR -- 4.12.2015 22:20:43 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?