|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
29.11.2015 10:12:14   
popkica bebic
Joj, ma i ja se indukcije plasim, ali najvise pregleda u toku porodjaja. Em je odvratno em boli uzas!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1501
29.11.2015 10:33:33   
alex88
Ne plasite se zenice,sve ce to da se prezivi i prodje,razmisljajte sto je manje moguce o porodjaju,mislite kako cete drzati svoju user posted image .

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1502
29.11.2015 10:35:05   
borica
Dobaro dan i od mene. Malo duze smo spavkaliuser posted image , ali se zato svaku noc budim i idem do kupatila. Sutra L ide u vrtic posle dve nedelje, joj racunam na obavezno kasljanje nakon par dana. Mozda ga i povucem opet, videcu. Razmisljam se da mu narucim snegarice preko neta, videcu.
Kuckamo se kasnije, odoh brzom brzinom ili ti user posted image da pravim plan rada za danas.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 1503
29.11.2015 11:21:37   
emicaa
Stomačići ja i dalje malo dolazim pa me nema,nikako da se naviknem user posted image
Popkice kako ti je Vasa,čirala sam da je bolestan.
Kod mene i dalje isto,muka od jutra do sutra ali nisam dva dana povraćala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1504
29.11.2015 11:31:27   
dijana1*
Kod nas je vec uveliko danuser posted image
Emice da te posluzi sreca pa da stane to povracanje.
Popkice cestitam za drugaricu , a reci mi jel beba dobro posto je 2 nedelje pre termina.
Ja bi ipak volela dan -dva oko termina prirodno i naravno bez indukcije.
Mi smo juce bili vredni pa smo pravili kolac. Sobzirom da smo mikser drzali Vuk, Kosta i ja extra je i ispalouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1505
29.11.2015 12:02:36   
Animsaj9
dijana verujem da je kolac extra ! kad je pravljen sa toliko ljubavi!user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1506
29.11.2015 13:10:26   
popkica bebic
Aman, sta je sa forumom, stalno me izbacuje!.
Emice, hvala na pitanju, Vaso je dobro, danas nije imao dijareju niti je uopste kakio.
Drugaricina beba je super, a ona se i prvi put porodila 2 nedelje pre termina, tako da zena uopste nije ni na CTG isla. To je valjda 37, 38.ned. A komsinica moja se porodila 2 dana nakon ulaska u 9. i beba je Bogu hvala super!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1507
29.11.2015 13:56:49   
MAMAMAJ
Dobar dan svimaaaa
Jao, izvinite, ako sam već rekla dobar dan user posted image toliko sam od jutros pogubljena da ne znam da li sam pisala već.
Evo mi se igramo, mm kući, pa uživamo, spremamo ručak, mene nešto bolucka kičma, s vremena na vreme bude i neka bezbolna kontrakcija.
Jole, kako je Mila?
Popki, ne opterećuj se i ni slučajno se ne raspituj o tuđim porođajima, pogotovo kod žena koje su lošije prolazile ili su sklone kuknjavi, mislim da je, pre svega, krajnje nekulturno i bezobzirno ženi koja je trudna pričati o lošem porođajnom iskustvu.
Ja to ne dozvoljavam, i čim krene "prošla k'o bos po trnju...", ja sa osmehom kažem :"uh, onda ne želim da slušam... "i okrenem temu.
A vi, sve, drage moje, što ovo i Alex reče, pripremite se da lako nije, ali je izdržljivo i Gospod je to stvorio da bi ipak mi to mogle da podnesemo. Osmeh na lice, pozitivne misli, saradnja sa babicom i biće sve ok.

Direktna veza do poruke: 1508
29.11.2015 14:06:18   
dijana1*
Uvek kazem da je toliko strasno ne bi radjala drugi ili treci put. Nije ni kao kada ides na kafu ali nije ni streljanje. Sve se izdrzi. Ali u tim momentima adrenalin toliko obuzme telo da pola toga nismo ni svesne.
Moji klinci spavaju, malo lezim pored njih pa idem da slozim ves i stavim krompir da se kuva. Imam sarmu i gulas uz to pire pa ko sta voli neka jede. A za dezert cuveni kolacuser posted image
Popkice drago mi je da su drugarica i beba dobrouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 1509
29.11.2015 14:10:35   
Animsaj9
Ni ja ne volim da slušam svaka trudnoća je različita, a tek porodjaj se ne može porediti... Biće kako bude, ni jedna nije ostala da se nije porodila user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1510
29.11.2015 18:46:47   
sonyasha
Dobro veče ženskice!
Mi privremeno kod kuće pa sutra opet do mojih...mene čeka vuždanje oko papira ove nedelje, prikupljanje za bolnicu i tako...
Vidim da pričate o porođaju, ja sam prošli put bila skroz hrabra, i bilo je teško ali uz disanje za 12 sati stigli do napona, onda nažalost cr! E, sada mi je baš frka, iako idem pravo na cr baš mi je frka, i za Budu, i za Vojina kako će da svari sve i za sebe u smislu da prođe dobro da brzo budem funkcionalna user posted image Sto puta bi lakše otišla na prirodni nego pod anesteziju, ne znam kako to neko može da želi samoinicijativno user posted image
Sry što vas zatrpavam svojim strahovima, ali me urnišu ovih dana...još sada mm ide, stvarno će biti veselo!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1511
29.11.2015 19:12:31   
emicaa
Ja sam još na početku ali uošte nemam strah od poroda,prošli put sam izdržala 16 sati i evo me ništa mi ne fali,moje je briga kako ću se odvojit od Dore i kako će ona bez mene,tri sata su nam maksimum razdvojenosti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1512
29.11.2015 19:58:17   
sonyasha
Joj Emice, tri sata! Da probate sada malo da vežbate? Mada sam ja htela tako da vežbam oko 4,5 meseca trudnoće na tri dana pa mi je bilo mnogo tužno! user posted image
Jel ćete da pripremate decu na priču o bolnici? Mi smo krenuli pre par nedelja i od tada je baš vidno uznemiren, ne znam više šta je pametnouser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1513
29.11.2015 20:04:12   
madre
dobro veceuser posted image
sony, sve aali bas sve te razumem i nemam pametan savet za tebeuser posted image kazi mi jesi li razmisljala o spinalu, ja sam od pre par dana pocela da citam, istrazujem i koliko sam uspela da vidim vrlo su pozitivna iskustva!
poceli smo polako bogiju da pricamo o tih par dana razdvojenosti, ali se on takodje od nas nije odvajao duze od jedne veceri, tako da ne verujem da bas moze da skonta o cemu mu govorimo...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1514
29.11.2015 20:09:15   
emicaa
Ma ja bih se najradije porodila kući user posted image ja ću i izdržati nekako,beba će mi koliko toliko zaokupit pažnju ali mrvica moja ne znam kako će njoj biti.Mislim da ću u devetom svaki dan plakati zbog toga.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1515
29.11.2015 20:18:27   
Anoniman
Zene nemam nista pametno da vam kazem na to, ja sam u bolnici preplakala, kada sam saznala da ostajemo 2 dana duzeuser posted image na stolu dok su mi radili reviziju suza suzu nije stizala, babica me pita boli li me, a ja se ubih od tuge za unom, jer sam znala da ni taj dan ne idemo kuci, ali kada sam svatsa videla po porodilistu , majke bez beba, koje su hitno poslate u bg ili za kg zbog loseg stanja, covek se osvest izahvali Bogu sto je sve ok, i sto je ona tu kraj mene ziva i zdrava, a o U kod kuce ima ko da brine, tesko je, ali se mora izdrzati...

Meni porodjaj zaista nije strasanuser posted image onaj dana kada su me smestili u predporodjajno, kazu mi cimerke nema ti nocas spavanja, ovde se svaku noc po njih 3-4 deru u duetuuser posted image , i tako se ja tu noc porodih bez glasa, one babici nisu verovale, kazu nismo je culeuser posted image zezam se sa mm posto sam sa U i sa N dobila u isto vreme bolove, samo sada je porod sa N trajao 15 minuta duze, sledeci pu se poradjam u 4i55user posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 1516
29.11.2015 20:24:52   
popkica bebic
Joj, kad procitam i vase strahove i osetim i vasu tugu, saosecam jer vec mesecima patim i placem zbog V. Kako ga ostaviti i kome? Ja bih mojima, mladji su i sposobniji i gledaju ga kao ja, a mm roditelji ne znaju ni da ga umiju, ni ruke da mu operu dok im ne kazes, pelenu mu NIKAD promenili nisu, ne znaju ni kako se to radi, a otkud znam hoce li ga mm odvesti njima. Uzas! Ne znaju ni za red obroka, kupe kojekakve slatkise i detetu daju direktno na ruke ne vodeci racuna o tome da li je rucao ili ne. A on, dusa moja, voli ih sve, ali sa mnom se najlepse mazi, ljubi me, doziva i kad sam u kupatilu sedne ispred vrata i ceka me. Tuga me ubi i strah i neizvesnost. A noci su mi besane....

Direktna veza do poruke: 1517
29.11.2015 22:07:02   
vocicana
Bas sam tuzna kada vidim kako pisete o decici I tugovanju za onim sto je ostalo kuci. user posted image
Ja sam danas bila kod svojih I uzivala, ceo dan sam provela tamo. Bas sam ih se uzelela.
Nadam se da ste sve na broju, VI devojke sto trcite zadnji krug, ali ako bude novosti, ocekujem vestiuser posted image .
Ja jedva cekam da zavrsim sa tusiranje I idem pravo u krevet. Noge su mi xxl velicine I natecene, tako me to nervira. Ako me nema, da znate da samuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1518
29.11.2015 22:42:34   
madre
ja sam jos tu, sredjivala malo nokte i sada cu polako na tusiranje pa u krevet da gledamo serijicu... gorusica me zapaliuser posted image
danas smo imali drage goste, rucali sa njima, pa mi veceras bila drugarica na kafici i tako... vikend smo lepo proveli, a sutra ponovo pocinje radnja nedelja...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1519
30.11.2015 8:05:45   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro stomacici

Neko je spominjao da je ukocen..ja sam takva vec dve nedelje user posted image
Prvo vrat pa malo prodje pa opet jedva okrenem glavu do kraja. Jutros cera krenula iz kreveta na sprat da ustaje i da joj pomognem usinu me i ledja ..pa raspascu se user posted image

Juce krenem malo da se doteram t. podiddam noge epilatorom, i nisam mogla da izdrzim koliko me je bolelo user posted image a koristim ga odavno, jel moguce da sam sad osetljivija na bolove ?! Nakraju naravno zavrsim brijacem.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1520
30.11.2015 8:45:00   
Animsaj9
Dobro jutro stomačići. Jutros ste se uspavaliuser posted image
ANck moguce da si osetljivija, naročito je neprijatno ako se unogama nakupila voda.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1521
30.11.2015 9:17:45   
alex88
Dobro jutro user posted image !da poranim i ja nekad da ne budem uveg zadnja na jutarnjoj smotri user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1522
30.11.2015 9:52:46   
sonyasha
Anck, meni u trudnoći od depilatora bukvalno krenu male tačkice krvi! O bolu da ne pričam! Tako da mislim da smo svakako osetljivije, samo neko više neko manje, većina ženica se depilira "svuda" malo pred porođaj, ja bi premrla od bola plus bi bila u ranama.
Inače, dobro jutro trudničice!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1523
30.11.2015 10:57:44   
marinchica
Evo zene da se javnem. Imali smo smrtni slucaj, svekar mi je umro iznenada od srca. Opsti lom, sahrana danas, naricanja, familija njegova, muz mi nabio visok pritisak, mene boleo stomak jedan dan zestoko od stresa. Svekrva mi je tu... Jednog jutra tako probudis se i okrene ti se zivot. Nemam pojma sta je s bebom, za smirenje ne smem da pijem, zvacu danas gin da molim da mi zakaze UZ za ovu nedelju. Sklonila sam se u spavacu, ne izlazim, ispred je haos. Da ne veruje covek...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1524
30.11.2015 11:14:21   
Anoniman
Marince moje saucesce!user posted image Cuvaj se, misli na sebe i bebu, ako ti je potrebno da se osamis, osami se, bice sve ok, jeste tesko, ali zivot je nepredvidiv danas si tu, sutra te nema...user posted image

(odgovor članu marinchica)
  Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here